Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Tbdev

Oldalak: [1] 2
1
Archívum / Resource upgrade
« Dátum: 2015. Szeptember 17. - 19:41:07 »
Igazán hálás vagyok a segítségekért, de ez sajnos így sem akar semmit csinálni. Egyszerűen nem értem mi az Isten baja van  :wall:
Megbízható ember megtenné hogy belenéz a szerverbe? Természetesen nem kell megcsinálni helyettem, sem elárulni min siklok át, de legalább meggyőződnék róla, hogy szerver gond, avagy ember bajság van.

2
Archívum / Tanulás céljából MÓD Kérés
« Dátum: 2015. Szeptember 16. - 19:37:05 »
Erre a topicra szívesen odafigyelnék én is.  :thumbsup:

3
Archívum / Resource upgrade
« Dátum: 2015. Szeptember 15. - 20:37:47 »
Lehet szerver gond? Jogosultság vagy hasonló? Mert bármit csinálok nem működik.  :confused:

4
Kérdések, Segítség / Felháborodás!
« Dátum: 2015. Szeptember 13. - 18:18:10 »
Ez is egy megközelítési forma. Nekem nem az a problémám hogy válaszolnak-e vagy sem, hanem a hogyan. Sajnos nem találtam a Szabályzatban hogy a chat-en nem tehetek fel kérdést, vagy épp nem vásárolhatok. Etiket -ről olvastam, az valóban benne van. Nos én azt szűrtem le, hogy nem kérdezhetek a chat-en és nem is vásárolhatok, viszont fikázni a másikat, beszólni, meg elzavarni azt lehet. De lehet én értem félre, kérlek javíts ki ha tévedek. Mellesleg mindösszesen 2x tettem fel a kérdést, de ha baj, többet nem teszem.
De végül is mindegy, itt minden csak 10-20 emberről szól, az összes többi felhasználó csak statisztika, ahogy ezt te is írtad, csak picit más szavakkal.

5
Kérdések, Segítség / Felháborodás!
« Dátum: 2015. Szeptember 13. - 17:39:31 »
Idézetet írta: Hörry date=1442155689\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"57743\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Kár is ezen lovagolni. Nagyon jól tudja mindenki mi van itt, majd talán változik(vagy nem).
 
Remélem felfigyelnek mások is a problémára. Tisztelet mindazoknak akik ezt hozzád hasonlóan észreveszik, hogy nagyon nincsenek rendben a dolgok.

6
Kérdések, Segítség / Felháborodás!
« Dátum: 2015. Szeptember 13. - 15:25:42 »
Idézetet írta: lackos888 date=1442149914\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"57743\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Ebben van valami, legalább nem tűnsz nokedlinek, aki még az RP értelmét sem gondolta át, mivel nincs annyira nagy szellemiségi szintje még. A kultúrátlansággal is egyetértek, lehetne rajta változtatni.
 
Nem az a lényeg hogy ki mit gondol rólam, de az határozottan tetszik hogy vannak mások is, akik belátják hogy kezd nagyon elkanyarodni az oldal jelleme. Az meg pláne jó dolog, hogy más is fel mer szólalni. Szóval minden tiszteletem a tied :)

7
Archívum / Resource upgrade
« Dátum: 2015. Szeptember 13. - 15:22:14 »
Idézetet írta: skyLine date=1442149514\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"57724\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
A szerveren /register [id] [jelszó] és az acl.xml file-ba írd bele, a fölső admin alá, hogy <object name=\"user.[id-d amit regisztráltál]\"></object>
 
Köszönöm a segítséged de sajnos ez így sem működik. Egyébként jelenleg élő szerverről van szó, a SeeMta-t javítgatom és fabrikálom az én ízlésem szerint. Az eredeti verzió 1.3 kliensre íródott, én meg 1.5 -ön fejlesztgetem. Alap esetben hibákat dobál, ezért is szeretném upgrádolni, még mielőtt össze-vissza átírkálom a dolgokat.
[2015-09-13 14:01:26] WARNING: heligrab/heli_c.lua(Line 199) [Client] isPlayerDead is deprecated and may not work in future versions. Please replace with isPedDead before Tuesday.
[2015-09-13 14:01:26] WARNING: parachute/skydiving_cl.lua(Line 22) [Client] isPlayerDead is deprecated and may not work in future versions. Please replace with isPedDead before Tuesday.
stb..
Értem hogy javítsam ki a isPlayerDead parancsokat a isPedDead parancsra, de ez így ha jól sejtem más hibákat fog eredményezni.

8
Kérdések, Segítség / Felháborodás!
« Dátum: 2015. Szeptember 13. - 14:58:15 »
Neked is igazad van, és tényleg megértem a hozzáértő embereket, hogy csak kunyerálni járnak fel nagyon sokan. Sokszor nehéz az érzésen felülkerekedni, és nem beszólni, ez tény.
Ha magamból indulok ki és mondjuk szeretnék őszinte lenni (és miért is ne lennék), akkor mondjuk egy kis infót azért adnék magamról.
33 éves vagyok, és pár éve még torrent trackereket, weboldlat, fórumot készítettem. S ahogy elnézem a Lua nyelv nem áll messze a php -től.
Nincs semmilyen programozói végzettségem, sem iskolám. Minden amit tudok önszorgalomból tanultam meg, külföldi oldalakon, mert a magyar nem segít a magyarnak (s ez már jópár év tapasztalata). De ezt most hagyjuk..
Folytatnám ott hogy saját magamnak és baráti körömnek szeretnék egy letisztult RolePlay szervert készíteni merthogy a barátaimnak is ugyanaz az ízlése mint nekem. A jelenlegi szerverek egyike sem nyerte el a tetszésünk, viszont maga a játék illetve a játék menet határozottan a kedvencünk.
Én állok a legközelebb ahhoz a társaságomból aki ezt meg tudja csinálni, ezért én posztolok itt. Reméltem hogy kapok itt segítséget, de erről már letettem. Már nem érdekel kinek mi a véleménye, de a projektet véghez viszem attól független hogy kapok e itt segítséget vagy sem.
Csak annyit fűznék hozzá tudom hogy sokan lesza...tok hogy ki vagyok és hogy mit tudok, de legalább felvállalom magam.
Mellesleg senkit nem arra kértem hogy dolgozzon helyettem, csakhogy segítsen megérteni pár dolgot. Ingyen sem kértem semmit, kifizetem ami kell nekem.

9
Kérdések, Segítség / Felháborodás!
« Dátum: 2015. Szeptember 13. - 14:30:21 »
Idézetet írta: Blaise date=1442147030\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"57743\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Az alapvető probléma, hogy az újoncok nagyrésze nem üt meg egy bizonyos szintet szellemileg. a hejesirásjukról nem is beszélve xdxdxdxdxasdxa
 
Ebben teljesen igazad van, de akkor miért kel mindenkit egy kalap alá venni? Attól mert mondjuk ő úgy ír és beszél ahogy, az nem azt jelenti, hogy le kell alacsonyodni az ő szintjükre. Meglehet mondani a véleményeket kúltúrált módon is. Ellenkező esetben nincs semmi, ami megkülönböztet tőlük.

10
Kérdések, Segítség / Felháborodás!
« Dátum: 2015. Szeptember 13. - 14:17:23 »
Idézetet írta: zιтяσиє date=1442146044\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"57743\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
A jobb felsö sarokban van a kijelentkezés gomb. Mindenki ott segít, ahol tud. Azok az emberek, akik lehurrogják azokat, akik segítséget kérnek, mindössze azért teszik, mert már elegük van abból, hogy pl mint a chat box is már nem áll ki másból mint \"milyen módot töltsek\" stb.. Igen vannak olyan emberek, akik már túlzásba viszik. Mondjuk öket is megértem valamilyen szinten. Nem értik, segíteni kell nekik. Ez van. Azt nem értem, hogy miért éppen te nyitottál egy ilyen témát, mikor még egyszer sem láttam, hogy téged lehurrogtak volna..
 
Sry teló
.
 
Engem is lehurrogtak, főképp chat-en, amit ha jól sejtek már nem láthatsz. Ezért is elégeltem meg, hogy senki nem mer szólni, mindenki csak tűr, s inkább tudomást sem vesz az alapvető problémákról.
Én aztán megértem őket hogy elegük van, de feltételezem akkor te meg engem értesz meg, hogy nekem is elegem van az ilyen emberekből s az ilyen szituációból.

11
Kérdések, Segítség / Felháborodás!
« Dátum: 2015. Szeptember 13. - 13:36:50 »
Tele a tököm, hogy itt van ez a fórum, de hogy mi a szarnak arról fogalmam sincs! Segítséget kér az ember és a sok gumicsizmás uri ember azzal az opcén tájszólásával lehurrog! A moderátorok meg nem mernek nekik szólni, se büntetni őket, mert ők itt kvázi tagok vagy mi a tököm!
Újonc: -Segítséget szeretnék...
Kvázi tagok: Nem kapsz te szart se... nem nyitsz egy újabb szart...
Az Én gondolatom: Ha nem akarsz segíteni ne szólalj meg, merthogy ezekszerint nem téged kérdeztek!
Újonc: Nem tud valaki.....
Kvázi tag: NEM! Csináld meg magadnak!
Az Én gondolatom: Te is így kezdted, neked is segített valaki, csak kúrvára elfelejtetted honnan jöttél!
Ez aztán a kúltúra! Tele van az oldal beképzelt irigy majmokkal, ezért hány mindenki a ettől az egésztől!
Nem hiszem el hogy ez a társaság kell nektek!

12
Archívum / Resource upgrade
« Dátum: 2015. Szeptember 12. - 22:00:37 »
<acl>
    <group name=\"Everyone\">
        <acl name=\"Default\"></acl>
        <object name=\"user.*\"></object>
        <object name=\"resource.*\"></object>
    </group>
    <group name=\"Moderator\">
        <acl name=\"Moderator\"></acl>
        <object name=\"resource.mapcycler\"></object>
        <object name=\"resource.mapmanager\"></object>
        <object name=\"resource.resourcemanager\"></object>
        <object name=\"resource.votemanager\"></object>
    </group>
    <group name=\"SuperModerator\">
        <acl name=\"Moderator\"></acl>
        <acl name=\"SuperModerator\"></acl>
    </group>
    <group name=\"Admin\">
        <acl name=\"Moderator\"></acl>
        <acl name=\"SuperModerator\"></acl>
        <acl name=\"Admin\"></acl>
        <acl name=\"RPC\"></acl>
<object name=\"user.tbdev\"></object>
        <object name=\"resource.admin-system\"></object>
        <object name=\"resource.webadmin\"></object>
    </group>
    <group name=\"Console\">
        <acl name=\"Moderator\"></acl>
        <acl name=\"SuperModerator\"></acl>
        <acl name=\"Admin\"></acl>
        <acl name=\"RPC\"></acl>
        <object name=\"user.Console\"></object>
<object name=\"user.tbdev\"></object>
    </group>
    <group name=\"RPC\">
        <acl name=\"RPC\"></acl>
    </group>
    <group name=\"MapEditor\">
        <acl name=\"Default\"></acl>
        <acl name=\"MapEditor\"></acl>
        <object name=\"resource.editor_main\"></object>
        <object name=\"resource.edf\"></object>
    </group>
    <group name=\"raceACLGroup\">
        <acl name=\"Default\"></acl>
        <acl name=\"raceACL\"></acl>
        <object name=\"resource.race\"></object>
    </group>
    <group name=\"DevGroup\">
        <acl name=\"DevACL\"></acl>
    </group>
    <group name=\"autoGroup_acpanel\">
        <acl name=\"autoACL_acpanel\"></acl>
        <object name=\"resource.acpanel\"></object>
    </group>
    <acl name=\"Default\">
        <right name=\"general.ModifyOtherObjects\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"general.http\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.start\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.stop\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.stopall\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.gamemode\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.changemode\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.changemap\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.stopmode\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.stopmap\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.skipmap\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.restart\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.refresh\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.refreshall\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.addaccount\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.delaccount\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.debugscript\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.chgpass\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.loadmodule\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.upgrade\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.mute\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.crun\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.srun\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.run\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.unmute\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.kick\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.ban\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.banip\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.unbanip\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.reloadbans\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.shutdown\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.install\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.aexec\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.whois\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.whowas\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.executeCommandHandler\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.setPlayerMuted\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.addAccount\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.addBan\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.setUnbanTime\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.setBanAdmin\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.setBanReason\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.setBanNick\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.removeBan\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.removeAccount\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.setAccountPassword\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.kickPlayer\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.banIP\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.banPlayer\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.banSerial\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.getBansXML\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.unbanIP\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.unbanSerial\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.reloadBans\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.setServerPassword\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.getServerPassword\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.callRemote\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.fetchRemote\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.startResource\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.stopResource\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.restartResource\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.createResource\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.copyResource\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.addResourceMap\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.addResourceConfig\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.removeResourceFile\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.setResourceDefaultSetting\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.removeResourceDefaultSetting\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.redirectPlayer\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.aclReload\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.aclSave\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.aclCreate\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.aclDestroy\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.aclSetRight\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.aclRemoveRight\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.aclCreateGroup\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.aclDestroyGroup\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.aclGroupAddACL\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.aclGroupRemoveACL\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.aclGroupAddObject\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.aclGroupRemoveObject\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.refreshResources\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.setServerConfigSetting\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"function.updateResourceACLRequest\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.aclrequest\" access=\"false\"></right>
    </acl>
    <acl name=\"Moderator\">
        <right name=\"general.ModifyOtherObjects\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.gamemode\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.changemode\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.changemap\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.stopmode\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.stopmap\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.skipmap\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.mute\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.unmute\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.whois\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.whowas\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.setPlayerMuted\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.kickPlayer\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.banIP\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.banPlayer\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.banSerial\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.getBansXML\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.unbanIP\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.unbanSerial\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.startResource\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.stopResource\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.restartResource\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.redirectPlayer\" access=\"true\"></right>
    </acl>
    <acl name=\"SuperModerator\">
        <right name=\"general.ModifyOtherObjects\" access=\"false\"></right>
        <right name=\"command.start\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.stop\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.restart\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.kick\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.ban\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.banip\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.unbanip\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.reloadbans\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.refresh\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.refreshall\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.loadmodule\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.addaccount\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.delaccount\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.chgpass\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.addAccount\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.removeAccount\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.setAccountPassword\" access=\"true\"></right>
    </acl>
    <acl name=\"Admin\">
        <right name=\"general.ModifyOtherObjects\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"general.http\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.shutdown\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.install\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.aexec\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.debugscript\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.upgrade\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.crun\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.srun\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.run\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.addBan\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.setUnbanTime\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.setBanAdmin\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.setBanReason\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.setBanNick\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.removeBan\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.reloadBans\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.executeCommandHandler\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.setServerPassword\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.getServerPassword\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.createResource\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.copyResource\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.addResourceMap\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.addResourceConfig\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.removeResourceFile\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.setResourceDefaultSetting\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.removeResourceDefaultSetting\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.aclReload\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.aclSave\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.aclCreate\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.aclDestroy\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.aclSetRight\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.aclRemoveRight\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.aclCreateGroup\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.aclDestroyGroup\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.aclGroupAddACL\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.aclGroupRemoveACL\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.aclGroupAddObject\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.aclGroupRemoveObject\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.refreshResources\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.setServerConfigSetting\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.updateResourceACLRequest\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"command.aclrequest\" access=\"true\"></right>
    </acl>
    <acl name=\"RPC\">
        <right name=\"function.callRemote\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.fetchRemote\" access=\"true\"></right>
    </acl>
    <acl name=\"MapEditor\">
        <right name=\"general.ModifyOtherObjects\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.startResource\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.stopResource\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.restartResource\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.createResource\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.copyResource\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.renameResource\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.deleteResource\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.addResourceMap\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.addResourceConfig\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.removeResourceFile\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.setResourceDefaultSetting\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.removeResourceDefaultSetting\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.xmlLoadFile\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.refreshResources\" access=\"true\"></right>
    </acl>
    <acl name=\"raceACL\">
        <right name=\"general.ModifyOtherObjects\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.xmlLoadFile\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.startResource\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.stopResource\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"function.restartResource\" access=\"true\"></right>
    </acl>
    <acl name=\"DevACL\">
        <right name=\"resource.performancebrowser.http\" access=\"true\"></right>
        <right name=\"resource.ajax.http\" access=\"true\"></right>
    </acl>
    <acl name=\"autoACL_acpanel\">
        <right name=\"function.setServerConfigSetting\" access=\"false\" who=\"\" pending=\"true\" date=\"\"></right>
        <right name=\"function.kickPlayer\" access=\"false\" who=\"\" pending=\"true\" date=\"\"></right>
        <right name=\"function.fetchRemote\" access=\"false\" who=\"\" pending=\"true\" date=\"\"></right>
    </acl>
</acl>

13
Archívum / Resource upgrade
« Dátum: 2015. Szeptember 12. - 20:39:02 »
Idézetet írta: lackos888 date=1442035712\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"57724\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Konzolba upgrade all.
 
Konzol válasza : \"ACL: Access denied for \'upgrade\' \"

14
Archívum / Resource upgrade
« Dátum: 2015. Szeptember 12. - 07:01:40 »
Üdv.
A log fájlban ezt a hibaüzenetet kapom : \"Use the \'upgrade\' command to perform a basic upgrade of resources.\"
Azt értem hogy frissítsem a csomagokat, csak az nem tiszta, hogy hogyan tegyem. Az ACL tartalmazza az upgrade engedélyt az admin számára, Consol-ba, és adminban is beírtam az user nevet, de valamiért mégiscsak Access Denied az eredmény.
Aki esetleg tudja a megoldást és megosztja velem, azt megköszönöm.

15
Adás-Vétel / Mta szerver
« Dátum: 2015. Szeptember 10. - 21:02:14 »
Idézetet írta: bela0209 date=1440451877\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"57433\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
több hónapos mta szerverem cserelnem domainra lehetőleg .hu  .com  .eu  .net-re
 
Melyik szolgáltatónál van a szerver?

Oldalak: [1] 2
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal