Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Chris_

Oldalak: [1]
1
Beszélgetés / InfiniteHosting || www.infinitehosting.eu
« Dátum: 2020. December 09. - 06:34:53 »
Sziasztok!
Elérhetővé vált a Virtuális Privát szerver szolgáltatás.
Sokakban felmerül az alábbi kérdés, hogy miért pont innen rendeljenek? Lentebb le is írom rá a választ, hogy szerintem miért jó.

» A szolgáltatásodhoz egy egyedi, modern, és sok funkcióval ellátott webadmint adunk, illetve a nap bármely órájában elérhető az ügyfélszolgálatunk, akik segítenek neked, ha valahol elakadtál.
» A szervergép a JZT Informatikai KFT szervertermében helyezkedik el, Budapesten, ahol 0/24-es megfigyelés van, és monitorozás.
» A szolgáltatásodhoz 1 Gbps sávszélesség van biztosítva, illetve korlátlan adatforgalom.
» A szolgáltatásodhoz 1 dedikált IP cím jár, illetve garantált stabil és lagmentes szolgáltatás.
» VPS-edhez jár egy noVNC konzol.
» Szolgáltatásod prémium DDoS védelemmel lesz ellátva, ezáltal megelőzve azt, hogy ki tudják lőni. Támadás esetén automatikusan kapcsol a JZT tűzfal védelme.

Egy speedtest eredménye a VPS-en:


Kezelőfelületünk:

VPS csomagok:

* Igény esetén természetesen egyedi VPS csomag összeállítására is van lehetőség. *Néhány ügyfelünk véleménye, Discordról:
- Kabuto - 2020.12.07.
Véleményem a VPS szolgáltatásról:
Nos halihó, eljött az idő, amikor sikeresen letesztelhettem a vps szolgáltatást.
Első sorban a hálózattal, avagy internettel.
Szerintem remekül működik, nincs rá panasz, dc botomat ftpről leszedni a frissen rakott windowsomra 15p volt.  itt ha 1 percbe is telt, lehet sokat mondok.
2. Kezelés:
Szerintem egész könnyű kezelni, elindítani rajta egy dc botot.
Rövidesen: Nagyon megéri ezt a szolgáltatást rendelni, nem is drága, de mégis remek a teljesítménye.
Amit nagyszüleim édességére mondok mindig: "Egyszerű, de nagyszerű" Erre is ezt lehet mondani. Egyszerű kezelhetőség, nagyszerű teljesítmény. Csak így tovább fiúk.

- BigLev - 2020.12.06.
VPS tesztelés. A kézi telepítés gyorsan megtörtént, ezek után a netplant beállítottam és már minden tökéletes volt. Pár mérést végeztem, speedtest igen jó eredményt mutatott ping fel/le töltés szempontjából, ez után pedig elindítottam egy sysbenchet az is teljesen jó volt.
Egybevéve gyors a rendszer nem lassú a telepítés 5 perc alatt készen volt.

- program - 2020.11.17
Szerintem ez egy nagyon jó és jól összerakott hosting sok egyediséggel. Az amit a weblapon írnak nem kamu és stabil a rendszer. Ha engem kérdeznek, hogy játék szerre melyik hostingot ajánlom ezt fogom mondani. :) Csak így tovább!Jelenleg lehetőséged van teszt VPS-t igényelni, ha szeretnél, akkor keress fel minket Facebookon vagy Discordon.
Ha félsz bérelni, akkor olvasd el Discord szerverünkön a #vélemények csatornát, ahol több mint 80 ügyfelünk véleményét láthatod.
Stabilitás a topon, a szerverteremben pedig egész napos és éjszakás monitorozás.
Persze VPS szolgáltatásunkon kívül játékszerverek is vannak nálunk, elég olcsón, korlátlan tárhellyel, biztonsági mentéssel, gyorsletöltéssel, konfigos segítségnyújtással, néhány játéknál ingyen aldomainnel, és saját szerverindító fájl feltöltési lehetőséggel, ingyen MySQL adatbázissal, online webadminban beépített fájlkezelővel, és egy FTP eléréssel.


* Rendszerünk teljes mértékben automatizálva van. 1 másodpercben jóváírja a rendszer a feltöltött egyenleget, és a szerver is létrehozza egy másodperc alatt, illetve a VPS-t is. *

Játékszerver kezelőfelület:


Elérhetőségeink:
Weboldalunk: https://infinitehosting.eu
Webadminunk: https://webadmin.infinitehosting.eu
Discord szerverünk: https://discord.gg/mmXCN69hBu
Facebook oldalunk: https://facebook.com/infinitehostingeu

Oldalak: [1]
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal