Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - nap3lem

Oldalak: [1] 2 3 ... 7
1
Kérdések, Segítség / ATI Tray Tools indításnál kékhalál
« Dátum: 2014. December 17. - 17:59:14 »
Sziasztok!
Szeretném használni az ATI Tray Tools nevezetű programot, de amikor elindítom ez a hibaüzenet fogad.
 
Can not connected to low level driver. Please reinstall ATI Tray Tools under administration rights with UAC disabled[/quote]
Kikapcsoltam az UAC-ot is, de ugyan úgy ez a hibaüzenet fogad, ha pedig rendszergazdaként indítom, kék halált kap a gépem.
Videó kártyám: AMD Radeon 8570m
Köszönöm szépen előre is! :)

2
Kérdések, Segítség / Windows 8.1 Multi Monitor
« Dátum: 2014. Október 14. - 19:03:01 »
Sziasztok!
Szóval ma feltelepítettem a Windows 8.1 operációs rendszert, csodás, ugye amiatt váltottam most rendszert mert hallottam a 8.1ben szereplõ Multi Monitor feature.. Ez mind szép és jó, és általános esetben mûködik is. De nem úgy ahogy én azt el képzeltem.
Ugye játék mellett szeretnék böngészni, úgy, hogy az nem zavarják egymást. Na, de amint át viszem a játékban lévõ kurzort a böngészõmre ami a másik monitoron helyezkedik el, és kattintok. Alt + Tabol a játék is, és az is az asztalon találja magát, bravo!
Bár úgy gondolom én vagyok a retardált, és valamit majd be kell állítani, igazam van?
Illetve az is nagyon zavar, hogy ugye a tálcát meg duplázza mind a két monitorra, és a megnyitott böngészõket egy sávban mutatja.
Ábrázolom a képen, mert biztos vagyok benne hogy ezt is túlbonyolítva írtam le


\"width=500http://kepfeltoltes.hu/141014/_br_zolom_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]
 
Windows 7-en ezek a funkciók nekem tökéletesen meg voltak egy programmal :facepalm: de úgy gondoltam feltelepítem a 8.1-et, el végre ez az operációs rendszer sokkal jobban tetszik nekem, gyorsasági miatt, és más szempontok miatt, meg persze így akkor majd nem kellene futtatnom azt a programot. Most fel lehet hozni, hogy akkor miért nem telepítem fel 8.1re is ezt a programot és akkor minden probléma megoldva.
Nos, ezért.....:


http://kepfeltoltes.hu/141014/_br_zolom2_www.kepfeltoltes.hu_.png
 
Pirosan kereteztem be, hogy mit csinál a második monitoromon a Windows gomb, ha rá kattintok. Gondolom azért, mert Stardockal futtatom a W7 startmenüt, és a program le generálja a saját tálcáját a Windows saját start menüjével.
Valami ötlet? Mellékesen az említett program neve Actual Multiple Monitors
Elõre is nagyon szépen köszönöm, kissé kiakadtam..
EDIT:
Be tudtam állítani, hogy a második képernyõn a program segítségével a W8 Start menüt nyitja meg, így tûrhetõ fogjuk rá. De még mindig jó lenne, ha valaki hozzá értõ felvilágosítana hogy lehet program nélkül ezeket meg csinálni. Köszönöm!!

3
Kérdések, Segítség / Vélemények CM STORM CERES 300
« Dátum: 2014. Szeptember 20. - 15:46:33 »
Sziasztok!
 

\"width=500
http://gaming.coolermaster.com/images/products/74/image_780.jpg[/img]
 
Azt szeretném kérdezni, hogy akinek van ilyen típusú fejhallgatója, annak mik a tapasztalatai?
Vagy biztosan van itt a fórumon olyan ember aki jártas az ilyen témában, meg éri az árát?
Headphones
Driver   40mm drivers
Frequency Response
20Hz-20,000Hz
Impedance   32 ?
Sensitivity@1KHz   112dB ± 4dB
Connector   3.5mm jack
Cable Length   2.5m
Microphone
Pick-up Pattern   Omni-Directional
Frequency Response   100 Hz – 10,000 Hz
Sensitivity   -54 ± 3dB
Google-n keresgéltem róla teszteket, véleményeket, de nem találtam sokat. Gondolom magából érthetõ, hogy mivel gamer fejhallgatóról van szó ezért fõképp gamelésre használnám. De vajon zene hallgatásra is jó? Elõny számomra hogy pici, és le szerelhetõ a mikrofonja. Helyi boltban 32 euróért meg tudom vásárolni (9600ft).

4
Kérdések, Segítség / Galaxy ACE GT-S5839i
« Dátum: 2014. Szeptember 07. - 12:25:31 »
Sziasztok!
Mostanában kicsit sok kérdésem van, ezért elnézést..
Feltelepítettem a telefonomra egy új ROMot, gondoltam kipróbálom, eddig AceJB futott rajta. Most vissza szeretném rakni, de akár hogy is próbálom mindig ez a ROM tölt be.
Ezt a ROMot telepítettem fel 

 
Gondolom azért nem tudom ki törölni mert Cyanogenmod 7 is fent van. De mindenképp vissza szeretném cserélni a régire, mert ezen pl a kameránál az vakut sem érzékeli.
Köszönöm!

5
Kérdések, Segítség / Tenda W316R vásárlás
« Dátum: 2014. Augusztus 30. - 18:22:23 »
Helló
Nem szívlelem a WIFI routereket, mert eddig mindegyikben csak csalódtam (vagy nagy volt a pingem, vagy nem használta ki teljesen a net sebességem) de most még is szükségem volna pár napra. Tesóm pedig sorolja az érvéket miért is jó a WIFI router.
Úgy gondoltam próbát teszek, és veszek egyet, mivel nem vagyok benne biztos hogy továbbra is használnám ezért nem szeretnék nagyon költekezni rá. Ez a router elég olcsó, és úgy olvastam elég jó is.
Szerintetek?
http://www.edigital.hu/Router/Tenda_W316R_150Mbps_wireless-N_Router-p286606.html

6
Kérdések, Segítség / Ps2 monitorra
« Dátum: 2014. Augusztus 23. - 13:41:34 »
Sziasztok!
Létezik valami olcsó megoldás hogy a PS2 konzolomat rá tudjam csatlakoztatni a monitoromra? Szobámban lévõ TV-t el ajándékoztam (mamámnak), most pedig rám jött a nosztalgia és játszhatnékom van. Olvasgattam errõl infókat, de egyik sem mai megoldás volt. Amit pedig találtam ilyen át alakítót, az meg ilyen 30 eurós történet volt (Ennyit nem fogok kiadni azért, hogy nosztalgiázzak.. XD).
Létezik valami olcsóbb megoldás?

7
Kérdések, Segítség / Windows telepítés
« Dátum: 2014. Augusztus 17. - 02:55:00 »
Helåó
Adott egy törött képernyõs laptop, és egy LCD monitor. Újra kéne telepítenem rajta az operációs rendszert, viszont ugye a külsõ monitor csak akkor érzékel jelet, ha már a Windows bekapcsolt. Magyarul a boot képernyõt, és a Windows telepítését csak a laptop monitorján látom. Valahogy meg lehet oldani hogy újra tudjam telepíteni?
Fontos lenne.
Köszönöm!

8
Beszélgetés / Idegesség levezetés
« Dátum: 2014. Július 23. - 01:58:58 »
Üdv
Nos, úgy gondolom jó helyre nyitom eme témát, de ha nem, akkor elnézést és kérem áthelyezését.
Kérdésem nem más mint, hogy Ti hogy szoktátok levezetni az idegességet?Szoktatok egyáltalán idegeskedni?
Amúgy én rettentõ nyugodt ember vagyok, de amióta Counter Strikeozok, játék közben simán fel tudom magam idegesíteni másodpercek alatt. Eddig simán le bírtam vezetni, hiszen egér dobálással  :facepalm: meg tudtam ezt oldani. De amióta vásároltam egy gamer egeret, ezt már nem szeretném dobálni, elrontani, hiszen a pénz nem fán terem és nem volt olcsó sem. Mint mondtam hogy nyugodt ember vagyok, ezért általában ez az idegesség csak akkor tör ki belõlem ha egyedül vagyok. Nos mind1, azt hiszem beszerzek egy plüsst és majd mától azt fogom kicsinálni.
Na de a ti válaszaitokra vagyok kíváncsi?
Szoktatok idegesek lenni úgy, hogy legszívesebben valamit (vagy valakit) szétvernétek?
Hogy szoktátok levezetni?


Azt hiszem mától a fórumon engem egy agybeteg, idegbajosnak fognak titulálni  :no:

9
Játékok / All For One CS: GO Clan
« Dátum: 2014. Július 06. - 13:32:08 »
Üdv!
Elnézést hogy itt hirdetgetek, de sajnos nem igazán találok más értelmes fórumot, weboldalt, ahol lennének Counter Strike játékosok. Téma címébõl már gondolom kiderült hogy ez egy CS: GO klán témája szeretne lenni. Csak, jelenleg nem igazán találunk tagokat. Szeretnék egy normális baráti társaságot, mert ez nem hátrány, ha nem elõny mind a játékban, mind a szórakozásban.
Nem is húzom tovább a szót.
 
Tagfelvétel
 

Ez egy facebook poszt eredetileg, szóval úgy olvassátok
 
Szeretném ha most már komolyan elkezdenék foglalkozni azzal, ami az igazi szerepkörünk. Ezért a klánba kell még három darab tag. Ami azt eredményezi, hogy tagfelvételünk van.
Elvárásaink:
- Jól tudj játszani (persze hozzánk képest viszonyítva, szóval nem egy NiP szintet várunk tõled)
- Jól tudj alkalmazkodni, ez alatt azt értem hogy ha azt mondom neked hogy holnap este lesz egy warunk akkor te ott tudj lenni, vagy ha esetleg még sem, akkor azt jelentsd.
- Mikrofon használat
- Ne rohanj fejjel a falnak, és ha épp vesztésre állunk akkor ne egybõl ragelj, és ne légy negatív.
- Elõny, ha te is Szlovákiai vagy, persze az sem baj ha Magyarországi, csak ne ilyen 200km-es távolság. Szerintem ahhoz, hogy jól összetudjunk szokni, ahhoz az is kell hogy ismerjük egymást személyesen és megbízzunk egymásban.
Jelenlegi tagjaink:
- nap3lem (én)
- Sanka
Jelentkezni az alábbi email címen tudtok, vagy nálam facebookon privát üzenetben.
email: [email protected]
Kérem a jelentkezõket egy kisebb, nagyobb leírást magukról, hány éve játszanak a játékkal, mik a céljaik a játékban.
Köszönöm!
Szeretnék egy nagyon jól összetartó csapatot, akik majd esetleg benne lehetnek Szlovákia, vagy netán Magyarország top csapatai között. Persze ehhez sok-sok gyakorlás kell.
Remélem tényleg lesz egy pár olyan jelentkezõ, aki motivált, és szintén rendelkezik olyan álmokkal mint mi. Várjuk a jelentkezéseket, majd egy MM-en szeretnénk megnézni hogy hogyan is játszol és \"illesz-e a mi játék stílusunkhoz\".

10
Kérdések, Segítség / Logitech c110 probléma
« Dátum: 2014. Június 08. - 02:30:34 »
Üdv!
Miért van az, hogy az egyik pillanatról a másikra nem mûködik az egyik ismerõsöm Logitech C110 webkamerája? Szerintem nem kontakt hiba, mivel amikor bedugjuk a csatlakozóját, akkor érzékeli a számítógép. Csupán például skypenál az eszközöknél azt jelzi hogy \"nincs\". Fel telepítettem az illesztõprogramot is, az is fel ismerte. De a mikrofon akkor sem mûködött rajta.
Valami megoldás?

11
Kérdések, Segítség / Telefon vásárlás
« Dátum: 2014. Június 02. - 20:51:35 »
Sziasztok!
Olyan kéréssel fordulnék hozzátok most, hogy tudnátok-e nekem ajánlani, olcsó, ütésálló, illetve porálló telefont. Nem kell semmi kamera rá, stb.. Csak annyi hogy ütésálló, illetve porálló legyen.
Köszi :)

12
Adás-Vétel / Origin account eladó
« Dátum: 2014. Május 03. - 01:50:53 »
Üdv!
Szeretném eladni az Origin accountomat különbözõ okok miatt.
Három játék található meg rajta.
Battlefield 3
 

Battlelog:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/naposelem/stats/880171139/pc/
 
[/quote]Az Electronic Arts idei legnagyobb játék megjelenése a nagysikerû Battlefield sorozat harmadik része, mely új szintre emeli az FPS nyújtotta játékélményt. A Battlefield 3 szíve a DICE stúdió által fejlesztett díjnyertes Frostbite 2 motor amellett, hogy lélegzetelállító grafikát varázsol a monitorokra, az objektumok teljes rombolhatóságával a lehetõségek kimeríthetetlen tárházát nyújtja a játékosok számára.
Az immáron klasszikus többjátékos mód mellet változatos egyjátékos küldetés is társul az igazi Battlefield élményhez. A szûk utcai harcoktól a sivatagi égboltig lehetõségünk lesz mindenhol bizonyítani rátermettségünket a harcmezõn. Akár gyalogosan, akár tankban ülve, vagy egy repülõgép pilótájaként az eget uralva. A kampány során többek között Irakban és Franciaországban kell viszontagságos körülmények között fenntartanunk a térség békéjét egy fiktív háborúban.
A harcok során több tucat fegyverrel találkozhatunk, melyek mindegyike teljesen testre szabható, játékstílusunkhoz alakítható, emellett katonánk kinézetét is a saját ízlésünknek megfelelõre formálhatjuk. A megjelenést követõ hónapok során sem lehet majd megunni a játékot, mivel folyamatosan érkeznek majd a kiegészítõk.
Részletesebb leírás itt:
http://www.battlefield.hu/static/Battlefield_3
 
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising


A Command & Conquer: Red Alert 3 – Uprising egy 2009-es valós idejû stratégiai játék, amelyet az EA Los Angeles fejlesztett, és az Electronic Arts adott ki. A játék a Command & Conquer: Red Alert 3 kiegészítõje, ám az alapjáték nélkül is mûködik, és az internetrõl tölthetõ le. 30 új pálya található a kiegészítésben, valamint több új egység és négy minihadjárat, azonban ebbõl hiányoznak az alapjáték bizonyos játékmódjai, mint a többjátékos mód vagy a kooperatív mód.
 
Dead Space  Ingyenesen!


A legénységnek nyoma veszett, mindenütt holttestek, és leszakadt végtagok hevernek. A sérült ûrhajó magatehetetlenül sodródik a végtelen ûrben, Isaac szerencsétlenségére pedig még a saját kompjuk is odaveszett, ellehetetlenítve így a menekülést. Nincs más választás, életet kell lehelni ebbe a hatalmas ócskavasba, az itt portyázó idegen lények viszont jó ideje nem ettek már.
 
Az árat természetesen privát üzenetben közlöm veletek, remélem meg tudunk egyezni! :)

13
Kérdések, Segítség / CS 1.6 probléma steamen, és egér
« Dátum: 2014. Április 17. - 04:05:12 »
Hi
Ma, amikor el szerettem volna indítani ínyenc játékomat ez fogadott.  :Cry2:
[hs width=400 height=200]http://kepfeltoltes.hu/140417/1_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs]
Szerintem a kép magáért beszél, próbáltam újra telepíteni, aminek hála a Counter Strike fájlait le sem tölti a drágalátos steam.
[hs width=400 height=200]http://kepfeltoltes.hu/140417/3_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs]
Valaki találkozott már hasonló problémával?
Steam probléma megoldódott
Illetve, ha már megnyitottam ezt a témát, érdekelne arról is a véleményetek. Hogy megéri-e drágább gamer egeret vásárolni, vagy maradjak továbbra is a két centes egereknél? Itt a húsvét, azon filózok beruházok egyre.
Köszönöm!

14
Játékok / Ingyenes a Dead Space
« Dátum: 2014. Március 28. - 15:59:54 »
Helló!
Ingyenesen elérhetõ a Dead Space elsõ része az Originen.
Úgy olvastam Május 8.-áig elérhetõ, szóval nem kell sietni.
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dead-space/pc-download/base-game/standard-edition-ANW.html
Jó szórakozást mindenkinek, akinek még nem volt lehetõsége meg venni.

15
Beszélgetés / Free to Play
« Dátum: 2014. Március 19. - 12:57:40 »
Free to Play
 
Ma debütál a Valve saját filmje, a Free to Play, ami három profi Dota 2 játékos életérõl, nehézségeirõl, áldozatairól szól. Ingyenesen megtekinthetõ a Steamen, nem szoktam Dotázni, de ez engem is nagyon érdekel.
A filmben a szingapúri HyHy-t, az ukrán Dendit és az oregoni Feart ismerhetjük meg.
Film elõzetese:
 

Bõvebb leírásért látogass el a hivatalos weboldalára:
http://www.freetoplaythemovie.com/hu/

Oldalak: [1] 2 3 ... 7
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal