Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Pedró

Oldalak: [1] 2 3 ... 11
1
Beszélgetés / Tarlós feleségét büntették meg a közteresek
« Dátum: 2017. Március 30. - 19:45:11 »
Tarlós István főpolgármester az ATV-ben elismerte, hogy egyik rokonát megbüntették közlekedési kihágásért a közterület-felügyelők, és a 168 óra szerint pedig a főpolgármester feleségéről van szó. Tarlós Istvánné február 7-én, reggel fél nyolckor közlekedett szabálytalanul a Bécsi út és a Szépvölgyi út kereszteződésénél, saját tulajdonú gépkocsijával - tudta meg a lap megbízható forrásból. Kérdéseinket elküldtök a Főpolgármesteri Hivatalnak, egyelőre nem érkezett válasz. 
 


   \"Tarlós
   

      Tarlós István
      

         Fotó: Bődey János
      
   

 
A 168 óra úgy tudja, február 21-én, tehát két héttel később Tarlósné vitatta a bírság jogalapját, így az ügyet a közterület-felügyelet átadta a rendőrségnek. Tarlós István ezt követően indított hadjáratot a közterület-felügyelet eljárása miatt.
 
A főpolgármester a napokban kimondta: problémás, hogy a közterület-felügyelők a térfigyelő kamerák felvételei alapján büntetnek, szerinte ezzel szabálytalanságot követnek el, a közterület-felügyelő csak akkor büntethetne szabályosan, ha nem egy szobában ülve, egy kamera felvételére támaszkodva szabna ki büntetést, hanem a helyszínen intézkedne. Tarlós szerint a közterület-felügyeletet nem arra találták ki, hogy az autósokat üldözve pénzbehajtásnak látszó akciókat bonyolítsanak le. A rendőrségnél és a belügyminiszternél javasol módosítást a közterület-felügyelettel kapcsolatban.
 
 
 
 
 
Forrás: http://index.hu/belfold/2017/03/30/tarlos_feleseget_buntettek_meg_a_kozteresek/

2
Fórum Archívum (Témák/Fórumok) / Re:Skinváltó
« Dátum: 2016. November 06. - 23:09:45 »
Jóéjt neked is! :)

3
Cenzúramentes részleg / Imaláncot indítottak Orbán Viktorért
« Dátum: 2016. Október 31. - 15:28:28 »
Jó olvasni erről. Szeretet, és melegség árad szlovák testvéreinktől.
<3
 
Szlovákiai magyar papok arra buzdítják a híveket, hogy imádkozzanak Orbán Viktorért - írta a szlovákiai Új Szó. Az imalánc az interneten is terjed. A könyörgés célja, hogy a magyar miniszterelnöknek legyen elég ereje az Európai Unió elleni harchoz - írta a lap.
\"width=500http://kep.index.hu/1/0/1393/13935/139357/13935706_3061869a8cabeb1581b2f6565b9c3d0a_wm.jpg[/img]
Fotó: Huszti István
Az imaláncot Szlovákiában György Ferenc ipolybalogi plébános indította. \"Ausztriából kaptam a könyörgést és továbbküldtem. Már Szent Pál is megírta: tartsatok könyörgéseket, imádságokat, esedezéseket és hálaadásokat minden emberért: a királyokért és minden feljebbvalóért, hogy békés és csendes életet élhessünk, telve istenfélelemmel és tisztességgel” – mondta az Új Szónak. Azt, hogy hányan kapcsolódtak be az imaláncba, nem követi, de úgy véli, sok jóérzésű magyar ember.
Az imát Kühár Ede Rómában élő bencés szerzetes írta Orbán Viktorért, és
ezt az imalánchoz csatlakozóknak fél éven át naponta öt percen keresztül kell mondaniuk.
A következőképp kezdődik: \"Az Úr legyen előtted, hogy a jó utat mutassa néked! Az Úr legyen melletted, hogy téged karjába zárjon és megvédjen a veszedelmektől! Az Úr legyen mögötted, hogy megvédjen a gonosz cselvetésétől\".
Az ilyen imalánchoz nem szükséges az egyház jóváhagyása. \"Imádkozni bárkiért lehet, ez nem feltétlenül jelenti az adott személy magasztalását, és ami a legfontosabb, sosem árt\" – magyarázta Szlávik Antal egyházjogász, hidaskürti plébános. A felhívással ő is találkozott, de nem tud arról, hogy a hívek tömegesen bekapcsolódtak volna. \"Az ima magánügy, aki akar, részt vesz benne, aki nem akar, annak sem kell provokációt látnia benne.\"
Az imaláncot a Szlovákiai Püspökök Konferenciája magánkezdeményezésnek tartja, Martin Kamara szóvivő azt mondta, nincs információjuk róla, és nem foglalkoznak vele.
[/quote]
Forrás: http://index.hu/belfold/2016/10/31/imalancot_inditottak_orban_viktorert/

4
Egy újabb Fidesz sikernek lehetünk szemtanúi, a következő cikk elolvasása közben.
 
Az abortuszok száma 2010 és 2015 között 23 százalékkal - több mint kilencezerrel -, idén az első negyedévben pedig további 4 százalékkal csökkent Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára által adott tájékoztatás szerint - írta a Magyar Hírlap.
A házasságban élő nők által végeztetett művi terhességmegszakítások száma harmincöt év alatt 85 százalékkal csökkent - közölte a kormánypárti politikus egy jobbikos képviselő írásbeli kérdésére válaszolva.
A kormány mindent megtesz azért, hogy még kevesebb abortusz legyen - mondta az államtitkár. Ösztönözni kell a várandós nőket, hogy ne vetessék el magzatukat, az állam nagyobb segítséget nyújt az örökbeadáshoz, nevelőszülőknél elhelyezéshez - fejtette ki az államtitkár.
[/quote]
Forrás: http://index.hu/belfold/2016/10/31/negyedevel_csokkent_az_abortuszok_szama_miota_orban_kormanyoz/

5
SAMP / Pedró javaslata.
« Dátum: 2016. Október 02. - 15:33:05 »
Sziasztok.
Pontos számokat most nem írok, de látható, hogy elég jelentős azoknak a száma, akik nem adnak be kódot, vagy nem is adnak életjelet.  :shurg:
Úgy gondolom, hogy akik beadtak kódot, ami elfogadható minőségű, ők régiónkénti elbírálás nélkül továbbjussanak.
Így majd lenne egy normális csapat, ami már olyan emberekből állna össze akik már bizonyítottak, megbízhatóak.
Kérem a bírót, illetve a szervezőket, hogy fontolja meg a javaslatomat.  :wave:

6
Cenzúramentes részleg / Szavazás
« Dátum: 2016. Szeptember 30. - 11:23:45 »

  Szavazás

 

7
Off Telep / Szavazás
« Dátum: 2016. Szeptember 30. - 10:24:46 »
Szavazás

8
XD

9
Fórum Archívum (Témák/Fórumok) / Re:Nyolcadik születésnap
« Dátum: 2016. Augusztus 14. - 15:13:31 »
Chat ubt. Flash muteolt.

10
Off Telep / xDDDD
« Dátum: 2016. Augusztus 07. - 05:24:10 »
\"YWR8Tvc.jpg\"
Jót nevettem rajta, mikor megláttam. :DD

11
Fórum Archívum (Témák/Fórumok) / Re:Ki SAMP-ozik még?
« Dátum: 2016. Augusztus 02. - 06:56:12 »
Minden reggel magyaros ízű vajkrémet ettem az utóbbi 6 napban.

12
Fórum Archívum (Témák/Fórumok) / Re:Tiszta lap
« Dátum: 2016. Augusztus 01. - 02:20:49 »
Szopd le apad akkor

13
Fórum Archívum (Témák/Fórumok) / Re:Ötletelés
« Dátum: 2016. Július 28. - 23:06:41 »
Téged kellene. Semmiféle értelmes megmozdulásod nincs egy UCPt kivéve.

14
Fórum Archívum (Témák/Fórumok) / Re:Mi a véleményed a cigányságról?
« Dátum: 2016. Július 25. - 20:31:21 »
Jó hülye vagy tényleg.

15
Cenzúramentes részleg / Eszmefuttatás Pedróval
« Dátum: 2016. Július 24. - 21:19:41 »
Halljátok.
Múltkor néztem a tv-t, és a dokumentumfilmben bemutattak egy hatalmas zöldség-gyümölcs raktárat, egy kikötőnél, ahova érkeznek mindenféle országokból a termékek az unióba.
Rengeteg élelmiszert kidobálnak, és mindezt azzal megmagyarázzák, hogy az ipar a halmozásra épül, ezáltal nem lehet csakúgy kiszámítani, hogy mennyi terméket rendeljenek meg.
Na de kérem, ennek van értelme, hogy kidobnak rengeteg mindent? Segélyszervezetek önkéntesen válogatják ki a kidobásra váró halmokból a még épp zöldségeket, gyümölcsöket.
Maga a kikötő, a raktár nem fordítana véletlen se erre pénzt, hogy több száz család napi élelmiszerét ellássa. Nem, itt csak az a lényeg, hogy minél több milliót bezsebeljenek.
Igazságtalan, szar az élet.
Emellett a pékségekről is volt szó.
Az egész unióban annyi pékárut kidobnak, a fentebb említett röhejes indok miatt, ami elég lenne egész Spanyolországnak. Kész vicc az egész.
Jelenleg diákmunkázok egy gyárban..
Ez egy hűtőgépgyár. A dolgozókat hajtják, siettetik, emiatt sok selejt is van. Van a közelben egy MÉH telep, ahol hatalmas halmokban csak selejt hűtőszekrények vannak.
Ha nem lenne sürgetés, kevesebb selejt lenne.
Ami szép lenne, csak így megvan az esély arra is, hogy épp napi 50 hűtővel kevesebbet termeljen a cég, ó hát, hogy is engedhetné meg magának ezt a cég. Még a végén évi 100 milliótól elesne..
Persze az nem számít sehol se, hogy csak pocsékoljuk az energiát. Csak a pénz.
Na de majd véleményem szerint eljutunk arra a pontra, mi emberek, hogy nem a pénzt tartjuk a legfontosabbnak.
Majd akkor lesz szebb az élet.

Oldalak: [1] 2 3 ... 11
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal