Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Mr. Monkey

Oldalak: [1]
1
Hamarosan nyíló szerverek / EmpireRPG - Birodalmat építünk!
« Dátum: 2019. Október 19. - 16:08:59 »
Idézetet írta: Hello Im KyD date=1571490253


   
      Hát ez borzasztó vicces...
      2 azonos keresztnévvel és stílussal rendelkező embert valaki kever úgy,hogy még a csapatuk tagjai sem tudják,hogy mi a helyzet :D 
       
   


Ha csak annyira méltattál volna, hogy utánam nézz - leírtam, hogy hol már tisztábban látnál. És amúgy itt ebben a témában testesül meg az amit az első reakciómban firtattam, hogy valaki vérszemet kap és egy örökös mutogatásban és fikázódásban él.. Ezzel én itt így le is zártam veled ezt a témát. Szép hétvégét!

2
Hamarosan nyíló szerverek / EmpireRPG - Birodalmat építünk!
« Dátum: 2019. Október 19. - 14:44:26 »
Gondoltam én is ideböffentek már valami értelmeset nehogy full Da Vinci-kód legyen már itt az, hogy ki kicsoda illetve most mit is szeretnénk.
 
Nagyon egyszerű a felállás jelenleg 3 emberből áll az egész csapat. Ahogy a Whadez említette a Krisztián és én (szintén Krisztián) 2 különálló személy vagyunk még annak ellenére is, hogy a stílusunk eléggé hajaz egymásra. Személyem ahogy emlegették kamionsofőr, még cikket is találsz rólam (ha jó helyen keresgélsz (waberers és 5 tengelyen biztos kézzel)) / régebbről pedig az SMF-Supporthoz voltam köthető.  A Krisztián pedig szintén egy dolgos férfiú aki nálam jó pár évvel fiatalabb is. A Maci pedig akiknek nem írnám le az anyakönyveztetett nevét pedig egykor a West adminok közé tartozott.
Mindannyiunknak volt köze a Westhez kinek így kinek úgy... Cáfolnám azt is, hogy itt bármelyikünknek rejtett skizofrén tulajdonságai lennének szimplán szerettük volna ezt a projektet úgy elkezdeni, hogy nem előítéletekkel bombázzák meg azt a szervert és projektet amely még csak kezdeti és fejlesztési stádiumban van.
Ez a mutogatás és szellemi megkövezés a san andreasos közösségekben nagyon megy hiszen anno valamikor valamiért valamelyik szerveren valamelyikünk kitiltott és ezen felbuzdulva az itten \"érett\" emberek konkrétan örökös vérszemet kapnak és csak a mocskolódás megy.
 
Szóval összegezve ezt az egészet kérném az itt egybegyűlteket, hogy a folyamatos mutogatás és fikázódást felejtsük már el és legyünk már annyira komolyak, hogy vagy írunk egy pozitív vagy negatív kritikát a szervert illetően (hiszen mind a kettőnek van értelme) vagy görgessünk tovább.. Meg kellene  már tanulni, hogy nem az embereket kell figyelni egy projektben hanem azt, hogy azok milyen közösséget tudnak és akarnak létrehozni.. Hogy szeretnénk ahhoz  csatlakozni vagy sem.
 
 
 
@Mr.Monkey alias NAGY Krisztián

3
SA-MP: Szerver bemutatása / [HUN] World War - Világháború
« Dátum: 2019. Szeptember 21. - 18:11:54 »
Sziasztok!
 
Feltétlezem, hogy akkor a multi account tiltva lesz nálatok. Egy dolgot még megtudtok tenni annak érdekében, hogy tisztítsátok az adatbázist. Mivel ugye MAC címet nem tudtok lekérdezni PHP-n keresztül ezért érdemes néha kicsit bogarászni a phpmyadminban is. A legtöbb multi acc-os csak a karakternevét cseréli le viszont szimpla emberei tulajdonságokat nem szoktak cserélgetni az emberek ha csak nem valami géniuszok akik ahány felhasználónév annyi jelszót is használnak. Bízok azért benne, hogy titkosítjátok az adatbázisban a jelszavakat. Szóval szükség lesz majd a későbbiekben egy olyan emberre aki ismeri a phpmyadmint és tudja is használni. A kitiltott karaktereknél elég csak kigyűjteni a titkosított jelszavakat és a felhasználók táblában ezekre csinálni külön-külön egy keresést. Majd ezeket le listáztatni.
 
Mondjuk XY_ZS a gumikacsa123 jelszót használja (persze titkosítottan). Kitiltjátok és mivel úgy is fog multi accountot regisztrálni egy kis idővel rákerestek az adatbázisban erre a titkosított jelszóra. Egyszer kifogja dobni XY_ZS-t és ha tényleg regisztrált akkor kifogja dobni a többi accountját is. Nyilván más is használhatja ezeket a jelszavakat szóval érdemes odafigyelni más pszichologiai dolgokra, hogyan ír, beszél a szerveren stbstb.. ez mind megfigyelés, de anno mi is használtuk sikeresen ezt a technikát.
 
 
 
Remélem érthető volt :)

Oldalak: [1]
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal