Szerző Téma: MTA szerver igénylése  (Megtekintve 1486 alkalommal)

MTA szerver igénylése
« Dátum: 2015. Augusztus 12. - 23:55:31 »
0
Igényelt játékszerver típusa: MTA
Igényelt játékszerver férőhelye: 30-40
Szerver neve: [HUN] Motorcycle Club Role/Play
Miért van szükséged a szerverre?: Jelenleg nincs saját szerverem. Nehéz munka összedobni egy ilyen szervert, nem 2nap.(főleg azért, mert drága mint a benzin)
Egyéb megjegyzés: Legend melegvagy<3
Szerver leírása:
Heló.
Egy olyan szervert szeretnék elkészíteni, ami rp és play keveréke. Hogyan is kell ezt gondolni? A szerver alappillérei play modra alapulnak, pl. Saját kinézetet állíthatnak, járműveket hívhatnak le. Egy kicsit háttérbe szoruló, de jelen lévő része az RP. Itt arra gondoltam, hogy az emberek fegyvereket, extrákat vehetnek meg. Vehetnének még ritkább autókat, amiket bár meg kell majd fizetni, de jól fognak kinézni. Még ami az RP/Play keveréke az az, hogy a játékosok klánt/csapatot/frakciót is készíthetnek. Az összes ötletet nem fogom leírni, ugyebár ez nyílvános fórum:)
Mik a jellemzők?
-Photoshop használat, minőségi hudok/panelek
-Egyedi, minőségi scriptek
-Profi/Tapasztalt adminszolgálat
Ez a szerver a scriptelési és designeri határaimat feszegeti, de én ezt egy megméredtetésnek veszem. Ha megfogott pm-be kérdések jöhetnek, van sok ötletem a szerverrel kapcsolatban!
Köszi, hogy végigolvastad (3adjára írom meg, mert telefonon néha kidob)xd
Musix46

Nem elérhető Szilard

  • Adminisztrátor
  • 1832
    • Profil megtekintése
MTA szerver igénylése
« Válasz #1 Dátum: 2015. Augusztus 13. - 12:00:35 »
0
[admin]Elfogadva, privát üzenetben keress felhasználónévvel és jelszóval (plusz írd, hogy tárhelyre van-e szükséged). Javasolt egy téma a hamarosan nyíló szerverekhez.[/admin]

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal