Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Gh0st

Oldalak: [1] 2 3
1
A Fórum / Felhasználónév visszaállítás
« Dátum: 2017. Január 04. - 15:52:41 »
Amennyiben valakinek a fórummotor váltás során megváltozott a felhasználóneve, az itt jelezheti.
 
 

2
Fórum Archívum (Témák/Fórumok) / asd
« Dátum: 2016. Augusztus 02. - 19:37:22 »
asd

3
Archívum / Red County Roleplay
« Dátum: 2016. Június 29. - 23:59:52 »
\"qIuMGpt.png\"
 


\"6ZBylBr.jpg\"
 


\"4579558.png\"rc-rp.hu:7791
\"TeamSpeak-icon.png\"rc-rp.hu
\"icon-member-login-menu.svg\"forum.rc-rp.hu
\"facebook.png\"Red County Roleplay Facebook

 


\"NojEHQt.jpg\"
 


Gh0st - Projektvezető
Cannonn - Fejlesztő
Csabi - Webfejlesztő
Mr. Godish - Adminisztrátor
emu - Adminisztrátor
Luciano - Adminisztrátor
KisHP - Adminisztrátor
Tizzi - Adminisztrátor
 
 


\"8nHJmXc.jpg\"
 
A szerver története 2015. márciusáig nyúlik vissza. Ekkor került ki ide az első leírás, az átlag SA-MP játékos ekkor szerezhetett először tudomást a szerverről. A szerver iránti érdeklődés jelentős volt, júliusban nyílt meg először. Az első hetekben rengeteg játékos fordult meg itt, tartani tudtuk a stabil 30 játékost, illetve a roleplay színvonal is említésre méltó volt. Különböző jellegű problémák miatt a szerver megszűnt, közel fél évre eltűnt a SA-MP világából. A szerver fejlesztése 2016. január elején kezdődött újra, ekkor már egy új csapattal, almightymartin vezetésével. A szerver így május közepén nyílt meg, habár az eredeti tervektől eltérően, a nyáron használt játékmóddal. Ez rengeteg hibát tartalmazott, melyek többségére nyitás után derült fény, így a szerver május 23-án lezárásra került.
A csapat közös döntése alapján a következő és egyben utolsó nyitás már az új, Cannonn által írt móddal fog megvalósulni.


\"EF2cXYt.jpg\"
 
Úgy gondolom egyáltalán nem túlzás kijelenteni, hogy Magyarországon jelenleg nincs, vagy legalábbis nagyon kevés olyan szerver van, ahol megfelelő színvonal van, ahol bárki szívesen játszana. Ez ellen szeretnénk tenni, szeretnénk egy olyan szervert alkotni mely kiemelkedik a többi közül, ami magas színvonallal, remek közösséggel várja a szórakozni vágyókat. Csapatunk olyan tapasztalt, a szerepjátékot több éve ismerő és megfelelően játszó tagokból áll, akiknek elsődleges feladata a játékosok segítése. Szerverünk nem utasítja el a kezdő játékosokat sem, számukra különféle leírások lesznek megtalálhatóak az erre külön kialakított fórumrészen. Továbbá a szerveren a különböző kihágásokért kiszabott büntetések átnevelő célzatúak lesznek, ezzel elősegítve a kezdők beilleszkedését, ismeretszerzését. Ez abban nyilvánul meg, hogy minden esetben részletes magyarázatot fog kapni az illető az általa kihágott szabályokról, illetve tanácsokat kap az adott szabályszegés jövőbeni elkerülésére.


\"XSGcB4w.jpg\"
 
A karakterek kezelése, a bejelentkezés, illetve a regisztráció nem a megszokott rendszer szerint lett megvalósítva.
A szerverre először csatlakozva regisztrációra van szükség. Ehhez először a szerver elkéri a leendő felhasználóneved, majd jelszavad. A regisztrációhoz jelentéktelen, hogy a SA-MP kliensnek milyen nevet adtál meg, ugyanis a játék során ezt nem használja a rendszer.
A regisztráció után a karakter kezelési menü látható, itt választhatod ki a karaktereidet. Karakter létrehozásánál meg kell adnod annak a nevét, születési idejét, származását, illetve a beszélt második nyelvét. Ezután pedig a karakter kinézetét állíthatod be, majd kezdheted is a játékot.
[hs width=90 height=116]
http://i.imgur.com/M2Z6D5o.jpg[/hs][hs width=114 height=121]http://i.imgur.com/VS3jGhP.jpg[/hs][hs width=194 height=100]http://i.imgur.com/NOmRBAp.jpg[/hs][hs width=142 height=63]http://i.imgur.com/3A3tg2c.jpg[/hs][hs width=213 height=144]http://i.imgur.com/hOkxl3G.jpg[/hs][hs width=218 height=146]http://i.imgur.com/7JRMxcL.jpg[/hs][hs width=186 height=114]http://i.imgur.com/LPn8nH5.jpg[/hs]
 
 


\"PYLR5a2.jpg\"
 
 
A munkák megalkotása során igyekeztünk olyanokat létrehozni, amelyeket kevés más szerver alkalmazott, ezáltal nem a megszokott munkamenet vár a játékosokra.
A szerveren a munkáknak két típusát különböztetjük meg: vannak hobbi szintű illetve rendes munkák.
\"Va7yKob.jpg\"
 

  • Horgász:A Dillimore melletti folyóból kell horgásznia, majd az így kifogott halakat a Dillimoreban leadnia. A munka elvégzéséhez szükség van horgászbotra, aminek beszerzésére a boltban van lehetőség. A fizetést a munkáért a postán lehet átvenni.


  • Gombász: A Dillimore meletti erdőből szedhet gombákat, melyeket alapos vizsgálat után az előzetesen megvásárolt hátizsákjába rakhat. A munka befejeztével a gombákat le kell adni Dillimoreban.


  • Természetfotós: Kevés szerveren láttuk ezt a munkát megoldva, viszont úgy gondolom ez is egy remek lehetőség azoknak, akik megunták a folyamatos robotolást az eddig megszokott munkák elvégzése közben. A fotózáshoz természetesen szükség van egy előzetesen beszerzett fényképezőgépre. A munka kezdetével a játékos kap egy pozíciót ahova el kell jutnia és lefényképeznie az adott dolgot, fizetését pedig később a postán átveheti.


[hs width=257 height=127]
http://i.imgur.com/pwGvzbJ.png[/hs][hs width=276 height=169]http://i.imgur.com/p7h4vdd.png[/hs][hs width=423 height=19]http://i.imgur.com/nyhUKTh.png[/hs][hs width=441 height=18]http://i.imgur.com/pyI4Mpg.png[/hs][hs width=243 height=146]http://i.imgur.com/7WIa2rf.png[/hs][hs width=353 height=73]http://i.imgur.com/yjA4anK.png[/hs]
 
 
\"WJORFp7.jpg\"
A munkákkal kapcsolatban fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem szükséges felvenni egy adott munkát, a munkahelyre érve egyből végezhető az adott feladat amennyiben a munkakezdés feltételei (például megfelelő munkajármű) teljesülnek.
 

  • Farmer: A valóságban is fontos szerepet töltenek be, hiszen ők állítják elő az élelmiszereket. A farmerek feladata a termény learatása. Ezután kapják a jól megérdemelt borítékot amit a postán vehetnek át.


  • Tehenész: Ők is fontos szerepet töltenek be az élelmiszer előállításában. Tőlük származik a hús, a tej, sajt és egyéb tejtermékek. Dillimore farmján, az istállóban kell megfejni a teheneket, vagy levágni azokat, majd leszállítani a terméket a megfelelő helyre.


  • Favágó: A munka elvégzéséhez szükség van egy fűrészre, amelyet egy barkácsboltból lehet megvásárolni. A Dillimore melletti erdőben vághatnak fát, melyet aztán leadnak és átveszik a munkabérüket a postán.


  • Fűnyíró: Az egyik legegyszerűbb, legkisebb szakképzettséget igénylő munka, bárki elvégezheti, ugyanakkor a városkép szempontjából viszonylag fontos. A munkavállalóknak Dillimore városában kell nyírniuk a füvet, az elvégzett munkarésszel arányosan kapják fizetésüket.


  • Kukás: A város tisztaságáért felel. Járműbe beszálláskor a térképen sárga pöttyök kezdik jelezni a közelben lévő szemeteseket. Feladata hogy kiürítse a kukákat a kukásautóba, majd leszállítsa a szemetet a szeméttelepre.


[hs width=320 height=90]
http://i.imgur.com/0QaybeT.png[/hs][hs width=282 height=74]http://i.imgur.com/nQLYvOe.jpg[/hs][hs width=277 height=166]http://i.imgur.com/mxnxo2s.jpg[/hs][hs width=234 height=89]http://i.imgur.com/HgV4Sf9.jpg[/hs][hs width=194 height=139]http://i.imgur.com/BnZxpRi.jpg[/hs][hs width=209 height=133]http://i.imgur.com/oEtWDOm.jpg[/hs]
 
 
 
\"jlEMra3.jpg\"
 
A vállalkozó szellemű játékosok a szerencsejátékok kétféle típusa közül választhatnak a szerveren. Az első a legismertebb, a lottó. A játékosnak 1-től 10-ig ki kell választania egy valós számot, a nyeremény $20-tól akár $300-ig is terjedhet. Mint az látható ez előbb leírtakból, a lottó a valósághoz képest le lett egyszerűsítve, ennek célja hogy legyen reális esély a nyereményre.
A másik lehetőség a fogadás, ilyenkor lovak közül választhatja ki a játékos azt, amelyik szerinte nyerni fog. Találat esetén $50-től $300-ig terjedhet a nyeremény. A sorsolás 30 percenként van. Fontos tudni, hogy lecsatlakozás esetén a tipp érvénytelenné válik.
[hs width=354 height=74]
http://i.imgur.com/NfNN3Om.png[/hs][hs width=445 height=55]http://i.imgur.com/iK2fWXl.png[/hs][hs width=457 height=74]http://i.imgur.com/HFK65lG.png[/hs]
 
 
 
\"UdVLuPA.jpg\"
 
Minden játékosnak lehetősége van 5 bankszámla létrehozására. A bankszámlán biztonságosan tárolhatjátok pénzetek, fizethettek vele. A bank minden tranzakció után kezelési költséget számol fel, viszont az itt lekötött pénzetek kamatozik is.
[hs width=208 height=142]
http://i.imgur.com/MHaAY23.jpg[/hs]
 
 
 
\"jzbteq9.jpg\"
 
A szerveren szerepet kap egy a valóságban is fontos feladatot ellátó intézmény, a posta. A hobbi szintű munkák és szervezetek (lásd később) fizetése, segély illetve egyéb támogatások ide érkeznek be, a kedvezményezett a postán veheti át az ezeket tartalmazó borítékot. A postán van lehetőség továbbá a különféle adók befizetésére.
[hs width=466 height=190]
http://i.imgur.com/DvhyqG5.jpg[/hs][hs width=295 height=150]http://i.imgur.com/icrHwa0.jpg[/hs][hs width=210 height=60]http://i.imgur.com/8vU9R0x.jpg[/hs][hs width=271 height=108]http://i.imgur.com/WJMa8BV.jpg[/hs]
 
 
 
\"fpowfah.jpg\"
 
A frakciórendszer megalkotása során igyekeztünk egy minél felhasználóbarátabb rendszert létrehozni mint a frakcióvezető, mind az alkalmazott szempontjából. Ennek megfelelően a frakciót dialogos formában kezelheti a frakcióvezető illetve az alkalmazott, jogkörén belül.A frakció alkalmazottainak fizetése a korábbi, ranghoz kötött megoldás helyett személyre szabottan állítható, csak úgy mint a munkaruházata. Az adminisztrátoroknak igény esetén továbbá lehetőségük van járművet hozzárendelni az adott frakcióhoz gyorsan, egyszerűen.
Bármely játékosnak lehetősége lesz frakció (vagy inkább cég, vállalat) létrehozására. Ebben az esetben lehetőség van a tagok nyilvántartására, illetve járművek hozzárendelésére a közös használat érdekében. Minden esetben be kell jelenteni a céget a fórumon (leírás formájában), majd nyilvántartásba vétel után megkezdheti működését.
[hs width=203 height=138]
http://i.imgur.com/dRnSCnH.png[/hs][hs width=241 height=139]http://i.imgur.com/d7FWuxL.png[/hs][hs width=204 height=165]http://i.imgur.com/UNRTrPH.png[/hs][hs width=202 height=143]http://i.imgur.com/kCPPtwN.png[/hs]
 
 
 
\"6t4HVGt.jpg\"
 
Szerverünkön lehetőség lesz korlátlan számú üzlet, biznisz létrehozására, illetve a játékosok részéről ezek vásárlására valamint birtoklására, A bizniszrendszer kialakítása során igyekeztünk minél jobban figyelni arra, hogy az üzlet tulajdonosa számára a lehető legjobban testreszabható legyen. A tulajdonos többek között állíthatja az üzlet berendezését (vagy interiorját, kinek hogy tetszik), nevét, esetlegesen a belépő árát, a termékeket illetve azoknak az eladási árát, és még sok mást. A termékek feltöltéséről az üzlet dolgozóinak kell gondoskodnia, az erre kialakított nagykereskedésben megtalálhatják a szükséges termékeket, a bolti ár alatt. Tekintve hogy az üzletek száma nem lesz semmilyen módon korlátozva, ez elősegíti az azonos típusú üzletek közötti szabad versenyt.
[hs width=418 height=164]
http://i.imgur.com/yYrMVB5.jpg[/hs][hs width=217 height=167]http://i.imgur.com/igYBOqI.jpg[/hs][hs width=331 height=142]http://i.imgur.com/UPMHQQw.jpg[/hs]
 
 

 

 
 
 
 
\"UGXaIio.jpg\"
 
A szerver fejlesztése során fontosnak tartjuk, hogy a játékosok számára minél több lehetőséget adjunk. Ezt a célt szolgálja az alább bemutatásra kerülő bútorrendszer is. A bútorok szabadon elhelyezhetőek egy házban, vagy garázsban, ennek a feltétele természetesen az adott bútor birtoklása valamint a játékosnak rendelkeznie kell kulccsal az ingatlanhoz. A bútorok megvásárlására az erre szakosodott bútorboltban van lehetőség, az árak a bútor típusától függően lehetnek magasak vagy alacsonyabbak. A megvásárolt bútor az inventoryba kerül, ahonnan a célterületre érve a játékos lerakhatja azt. Ezt követően lehetőség van a bútor pozíciójának megváltoztatására, elforgatására valamint törlésére. 
[hs width=566 height=168]
http://i.imgur.com/4n2JeY0.png[/hs]
 
 
 
\"QOzZr0H.jpg\"
 
A kisebb-nagyobb értékű tárgyak  -legyen az pénz, fegyver, drog, vagy bármi- tárolásának egyik legbiztonságosabb módja azoknak egy széfben való elhelyezése. A széfeket kezdetben (amíg nincs erre szakosodott bolt játékos kezében) egy barkácsboltból lehet megvásárolni, az egy játékos által megvásárolható széfek száma korlátlan. A széf egy házban vagy bizniszben bárhol elhelyezhető, illetve egy paranccsal a későbbiekben bárhova át lehet helyezni. A tartalmát megtekinteni illetve tárgyakat kiszedni belőle az N gomb lenyomásával, hozzáadni pedig azt inventoryt megnyitva (Y) lehetséges.
[hs width=220 height=146]
http://i.imgur.com/aBGtNYL.jpg[/hs]
 
 
 
\"91VrySw.jpg\"
 
A szerveren egy autókereskedés üzemel, mely az állam tulajdonát képezi. A vásárolni kívánt jármű kiválasztásának kétféle módját különböztetjük meg, az egyik a dialogos, a másik pedig a kép alapján történő kiválasztás. Minden megvásárolt autóhoz alapból két kulcs jár, eladására viszont csak a tulajdonosnak van jogosultsága. Minden kocsi kiszálláskor leparkolódik, így ugyanott lesz ahol hagytad. A járművek csomagterében el lehet helyezni tárgyakat, illetve természetesen ki is lehet onnan venni. Többek között ezért lesz célszerű a járművek zárása. Az N betű lenyomásakor a jármű kezelésében egy dialog segít neked, ezzel állíthatod a motort, a zárat illetve a fényszórókat. A járműrendszerhez kapcsolódik egy kisebb sérülésrendszer is. Enyhe ütközésnél rövid, durva ütközésnél 20 másodpercig tartó kameramozgást tapasztalhat a játékos. Az ennél súlyosabb baleset esetén a karakter beszorulhat, így mentőt kell hívnia és az ő segítségével tudja elhagyni a járművét. Tankolásra a benzinkutakon van lehetőség, leállított motor mellett az ALT gomb lenyomásával.
Frakciótól, munkától függetlenül lehetősége lesz mindenkinek a járművek javítására illetve festésére. Ehhez mindössze egy speciális garázsra illetve értelemszerűen megfelelő szerszámokra lesz szükség. Egy jármű festéséhez a játékosnak előre meg kell vásárolnia a festékszórót, majd a festéket bele. Egy jármű festése egy doboz festéket vesz igénybe, a munkafolyamat előrehaladását \"progress bar\" fogja jelezni. A festék drágább lesz, így a játékosoknak célszerű lesz spórolni vele, elkerülendő a járművek napi háromszori újrafestése. A festés csak az erre a célra kialakított garázsban végezhető el, utcán, udvaron, egyéb helyeken nem.
[hs width=204 height=138]
http://i.imgur.com/yyvyuvk.png[/hs][hs width=320 height=135]http://i.imgur.com/pVoE7z5.png[/hs][hs width=216 height=152]http://i.imgur.com/5gEIBSg.png[/hs][hs width=320 height=118]http://i.imgur.com/MGLYFJP.png[/hs][hs width=237 height=28]http://i.imgur.com/DKGAgpZ.png[/hs][hs width=118 height=114]http://i.imgur.com/FJbfPM3.png[/hs]

4
Kérdések, Segítség / Battlefield 3
« Dátum: 2014. Június 17. - 18:40:21 »
Sziasztok!
Amíg ingyenes volt a Battlefield 3 leszedtem illetve feltelepítettem. Azonban amikor játszanék vele, elkezdi inicializálni a játékot, de mást nem csinál. (30-40 perc várakozás után sincs eredmény)
Arra lennék kíváncsi, hogy ezt mi okozza és mivel tudnám javítani a problémát?

5
Fórum Archívum (Témák/Fórumok) / Re:DayRPG @ Sunwell.
« Dátum: 2014. Június 05. - 20:21:36 »
Webmester: Matt-Ke, az SMF-Dizájn tulajdonosa.[/quote]
Nekem itt elment a kedvem a téma további olvasásától.

6
Szerinted van szüksége bárkinek is egy ilyen szerverre?
Semmi egyediség, ez is csak egy sablonszerver lesz.

7
Beszélgetés / Konfiguráció - Vélemények?
« Dátum: 2014. Március 21. - 23:18:39 »
Sziasztok.
A pcx.hu gépösszerakójával összeállítottam az alábbi konfigurációt.
Szeretném kérni a véleményetek,mit cserélnétek rajta és mire.
\"width=500http://kepfeltoltes.hu/140321/pc_1_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]
\"width=500http://kepfeltoltes.hu/140321/pc_2_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]
Az ára pedig 174.000FT.

8
Fórum Archívum (Témák/Fórumok) / Re:Crisis Role Play
« Dátum: 2014. Március 02. - 17:57:07 »
Idézetet írta: TheDon date=1393779123\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"46843\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Kép / Videó? IP? Weboldal? Szerintem nem lenne rossz ha azokat is kiraknád.
 
Fõleg,hogy moderátori megerõsítés elõtt tilos. :)

9
Beszélgetés / Processzor
« Dátum: 2014. Február 24. - 17:12:18 »
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Elég gyenge processzor van ebben a gépemben,de nem tudom,mennyire lehet újabbat venni bele.
A rendszer információból és az eszközkezelõn nem sokat tudtam meg,de nagyjából itt van:
\"width=500http://kepfeltoltes.hu/140224/rendszerinfo_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]
\"width=500http://kepfeltoltes.hu/140224/eszk_zkezel__www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]
Tudom,nem sok információ,majd megnézem,hátha van az alaplapra írva valami.
Ha nem lehet már erõsebb procit szerezni bele,akkor maradok a laptopnál új gép vásárlásáig. (annyi a gond,hogy a laptop 64MB-os integrált videokártyája meg elég gyenge...)

10
Segítségkérés / MySQL probléma
« Dátum: 2013. December 04. - 22:24:13 »
Sziasztok!
Az érdekelne,hogyan tudom lekérdezni egy megadott játékos adatait?
(például belépésnél)
Tehát,hogy a játékos adatbázisban is rögzített jelszava megegyezik-e a dialogba bevitt értékkel,és hasonlók.

11
SA-MP: Szerverfejlesztés / California State RPG
« Dátum: 2013. November 17. - 14:23:51 »
Sziasztok.
Megtaláltam a módot a külsõ merevlemezen,de már nem fogom folytatni.
Annyit kell tudni róla,hogy a TrueLife RPG ezen a fórumon is publikált módjának szerkesztett változata látható.
A szerver korábbi leírása.
 
Szerkesztések:
 


Az egész mód át lett helyezve Angel Pine városkájába,az illegális szervezeteket pedig eltöröltem.
Néhány frakció kiszedve.
Fizetõeszköz a dollár lett,ehhez megpróbáltam optimizálni az árakat.
Három adminszint különböztethetõ meg. (Kezdõ admin,Haladó admin,Fõadmin)
Továbbá kisebb editelések.
 
 
Készítõk:
 

Quer  - Defensive RPG
 

SkyLine - TrueLife RPG
 

J.Carter - California State RPG
 

Felhasználási feltételek:
 


A készítõk nevének feltüntetése kötelezõ!
California State RolePlay név használata az engedélyem nélkül tilos!
 
 
Letöltés
 

Játékmód
 

Scriptfiles
 

Pawno
 
Használjátok egészséggel.


Pastebinre nem tudtam feltölteni,mert a fájl mérete nagyobb mint 500KB

12
Beszélgetés / i5 vagy i7?
« Dátum: 2013. November 10. - 08:47:39 »
Sziasztok.
Érdekelne,hogy melyik processzornak nagyobb a teljesítménye,melyiket éri meg jobban megvenni?
Most fõleg véleményekre lennék kíváncsi,mert eddig eléggé vegyes dolgokat hallottam.

13
Fórum Archívum (Témák/Fórumok) / Re:DoaRPG
« Dátum: 2013. November 05. - 17:23:39 »
Szeretném megkérdezni a témanyitót,vagy a szerver tulajdonosát,hogy ebbe a módba hány sor lett felhasználva a SeeGyen módból?

14
Szerintem,ha lezárták az elõzõ témát See mod miatt,ne nyiss újat. :)
Csak egy tanács.

15
Fórum Archívum (Témák/Fórumok) / Re:ELÉG! Rp szerverek
« Dátum: 2013. Október 09. - 20:38:48 »
Idézetet írta: Legend date=1381343153\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"43525\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic


Ezzel, hogy lássa de nem tud írni vbulletin feauture. SMFbe nem vagy nagyon körülményesen lehet megoldani.
 
Régen volt egy ilyen csomag, amivel lehetett szabályozni, de már passzolom a nevét.
Egyszerûbb megoldás: Új témánál modnak meg kelljen erõsítenie, addig nem látszódik a téma a tagoknak, és akkor problem solved.
 
[/quote]
Tényleg,van ilyen is :D

Oldalak: [1] 2 3
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal