Szerző Téma: NewLife RPG  (Megtekintve 701 alkalommal)

NewLife RPG
« Dátum: 2013. Május 03. - 15:44:57 »
0 Show voters
                                                           New Life Role Play

                                                   \"Ahol egy új élet kezdõdik\"


\"width=500https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/601793_654727087877231_2117462674_n.jpg[/img]

SZERVER INFÓ

Szerver Név: NewLife MultiGaming System


Szerver IP:


TS3IP:


Slotok száma: 50


Honlap: Még fejlesztés alatt!


Bármi problémád lenne, ide írhatsz e-mailt: [email protected]


(Mivel még a honlappal nincs kapcsolatban az e-mailemel)


SZERVER TÖRTÉNET, LEÍRÁS

Megpróbálkozunk egy új csapattal, újraéleszteni NewLife szerverét, a régi hangulatában ,csak éppen korszerûbb újításokkal. A szerver még nagyobb játékélményt fog nyújtani, a csapat pedig még több odafigyelést biztosít a játékosokra. Minden posztra megvan az emberünk, adott egy mód, már csak a playereken múlik, hogy élnek ezzel a lehetõséggel, vagy sem. A szerver három városban fog játszódni, mint régebben is. \"Fõvárosként\" funkcionál Los Santos, azaz NewLife, második \"fõváros\" San Fiero, de mind a három városnak lesz jelentõsége, nem kell félni attól, hogy nem látunk embereket, unalmas lenne a szerveren az \"élet\". A szerveren nincs egy embernek 1001 skine, mindenkinek egy lesz, amit regisztrációnál kell kiválasztani. Inventory rendszer be fog kerülni, nagyon nagy szerepe lesz neki a játék során. A zsebeid 10 slotosak, az autók pl 50 slotosak lesznek. Ezen dolog készítésére majd lehet jelentkezni, honlapon. Persze ez csak a az RP keretein belül, IC hírekkel. Ez úgyszintén a játékélmény növelését eredményezte. Az összes interior élethû lesz az exteriorhoz. Magyarul: amekkora az épület, akkora a belsõ tér is. Kulcsokat lehet átadni, másoltatni, eldobni, elveszíteni, és ellopni mástól. IC dolgok jobban vannak optimizálva. /pl idõjárás/


ADMINOK, FEJLESZTÕK


Sopranos - Tulajdonos, szkripter, adminisztrátor - Skype: rajbandi1


Igor - Tulajdonos, - Skype: -


David Parker - Adminisztrátor - Skype: -


RENDSZEREK


Házrendszer:


Jóbarát a lakótársa? Saját otthonra vágyik? Keresse fel az egyik irodánkat, és õk körbevezetik Önt, az eladó ingatlanok közt. Egyszerûre lett megtervezve. Oda állsz az egyik eladó ház elé és paranccsal megveszed. A pénzt a kézbõl veszi el. Ugyan így a ház ajtajánál tudod eladni a házadat.


Jármûrendszer:


Jármûrendszernél semmi nagyobb változás nem történt ugyan az mint a régi modoknál!


ALAP MUNKÁK


Pizzás:


Ez szerintem egyértelmû. Pizzákat kell kihordani a megadott helyekre a cuki kis pizzásmotorokkal. A hely a megszokott Los Santos-i pizzázó. Késõbbiekben tervezünk újítást, azaz kocsival is kiszállítható legyen a pizza, mondjuk blista compact-al és egyszerre több is.


Úttisztitó:


Ezt a munkát a reptér közelében veheted fel, és ha hívnak, az utakon kijelöl nektek egy chekpointot amire rámész es csak letakaritja!


LEADERES MELÓK


Rendõrség:


A rend õrei éjjel-nappal vigyáznak a testi épségére, vagyonára. E kettõ érdekében képesek bármit megtenni, csak azért, hogy Ön biztonságban legyen.  A székhelyük  Los Santosban van!


Mentõsök:


Ezek a hõs fickók képesek tûzön-vízen keresztül menni azért, hogy Ön épségben, egészségesen érhessen haza egy esetleges incidens után. A HQ-juk a SWAT Hq mellet!


Giovanni\'s Autószerelõ KFT:


Õk a közlekedés szíve, ha õk nem lennének, ki csinálná meg a kocsiját? Elromlott valamije? Hívja õket! A HQ-juk SF ben van és a kereskedõ vele szemben van!


New City FM:


Õk azért kelnek fel négy órakor, hogy Önök jól érezhesség magukat akár az autóban, munka közben, sportoláskor. Hallgassa a NewCity FM-et!


Önkormányzat:


Elengedhetetlen része a társadalomnak. Jól mûködõ rendszerünk összeomlana nélkülük. Tanult, okos, becsületes emberek jellemzik.


Várunk minden kedves playert és ha tetszik hivjatok embert!


Sajnos többet nem mondhatok, mivel úgy egyeztem meg a többiekkel, hogy csak \"morzsákat\" hintek el köztetek, ehelyett regényt írtam.


De mindent a maga idejében, meglepetéseknek is teret kell hagynunk, tehát mint már mondtam, ez a leírás csupán töredéke munkánknak! Gõzerõvel tartunk a nyitás felé, de szükségünk van a leendõ játékosaink bizalmára, úgyhogy ne csüggedjetek a halasztás miatt, mert az csak egy célt szolgált: hogy egy bugmentes, RP-lehetõségekkel teli New City-t tehessünk elétek!
« Utoljára szerkesztve: 2013. Május 04. - 19:02:35 írta ScreaM »

Nem elérhető lusta19

  • 9084
  • £u$taÐi$znó
    • Profil megtekintése
NewLife RPG
« Válasz #1 Dátum: 2013. Május 03. - 16:01:47 »
0 Show voters
[gmod]Kedves témanyitó!
Mivel ez a \"leírás\" amit készítettél nagyon kevés. Ezért felszólítalak hogy készíts egy normális bõ leírást ami megfelel a szabályzatnak. Erre csak 1 napot kapsz.  
Ellenkezõ esetben ha nem bõvíted a szerver leírását 30% warnban részesülsz és a témád törlésre kerül. Bõvítésig minden elérhetõséget eltávolítok ( ip / web url / Ts ) Szabályzatot itt tekintheted meg.  Ha bõvítetted szólj egy moderátornak hogy ellenõrizze.
És megkérek minden kedves fórumozót hogy ne írjon addig a témába. (Lásd szabályzat)  Ellenkezõ esetben 10% warnban részesül.
 
További jó fórumozást!
[/gmod]

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal