Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Hello Im KyD

Oldalak: [1] 2 3
1
SA-MP: Szerver bemutatása / Re:ContinentalRPG - 2. Felvonás
« Dátum: 2020. Január 26. - 12:00:40 »
Birom mikor valaki kirak valamit ,es megjelennek a "veteranok" fikazni.

2
SA-MP: Szerver bemutatása / Re:
« Dátum: 2020. Január 20. - 14:16:18 »
Pocsék

De legalább nincs 200 játékos kitiltva "kretén vagy" indokkal :)

3
SA-MP: Szerver bemutatása / Re:WestRPG!
« Dátum: 2020. Január 10. - 12:02:36 »
Én ezt elfogadom,de ez nem az első olyan tiltásod,amit nem indokolsz. A vezetőségre hivatkozol,pedig senki sem tudott róla rajtad kívül. Mások nevében dobálod ki az embereket,ami szerintem egy undorító dolog. Tök normálisan elbeszélgettünk,semmi előjele nem volt ennek. Nem unbant kértem (pontosabban azt is,de nem vártam eredményt) hanem magyarázatot.

Nem a közösséget szaroztam le. Még régen mikor egymással volt bajunk akkor sem a közösséget szidtam. Mondjuk szerverszidásért/OOC szidásért másokat 1 nap után unbanoltál,tehát nem hiszem,hogy egy több hónapos/éves dolog lenne ennek a hátterében.

Úgytudom, hogy TE magad is tudtál róla,hogy frakciót kapok és TE magad is raktál ki embereket azért,mert engem szidott,tehát nem hiszem,hogy hírtelen tettem volna valami rosszat,pláne nem ilyen mértékűt. Számtalan esélyt kaptam?:D Leader lettem, a frakció helyzete jelentősen javult. Adminsegéd lettem, és ÉN adtam vissza, megköszöntem a lehetőséget. Beváltam,csuka is megköszönte a "munkámat" és mondta,hogy kellemesen csalódott bennem.

Ez meg pont,hogy nem igaz :D Hívtak tesztelni,nem mentem. Egy másik szerver is hívott,oda egyszer felmentem,de ennyi.
Ha az adminsegéd jog miatt tartottam volna faszának a szervert akkor nem adtam volna vissza,szerintem.
Idézet
Kitiltanak: Fuj west rohadjanak meg a anthony is drogos
Ez pedig pont az a csoport ahol TE is szidod saját magad full poénból,én csak belementem a "játékba"... Nemtudom rémlik e ,de előtte nemsokkal pont erről beszélgettünk,hogy ebben semmi komolyság nincs,az egészet full viccből írtam. Nemtudom hogy hogy nem érezted az iróniát azon ,hogy "Lehet leváltja a Westet" egy olyan szerver ami igazából még nem is él és nem is voltam fent rajta :D
Szerintem egyébként hazugságot és rosszat akkor sem állítottam a szerverről mikor ki voltam tiltva,kb én voltam az egyetlen aki aztmondta,hogy nem TE vagy a hibás a dolgokért.

Részemről ennyi,csak magyarázatot akartam.

4
SA-MP: Szerver bemutatása / Re:WestRPG!
« Dátum: 2020. Január 09. - 23:53:23 »
Tudom, szóltak. Köcsögök és parasztok vagyunk mert le akartak csukni meg ilyenek csak 400 szóban.  Boldog karácsonyt! :(

Mostmár így gondolom,igen.
Több játékost minden előzmény nélkül kivágtál. Nálam a "közösségi irányelvek"re hivatkoztál,de nemtudtad megmondani mi a gond. Az adminjaid nevében dobálod ki TE az embereket, mert annyi tököd nincs ,hogy a saját neveddel tedd. Azt állítod ,hogy a vezetőség döntése a játékosok kirúgása ,de a vezetőségből senki sem tudott róla.
Volt akit azért raktál ki ,mert Facebookon megvolt rólad a véleménye és volt egy olyan áruló a csoportban aki ezt elmondta neked. Aztmondtad nembírod a spicliket  ;)
Van akit kiraksz "kretén vagy" indokkal és nevetség tárgyává teszed ,miközben TE vagy egy nulla. Gép előtt vagy csak valaki,a valóságban semmit sem érnek a kis trükkjeid.
Belépkedsz a "riválisok" csoportjaiba és szidod saját magadat,mert azthiszed ez vicces. Komoly gondok vannak. Szünetekben jön össze a 40-es játékosszám, ami egy évek óta futó szervernél nem sok :D
Most jön majd ,hogy játszod a kultúráltat és egy adminpajtásodat megkérd ,hogy zárja a témát? Egy igazi wesztes vagy barátom.

Az RP tudásod meg annyi ,hogy FBI-osként betp-zel a Sheriffség épületébe ,megkérdezed ,hogy mitörtént és elmész :D MG,ha nézőböl láttad ,az IC szitut és úgy mentél oda....

5
SA-MP: Szerver bemutatása / MOST KELL IDE MINDENKI!
« Dátum: 2019. December 26. - 10:05:20 »
Idézetet írta: Agócs Judit date=1577319658


   
      MOST KELL IDE MINDENKI!
   
   
      Sziasztok!
      Gondolom észrevettétek, hogy a samp kihalt... Már mióta... Többed magammal hiányoltuk a régi rp-s időszakokat... Újra RP-zni akartunk. Ezek után összedobtunk egy discord szervert, ahol a jó öreg samp-os kollegák össze gyűlhetnek, és nosztalgiázhatnak egy jót. Később egy szerver ötlete alakult ki, ahogy ezt bejelentettük érkezett Anthony Gates (Híd) és a seggnyaló csapata. Amit művelnek elképesztő volt. Egyetlen egy céljuk volt, hogy tönkre tegyenek mindent. A SAMP közösséget akarják szétszakítani. Nem szenvedett már így is eleget? Sokatokkal beszéltem már, és rengetegen ismeritek Anthonyt, és a legtöbben utáljátok is. Senki se emelte fel a hangját ellene, senki se cselekedett. Most azonban itt a lehetőség hogy vissza vágjunk, ne hagyjuk, hogy tönkre tegyen bármit is. Tudom hogy vagyunk még elegen ahhoz, hogy ismét egy jó közösséget hozzunk létre. Tudom hogy itt vagytok, és tudom hogy olvassátok ezt. Eddig mindig  a rivalizálás ment és mindenki jobb akart lenni a másiknál, de most emelkedjünk felül ezeken a határokon, dugjuk össze a fejeinket és alkossunk valami újat, közöset, ami a miénk!
      Ha van még bennetek egy parányi jóakarat, most cselekedjetek, itt az utolsó remény!
      csatlakozzatok és győzzön a jó most először! https://discord.gg/KMS9Gfn
   


Nem a SAMP halt ki,csak a játékosok mentek el. A régi, normális játékosokat felváltották a mindenki anyját megbaszó 8 évesek. A régi játékosok még tanultak helyesírást és illemet,az újak már kevésbé.
Erről nem Híd tehet, inkább a szülők, az iskola és a sok faszság ami a netről folyik.
 
Én inkább a \"seggnyaló csapata\"-t emelném ki,velük van a nagyobb baj, Híd mostanság csak annyiban hibás, hogy vak. A \"csapata\" többnyire az innen onnan összekapott volt tulajokból és régi Westesekből áll, nem az a fő szempont, hogy mennyire tudják kezelni a problémákat, sokkalinkább a múlt.
A csapatban van, aki az alap valóéleti dolgokkal sincs tisztában, nemhogy a szerver szabályzatával. Vannak akik ha problémájuk van akkor Facebookon keresik meg az embert, 5-10-en és úgy fenyegetőznek. Normális vezető az ilyenektől megszabadulna, mivel a szervernek nem jó hírnév, hogy az admincsapat tagjai privátban fenyegetik a játékosokat.
 
Nem az a céljuk,hogy tönkretegyenek mindent. Pontosabban nem mindenkinek. Vannak a csapatban jópáran akik ha új szerver nyílik felmennek és lejáratják, erről is tud a vezetőség (korábban is tudtak az ilyenekről), de nem tesznek/tettek semmit, tehát a cél nem a tönkretétel, szimplán csak ha ilyen van nem tesznek ellene. 
 
Hídat igazából van miért utálni,ez tény,de azokról a dolgokról amiket leírtál nem ő/nem CSAK ő tehet. Nem emeltem fel a hangom ellene? De, ahogy a \"csapat\" többi tagja ellen is, de senkit sem érdekelt. Hiába van bizonyíték a hibára, hiába tudod,hogy igazad van senkit sem érdekel, és ez a gond. Én véletlenül hanyagolok egy /do-t és 1 óra AJ,míg más át akarja írni a szerverszabályzatot, a frakciószabályzatot, beszól a tulajnak és a főadminnak és kap érte egy frakciót+admint. 
 
A rivalizálás mindig menni fog, mindig mindenki a saját szerverét akarja futtatni,ez így normális egy bizonyos pontig.
 
 
 
Egyébként a posztodat kirakták a Discordjukra és ezen nevetnek,mert nincs viccesebb dolog az életükben.
 

6
SA-MP: Szerver bemutatása / WestRPG!
« Dátum: 2019. December 25. - 20:41:16 »
Nem is írtam semmi rosszat. 
Viszont bárki válaszára kíváncsi lennék. Tekintsünk el attól,hogy Kydo Creed vagyok. Melyik országban vagy államban szabad fegyvertelenre lőni? Az egyik rendőr szerint amerikában ez oké. Tehát olyan rendőri módszerek,hogy pitelés vagy hasonló nem opció?
 
Így kell kinéznie egy rendőri elkapásnak?
 
\"f8e20858467e9ae464b5de30bd3a6b9c.png\"
 
 
 
A másik meg az,hogy a szabályzattal jöttök (bár biztos nincs benne,hogy fegyvertelenre lövünk),mikor nem is működik a weboldal...
 
 
 
Én abszolút normálisan mentem fel játszani, de már az elején elkezdett verni egy tag és egyből 3 admin volt ott,hogy miért vertem meg,hiába mondtam,hogy ő ütött...
Ez a baj,hogy nemtudtok az emberhez normálisan állni,hiába próbálkozik.

7
SA-MP: Szerver bemutatása / WestRPG!
« Dátum: 2019. December 25. - 15:42:41 »
Énis mek jácani ha nmbaj

8
Best of 2019 / Best of 2019
« Dátum: 2019. November 28. - 15:14:36 »
Az év legnagyobb KyDiótája?

9
Hamarosan nyíló szerverek / [HUN]Retro RP
« Dátum: 2019. November 23. - 11:19:37 »
Azzal is*... Az írásodon is látszik,hogy sokat gondolsz magadról. Ha akkora ász vagy az életben akkor miért jössz ide és beszélgetsz az itteni alsóbbrendű életformával? Jeleztem,hogy az itt kiírt referenciáid már rég nem jók ,ezzel mi a problémád? Vehetted volna jóindulatú figyelemfelhívásnak ,de te csak a rosszat látod mindenben. Meg ha nem innen akarod ,hogy keressenek a referenciák miatt ,akkor miért raktad ki egyáltalán?:D
 
Ne mondd meg ,hogy mit hiszek,eléggé gyerekes dolog valakiről kép alapján véleményt mondani :) A te képeden valami retekarcú hereállú csaj cigizik. A cigi káros ,te meg elvileg pali vagy,tehát ha kép alapján kellene ítélkezni akkor gondban lennél.
 
Nem mintha sok közöd lenne hozzá,de azért van új profilom ,mert \"valaki\" személyes dologgal ment egy itteni adminhaverjához és kivágtak. Egyébként jónéhány régi tag van új profillal,mert mondjuk elfelejtették az adatokat ,új nevet akartak vagy épp nem akarják a már rég lejáratott nevüket használni. Vegyük pl Mr.Monkey-t,nem rég regisztrált ,mégis elvileg régi tag. Őt is láttad itt ,mégsem vontad kétségbe. A 20-as éveket eltaláltad. 8-10 évesen már az ember tud játszani (5-6 évesen is már el lehet sampozgatni fun szerveren) ,mivel abban a korban már azért tud írni. 
 
A veszekedést te kezdted el. Ahelyett ,hogy megköszönted volna ,hogy jeleztem a lejárt referenciáidat inkább egózni kezdtél. 
 
Én felfogtam ,hogy a fő mondandónk egyezik, a vita nem is ezen megy.
 
Nem vagyok stresszes és \"IRL\" sem vagyok elnyomva :D
 
Szerinted ugyanazt a nézetet képviseljük mégsem vagyok intelligens:D 

10
Hamarosan nyíló szerverek / [HUN]Retro RP
« Dátum: 2019. November 18. - 23:26:35 »
Világfájdalmas a jó édes ....:)
 
\"egy rossz szót nem mondtam a szerverről, bár utólag belegondolva én már tudom hogy te ki vagy\" <-- Ezt hogy sikerült összefogalmazni?
 
Pondró:D Agyatlanba fejlesztettél? Mondjuk értelmes fejlesztéshez agy is kellene.
 
Nem a szerver mellett állok ki,hanem a szervert ok nélkül savazók ellen. Nem ugyanaz.
 
Nem vagyok lojális semmiféle szerverhez,soha nem is voltam. Hogy is lehetne lojálisnak lenni olyan dolgokhoz ,amiknek a tagja(/vezetői) folyamatosan változnak/változhatnak? Más kérdés ,hogy van ,hogy bejön egy szerver ,de késöbb rájövök ,hogy mégsem akarok időt szánni rá :) Látom szeretsz régi dolgokat felhozni ,de egy olyan szervert sem tudsz mondani ,ahol a szerverrel volt problémám ,nem 1-2 konkrét emberrel.
 
A kedvestől távol vagyok ,de a becenevem eltaláltad. Mi köze a kornak a véleménykifejtéshez? Véleménye bárkinek lehet,kortól függetlenül,csak néha ez a vélemény olyan,mint a segglyuk...mindenkinek van,de senki sem kíváncsi a másikéra. Ennek a közösségnek a tagja 2008 óta vagyok kb ,kihagyásokkal.
 
 
 
Az értelmezéssel nem nálam vannak gondok. :)

11
Hamarosan nyíló szerverek / [HUN]Retro RP
« Dátum: 2019. November 17. - 16:06:44 »
Annyira unalmas ez a \"ne sirjal...\" szoveg. Ki sir? Csak jeleztem ,hogy ha nem vagy a kozosseg resze es nemerdekel ez az egesz akkor nem kellene itt irkalni. A szerverrol kene szoljon a tema ,nem pedig a kozossegrol.

12
Hamarosan nyíló szerverek / [HUN]Retro RP
« Dátum: 2019. November 17. - 01:54:00 »
Es ha vagja a temat akkor mivan? Attol meg egozas amit csinal.
 
Ha nem erdekel ,hogy mi van kirakva meg a Samp se erdekel akkor mit keresel itt ? Miert kommentelgetsz ? 

13
Hamarosan nyíló szerverek / [HUN]Retro RP
« Dátum: 2019. November 16. - 07:31:55 »
,,A referenciáimról pedig annyit hogy mivel felhagytam vele mivel a munkám lett, ezért lényegtelen, ha valakit érdekelnek a referenciáim az ránéz a linkedin profilomra, de azok nem SA:MP-ról jönnek majd. :D \"
 
Nem bírtad ki,hogy ne egózz egy kicsit a végére ,ugye ?

14
Hamarosan nyíló szerverek / [HUN]Retro RP
« Dátum: 2019. November 14. - 21:56:52 »
Teszt uzemben fut. Ki vagy te ,hogy megmondd ,mikor lehet hirdetni? Bemutatot a varhato dolgokrol lehet irni,nem? De.
 
Fellkesz szerveren nem muszaj jatszani,de a lehetoseg megvan mindenki szamara ,hogy megnezze,ha neked ez a bepillantasi lehetoseg nem tetszik akkor ne elj vele es kesz.
 
Olyan hibakkal talalkoztal,amiket meg van ido javitani:)

15
Hamarosan nyíló szerverek / [HUN]Retro RP
« Dátum: 2019. November 14. - 16:59:02 »
Az nem építőjellegű kritika,hogy valaki 10 perc alatt megunta ,meg hogy vannak benne írási hibák,mikor még tesztüzemű:D
-Hogy fogadja el azt a véleményt ,ami nem vélemény igazából,hanem a szerver savazása? Jó,hogy kiáll maga és a szerver mellett.
-Te nem küldenél el valakit az anyjába,ha a te munkádat mindenféle érv és egyéb nélkül szidná és mások előtt is próbálná lejáratni?
-Aha,az megoldás,hogy figyelmen kivül hagyja és elnézi,hogy a szervere posztjában ilyenek legyenek...:D
Ui.: A referenciáid már nem \"aktív\"-ak.

Oldalak: [1] 2 3
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal