Szerző Téma: Los Santos Association RolePlay [LSA:RP]  (Megtekintve 1978 alkalommal)

Nem elérhető Flash

  • 5726
  • (っ◕‿◕)っ
    • Profil megtekintése
Los Santos Association RolePlay [LSA:RP]
« Dátum: 2017. Október 04. - 01:07:41 »
+1
\"logo.png\"  
 
\"like,
 
 
 
\"info,  Szerver főbb adatai:
 

  •    
          Név: Los Santos Association RolePlay [LSA:RP]
       


  •    
          Férőhely: 100
       


  •    
          Nyelv: Magyar
       


  •    
          Pálya: Los Santos
       


  •    
          Mód elnevezése: v1
       


  •    
          Státusz:  \"lock,


 
 
\"avatar,Jelenlegi frakciók:
 
 
 
Los Santos Police Department
 
A Rendőrség feladata a közbiztonság ellátása, személy és vagyonvédelem. Ha valami bűncselekmény, rablás, vagy lopás van a Rendőrök mindig a szolgálatukra állnak. Eltűnt személy esetén, a rendőrség portáján lehetséges a bejelentés. Nos mint az tudni illik a rendőrség kissé bonyolult munkát végez el napjainkban. Ezért itt is megnehezítettük a dolgukat, folyamatos rablások, folyamatos testi sértések illetve bankrablások problémáit kell meg oldják. Ha betartod a szabályokat, és a rendnek megfelelően viselkedsz nem fenyegethet veszély. Traffipax, ittas vezetés, holttest az úton!? Nem probléma a Rendőrség meg oldja ki nyomozza és véghez viszi fantasztikus munkáját. Ha a Rendőrséget szeretnéd tárcsázni, megteheted a 112-es szám tárcsázásával.
 
 
 
Los Santos Medical Department
 
A Mentősök feladata a bajba jutott személyek lehető leggyorsabb és legszakszerűbb ellátása illetve a betegeknek az ellátása. A Mentőszolgálat az életmentést és a betegszállítást végző intézmények tevékenysége. A mentés legősibb alakja ösztönös tevékenység, melynek elsődleges cél, hogy elhárítsa a balesetet szenvedett életét, vagy testi épségét veszélyeztető tényezőt. A mentés hat alapvető követelményét szimbolizálja: felismerés, segélykérés, elsősegély, mentőellátás, szállítás alatti kontroll, definitív ellátás. Ha a Mentőszolgálatot szeretnéd tárcsázni, megteheted a 112-es szám tárcsázásával.
 
 
 
Los Santos Car Services Company
 
Az autószerelő a közúti járművek valamennyi gépészeti és elektronikusan irányított egységére vonatkozó műszaki állapotvizsgálati, hibafeltárási és hibaelhárítási, valamint javítási és beállítási műveleteket hajt végre. Tevékenysége során azonosítja a járművet, annak főegységeit és szemrevételezéssel, illetve műszeres méréssel hibafeltárást, műszaki állapotvizsgálatot végez. Megtervezi a munkafolyamatot és közreműködik az árajánlat készítésénél. Javítás esetén azonosítja és kiválasztja a szükséges alkatrészeket, megtervezi a technológiát, elvégzi a szerelési műveleteket, majd méréssel, próbával ellenőrzi. Az autószerelő a közúti járművön környezetvédelmi és közlekedésbiztonsági ellenőrző mérést hajt végre, a szükséges javítási és bizonylatolási dokumentációt kiállítja. Ha Autószerelőre van szükséged, a 112-es szám tárcsázásával hívhatod fel őket.
 
 
 
Los Santos  104\'6 Radio FM
 
A rádiózás a fénynél alacsonyabb frekvenciájú elektromágneses hullámok modulációjával működő, jeltovábbításra használt technológia. Megkülönböztetünk rádióadót és rádióvevőt (illetve rádió-adóvevőt) a jeltovábbítás irányának megfelelően, mivel ezek működése és belső felépítése jelentősen eltérő.
 
Új hírek, riportok, nyereményjátékok? Az LV 104\'6 Radio FM azokat a zenéket, műsorszámokat és nyereményjátékokat osztanak meg veletek ami a mai társadalomban elfogadott és közkedvelt. A Rádiósokhoz betudsz telefonálni zeneszámot kérni, ha traffipaxot látsz, vagy a nyereményjáték ügyében is megteheted ezt.
 
 
 
Los Santos  Government
 
Polgármester a helyi önkormányzat választott vezetője számos országban. A polgármester a települési önkormányzat képviselő-testületének elnöke. Képviseli az önkormányzatot illetve a képviselő-testületet harmadik személyek irányában. A tisztséget főpolgármester tölti be. A megyei önkormányzat esetében a polgármesterrel azonos jogállású a megyei közgyűlés elnöke. A helyi önkormányzás lehetővé teszi, hogy a választópolgárok helyi közössége – közvetlenül, illetőleg a választott helyi önkormányzata útján – önállóan és demokratikusan intézze a helyi érdekű közügyeit. A polgármesteri hivatal a helyi önkormányzat hivatásos szakapparátusa. Rendeltetése az önkormányzat működésének segítése, a közigazgatási ügyek döntésre való szakszerű előkészítése és a döntések végrehajtásával kapcsolatos feladatok ellátása.
 
 
 
Los Santos Taxi
 
A taxi egyfajta bérkocsi, melyet főképp városokban és elővárosokban használnak, kötetlen útvonalon közlekedik két meghatározott pont között. A taxit sofőr vezeti, az utasnak meghatározott viteldíjat kell fizetnie, melyet a taxióramér. A taxi egyik fajtája a kötött útvonalon közlekedő iránytaxi.
 
 
 
\"employee, Jelenlegi munkák:
 
 
 
Favágó
 
A favágó telep a Los Santos feletti erdőben található ami egy szép füves részen található. Amint elkezdted a munkát kapsz egy láncfűrészt is aminek a segítségével ki tudod vágni a fá(ka)t majd 3 felé tudsz 1 fát fűrészelni majd ha ez is megvan felpakolod a munkajármű platójára és leszállítod a kivágott fadarabokat az üzemeknek, amiért ott megkapod érte a fizetésed.
 
 
 
Áruszállító
 
A munka megkezdése után fel kell venned a neked kiállított fuvarlevelet. A kamionra a szállított árunak megfelelő platót kell felcsatolni és időben kiszállítani a csomagot. A fuvarlevél a monitor jobb oldalán tekinthető meg.
 
 
 
Pizzafutár
 
Amint elkezded a munkát a telephelyen azután fel kell vegyél egy adag pizzát ami 5 darabból áll. A pizzákat a megadott címekre kell kiszállítani, viszont figyelni kell hogy a pizza ne hűljön ki idő előtt.
 
 
 
Postás
 
A postások feladata, hogy időben kiszállítsák a nekik kiállított csomagokat. Egy fuvarlevélen 20 csomag van amihez tartoznak egy azonosító számok és az alapján kell kihordani a megadott személyek háza elé a csomagokat.
 
 
 
Úttisztító
 
Az utak porosak, piszkosak. Az embereknek szokásuk piszkolni a földet akik el szórják a cigaretta csikket stb... Feladatuk, hogy tisztán tartsák egész Los Santos-t. Figyelni kell rá, hogy a víztartály ne ürüljön ki. Ha ez megtörténik akkor vissza kell menni a telephelyre ahol újra kell tölteni a tartályt.
 
 
 
Halász
 
A Los Santos feletti kis faluban található kikötőnél fogadnak téged a Reefer halászhajók amivel tudsz halászni. Kövesd a piros ellenőrzőpontokat amik a halakhoz vezetnek el téged és fogj ki minél többet egy majd add le a halas fickónál aki megveszi tőled. A folyamatokat egy \"minigame\" nehezíti.
 
 
 
\"config,Rendszerek:
 
 
 
Regisztráció és bejelentkezés
 
Ezt a rendszert a lehető legkényelmesebb módon próbáltuk elkészíteni, mint első vélemény és egy fontos tényező.
 
Amint felcsatlakoztunk a szerverre egy kis üdvözlő üzenet fogad minket amin ha továbbhaladunk előbukkan egy regisztrációs és bejelentkezős felület. Ha még nem regisztráltál akkor írd be a felhasználónevedet (nem a karakter nevedet), majd a kívánt jelszavadat és kattints a Regisztráció gombra. Ha ez megvan akkor előjön egy adatmenü ahol ki kell töltened a karakterednek a kívánt adatait, majd a Tovább gombra kattintani. Amint sikeresen regisztráltál már csak be kell jelentkezned és kiválasztani a játszani kívánt karaktered a Jobbra és Balra nyilak segítségével.
 
 
 
Táska és szükséglet
 
A Táska, ismertebb nevén inventory rendszerünket a játék megkezdése után az Y gombbal lehet előhozni (járműben vezető ülésben nem használható), ahol jelenleg Három menüpont fogad minket: Tárgyak, Kulcsok, Fegyverek
 
Minden tárgyat tudsz használni, elrakni, átadni, illetve kidobni egy kukába ami bárhol megtalálható szinte.
 
A rendszerbe még tervezünk kraft rendszert. (Nem a receptes megoldással) ahol tudunk majd különleges tárgyakat, illetve fegyvereket tudunk összebarkácsolni. A kulcsoknál a ház illetve saját járműveket listázza ki és ha kiválasztjuk akkor rá tudunk keresni, hogy hol található a kívánt ház vagy jármű.
 
A szükséget rendszerünk úgy működik, hogy jobb oldalt felül a monitoron van két csík az élet és a páncél helyén, ami a telítettségedet, illetve a szomjúságodat méri. Ha 30% alá megy valamelyik akkor figyelmeztet a rendszer illetve elkezdesz egy kicsit szédülni, viszont ha már 15% alá megy akkor már rosszul leszel és nem tudsz felállni onnan, ezért mentőt kell hívj, vagy segítséget kérni egy kötszerrel mászkáló emberkéktől 10 percen belül. A szükségleteidre úgy tudsz vigyázni, hogy a boltba veszel elegendő ételt, italt és a táskádból előveszed és elfogyasztod. Illetve a bal alsó sarokban található két csík az életedet és a páncélzatodat méri, amire szintén vigyázni kell pl ha ütközöl járműben, vagy megütnek stb...
 
 
 
Horgászás
 
A horgászáshoz szükséges pecabot és csali. Ha ezekkel a kellékekkel rendelkezel elmész a horgászásra kijelölt helyekre majd előveszed inventoryból a pecabotot majd a csalit és kezdődhet a horgászás. Ha kapásod van egy minigame segítségével tudod kifogni a halakat amiket le tudsz adni és pénzt kapsz érte.
 
 
 
Ház, bútor és garázs
 
Mint a való életben is nálunk is vannak házak, garázsok és házban található berendezhető bútorok.
 
Jelenleg 1 házat vehetsz magadnak, de ez a későbbiekben közkívánatra bővülhet.
 
Ha már van házad azt természetesen tudod kezelni is egy paranccsal és a benne található al-parancsokkal melyek a következők: Megvesz, Eladás, Nyit, Zár, Enter, Exit, Info, Széf
 
Ha megvetted a házat és belépsz, akkor azt üresen szobákkal fogod látni amit neked kell berendezni. Viszont nem csak úgy lepakolgatod amennyit szeretnél, hanem bútordarabokból kell összeraknod a bútoraidat és azután tudod elhelyezni ízlésed szerint. A bútorokat a barkácsboltban tudod megvenni.
 
A garázsok értelem szerűen csak azokhoz a házakhoz fog tartozni, ahol el is férne a való életben is. Ehhez is tartozik egy fő parancs és benne lévő al-parancsok is melyek a következőek: Nyit, Zár, Enter, Exit
 
Illetve vannak a frakcióknak is külön garázsok és még saját garázst is lehet venni.
 
 
 
Textdrawok
 
Jelenleg a /textdrawok parancsal tudod ki/be kapcsolni a textdrawokat tetszés szerint. A későbbiekben várható egy textdraw testre szabhatóság, de erről majd akkor írnék többet.
 
 
 
Kiegészítő rendszer
 
Minden ruhaboltban a /ruhavesz paranccsal tudsz vásárolni 18 különböző öltözetet.
 
A kiegészítőid kezeléséhez használd a /kiegészítőim parancsot.
 
 
 
Bank és ATM
 
Mint ahogy a valóságban is, neked is lehet bankkártyád amint a bankba tudsz készíteni magadnak. Az elkészítéséhez meg kell adnod egy négy számjegyből álló jelszót, amivel a későbbiekben is azzal tudsz bejelentkezni folyószámládra. A kisváros több pontján el vannak helyezve ATM-ek, ahol szintén intézhetsz pénzügyi dolgokat, de ami fontosabb azt természetesen a bankba tudod intézni. A Banknál fogad téged egy ügyintéző emberke akik közelébe ha beírod a /bank parancsot előbukkan egy kártya kezelési felület, melyben az alábbi opciók közül választhatsz: Pénze berakása, Pénz kivétele, Pénz utalás, Egyenleginfó, Jelszó megváltoztatása, Folyószámlád megszüntetése.
 
Ha viszont ATM közelében vagy akkor az /atm paranccsal tudod kezeli a kártyádat az alábbi opciókkal: Pénz kivétele, Pénz utalás, Egyenleginfó.
 
 
 
Járművek
 
Saját autót az autókereskedésben vásárolhatsz magadnak az ajtó elött található pickup segítségével.
 
A járműveknél meg van adva az ára, dízel vagy benzin, a jármű neve.
 
A járművek beindításához tartsd nyomva az Y gombot! Ha kevesebb ideig tartod nyomva, akkor a motor lefullad. Egy játékosnak maximum 2 járműve lehet!  A járművedet a /v parancsának almenüivel tudod kezelni: Nyit, Zár, Öv, Sisak, Ablak, Lámpa, Parkol, Csomagtartó, Motorháztető, Eladás
 
Természetesen van indexelés is melyek a numpad 4-es és a numpad 6-os gomb lenyomásával lehet működtetni.
 
 
 
Rádió
 
Elkészítettem egy elég egyszerű kis szkriptet a szerverhez ami fokozza egy kicsit a hangulatot a szerveren. Ez a Rádió \"rendszer\".
 
Főbb érdekességei:
 

  •    Használati parancs: /v rádió


  •    Jelenleg 22 rádiófrekvencia fogható be


  •    Elindításkor minden személy aki a járműben ül annak lejátszódik az elindított rádiófrekvencia


  •    Ha kikapcsolja valaki a rádiót, akkor mindenkinek kikapcsolódik automatikusan


  •    Ha megy a rádió és valaki kiszáll kikapcsol a rádió automatikusan


  •    Ha beszáll valaki a járműbe amibe megy egy adott rádió akkor elindul neki is az adott rádió


 
 
Tuning
 
A rendszer a singleplayer alapú működésűre lett megírva annyi különbséggel, hogy itt a szerelők tudják felszerelni az alkatrészeket a járművedre amiket te kiválasztasz.
Emellett a nitro-t is a szerelők tudják beszerelni, amit te a járművedben a bal click-el tudsz aktiválni és a műszerfalon (jobb alsó sarok) jelzi, hogy még mennyi van a palackban, illetve az vissza is töltődik ami inkább NFS stílusú mint élethű de így gondoltuk barátinak.
 
Mivel a singleplayer-hez viszonyítottuk az alkarészek felszerelését, így le vannak korlátozva, hogy milyen járműre milyen tuning alkatrészek kompatibilisek.
Itt egy lista az összefüggésekről (lap alján) ITT A LISTA
 
 
 
Telefon
 
Szerintem a videóban mindent bemutattam nektek, szóval nézzétek meg. Ha tetszett a videó és szeretnétek még több fejlesztésről szóló videót látni, akkor jelezzétek hozzászólás formájában. Viszont egy nagy átalakítás fog érkezni ebbel a rendszerben!
 
 
 
Drogok
 
A szerveren egy jól kidolgozott Drogrendszer van ennek segítségével bárki tud drogokat termeszteni frakciótól függetlenül!
 
3 Fajta drog van Kokain,Heroin és Marihuána amit a saját házad pincéjében tudsz termeszteni persze ha van.. ha nincs vásárolnod kell!
 
Drogokat az Elhagyatott Reptéren lehet megvásárolni egy Dílernél (NPC-nél) ami egy adott időszakonként van ott egy fekete autóval. Ha megtaláltuk /drogvesz paranccsal tudunk tőle drogot venni persze ezek a magok nem olyan olcsók és  egy cserjéhez minimum 3 mag kell.
 
A /drogok paranccsal tudjuk megnézni mennyi és milyen drog van nálunk!
 
Miután a megvettük a kellő mennyiségben a drogot és a házunkhoz van pincénk el is lehet kezdeni a termesztést.
 
A pincében 7 helyre lehet ültetni egyszerre és van egy drogkészítőpult is ahol értelem szerűen a leszüretelt termést lehet elkészíteni az adott drog típusnak megfelelően.
 
Szerveren található egy bizonyos /drog parancs ezen belül vannak alparancsok amivel a drogot lehet ültetni, öntözni, leszedni.
 
 A cserjék 10 perc alatt nőnek meg amiket meg kell egyszer öntözni és utána lehet szüretelni!
 
Mikor leszüreteltük a drogot az asztalnál el is tudjuk készíteni és pár perc múlva árulható is!
 
 
 
Bankrablás
 
A bankrablás menete nem túl bonyolult, viszont néhány feltételnek így is meg kell felelnie a bankot kirabolni szándékozó csapatnak.
 
A csapat tagjainak illegális Frakció tagjainak kell lenniük
 
Birtokolniuk kell a \"Boxville\" nevű furgont
 
Nem árt, ha egyikük legalább kitanulta a hackelés képességeket.
 
Legalább 4 db rendőrnek szolgálatban kell lennie a rablás megkezdésekor.
 
Miután a kis csapat megérkezett a bankhoz az első lépés a zsákok felszerelése, melyet a \"Boxville\" nevű furgon közelébe lépve tudnak megtenni a /zsák parancsot használva ( alparancsok: Kivesz [ Felveszi a zsákot ] ; Berak [ Leveszi a zsákot ] ; Kipakol [ Zsebbe üríti a zsák tartalmát ] ).
 
A behatolást követően a kis csapatunknak 4 db biztonsági rendszerrel kell megküzdeniük.
 
Kamera , Riasztó , Lézerháló , Trezorajtó  - Ezek hatástalanítása feltörés útján történik, melyhez szükséges:
  - Laptop ( /laptop paranccsal használható )
  - Hack tudás ( Egy kihelyezett NPC-től tanulható, minden hack-elési forma 4 szintes leckéből áll, melyek kitanulása folyamatosan csökkenti a sikertelenség valószínűségét )
 
Ha kis csapatunk bejutott a trezorba, a fiókokat a /fúrás paranccsal tudják üríteni és tartalmuk ( kb. ~$10.000 ) a zsákba kerül.
 
A trezor ajtó 10 perc után automatikusan lezárul és a biztonsági rendszerek ismét aktívvá válnak. 
 
A hatástalanítás kihagyása és/vagy elhibázása riasztja a rendőrséget.
 
 
 
First person
 
Sokak kérésére készítettünk egy ilyen fajta nézetet is a szerverre mely gyalogosként és kocsiban is működik úgy, ahogy azt a SA:MP megengedte elkészíteni. Szóval ez a rendszer ~80%-ban élethűre sikerült. Sajnos ez nem kivitelezhető úgy mint MTA-ban.
 
Parancsa: /fp
 
 
 
Kinézet
 
 A ruhaboltban fogad téged egy eladó, amely közelében ha beírod a /ruhavesz parancsot akkor máris elkezdhetsz válogatni a ruhák közül. Egy ruha ára: ~$20-ba fog kerülni átlagosan.
 
 
 
\"image,Egy kis bevezető:
 
 
 
\"sa-mp-001.png\" \"sa-mp-000.png\" \"sa-mp-002.png\"
 
\"sa-mp-003.png\" \"sa-mp-004.png\" \"sa-mp-005.png\"
 
\"sa-mp-006.png\" \"sa-mp-007.png\" \"sa-mp-008.png\"
 
 
 
\"sa-mp-009.png\" \"sa-mp-010.png\" \"sa-mp-011.png\"
 
\"sa-mp-057.png\" \"sa-mp-013.png\" \"sa-mp-014.png\"
 
\"sa-mp-015.png\" \"sa-mp-016.png\"\"sa-mp-041.png\" 
 
\"sa-mp-045.png\" \"sa-mp-044.png\" \"sa-mp-051.png\"
 
 
 
 
 
\"finish, Végszó:
 
 
 
Egyenlőre a szerverről ennyit írnék így az éjszaka folyamán, a szerver leírása még bővülni fog idővel és lassan ki is publikáljuk a szerver nyitási időpontját. Valószínűleg a szerver nyitását egy SA:MP és MTA-n elég ismert \"Youtuber\" fogja streamelni.
 
Ha bármiféle meglátásod, ötleted, ellenvetésed van azt kérünk titeket itt hozzászólás formájában, vagy a fent megadott Facebook oldalunkon hozzászólás formájában írjátok meg!
 
 
 
/index.php?/forums/forum/117-hamarosan-ny%C3%ADl%C3%B3-szerverek/\" rel=\"\">\"arrow,

Los Santos Association RolePlay [LSA:RP]
« Válasz #1 Dátum: 2017. Október 04. - 13:50:31 »
0
\"Az utolsó kapcsolja le a villanyt.\" #kappa
 
Úgy látom alakul ez is, de ne legyen az a vége ami az elözőnek.

Nem elérhető skyLine

  • Globális moderátor
  • 2171
  • 2020
  • Vaterán
    • Profil megtekintése
Los Santos Association RolePlay [LSA:RP]
« Válasz #2 Dátum: 2018. November 05. - 17:26:06 »
0
Zárom.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal