Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ D

Oldalak: [1]
1
Archívum / SanCity Roleplay
« Dátum: 2014. Július 16. - 18:03:39 »
#Kép mellékletek elérhetõek lesznek még a mai napon#
 
Elõszó
Szép napot minden olvasónak.
A nevem Darell, és szeretnék bemutatni nektek egy RolePlay Szervert ami talán Magyarország legjobb közösségével rendelkezik. A SanCity projekt egy jó ideje tervbe van már véve, illetve egyszer majdnem meg is nyílt, csak egy - nem publikus - dolog miatt lezáródott az egész. A régi csapat 3 tagja újragondolta a dolgokat magában, és  arra a döntésre jutottak hogy a újraindítják a szervert. Mikor ez olvasod, fõfejlesztõnk gõzerõvel dolgozik a Notepad++ programban.
Megj.: A változtatás jogát fent tartjuk, így ha esetleg valami azóta megváltozott, és te tudsz errõl kérlek írj kommentet.
Szerverinformációk
Szerver IP: - Még nincs IP -
TeamSpeak IP: - Még nincs IP -
Fórum: -  Még nincs URL -
Facebook: - https://www.facebook.com/sancityrpg -
SanCity - Szerver
A szerver a Multi Theft Auto 1.3.5 klienssel fut. A szerver, Amerikában, San Andreasban, SanCity-ben játszódik. A szerver pénzneme $, az árak is ehhez lesznek igazódva. A rendszer az amerikai stílushoz lesz igazítva, ergo amerikai bandák, amerikai rendszer. A Magyar nevek használata tilos, csakis magyarosított lehet. Próbáljuk a kezdõk tanítására ösztönözni a frakciókat és a játékosokat. A szerver a HC:RP fele húz, így a karakterjellemzés egyfajta kötelezõ tárgyként lesz jelen. Megj.: Ez IG is jelen lesz. A szerver városa Los Santos, így ez lesz átkeresztelve SanCity-re. Eddig nem tervezzük hogy Las Venturas-t, vagy San Fierro-t felhasználjuk. Néhány környezõ falut fogunk csak használatba venni.
SanCity - TeamSpeak
TeamSpeak3 klienset használunk, mindenkinek elérhetõ módon. Az IC TeamSpeak tiltva lesz az MG elkerülése végett. TeamSpeak, csak is! OOC dologra használható fel.
SanCity - Fórum
A fórum az én karbantartásom alatt fog állni. ( Darell ) A fórum jelenleg sok ötlettel rendelkezik, illetve a Design is nagy részben megvan. Mivel szeretnénk hogy a játékosoknak is legyen beleszólása az ötletekbe, így az hogy milyen fórummotor legyen, még nincs eldöntve. Ha szeretnétek szavazni, akkor írjátok le kommentbe melyik fórummotort szeretnétek. Segítségképp, a phpBB fórummotor és az SMF Fórummotor közt lehet választani.


Frakciórendszer
 
  • Legális

Az eddigi Legális frakciók:
- San City Police Department
- San City Medical Department
- Government
- Federal Buerau Investigation
- San City Custom\'s - Változhat -
- San City Repair\'s - Változhat -
A legális frakciók frakciópályázata a fórum IC részében kell megtörténnie. (Példa.: IC Kampányolásnak meg kell történnie ahhoz hogy polgármester lehessen.)
 
  • Illegális

Az illegális frakciórendszer az alábbi módon lesz megoldva: Feltehetõleg 2 néger, 2 latin és 1 maffia lesz. A szerveren nem lesz lehetõség bandát venni, illetve Scriptelt bandát kérni. A bandarendszer úgy fog eloszlani a városban hogy a kivált tagok a bandából úgynevezett \"klikk\"-t hoznak létre, és ezek terjeszkednek, az ottani kivált tagok is klikket alapítanak. Az egész IC fog kialakulni, saját - a karakterünk által hozott - döntésünk alapján.   


Csapat
.cC, Craig - Tulajdonos, FõScripter
Nem publikus - Szuperadmin
Darell - Webmester,  Facebook intézõ
Élmények a szerveren | Facebook- Blog rész.
2014. 07. 15.
Egy kis éjjeli kocsikázás, és a rendõrség interior egy része ( Ez csak az alapja, lesz benne még pár interior ). Reméljük elnyerte a tetszéseteket.
SanCity
\"width=500https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/10494866_728448723883808_6432064104991884296_n.jpg[/img]
\"width=500https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10408900_728449577217056_3515474340500232953_n.jpg[/img]
2014. 07. 08.
Bizony nem csak a szervert kell karbantartani folyton folyvást...
\"width=500https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10486971_725494434179237_8115868902452743813_n.jpg[/img]
2014. 07. 07.
Ezen a szerveren törekszünk arra, hogy minél RP-sebben jussatok hozzá értékeitekhez. Az autóvásárlást mi teljesen máshogy gondoltuk át mint más szerverek. Ezen a szerveren, egy megadott idõpontban lehet csak jármûvet vásárolni az adott vevõtõl. (Ez még megbeszélésre fog kerülni, mit és hogy) IC fel kell keresned az autókereskedõt, majd érdeklõdni az éppen vásárolható jármûveirõl. Ha nincs készleten a kívánt jármû amit vásárolni szeretnél, meg kell rendelned az autókereskedés honlapján. (Fórum, IC részleg) A megrendelõlapot kizárólag a kereskedõ fogadhatja / utasíthatja el. A megrendelt jármû másnapra a szalon garázsában fog parkolni, a megrendelt adatok alapján. Reméljük, hogy ez a tulajdonság sokat fog majd dobni a szerepjátékban. (Röviden tömören lett leírva, még több információért a kereskedéssel kapcsolatban írj üzenetet. )
Tartsatok velünk!
\"width=500https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10489975_724946390900708_7003490152977455416_n.jpg[/img]
2014. 07. 06.
A munka rendszerrõl röviden: Egyenlõre 3 választható munka lesz, a csomagszállító, a raktáros valamint a halászat. (Ezek még változhatnak!) Ha az illetõ beleáll a pickupba, a menü automatikusan megjelenik, ha az illetõ kilép a pickupból, automatikusan eltûnik. A napi limit 300 $ lesz, azaz nem dolgozhatsz 1 nap akármennyit. (Ezért lesz ajánlott a szervezetbe kerülés, ugyanis ott óránként kapsz fizetést  )
\"width=500https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10494740_724545697607444_4766749219020685485_n.jpg[/img]


2
Fórum Archívum (Témák/Fórumok) / Re:Darell .. bitches.
« Dátum: 2014. Január 13. - 16:56:14 »

jelzem, itt a see\"rpg\"beli rp-del lósz*rt se érsz, itt a see féle rp tudása, amit mondjuk te tudsz egy növény rp szintjével vetekszik. nemhiszem, hogy ennyire nagyképûnek kéne lenned, ha most akarod kezdeni a fórumozást, itt. :<
 
[/quote]
Ki mondta hogy az RP-m = SeeRPG(GF) RP szintjével ? :D De jól ismersz, ahhoz képest hogy egyszer sem láthattál (?) még RP-zni. Öhm, szeretek nagyképû lenni :* :) És nem most kezdeném a fórumozást \"itt\". Amúgy, milyen \'kellemes\' fogadtatás ért engem. *Tapsvihar a háttérben*
U.I.: Csak úgy mondom , a szerver eddigi (!) legjobban RP-zõ , Scriptelt frakciója vagyunk ( Banda téren ) Még a nagy \"RP-Bötyárok\" , is mondják. :) Szóval , köszönöm a meleg fogadtatást.

3
Bemutatkozás / Darell .. bitches.
« Dátum: 2014. Január 13. - 04:13:22 »
Üdvözlök minden kedves olvasót.

Na, hát ez is eljött. Darell , a nagy fórumbetyár ide is megérkezett. Már alig várom,hogy újabb ismeretekkel gazdagítsam magamat.Szóval ... ne is fecséreljük a szavakat.  :Cry2:


Ki vagy , honnan jöttél ?

Jó kérdés lenne ... Veszprém megyében lakok , egy átlagos kisvárosban : Tapolcán. Most fogom betölteni 15. évemet , Március 14.-n. ( Igen , 15.-n szültek meg volna ._. ) Nagyvonalúan ábrázolva , kb. 4 éve foglalkozok az RP-vel , -  :crazy: vagyis inkább 4 éve találkoztam vele elõször - 2 évvel ezután , pedig rátaláltam az eggyik kedvenc idõtöltésem - GTA San Andreas - Multiplayer verziójára. Egy kis EQ-LP Szerveren kezdtem , kisebb-nagyobb sikerrel. ( Összegezve , nemtudtam hogy a \"T\" betûvel kell írni , és amikor beírtam életem elsõ /me-jét , szinte kiestem a székbõl a röhögés miatt :D /me ideges. Dafaq ? Szóval, mondhatjuk hogy már kezdek jobban ismerkedni az RP-vel. Miután a falusi szerverke bezárt , áttértem LiveRPG-re , ahol GSF Alleader és ÖrökAS , meg GMOD Lettem. Igazából , semmelyikhez sem értettem, mégis élveztem az RP-t , mivel haverokkal voltam , és nem arra kellett figyelnem hogy nehogy /do-ba írjam a /me-t. - Azóta ,persze már sok minden változott. Sokat tanultam egy illetõtõl , aki megmutatta az RP Alapelveit , és hogy mi is az az RP. Hisz , az RP nem csak /me-bõl és /do-ból áll. A karakterednek, egy élettörténete kell hogy legyen. Hogy, egy olyan embert játsz el, akit elakarsz. Akinek a testméretei , tulajdonságai kihatnak a cselekedeteire. - . Mielõtt LiveRPG összeolvadt SeeRPG-vel , még azelõtt átjöttem , hisz mondta egy-pár srác , hogy sokkal jobb SeeRPG-n RP-zni. Már igazán sajnálom hogy otthagytam a szervert és azokat akikkel még élveztem az RP-t. Azóta, 3 emberrel találkoztam. U.I.: SeeRPG-n , még régebben - még liveRPG elõtt is játszottam 1-2 hetet - játszottam. Szóval , mostani napjaimat SeeLife , és az SMF keretei között élem. ( Internet pacsi , kérlek.)  :$

Mivel foglalkozol , mit szeretsz ?

Erre a kérdésre, is írhatnák ódákat , de nemhiszem hogy szükséges. Nagy álmom , hogy egyszer megtanulhatom az SMF Fortélyait, egy másik énem pedig a képszerkesztésnek él-hal. Ezt még csak 2 hónapja folytatom , de igazán jól sikerülnek a képeim , sokan dicsérik õket. Zenék közül sokfélét hallgatok , de inkább a Reggea , és a Dupstep , ilyesmi. Egy Rapp szám van , de azt mindennnél jobban szeretem - kivéve Eminemet , meg szerintem a legjobb rapper. - : Vinnie Paz - End of Days.  :angel:
Mit értél el eddig, úgy nagyjából ? ( GTA SA Keretein belül )

3x S&M Tag ( LiveRPG-n +1 ) ; 4x Glob. Mod. (3 SeeRPG ; 1 LiveRPG ) ; ÖrökAS ( LiveRPG ) ; Állam & Ballas & GSF & PD & Surenos & Német maffia ( Nevére már nem emlékszem :D ) & 245 Tattoo & Hairstyle ( NS ) & Almighty Imperial Gangster ( NS / Script ) ; Belden Guerilla. Amik frakciókat felsoroltam , ott voltam Al vagy Fõleader.
Egy kis megjegyzés : Retardált hangú vagyok és imádom a kengsztereket :D <3 Meg tudok beszélni is angolul. ( Alapfokú ) :weed:
\"fPMfIK6.gif\"
 
\"LVf8a35.jpg\"
 


Oldalak: [1]
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal