amiket most kapsz kolbászokat a boltokba, valószínűleg nem a legfrissebb húsokból van összeválogatva az alapanyaga
Én nem vásárolok, de el se tudom képzelni, hogy az ilyen termékeket, mint a sonka, kolbász a Tescoba vegyem meg előrecsomagoltan. Elbattyogsz egy piacra és ott van frissen, tudod ki csinálta, nincs telekúrva minden vegyszerrel. Nem is értem, hogy miért nem ott vásárolnak az emberek... Azért annyira nem drága, akkor már inkább 500-al több, de minőségi mint 500-al kevesebb de ocsmány, igénytelen gyorspácolt műanyagsonka...
Én nem vásárolok, de el se tudom képzelni, hogy az ilyen termékeket, mint a sonka, kolbász a Tescoba vegyem meg előrecsomagoltan. Elbattyogsz egy piacra és ott van frissen, tudod ki csinálta, nincs telekúrva minden vegyszerrel. Nem is értem, hogy miért nem ott vásárolnak az emberek... Azért annyira nem drága, akkor már inkább 500-al több, de minőségi mint 500-al kevesebb de ocsmány, igénytelen gyorspácolt műanyagsonka... Ha a piacon veszem, akkor se élek tovább 100 évnél. Szerintem túl sok nyugati médiát olvasol, az EU-ban szabályzások vannak és nincs intenzív gazdálkodás. [/quote]Ezek a szabályok nem minden esetben jutnak el a piacokra, ott a jól bevált generációról generációra kezelik a húst, ha szabály, ha nem szabály. Általában ezeket otthon a legjobb megoldani, mert ha te vagy a családod csinálja biztos vagy benne, hogy mikből áll a hús.
Djarum Vanilla? valaki? Blacket mar toltam nem jon be.. velemenyek vanillarol?
Djarum Vanilla? valaki? Blacket mar toltam nem jon be.. velemenyek vanillarol? Ha szereted a gyenge, ízesített drága szarokat, akkor tökéletes választás. [/quote]Adom
Na igen.. akad pár gondolkodtató kép.Bár nem ugyanez a kategória, de: Matthew Kelly-től van az idézet.
Matthew Kelly-től van az idézet.