Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Flash

Oldalak: [1] 2 3 ... 23
1
Munkaerő keresése / szkriptelést vállalok!!4!
« Dátum: 2018. Április 05. - 14:26:39 »
Jó pénzért!!!! Ref. 11~ év

2
Archívum / Los Santos Association RolePlay [LSA:RP]
« Dátum: 2017. Október 04. - 01:07:41 »
\"logo.png\"  
 
\"like,
 
 
 
\"info,  Szerver főbb adatai:
 

 •    
        Név: Los Santos Association RolePlay [LSA:RP]
     


 •    
        Férőhely: 100
     


 •    
        Nyelv: Magyar
     


 •    
        Pálya: Los Santos
     


 •    
        Mód elnevezése: v1
     


 •    
        Státusz:  \"lock,


 
 
\"avatar,Jelenlegi frakciók:
 
 
 
Los Santos Police Department
 
A Rendőrség feladata a közbiztonság ellátása, személy és vagyonvédelem. Ha valami bűncselekmény, rablás, vagy lopás van a Rendőrök mindig a szolgálatukra állnak. Eltűnt személy esetén, a rendőrség portáján lehetséges a bejelentés. Nos mint az tudni illik a rendőrség kissé bonyolult munkát végez el napjainkban. Ezért itt is megnehezítettük a dolgukat, folyamatos rablások, folyamatos testi sértések illetve bankrablások problémáit kell meg oldják. Ha betartod a szabályokat, és a rendnek megfelelően viselkedsz nem fenyegethet veszély. Traffipax, ittas vezetés, holttest az úton!? Nem probléma a Rendőrség meg oldja ki nyomozza és véghez viszi fantasztikus munkáját. Ha a Rendőrséget szeretnéd tárcsázni, megteheted a 112-es szám tárcsázásával.
 
 
 
Los Santos Medical Department
 
A Mentősök feladata a bajba jutott személyek lehető leggyorsabb és legszakszerűbb ellátása illetve a betegeknek az ellátása. A Mentőszolgálat az életmentést és a betegszállítást végző intézmények tevékenysége. A mentés legősibb alakja ösztönös tevékenység, melynek elsődleges cél, hogy elhárítsa a balesetet szenvedett életét, vagy testi épségét veszélyeztető tényezőt. A mentés hat alapvető követelményét szimbolizálja: felismerés, segélykérés, elsősegély, mentőellátás, szállítás alatti kontroll, definitív ellátás. Ha a Mentőszolgálatot szeretnéd tárcsázni, megteheted a 112-es szám tárcsázásával.
 
 
 
Los Santos Car Services Company
 
Az autószerelő a közúti járművek valamennyi gépészeti és elektronikusan irányított egységére vonatkozó műszaki állapotvizsgálati, hibafeltárási és hibaelhárítási, valamint javítási és beállítási műveleteket hajt végre. Tevékenysége során azonosítja a járművet, annak főegységeit és szemrevételezéssel, illetve műszeres méréssel hibafeltárást, műszaki állapotvizsgálatot végez. Megtervezi a munkafolyamatot és közreműködik az árajánlat készítésénél. Javítás esetén azonosítja és kiválasztja a szükséges alkatrészeket, megtervezi a technológiát, elvégzi a szerelési műveleteket, majd méréssel, próbával ellenőrzi. Az autószerelő a közúti járművön környezetvédelmi és közlekedésbiztonsági ellenőrző mérést hajt végre, a szükséges javítási és bizonylatolási dokumentációt kiállítja. Ha Autószerelőre van szükséged, a 112-es szám tárcsázásával hívhatod fel őket.
 
 
 
Los Santos  104\'6 Radio FM
 
A rádiózás a fénynél alacsonyabb frekvenciájú elektromágneses hullámok modulációjával működő, jeltovábbításra használt technológia. Megkülönböztetünk rádióadót és rádióvevőt (illetve rádió-adóvevőt) a jeltovábbítás irányának megfelelően, mivel ezek működése és belső felépítése jelentősen eltérő.
 
Új hírek, riportok, nyereményjátékok? Az LV 104\'6 Radio FM azokat a zenéket, műsorszámokat és nyereményjátékokat osztanak meg veletek ami a mai társadalomban elfogadott és közkedvelt. A Rádiósokhoz betudsz telefonálni zeneszámot kérni, ha traffipaxot látsz, vagy a nyereményjáték ügyében is megteheted ezt.
 
 
 
Los Santos  Government
 
Polgármester a helyi önkormányzat választott vezetője számos országban. A polgármester a települési önkormányzat képviselő-testületének elnöke. Képviseli az önkormányzatot illetve a képviselő-testületet harmadik személyek irányában. A tisztséget főpolgármester tölti be. A megyei önkormányzat esetében a polgármesterrel azonos jogállású a megyei közgyűlés elnöke. A helyi önkormányzás lehetővé teszi, hogy a választópolgárok helyi közössége – közvetlenül, illetőleg a választott helyi önkormányzata útján – önállóan és demokratikusan intézze a helyi érdekű közügyeit. A polgármesteri hivatal a helyi önkormányzat hivatásos szakapparátusa. Rendeltetése az önkormányzat működésének segítése, a közigazgatási ügyek döntésre való szakszerű előkészítése és a döntések végrehajtásával kapcsolatos feladatok ellátása.
 
 
 
Los Santos Taxi
 
A taxi egyfajta bérkocsi, melyet főképp városokban és elővárosokban használnak, kötetlen útvonalon közlekedik két meghatározott pont között. A taxit sofőr vezeti, az utasnak meghatározott viteldíjat kell fizetnie, melyet a taxióramér. A taxi egyik fajtája a kötött útvonalon közlekedő iránytaxi.
 
 
 
\"employee, Jelenlegi munkák:
 
 
 
Favágó
 
A favágó telep a Los Santos feletti erdőben található ami egy szép füves részen található. Amint elkezdted a munkát kapsz egy láncfűrészt is aminek a segítségével ki tudod vágni a fá(ka)t majd 3 felé tudsz 1 fát fűrészelni majd ha ez is megvan felpakolod a munkajármű platójára és leszállítod a kivágott fadarabokat az üzemeknek, amiért ott megkapod érte a fizetésed.
 
 
 
Áruszállító
 
A munka megkezdése után fel kell venned a neked kiállított fuvarlevelet. A kamionra a szállított árunak megfelelő platót kell felcsatolni és időben kiszállítani a csomagot. A fuvarlevél a monitor jobb oldalán tekinthető meg.
 
 
 
Pizzafutár
 
Amint elkezded a munkát a telephelyen azután fel kell vegyél egy adag pizzát ami 5 darabból áll. A pizzákat a megadott címekre kell kiszállítani, viszont figyelni kell hogy a pizza ne hűljön ki idő előtt.
 
 
 
Postás
 
A postások feladata, hogy időben kiszállítsák a nekik kiállított csomagokat. Egy fuvarlevélen 20 csomag van amihez tartoznak egy azonosító számok és az alapján kell kihordani a megadott személyek háza elé a csomagokat.
 
 
 
Úttisztító
 
Az utak porosak, piszkosak. Az embereknek szokásuk piszkolni a földet akik el szórják a cigaretta csikket stb... Feladatuk, hogy tisztán tartsák egész Los Santos-t. Figyelni kell rá, hogy a víztartály ne ürüljön ki. Ha ez megtörténik akkor vissza kell menni a telephelyre ahol újra kell tölteni a tartályt.
 
 
 
Halász
 
A Los Santos feletti kis faluban található kikötőnél fogadnak téged a Reefer halászhajók amivel tudsz halászni. Kövesd a piros ellenőrzőpontokat amik a halakhoz vezetnek el téged és fogj ki minél többet egy majd add le a halas fickónál aki megveszi tőled. A folyamatokat egy \"minigame\" nehezíti.
 
 
 
\"config,Rendszerek:
 
 
 
Regisztráció és bejelentkezés
 
Ezt a rendszert a lehető legkényelmesebb módon próbáltuk elkészíteni, mint első vélemény és egy fontos tényező.
 
Amint felcsatlakoztunk a szerverre egy kis üdvözlő üzenet fogad minket amin ha továbbhaladunk előbukkan egy regisztrációs és bejelentkezős felület. Ha még nem regisztráltál akkor írd be a felhasználónevedet (nem a karakter nevedet), majd a kívánt jelszavadat és kattints a Regisztráció gombra. Ha ez megvan akkor előjön egy adatmenü ahol ki kell töltened a karakterednek a kívánt adatait, majd a Tovább gombra kattintani. Amint sikeresen regisztráltál már csak be kell jelentkezned és kiválasztani a játszani kívánt karaktered a Jobbra és Balra nyilak segítségével.
 
 
 
Táska és szükséglet
 
A Táska, ismertebb nevén inventory rendszerünket a játék megkezdése után az Y gombbal lehet előhozni (járműben vezető ülésben nem használható), ahol jelenleg Három menüpont fogad minket: Tárgyak, Kulcsok, Fegyverek
 
Minden tárgyat tudsz használni, elrakni, átadni, illetve kidobni egy kukába ami bárhol megtalálható szinte.
 
A rendszerbe még tervezünk kraft rendszert. (Nem a receptes megoldással) ahol tudunk majd különleges tárgyakat, illetve fegyvereket tudunk összebarkácsolni. A kulcsoknál a ház illetve saját járműveket listázza ki és ha kiválasztjuk akkor rá tudunk keresni, hogy hol található a kívánt ház vagy jármű.
 
A szükséget rendszerünk úgy működik, hogy jobb oldalt felül a monitoron van két csík az élet és a páncél helyén, ami a telítettségedet, illetve a szomjúságodat méri. Ha 30% alá megy valamelyik akkor figyelmeztet a rendszer illetve elkezdesz egy kicsit szédülni, viszont ha már 15% alá megy akkor már rosszul leszel és nem tudsz felállni onnan, ezért mentőt kell hívj, vagy segítséget kérni egy kötszerrel mászkáló emberkéktől 10 percen belül. A szükségleteidre úgy tudsz vigyázni, hogy a boltba veszel elegendő ételt, italt és a táskádból előveszed és elfogyasztod. Illetve a bal alsó sarokban található két csík az életedet és a páncélzatodat méri, amire szintén vigyázni kell pl ha ütközöl járműben, vagy megütnek stb...
 
 
 
Horgászás
 
A horgászáshoz szükséges pecabot és csali. Ha ezekkel a kellékekkel rendelkezel elmész a horgászásra kijelölt helyekre majd előveszed inventoryból a pecabotot majd a csalit és kezdődhet a horgászás. Ha kapásod van egy minigame segítségével tudod kifogni a halakat amiket le tudsz adni és pénzt kapsz érte.
 
 
 
Ház, bútor és garázs
 
Mint a való életben is nálunk is vannak házak, garázsok és házban található berendezhető bútorok.
 
Jelenleg 1 házat vehetsz magadnak, de ez a későbbiekben közkívánatra bővülhet.
 
Ha már van házad azt természetesen tudod kezelni is egy paranccsal és a benne található al-parancsokkal melyek a következők: Megvesz, Eladás, Nyit, Zár, Enter, Exit, Info, Széf
 
Ha megvetted a házat és belépsz, akkor azt üresen szobákkal fogod látni amit neked kell berendezni. Viszont nem csak úgy lepakolgatod amennyit szeretnél, hanem bútordarabokból kell összeraknod a bútoraidat és azután tudod elhelyezni ízlésed szerint. A bútorokat a barkácsboltban tudod megvenni.
 
A garázsok értelem szerűen csak azokhoz a házakhoz fog tartozni, ahol el is férne a való életben is. Ehhez is tartozik egy fő parancs és benne lévő al-parancsok is melyek a következőek: Nyit, Zár, Enter, Exit
 
Illetve vannak a frakcióknak is külön garázsok és még saját garázst is lehet venni.
 
 
 
Textdrawok
 
Jelenleg a /textdrawok parancsal tudod ki/be kapcsolni a textdrawokat tetszés szerint. A későbbiekben várható egy textdraw testre szabhatóság, de erről majd akkor írnék többet.
 
 
 
Kiegészítő rendszer
 
Minden ruhaboltban a /ruhavesz paranccsal tudsz vásárolni 18 különböző öltözetet.
 
A kiegészítőid kezeléséhez használd a /kiegészítőim parancsot.
 
 
 
Bank és ATM
 
Mint ahogy a valóságban is, neked is lehet bankkártyád amint a bankba tudsz készíteni magadnak. Az elkészítéséhez meg kell adnod egy négy számjegyből álló jelszót, amivel a későbbiekben is azzal tudsz bejelentkezni folyószámládra. A kisváros több pontján el vannak helyezve ATM-ek, ahol szintén intézhetsz pénzügyi dolgokat, de ami fontosabb azt természetesen a bankba tudod intézni. A Banknál fogad téged egy ügyintéző emberke akik közelébe ha beírod a /bank parancsot előbukkan egy kártya kezelési felület, melyben az alábbi opciók közül választhatsz: Pénze berakása, Pénz kivétele, Pénz utalás, Egyenleginfó, Jelszó megváltoztatása, Folyószámlád megszüntetése.
 
Ha viszont ATM közelében vagy akkor az /atm paranccsal tudod kezeli a kártyádat az alábbi opciókkal: Pénz kivétele, Pénz utalás, Egyenleginfó.
 
 
 
Járművek
 
Saját autót az autókereskedésben vásárolhatsz magadnak az ajtó elött található pickup segítségével.
 
A járműveknél meg van adva az ára, dízel vagy benzin, a jármű neve.
 
A járművek beindításához tartsd nyomva az Y gombot! Ha kevesebb ideig tartod nyomva, akkor a motor lefullad. Egy játékosnak maximum 2 járműve lehet!  A járművedet a /v parancsának almenüivel tudod kezelni: Nyit, Zár, Öv, Sisak, Ablak, Lámpa, Parkol, Csomagtartó, Motorháztető, Eladás
 
Természetesen van indexelés is melyek a numpad 4-es és a numpad 6-os gomb lenyomásával lehet működtetni.
 
 
 
Rádió
 
Elkészítettem egy elég egyszerű kis szkriptet a szerverhez ami fokozza egy kicsit a hangulatot a szerveren. Ez a Rádió \"rendszer\".
 
Főbb érdekességei:
 

 •    Használati parancs: /v rádió


 •    Jelenleg 22 rádiófrekvencia fogható be


 •    Elindításkor minden személy aki a járműben ül annak lejátszódik az elindított rádiófrekvencia


 •    Ha kikapcsolja valaki a rádiót, akkor mindenkinek kikapcsolódik automatikusan


 •    Ha megy a rádió és valaki kiszáll kikapcsol a rádió automatikusan


 •    Ha beszáll valaki a járműbe amibe megy egy adott rádió akkor elindul neki is az adott rádió


 
 
Tuning
 
A rendszer a singleplayer alapú működésűre lett megírva annyi különbséggel, hogy itt a szerelők tudják felszerelni az alkatrészeket a járművedre amiket te kiválasztasz.
Emellett a nitro-t is a szerelők tudják beszerelni, amit te a járművedben a bal click-el tudsz aktiválni és a műszerfalon (jobb alsó sarok) jelzi, hogy még mennyi van a palackban, illetve az vissza is töltődik ami inkább NFS stílusú mint élethű de így gondoltuk barátinak.
 
Mivel a singleplayer-hez viszonyítottuk az alkarészek felszerelését, így le vannak korlátozva, hogy milyen járműre milyen tuning alkatrészek kompatibilisek.
Itt egy lista az összefüggésekről (lap alján) ITT A LISTA
 
 
 
Telefon
 
Szerintem a videóban mindent bemutattam nektek, szóval nézzétek meg. Ha tetszett a videó és szeretnétek még több fejlesztésről szóló videót látni, akkor jelezzétek hozzászólás formájában. Viszont egy nagy átalakítás fog érkezni ebbel a rendszerben!
 
 
 
Drogok
 
A szerveren egy jól kidolgozott Drogrendszer van ennek segítségével bárki tud drogokat termeszteni frakciótól függetlenül!
 
3 Fajta drog van Kokain,Heroin és Marihuána amit a saját házad pincéjében tudsz termeszteni persze ha van.. ha nincs vásárolnod kell!
 
Drogokat az Elhagyatott Reptéren lehet megvásárolni egy Dílernél (NPC-nél) ami egy adott időszakonként van ott egy fekete autóval. Ha megtaláltuk /drogvesz paranccsal tudunk tőle drogot venni persze ezek a magok nem olyan olcsók és  egy cserjéhez minimum 3 mag kell.
 
A /drogok paranccsal tudjuk megnézni mennyi és milyen drog van nálunk!
 
Miután a megvettük a kellő mennyiségben a drogot és a házunkhoz van pincénk el is lehet kezdeni a termesztést.
 
A pincében 7 helyre lehet ültetni egyszerre és van egy drogkészítőpult is ahol értelem szerűen a leszüretelt termést lehet elkészíteni az adott drog típusnak megfelelően.
 
Szerveren található egy bizonyos /drog parancs ezen belül vannak alparancsok amivel a drogot lehet ültetni, öntözni, leszedni.
 
 A cserjék 10 perc alatt nőnek meg amiket meg kell egyszer öntözni és utána lehet szüretelni!
 
Mikor leszüreteltük a drogot az asztalnál el is tudjuk készíteni és pár perc múlva árulható is!
 
 
 
Bankrablás
 
A bankrablás menete nem túl bonyolult, viszont néhány feltételnek így is meg kell felelnie a bankot kirabolni szándékozó csapatnak.
 
A csapat tagjainak illegális Frakció tagjainak kell lenniük
 
Birtokolniuk kell a \"Boxville\" nevű furgont
 
Nem árt, ha egyikük legalább kitanulta a hackelés képességeket.
 
Legalább 4 db rendőrnek szolgálatban kell lennie a rablás megkezdésekor.
 
Miután a kis csapat megérkezett a bankhoz az első lépés a zsákok felszerelése, melyet a \"Boxville\" nevű furgon közelébe lépve tudnak megtenni a /zsák parancsot használva ( alparancsok: Kivesz [ Felveszi a zsákot ] ; Berak [ Leveszi a zsákot ] ; Kipakol [ Zsebbe üríti a zsák tartalmát ] ).
 
A behatolást követően a kis csapatunknak 4 db biztonsági rendszerrel kell megküzdeniük.
 
Kamera , Riasztó , Lézerháló , Trezorajtó  - Ezek hatástalanítása feltörés útján történik, melyhez szükséges:
  - Laptop ( /laptop paranccsal használható )
  - Hack tudás ( Egy kihelyezett NPC-től tanulható, minden hack-elési forma 4 szintes leckéből áll, melyek kitanulása folyamatosan csökkenti a sikertelenség valószínűségét )
 
Ha kis csapatunk bejutott a trezorba, a fiókokat a /fúrás paranccsal tudják üríteni és tartalmuk ( kb. ~$10.000 ) a zsákba kerül.
 
A trezor ajtó 10 perc után automatikusan lezárul és a biztonsági rendszerek ismét aktívvá válnak. 
 
A hatástalanítás kihagyása és/vagy elhibázása riasztja a rendőrséget.
 
 
 
First person
 
Sokak kérésére készítettünk egy ilyen fajta nézetet is a szerverre mely gyalogosként és kocsiban is működik úgy, ahogy azt a SA:MP megengedte elkészíteni. Szóval ez a rendszer ~80%-ban élethűre sikerült. Sajnos ez nem kivitelezhető úgy mint MTA-ban.
 
Parancsa: /fp
 
 
 
Kinézet
 
 A ruhaboltban fogad téged egy eladó, amely közelében ha beírod a /ruhavesz parancsot akkor máris elkezdhetsz válogatni a ruhák közül. Egy ruha ára: ~$20-ba fog kerülni átlagosan.
 
 
 
\"image,Egy kis bevezető:
 
 
 
\"sa-mp-001.png\" \"sa-mp-000.png\" \"sa-mp-002.png\"
 
\"sa-mp-003.png\" \"sa-mp-004.png\" \"sa-mp-005.png\"
 
\"sa-mp-006.png\" \"sa-mp-007.png\" \"sa-mp-008.png\"
 
 
 
\"sa-mp-009.png\" \"sa-mp-010.png\" \"sa-mp-011.png\"
 
\"sa-mp-057.png\" \"sa-mp-013.png\" \"sa-mp-014.png\"
 
\"sa-mp-015.png\" \"sa-mp-016.png\"\"sa-mp-041.png\" 
 
\"sa-mp-045.png\" \"sa-mp-044.png\" \"sa-mp-051.png\"
 
 
 
 
 
\"finish, Végszó:
 
 
 
Egyenlőre a szerverről ennyit írnék így az éjszaka folyamán, a szerver leírása még bővülni fog idővel és lassan ki is publikáljuk a szerver nyitási időpontját. Valószínűleg a szerver nyitását egy SA:MP és MTA-n elég ismert \"Youtuber\" fogja streamelni.
 
Ha bármiféle meglátásod, ötleted, ellenvetésed van azt kérünk titeket itt hozzászólás formájában, vagy a fent megadott Facebook oldalunkon hozzászólás formájában írjátok meg!
 
 
 
/index.php?/forums/forum/117-hamarosan-ny%C3%ADl%C3%B3-szerverek/\" rel=\"\">\"arrow,

3
Munkaerő keresése / Emberek toborzása
« Dátum: 2017. Október 02. - 16:07:21 »
\"logo.png\"
 
Üdvözlök mindenkit!
 
 
 
Nos mint láthatjátok már egy jó ideje elég gyenge a Magyar SA:MP szerverek játékos statisztikája. Mint észrevehettétek még a nagy SeeMTA v3 LV szerver sem futott be annyira, mert mindenki hozzá van már szokva a jó öreg L.S.-hez. 
 
Mi is elkészítettünk nektek egy egyedi módú SA:MP szervert ami Las Venturas-ban játszódott de valószínűleg ez lehet az egyik oka, hogy nem nyerte el a játéktér a tetszéseteket, ezért gondoltunk arra a csapattal, hogy megpróbáljuk Los Santosba átvinni a helyszínt és egy utolsó próbát tenni annak érdekében, hogy a SA:MP-on legalább egy minimális szinten vissza tudjuk hozni az RP lehetőségeit.
 
Ehhez az elhatározáshoz lenne szükségünk innen a fórumról azokra az illetőkre, akik még nem adtam fel ennek a reményével és lenne kedve segíteni ennek a dolognak a kialakításához.
 
Szükségünk lenne Adminisztrátorokra, Weboldal karbantartó -és üzemeltetőre.
 
Egyenlőre ezekre a szerepkörökre keresünk pályázókat!
 
 
 
Nyilván most kérdezitek magatokban, hogy miért is jelentkeznétek a pozíciókra ha nem is ismeritek a szervert, ezért szeretném pár szóban és képben bemutatni ezt nektek!
 
Szerver neve: Los Santos Association RolePlay [LSA:RP]
Facebook oldal: Los Santos Association RolePlay
 
A mód a LVRP projektjéből települ át L.S városába.
 
Jelentkezni ezen a fórumon privát üzenetben lehetséges. (Van amikor elküldesz egy üzenetet és nem érkezik meg ezért ellenőrizzétek, hogy sikeresen el lett e küldve az üzenet!)
 
 
 
\"sa-mp-040.png\"\"sa-mp-041.png\"\"sa-mp-044.png\"\"sa-mp-045.png\"\"sa-mp-050.png\"\"sa-mp-051.png\"\"sa-mp-057.png\"\"sa-mp-058.png\"\"sa-mp-059.png\"\"sa-mp-060.png\"\"sa-mp-062.png\"
 
 

4
Segítségkérés / magától újraindúl a szerver
« Dátum: 2017. Augusztus 03. - 16:26:24 »
Hali.
 
 
 
Nagyon nem jártam a miértje után, de valamiért időközönként újraindul a szerver magától... A sunwell hostnál vagyok és gyakran elég magasan van a proci használati csík gondolom az is a terhet méri.. nem nagyon értek ehhez.
 
Az lenne a kérdésem, hogy miért indul újra a szerver ha fentvagyunk kb 10-30-an. Van amikor 40 nél nem indul újra. xd 
 
Mitől lehet ez illetve, van-e olyan cucc amivel ezt kitudnám deríteni?
 
Köszi előre is!

5
Segítségkérés / Textdrawok megszámolása
« Dátum: 2017. Július 25. - 21:23:16 »
Hogy tudom megszámolni, hogy hány darab textdraw van a szerveren?
 
Köszi előre is.

6
Segítségkérés / SetWindowFlashing
« Dátum: 2017. Június 06. - 16:35:54 »
Hali.
 
 
 
Balfasz vagyok az MTA-hoz csak megkértek engem, hogy csináljam meg hogy ha indul egy map(verseny, dd, dm stb..) Akkor elkezdjen villogni a gta sa ikon.
 
Tehát ha ennyit csinálok hogy setTimer(setWindowFlashing, 1000, 1, true, 3) akkor még nem kezd el villogni sajnos. Mi lehet a baj? Köszi előre is!

7
Munkaerő keresése / Pályakészítőt keresek Roleplay szerverre
« Dátum: 2017. Május 16. - 20:31:33 »
Helló.
 
 
 
Egy hamarosan nyíló Roleplay szerverre keresek hosszútávra.
 
A szerverről annyi a lényeg, hogy egyedi a mód és Las Venturas-on játszódik. Itt egy leírás a szerverről: /index.php?/topic/53945-las-venturas-roleplay/\" rel=\"\">https://gtakozosseg.hu/index.php?/topic/53945-las-venturas-roleplay/
 
Szóval akinek egy kis plusz pénzre van szüksége az dobjon meg egy PÜ.-vel és tárgyalunk. :)
 
 
 
További szép estét!

8
Adás-Vétel / [Adás] Xbox 360 + 1 Vezérlő + 2 Játék
« Dátum: 2017. Május 08. - 15:04:14 »
Sziasztok.
Eladóvá vált egy alig használt 4GB-os Xbox 360 konzolom amihez tartozik 1 darab kontroller és 2 darab játék ami egy Grand Theft Auto 5 és egy FIFA 16.
Ha a 4GB tárhely nem lenne elég abban az esetben hozzájárul egy 16GB-os Pendrive is. További információkért keress fel privátban.
 
 
 
\"20170427_151247.jpg\"\"20170427_151107.jpg\"
 
 

9
Segítségkérés / redo > jelzés
« Dátum: 2017. Március 01. - 00:08:36 »
Hali.
 
Van egy Destruction Derby (DD) játékmódú MTA szerverem.
 
Olyat hogyan lehet csinálni, hogy ha új map kezdődik vagy /redo-zunk és akiknek le van tálcázva a játék akkor jelezze villogással, hogy új map kezdődik a tálcán a GTA ikon.
 
 
 
Remélem érthető volt és köszi előre a segítségeket! :)

10
Szkript Liga vol. 3 / Vége...
« Dátum: 2016. December 13. - 23:03:08 »
Hali.
 
 
 
anGeL-el nagy kedvel kezdtünk bele a szkript liga projekt alapozásaiba, hogy feldobjuk nektek a fórumot valamivel és ti is elég nagy lelkesedéssel jelentkeztetek is rá aminek örültünk mivel nem egy rossz számban jelentkeztetek mindkét oldalról.
 
Az első forduló elég jól indult mindaddig amíg el nem kezdtek kilépegetni a ligából mert hogy nincs idő rá amit mi meg is értünk mivel mi is ki-ki csúsztunk a feladatok megadásával. Sajnos a 2. fordulóban is már veszve hagyni látták a dolgot és még több versenyző kilépett így összesen maradtak 5-en a ligában. A 3. fordulóról már semmi nem szeretnék mondani, lényeg az az, hogy el lett hanyagolva már az egész ami csalódásként ért egy kicsit, mert jó lett volna egy izgalmas ligát végigpörgetni a fórumon ezzel felkapva az összképet és a hangulatot is egyaránt. 
 
 
 
Mindenesetre köszönjük azt, hogy itt voltatok és a legtöbb versenyző aktívan részt is vett a ligában annak ellenére, hogy nem tudtuk ezt befejezni a végső győztesig, de hát nem mehet minden gondmentesen sajnos...
 
 
 
További szíp estét pimikéim.
 
Csáó!

11
Best of 2016 / Az év parkourosa
« Dátum: 2016. December 02. - 00:25:23 »
Hozzászólásban írd le annak a személynek a nevét, aki szerinted 2016-ban megérdemelné az év parkourosa címet.

12
Fórum Archívum (Témák/Fórumok) / Re:Információk & egyéb
« Dátum: 2016. November 26. - 19:13:26 »
Idézetet írta: almightymartin date=1480177079\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"63696\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Hajrá! Jó szavazást mindenkinek!
E.: Legyen az év RP szerver-e szavazás is.
 
Félsz, hogy jobb lesz egy fun szerver mint psa?

13
Fórum Archívum (Témák/Fórumok) / Re:[MTA] Az év szervere
« Dátum: 2016. November 26. - 17:44:22 »
See v3

15
Fórum Archívum (Témák/Fórumok) / ÁTHELYEZVE: Las Venturas RolePlay
« Dátum: 2016. November 24. - 01:27:05 »

Oldalak: [1] 2 3 ... 23
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2023, SimplePortal