Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - rbit

Oldalak: [1]
1
Minecraft / Minecraft-Tekkit
« Dátum: 2012. Augusztus 31. - 03:45:09 »
Hellosztok!
Az egyik haverommal egy tekkit sorozatba kezdtünk pár napja, és ha nem zavar senkit ki szeretném tenni ide. :D
Úgy csinálom hogy minden részt külön spoilerba teszek, akkor nem kell az összes videót betöltenie, elég csak azt az egyet amelyiket nézni szeretnél...^^ :D
1.Rész:
Spoiler for 1.Rész:

2.Rész:
Spoiler for 2.Rész:

3.Rész:
Spoiler for 3.Rész:

4.Rész:
Spoiler for 4.Rész:

5.Rész
Spoiler for 5.Rész:

2
Segítségkérés / Szerver Készítése+Port Forwarding/Szerver Lista
« Dátum: 2012. Augusztus 30. - 16:18:55 »
Hello Srácok!
Szeretnék csinálni egy kis házilag hostolt szerót. (Nem akarok nagy szerót, csak azért mégis hogy játszunk haverokkal, meg azért egy 20-30 embert kibírna a gép.)
Csak az a gond, hogy a port forwarding megvan, ha vki beírja az ip-t az látja a szervert, DE! nincs ott a szerver listában. Ez miért van? :O
Ezt valahogy meg szeretném oldani, mert összedobnék egy stunt vagy freeroam szerót és el lehetne ott szórakozni. :)
U.I.:Ha rossz helyre írtam azért bocsi, de szerver topicban nem találtam olyan helyet ahova ez oda illett volna. :) (Ha rossz helyen van, kérek szépen egy admint hogy mondja el hogy hova írjam, vagy rakja át. Köszönöm. :D)

3
RP/RPG kérések / RP mod kezdés + Autó Spawnolási hiba
« Dátum: 2012. Augusztus 27. - 04:09:26 »
Srácok, bele kezdtem egy RP modba, csak az a gond hogy viszonylag rég pawnoztam (kb fél év) és már eltûntek a fejembõl az infók, akkoriban csináltam egy stunt modot, de nem volt szerverem, szóval csak úgy néha-néha hamachival hülyültünk kicsit haverokkal.
De most viszont kicsit magasabbra emeltem a lécet, és RP-s modba szeretnék kezdeni, ez szép és jó, csak leragadtam ott, hogy hogy az istenbe  (már bocsi...) tudom megcsinálni azt, hogy az elején megkérdezi hogy milyen nemú vagy egy menüben, és az alapján leszel fiú vagy lány skin.
Ezzel próbálkoztam eddig:
ez a mod legtetejére:
 

new Menu:character:
character = CreateMenu(\"Changecharacter\", 2, 55.0, 200.0, 100.0, 80.0);
SetMenuColumnHeader(belepes, 0, \"Milyen nemû vagy?\");
AddMenuItem(character, 0, \"Fiú\");
AddMenuItem(character, 0, \"Lány\");
Ez InGamemodeInIt-be kell?
oké tovább:
public OnPlayerConnect(playerid)
{
{
ShowMenuForPlayer(Menu:character, playerid);
}
return 1;
}
Ez így jó? :)
 
és az utolsó:
public OnPlayerSelectedMenuRow(playerid, row)
{
new Menu:viewingmenu = GetPlayerMenu(playerid);
if(viewingmenu == character)
      {
   switch(row)
   {
      case 0: SetPlayerSkin(playerid,60);
      case 1: SetPlayerSkin(playerid,56);
}
return 1;
}

 
ez stimmel? :D
Illetve van egy kis probléma az autók bespawnolásával...(mikor utóljára pawnoztam ilyen bajom nem volt. 0.3 C-ben)
Alapból már ott probléma van, hogy nem rögtön spawnolnak a kocsik, hanem a szerver indulásától számítva olyan 10 percre rá. Illetve miután be spawnoltak, megint olyan 10-15 perc után ugyan azok a kocsik, ugyan oda rá spawnolnak a régiekre...és ez elég nagy laggot tud okozni. :/
Ezt hogy tudom megoldani? :D
Oké, oké. Tudom, ti most engem kb komplett hülyének néztek. :) Megértem, de legalább próbálkozom. :D Szóval legyetek szívesek segítsetek nekem. :)

4
Bemutatkozás / RBIT
« Dátum: 2012. Augusztus 27. - 03:25:22 »
Üdv Emberek!
Én lennék RBIT (ejtsd: \"erbit\", csak a biztonság kedvéért ,mert voltam már \"rabbit\" is.)Szervereken: [FAF]RBIT / Corey_Taylor
Igazi nevem: Szabolcski Róbert
Születtem: 1996.09.14 A nap városában: Szegeden (Kor, mindig változik, attól függ mikor olvasod, de ebben a pillanatban 15.)
Hogy miért írok ide? Mert szeretek bemutatkozni...^^ Meg mert szeretek megismerkedni új arcokkal, szeretek új haverokra szert tenni.
Kérlek szépen Ausztriában lakom, már vagány 3 éve.Hogy miért? Pénz, munka, jobb élet.
Szeretek énekelni, van aki azt mondja hogy jól tudok, van aki nem. Aki azt mondja h nem, azoknál nem tom h csak haverság miatt b*szogatnak vagy komolyan ilyen rossz vagyok. :( De ennek ellenére is vígan kezdek neki egy-egy jobb szám dalolásának.
A jövõmtõl nem várok sokat, csak egy fekete sport kocsit, meg világ uralmat. Na jó, nem...viccet félre téve, tényleg nem várok sokat, legyen egy családom, munkám és egy házam. Ja! és legyek programozó.
Nem rég kezdtem pawnozni, úristen :O ez bonyolult! De majd megtanulom. :D Már olyan 4-5 éve sampozok. (Az elsõ szerót ahol voltam ne kérdezzétek, vmi orosz szeró volt és az volt a lényeg h...nem is igazán tudom h mi volt...kiválasztottam egy katona skint és baromkodtam. :D)
Most épp egy RP mod-on dolgozok, stunt már van. :) Csak most le vagyok ragadva.
Zenei stílusom: ROCK, METAL, de hallgatok pl Maroon 5, vagy Flo Rida-t is.(Csak pl egy slipknotot meghallgatok naponta 100 szor, még Flo Rida-t max 50-szer. :) )
Barátnõm: NINCS, elhagyott...sz*ptam :( Volt egy olyan elképzelésem pedig, hogy a világ végét a barátnõmet átölelve fogom átélni. Ez se lesz így. :/ 
Haver szerint világvége nem lesz! Csak a majáknak elfogyott a helyük a kövön...Van benne valami... :)
Na, körülbelül ennyi lenne...JAJJ Majd el felejtettem!!! Hát én csinálok ám videókat is youtubera. Nem vagyok valami nagyon híres, 213 Feliratkozóm van épp most. De szeretek videókat csinálni, kikapcsol, csak csinálom a videót, pofázok és nem figyelek a külvilágra. :D
Nyugodtan megnézhetitek a csatornámat, nevem: rbit96. :D
Na, de itt tényleg abba hagyom. Gondolom már unalmas vagyok. :D Szóval aki még szeretne tudni valamit, az nyomjon egy kommentet. :D
Ja, még annyi h Mila Kunis, egy rohadt jó csaj. :D
Viszírás! :D (Telefonban: Viszhall, élõben: Viszlát, akkor írásban miért ne lehetne Viszírás? :D Ezt szabadalmasítani fogom ;) :P )

Oldalak: [1]
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal