Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - BVZS

Oldalak: [1] 2 3 ... 30
1
MTA: Szerver bemutatása / Re:[HUN]Social Gaming - 2020 [RP]
« Dátum: 2020. Május 09. - 10:27:58 »
Idézet
-A szerver nem gazdag RP.❌
ez mit akar jelenteni? van olyan szerver ami kifejezetten gazdag rp? bocs a kérdésért, de öregmotoros vagyok és nem tudom mi a meta 2020-ban

2
Segítségkérés / Re:Actor probléma
« Dátum: 2020. Május 03. - 21:06:59 »
hogyha csak létrehozod az actor-t és nem akarsz neki animációt adni vagy bármi egyebet, akkor nem kell definiálni, elég ha csak

CreateActor(67,-1504.4517,2577.5112,55.8359,180.000);

3
Hamarosan nyíló szerverek / Roleplay Fort Carson Life
« Dátum: 2020. Április 30. - 18:44:59 »

Bevezető
Köszöntünk minden kedves fórumozót! Régóta szeretnénk már egy jól működő igényes, értelmes szervert létrehozni a kis csapatunkkal, akiket néhányan már ismertek. Akinek mond valamit az a név hogy LSL (Los Santos Life), többet nem is kell mondanom. A többieknek: ez a kis csapat 2010-11-ben alakult, akkor próbálkoztunk először szerverrel kisebb nagyobb sikerekkel. RP terén elég jó színvonalat tudtunk biztosítani. sokat segítettünk a játékosoknak, voltak akik nálunk tanultak meg RP-ni. Na de a lényeg.. Igen tudjuk, hogy a samp már halott, nincs értelme, felesleges időt pocsékolni rá. Korona miatt kialakult helyzet alatt volt időnk bőven rá, már csak unaloműzés miatt is, szóval gondoltuk miért ne.. Meg hát mindannyian nagyon szeretnénk már RP-zni egy jót. Egy próbát megér nekünk. A játékteret Bone County-ba helyeztük, de egy kicsit felturbóztuk. A map teljesen megváltozott, a sivatag eltűnt, erdőket csináltunk, zöld borít mindent. A területet az USA Oregon állam területéhez hasonlítjuk. Ízelítő:


 
Regisztráció
A szerver csatlakozásakor teljesen mindegy, hogy milyen nevet adunk meg a kliensnek, mert nem azt fogja használni a szerver. A szerver betöltése után két opció közül választhatunk, bejelentkezés vagy regisztráció. Regisztrációnál először a felhasználónevünket kell megadni, majd egy jelszót. Fontos, hogy a felhasználónév ne legyen egyenlő a karakternévvel, ide például discord nevet, vagy fórumnevet célszerű megadni, hogy könnyebben lehessen azonosítani a játékost. A felhasználó regisztrálása után egyből a karakter kreálásba kerülünk, ahol meg kell adni a karakter alap adatait. Ennek befejezésével játékba is kerülünk és mehet a móka.Munkák
Az alapmunkákról részletes leírást a fórumunkon találjátok (link). 4 munka tartozik az alapmunkákhoz, ezeket bárki bármikor tudja csinálni, nincs frakcióhoz kötve, illetve egyelőre egy mellékmunkánk van, amit alapmunka mellett is lehet csinálni. Ezeken kívül vannak frakcióhoz kötött munkáink, mint például a Sheriff Department, Emergency Services, Government illetve az autószerelő. Értelem szerűen, ezeket játékosok irányítják és ők döntik el, hogy kiket vesznek fel a frakcióba és kiket nem.

Illegális szervezetek, bandák
Természetesen adunk lehetőséget azoknak a játékosoknak is akik az illegális tevékenységeket preferálják, van lehetőség pályázni bandát, vagy bármilyen szervezetet. Ha jól kitalált és van helye a frakciónak a szerveren, bescripteljük ha szükséges, csinálunk nekik olyan tevékenységeket amiket kitalálnak a frakciónak, mint például csempészet, drog termesztés vagy hasonlók.. És persze alapítani is lehet ilyen szervezetet unofficial-ként (nincs hozzá tartozó script), nem vonjuk meg a játékosokat ettől sem.

Házak, járművek, üzletek
A szerveren bármennyi házunk, üzletünk vagy járművünk lehet, ha meg tudjuk fizetni őket, határ a csillagos ég. Viszont minden ingatlan vagy jármű után fizetnünk kell az adót, amit a Government frakció állít be.

  • Házak: Többféle ház van kategorizálva a szerveren: szegényes, jómódú, tehetős, stb. Bútorrendszerünk lehetővé teszi, hogy új bútorokat alkossunk, a megszokott objecteket át tudjuk textúrázni, mozgatni tetszés szerint. Tároló bútorok esetében, tárgyakat tudunk elhelyezni az adott bútorban, mint például fegyvereket, iratokat, kulcsokat, stb.
  • Járművek: A járművásárlás nálunk úgy működik, hogy van egy nagy kereskedés, ahova időközönként lerakunk néhány járművet amit meg lehet vásárolni. Ezeket mi (az admin csapat) találjuk ki, hogy milyen járművek legyenek, motorok, személygépjárművek és munka járművek egyaránt. Ez a rendszer azért kell, hogy megtartsuk a járművek értékét és persze, hogy ne járjanak az utcákon túlnyomóan sportautók/sportmotorok, mert nem illik bele a környezetbe. A játékosok el tudják adni egymásnak a járműveiket. Egy jármű frissen vásárlása után azt először forgalomba kell helyezni, amit a Government frakció tud végrehajtani. Ez annyit jelent, hogyha veszünk egy járművet, el kell menni a városházára, ott felvenni a kapcsolatot egy illetékessel aki majd elintézi a papírokat és forgalomba helyezi a járművet a rendszer. A forgalomból való kivonás ugyan így működik. A járművek csomagtartójába tudunk helyezni tárgyakat, illetve a kesztyűtartóba is. Ha az adott tárgy fegyver, akkor eldönthetjük, hogy maga az object látszódjon-e a csomagtartóban, vagy ne.
  • Üzletek: Többfajta üzlet típus van a szerveren, például: ruhaboltok, vegyesboltok, eletronikai boltok, szerszámboltok, éttermek, stb. Nincs mit bonyolítani ezen a rendszeren, /buy paranccsal lehet vásárolni az üzleteken belül. Az üzlet tulajdonos hozzáfér az üzlet kasszájához. Minden vásárlás után az üzletből fogy áru (prod), amit az áruszállító munkával lehet feltölteni. Az üzlet tulajdonosa be tudja állítani az árakat egyesével, ha szeretné, illetve tudja állítani a nyitvatartási időt is.

Hirdetések
A szerveren a hirdetések új formát öltenek. A hirdetéseknél három fajta kategória van: vásárlás, eladás, esemény. Egy hirdetés elkészítésénél meg tudjuk adni a hirdetés címét, és a konkrét leírását (lényegét) a hirdetésnek. Ezek a hirdetések, 12 óráig lesznek elérhetőek a szerveren, azután törlődnek. Megtekinteni a hirdetéseket /advertise paranccsal lehet, ahol böngészhetjük a kategorizált hirdetéseket.Szórakozás, IC tevékenységek
Szeretnénk nagyobb hansgúlyt fektetni a civil RP-re, ami pillanatnyilag annyit jelent, hogy lehetőségünk van billiárdozni a szerveren másik játékos ellen, illetve készítettünk egy roncs derbi pályát, ahol később eventeket fogunk szervezni. Ezek további lehetőségeket nyújtanak a játékosoknak: csapatokat alakíthatnak, menedzserek lehetnek, szponzorok, stb. Később lesz több szórakozási lehetőség, tervben vannak kaszinók, további sportok.Végszó
Sok egyéb rendszer működik a szerveren, nem szeretnénk mindent lelőni, vannak dolgok amiket nem szeretnénk publikálni szimplán, mert nem említésre méltó (telefon, stb), vagy mert az MG-t szeretnénk elkerülni vele (illegális tevékenységek). Nyitottak vagyunk bármire, gondolok itt arra, hogy igényesen megírt pályázatot pl: üzletet vagy bármilyen frakciót hajlandóak vagyunk berakni a szerverre és az ahhoz tartozó mapolást, scripteket is. És a kérdés... Mikor nyit..? Erre azt tudom mondani, hogy a szerver már nyitható állapotban van, de még tesztelgetjük a rendszereket, az esetleges bugok felderítése érdekében. Aztán később persze a fejlesztés sem áll meg, frissítjük, új funkciókat rakunk be, a ti ötleteiteket is, ha lesznek.

Fórumunk (átmeneti): Link
Szerver trailer: Link
Discord szerver: Link

4
SA-MP: Szerver bemutatása / StoryLifeRPG
« Dátum: 2019. Február 03. - 15:01:27 »
\"6tHVObo.png\"

5
Szponzoráció / [WEB] Ingyenes webtárhely (automatikus létrehozás)
« Dátum: 2018. Május 20. - 10:05:03 »
Történt valami azóta? Mysql webadminba be tudok lépni, de a szerver webadminjába nem

6
Kérdések, Segítség / SMF adatbázis telepítés hiba
« Dátum: 2018. Március 18. - 10:15:49 »
Hali!
Frissen telepített VPS szerveremre szeretnék felrakni egy SMF fórumot és a következő történik: legfrissebb smf (2.0.15), beállítom az adatbázis kapcsolódást és folytatás gombra kattintva a következőt kapom: kép. Ha ezután folytatásra megyek és megnyitom a telepített fórumot, csak annyit ír a böngésző hogy:  Table \'forum.smf_messages\' doesn\'t exist .
Angol smf fórumon láttam hogy valakinek hasonló problémája volt, és írt alá egy kódot amivel létrehozza az smf_messages táblát. Na most ha ezt megcsinálom akkor látom a fórumot, betölt minden faszán, viszont új témát nem lehet létrehozni. Van valakinek valami ötlete?
 
VPS adatai:
 

PRETTY_NAME=\"Debian GNU/Linux 9 (stretch)\"
NAME=\"Debian GNU/Linux\"
VERSION_ID=\"9\"
VERSION=\"9 (stretch)\"
ID=debian
HOME_URL=\"https://www.debian.org/\"
SUPPORT_URL=\"https://www.debian.org/support\"
BUG_REPORT_URL=\"https://bugs.debian.org/\"
Apache/2.4.25 (Debian)
Adatbázis-kliens verziója: libmysql - mysqlnd 5.0.12-dev
PHP-kiterjesztés: mysqli curl mbstring
PHP verzió: 7.0.27-0+deb9u1

 
 

7
Kérdések, Segítség / SA-MP szerver + fórum VPS-en?
« Dátum: 2018. Március 10. - 17:34:55 »
Köszi a gyors választ, most már csak olyan kérdésem lenne hogy nem tudnál-e valami útmutató linkelni ami mind szerver illetve mind fórum telepítésében segítene?
 
 

8
Kérdések, Segítség / SA-MP szerver + fórum VPS-en?
« Dátum: 2018. Március 10. - 17:25:00 »
Hali! 
 
Néhány hete kezdtünk el csinálni egy kis csapattal egy normál RP szervert. Amikor úgy gondoltuk hogy lassan nyitás lesz, rendeltünk egy hostot, ami eléggé gyengén teljesített, gondolok a support-ra, illetve az igényelt aldomain-re ami nagyon rosszul működött egy egyszerű SMF motorral (lagg, hibás betöltések stb). Lassan lejár a bérlés a hostnál és úgy gondoltuk hogy váltunk. Na itt jön a kérdés, hogy hogy működne egy samp szerver VPS-en? Sajnos nem nagyon vagyok tisztában ezzel a dologgal, haveroktól hallottam róla és eddig annyi állt össze fejben hogy ez egy olyan virtuális szerver amit arra használunk amire szeretnénk(?).. Kérlek javítsatok ki, szükségem lenne infókra ezzel kapcsolatban. Főleg az lenne a kérdés, hogy tudnék-e egyszerre egy fórumot és egy samp szervert futtatni egy VPS-en? Ha igen, akkor már csak domain-t kéne vásárolnom a webhez?

9
Archívum / [HUN] Survival
« Dátum: 2017. Június 30. - 14:00:06 »
amit ide írtok az meg lesz valósítva! survival elemek meg ilyesmik!

10
Archívum / San Andreas Roleplay
« Dátum: 2016. Szeptember 04. - 12:39:59 »
Ha nem nyílt meg még a szerver, miért nem a hamarosan nyíló fórumban van a téma? :hmmm:

11
Fórum Archívum (Témák/Fórumok) / Re:webáruházhoz motor
« Dátum: 2016. Augusztus 26. - 20:45:03 »
hasznos volt köszi

12
Kérdések, Segítség / webáruházhoz motor
« Dátum: 2016. Augusztus 20. - 19:53:56 »
hali! tudnátok ajánlani motorokat webshop-hoz? egy kis méretű bolthoz kellene, lehetőleg ingyenes.

13
Segítségkérés / Ha fejbe lőnek meghalsz.
« Dátum: 2016. Augusztus 15. - 14:16:43 »
ja igen, bocs. javítottam (&& bodypart == 9)

14
Segítségkérés / Ha fejbe lőnek meghalsz.
« Dátum: 2016. Augusztus 15. - 14:12:27 »
public OnPlayerTakeDamage(playerid, issuerid, Float: amount)
{
    if(issuerid != INVALID_PLAYER_ID && bodypart == 9)
    {
        SetPlayerHealth(playerid, 0.0);
    }
    return 1;
}

15
Segítségkérés / Kisebb kérdések
« Dátum: 2016. Augusztus 15. - 12:12:55 »
Erre tudtok valamit, hogy ne látszódjon át a vízen? CreateDynamicObject ha jelent ez bármit is.
http://kephost.com/images/2016/08/15/gallery32.jpg

Oldalak: [1] 2 3 ... 30
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal