Szerző Téma: NORTHRPG - Bone County  (Megtekintve 1225 alkalommal)

Nem elérhető AnthonyGates

 • 546
 • AnthonyGates
  • Profil megtekintése
NORTHRPG - Bone County
« Dátum: 2023. Március 19. - 12:38:09 »
0 Show voters
Idézet


NORTHRPG - BEMUTATKOZÁS

💻 Kik vagyunk mi?
Mi már 2017 óta folyamatosan fejlesztjük és javítjuk a játékélményt, hogy valódi és igényes élményt nyújtsunk a játékosoknak. Célunk az, hogy egy olyan közösséget hozzunk létre, ahol az emberek összefuthatnak, és egy igazságos és szórakoztató környezetben játszhatnak.

A játék fő irányvonala az, hogy lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kreativitásukat szabadon kibontakoztassák, és a játékélményt saját képükre formálják. Mindemellett folyamatosan frissítjük és újítjuk a játékteret, hogy a játékosok mindig új és egyedi funkciókkal találkozhassanak.

Az általunk kínált élmény olyan, amely különlegessé teszi a klasszikus GTA San Andreas élményt. Csapatunk szakértői mindent megtesznek azért, hogy az élmény mindenki számára igazi és értékes legyen.

Az általunk kínált játékélmény igazi ízléses ötvözet, amely egyaránt megfelel azoknak, akik nosztalgiázni szeretnének, és azoknak, akik az új vágású játékokat keresik. Az oldschool játékosok számára megtartottuk a régi játékmenetet és a klasszikus GTA San Andreas hangulatát, míg az új vágású, akár mobilos játékosok számára pedig korszerű és könnyen kezelhető felületet biztosítunk.

A játékunk környezete a San Andreas állam beli Bone County-ban található, amely egy szárazságtól sújtott sivatagos terület. A játékosoknak izzó napsütés, szárazság és gyakori homokviharok között kell boldogulniuk, és meg kell tanulniuk alkalmazkodni a környezetükhöz.

A játéktérnek két nagyobb városa van, El Quebrados és Las Payasadas, amelyeket egy hídon keresztül lehet megközelíteni. Ez a piros híd egy ikonikus jelképe a játéknak, amely sokak által kedvelt és gyakran használt forgalmi útvonal.

🔨 Játékmódunk
2016 óta az adminisztrátori csapatunk kezében van egy sor népszerű SAMP Roleplay szerver, mint az Original SeeRPG, AJDRP, LS:RP, ML:RP, WestRPG, a WTAP és az LVPR.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a játékélmény ne csak csoportokban, hanem akár egyedül is hatékony és élvezetes legyen. Az új szerverünk célja az, hogy olyan élményt nyújtsunk, amely mindenki számára vonzó, izgalmas és szórakoztató. Az adminisztrátori csapatunk a legújabb technológiákat alkalmazza, hogy minél jobb és kényelmesebb legyen a játékélmény.

Garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni a játékélményben. Új és izgalmas lehetőségekkel várunk mindenkit.

🙎‍♂️ Közösségünk
Ha az elmúlt évekre és korábbi projektjeinkre tekintünk vissza, egyértelműen látható, hogy közösségünk már önmagában meghatározó élményt nyújt. Játékosaink rendkívül kedvesek, és viszonylag kevés a felesleges összetűzés a közösségünkben. Ha mégis előfordul ilyen, a tagjaink igyekeznek kulturáltan rendezni azokat. Nagy teret engedünk a közösségünk tagjainak, és minden kulcsfontosságú kérdésben meghallgatjuk és figyelembe vesszük a tagok véleményét. A közösségünk által nyújtott élmény nélkül elképzelhetetlen lenne számunkra a magas színvonalú játékélmény biztosítása.

📖 Roleplay
Mi egy olyan közösség vagyunk, ahol az örök értékekkel, nosztalgikus élményekkel találkozhatsz, de ugyanakkor nyitottak vagyunk az új játékosok irányába is. Nálunk mindenki megtalálhatja a helyét, hiszen nem a kizárás, hanem az együttműködés és a pozitív hangulat a jellemző. A szabályaink nem merev szabályok, és nem büntetünk kiemelten, ha valaki elkövet egy kisebb szabályszegést. Nálunk a játék öröme a legfontosabb, és nem szükséges túlzottan nagy energiát belefektetni a karakterek kialakításába ahhoz, hogy élvezetes játékélményben legyen részed.
Azokat, akik mégis szeretnének nagyobb energiát belefektetni a karakterükbe és történetébe, jutalmazzuk érte. A közösségünkben lehetőség van különféle rangok elérésére, amelyekkel kifejezhetjük elismerésünket azok iránt, akik aktívabbak és kitartóbbak a játékban. Ezek a jutalmak lehetnek akár adminisztrátori vagy moderátori pozíciók, különleges karakterek, vagy akár virtuális valutában kifejezett jutalmak is. Bár ezek nem a legfontosabbak a játékunkban, mégis fontosak lehetnek azoknak, akik szeretnének kitűnni és kihívásokat vállalni.

👮‍♂️ Adminisztrátori  csapat
Az adminisztrátori csapatunk nagykorú, felelős és rendkívül elhivatott. Az üzemeltetésünk stabilitása és megbízhatósága révén piacvezető szerver vagyunk, amely minden nap számos játékost vonz. Minden időpontban rendelkezésre állunk, hogy segítsünk a játékosainknak, legyen szó in-game eseményekről, Discord ügyekről. És ami a legfontosabb, sosem kell aggódnod azért, hogy egyik napról a másikra eltűnünk, hiszen az üzemeltetésünk profi és hosszú távon garantált.

Biztonság
Az ügyfélbiztonság kiemelkedő fontosságú számunkra, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a játékosok a lehető legnagyobb biztonságban érezzék magukat nálunk. Az adminisztrátori csapatunk folyamatosan figyeli az eseményeket, hogy azonnal beavatkozhassanak, ha valamilyen biztonsági probléma merülne fel. Rendszeresen frissítjük a biztonsági protokollokat, és gondoskodunk arról, hogy minden adatunk és szerverünk a legmagasabb szintű védelmet élvezze. Így biztosak lehetnek abban, hogy a játékunkban az adataikat és a személyes információikat is maximális biztonságban tudhatják.

Mi szükséges a játékhoz?
A játékba csatlakozáshoz szükséged lesz a GTA San Andreas alapjátékra, illetve a San Andreas Multiplayer 0.3.7 verziójára. Utóbbi változás jogát fenntartjuk.

📱 Mobil Kliens (Android)
Az online játékok népszerűsége és az egyre fejlettebb technológiai lehetőségek miatt egyre többen szeretnének mobilról is játszani. A szerverünk ennek tudatában különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a mobilos játékosok is részt vehessenek a játékban, és élvezhessék a közösségi élményt. Bár mobilról bizonyos funkciók nem elérhetőek, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a mobilos játékosok is teljes értékű tagjai legyenek a közösségnek. Rendszeresen szervezünk oktatásokat, roleplay tanításokat, hogy a mobilos játékosok is teljes mértékben be tudjanak kapcsolódni a játékmenetbe. Azt is fontosnak tartjuk, hogy a mobilos játékosok is élvezhető játékélményben részesüljenek a szerveren, ezért külön figyelmet fordítunk az ékezetes karakterek mellőzésére a mobil platformon.


📱 Discord ügykezelés
Az ügyfelek elégedettsége és kényelme számunkra rendkívül fontos, ezért az ügyintézési folyamatot teljes mértékben a Discord platformon keresztül bonyolítjuk. Ez lehetővé teszi, hogy az ügyfelek azonnal kapcsolatba léphessenek velünk, és a kérdéseikre, problémáikra azonnal választ kaphassanak. A Discord szerverünkön kialakított szobákban különböző témakörökbe rendezzük az ügyeket, így az ügyfelek könnyen megtalálhatják a megfelelő helyet a problémájuk megoldására. Az egyszerűség és a gyors reagálás az, ami nálunk az ügyintézés kulcsa, és az ügyfelek elégedettségét és bizalmát erősíti.


Ha Te is szeretnél csatlakozni a közösséghez, és részt venni ebben az izgalmas játékélményben, látogass el hozzánk és kezdd el játszani velünk!


SZERVEZETEK, FRAKCIÓK


Állam: az állami önkormányzat szervezete, amely az önkormányzati ügyeket intézi. Például az állami alkalmazottak bérezése, az építési engedélyek kiadása, a közterületek karbantartása és még sok más feladat tartozik az állami hatáskörbe.
Bone County Sheriffs Department: A játékon belüli rendvédelmi szervezet, amely felelős a Bone County területén történő bűncselekmények és balesetek kezeléséért, valamint a közbiztonság fenntartásáért. A Sheriffs Department rendőrei autóval járják a területet, hogy biztonságot nyújtsanak a lakosságnak.
EMS: Az élet és műszaki mentő csapat, amely gyorsan reagál a balesetekre, sérülésekre és betegségekre. Az EMS tagjai életeket mentenek és segítenek a játékosoknak, akik segítségre szorulnak.
Robada Radio: A játéktéren működő sajtószervezet, amely híreket és információkat közöl a játékban történő eseményekről, például az összecsapásokról, a bűncselekményekről és a városi életről általában.
Porodira Mihaljovics: A Mihaljovics maffia, amelynek tevékenysége és története nagyon zártkörű és titokzatos. A frakció tagjai általában bűnözők, akik különböző bűncselekményeket követnek el, például rablásokat, kábítószer-kereskedelmet és gyilkosságokat.


📱 Közösségi oldalaink
Discord szerverünk: https://northrpg.hu/
Facebook: https://facebook.com/northrpg.hu
YouTube: https://www.youtube.com/@northrpgsamp
TikTok: https://www.tiktok.com/@northrpg.hu
Instagram: https://instagram.com/northrpg.hu

KEDVCSINÁLÓ

Nem elérhető AnthonyGates

 • 546
 • AnthonyGates
  • Profil megtekintése
Re:NORTHRPG - Bone County
« Válasz #1 Dátum: 2023. Március 19. - 12:47:25 »
0 Show voters
Idézet
Újabb lehetőség vár titeket a NorthRPG szerverén! Ismerd meg a NorthCoin-t, az új kriptovalutát, amely lehetővé teszi a befektetők számára a jövedelmező növekedést!

A NorthCoin egy biztonságos és megbízható kriptovaluta, amely lehetővé teszi számotokra, hogy diverszifikáljátok befektetési portfóliótokat és növeljétek a hozamokat! És ami még jobb, a NorthCoin árfolyama folyamatosan változik, így figyelmetekkel és befektetéseitekkel hozzájárulhattok az érték növekedéséhez!

A kezdő árfolyam $1500/NC, és az árfolyam folyamatosan változik majd az ajánlatok és keresletek függvényében. De ne aggódjatok, kövessétek az árfolyamváltozásokat, és időben reagáljatok, hogy a lehető legnagyobb hasznot hozzátok ki befektetéseitekből.

Vegyétek meg a NorthCoin-t ma, és élvezzétek a kriptovaluta nyújtotta előnyöket a befektetési portfóliótok bővítése során! Szerezd be most a NorthCoin-t, és legyél része a NorthRPG innovatív fejlesztéseinek, hogy élvezd a biztonságos és hatékony befektetési lehetőségeket.


Nem elérhető AnthonyGates

 • 546
 • AnthonyGates
  • Profil megtekintése
Re:NORTHRPG - Bone County
« Válasz #2 Dátum: 2023. Március 22. - 18:08:42 »
0 Show voters
Idézet
Szia!
Nálad is a Roleplay a nyerő? Mostantól a NorthRPG szerverén is sokkal közelebb lépdelünk a szerepjáték felé. Nagyszerű hírünk van számotokra: bevezettük a megerősített karaktereket! A karakterek neve mellett láthatjátok majd a [V] jelzést. Ők automatikusan $5.000 jóváírást és 50%-os rezsi kedvezményt kapnak fizetéskor, és még néhány kedvezményt. Nagyra értékeljük, hogy a szerepjátékot részesítik előnyben a grindolással szemben. Részletek később, de nem véletlenül kértünk benneteket, hogy küldjétek a karaktertörténeteiteket! 🙂
Részletek a Discord szerverünkön és lentebb!
Kedves Játékosok!

Mi az a megerősített karakter?
Ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a valódi roleplayhez szerver szinten, létrehoztunk számotokra egy olyan rendszert, amivel támogatni tudjuk azokat a játékosainkat,akik a NorthRPG-n töltött idejük jelentős részét a karakterük életének szentelik, szerepjátékoznak. Ezek a karakterek nametagén mindenki által jól láthatóan, a csatolt képen látható módon megjelenik, hogy a karakterrel interaktálva biztosan minőségi szerepjáték várható.

Mik a megerősített karakterek feltételei?
Ahhoz, hogy a karaktered az arra jogosult személy megerősítse, a legfontosabb, hogy tervezd meg annak felépítését, és a játékod során figyelj oda és kövesd az abban leírtakat.
Itt jön képbe a két, számodra talán új fogalom:
- Karakterlap: A karakterlap egy olyan dokumentum, amely leírja a karakter adatait, képességeit, tulajdonságait, illetve a felszerelését és az értékeit. A karakterlap segít a játékosoknak, hogy nyomon kövessék a karakterük fejlődését, röviden talán úgy írható le, hogy egy olyan kvázi táblázat, ami a karaktered viselkedését, megjelenését részletesen leírja. (pl.: teljes név, születési hely, idő, nemzetiség, iskolai végzettség, tulajdonságok - külső és belső egyeltalán-, a karakter megjelenése, illetve esetleges pozitív, negatív tulajdonságok, akár betegségek)

Fontos, hogy a karaktertörténetnek a NorthRPG szerverre kell íródnia,

- Karakternapló:A karaktertörténet pedig az a háttérsztori, amelyet a játékos alkot a karaktere számára. Ez tartalmazhatja a karakter eredetét, életét, családját, barátait, ellenfeleit, céljait és ambícióit. A karaktertörténet segíthet a játékosnak mélyebb megértést szerezni a karakteréről, és inspirációt adhat a játék során történő döntésekhez és cselekedetekhez.

Ezeket a dokumentumokat kell elkészítsd, hogy a karakteredet elindíthasd a megerősítés útján.
Mik a formai követelmények?
Minden esetben egy már kész karakterlappal indíts, amely részletesen tartalmazza minimum a fent felsorolt elemeket.

Hasznos továbbá, ha a posztod logikusan van felépítve, igényesen formázva, tehát az olvasó számára is szívesen fogyasztható tartalmat várunk. Külön értékeljük, ha a karakter egyedi,  Egy jó karakterlap, és karaktertörténet kombó együtt legalább 1000 szóból áll.

Az, hogy a dokumentumokat képként, vagy discord üzenetként (nem csatolt Word doksiként!) közlitek, az rátok van bízva.

Elkészültem ezekkel, de mégis miért lesz ez jó nekem?
Nagyszerű! Jó úton jársz a jutalmak felé! Apropó jutalmak, ha már itt tartunk, a megerősített karaktereddel a  megerősített státusz teljes időtartalma alatt jogosult leszel:
- A fizetésenként $5.000 jutalékra, ami a bankszámládon íródik jóvá.
- Az 50% adókedvezményre, amivel minden fizetéskor csökken a kiadásod.
- A heti egy:
                  -   illegális karakter esetén: fegyvercsomagra
                  -   legális karakter esetén: NorthCoin jutalomra
Izgi, beküldtem a dokumentumokat, hogyan tovább?
Szuper! Most már csak várnod kell, amíg az arra kijelölt személy ellenőrzi a karaktered, és megadja számodra a jogosultságot a szerveren.

Fontos, hogy az ellenőrzésre 24 óra áll rendelkezésre. Ezalatt az idő alatt bárminemű siettetés a karakter megerősítésének mérlegelés nélküli elutasítását jelenti. Persze ez visszafelé is igaz, amennyiben 24 órán belül nem kapsz érdemi választ, a karaktered mérlegelés nélkül megkapja a jogosultságot.

Mennyi időre szól ez, hogyan tartsam fent, mire figyeljek?
A karakter megerősített státusza egy hétig tart, függetlenül a játékban töltött időtől. Ha letelt az idő, figyelmeztetést kapsz, és amennyiben nem 3 napon belül nem történik változás, a topicodat lezárjuk, és a jogosultságod elveszíted.

A megerősített státusz fenttartásához nincs más dolgod, mint legalább heti egyszer, minimum 200 szóban folytatni a karaktertörténeted a játékbeli események mintájára. Ezeket újból felülvizsgáljuk, és egy hétre ismételten jogosult leszel a jutalmakra.

Fontos!
A megerősített karakterek a szerepjáték alappillérei, és a saját szórakozásunk mellett példát is kell mutatni a kezdő, de igazából bármelyik játékostársnak. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a megerősített karakter tulajdonosa maximálisan betartsa a szerverünk szabályait. A szerepjátékkal kapcsolatos szabálysértések megerősített karakter esetén dupla büntetést és a jogosultság elvesztését vonja maga után.
Hová küldjem?
A megerősítésre jelölendő karakterek karkterlapjaitlapjait, történeteit a karaktertörténet   csatornába várjuk.


« Utoljára szerkesztve: 2023. Március 23. - 06:57:14 írta AnthonyGates »

Nem elérhető AnthonyGates

 • 546
 • AnthonyGates
  • Profil megtekintése
Re:NORTHRPG - Bone County
« Válasz #3 Dátum: 2023. Április 15. - 16:45:47 »
0 Show voters
Készüljetek fel! A NorthRPG most még nagyobb és jobb élményt nyújt majd, mivel egy új, izgalmas játéktérre váltunk át! Ez egy hatalmas lépés előre, és lehetővé teszi, hogy a játékosok még jobban belemerüljenek az élménybe, amelyet csak mi tudunk nyújtani. Az új játéktér elkészítésén dolgozunk, és ígérjük, hogy minden egyes részletét tökéletesre hangoljuk. Készen állsz az új élményre? Kövess minket és tart velünk, ahogy további részleteket osztunk meg a NorthRPG fejlődéséről!

Addig is, csatlakozz bátran a Bone County szerverünkhöz:
ip.northrpg.hu
Discord: https://northrpg.hu


Nem elérhető AnthonyGates

 • 546
 • AnthonyGates
  • Profil megtekintése
Re:NORTHRPG - Bone County
« Válasz #4 Dátum: 2023. Április 16. - 09:07:31 »
0 Show voters
Örömmel jelentjük be, hogy újabb rekordot döntöttünk a NorthRPG szerverén! A tegnapi nap folyamán egyszerre több, mint 60🎉 ,a  képen épp 6⃣3⃣ játékos játszott együtt, ami fantasztikus teljesítmény. Ezek az események segítenek nekünk leküzdeni az üzemeltetés sokszor nehéz időszakait, és erőt adnak számunkra ahhoz, hogy még jobban dolgozzunk a szerveren. Nagy öröm számunkra, hogy ennyien jól érzitek magatokat abban, amit létrehoztunk számotokra. Köszönjük, hogy velünk játszotok, és reméljük, hogy továbbra is élvezitek a NorthRPG élményt!
IP.NORTHRPG.HUNem elérhető emu420

 • 3704
 • Veterán
  • Profil megtekintése
Re:NORTHRPG - Bone County
« Válasz #5 Dátum: 2023. Május 25. - 23:04:40 »
0 Show voters
tisztelettel szeretném a vezetőséget kérni, hogy olyan adminokat alkalmazzanak akiknek van is köze az rp-hez, így elvárható és valószínűsíthető, hogy a játékosok is rp-sebben, kultúráltabban fognak viselkedni, mert jó példaként állnak majd az adminok előttük. /no offense/

ui a legtöbbször előforduló eset az, hogy gyakorta beleszólnak ic ügyekbe, s szankcióznak is. erre szerintem kifejezetten érdemes odafigyelni

köszönettel

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal