Szerző Téma: AgentRPG  (Megtekintve 733 alkalommal)

AgentRPG
« Dátum: 2013. Március 23. - 22:58:55 »
0 Show voters
Hello mindenkinek, GhoSt_ vagyok. A szerveren a nevem: Jackson_B_Kyosuke.
Beszeretném mutatni a kedvenc szerveremet, az AgentRPG-t. Ahol meg van a jó közösség, RP-s jelenetek, és a segítõkész adminok. A szerver tulajdonosa, Geza_Cartner.
Tulajdonos, scripter, UCP fejlesztõ, szerver- UCPhibák javításán dolgozik. A szerveren nagyon sokat dolgoztak az adminok, scripterek, mapperek, hogy tökéletes legyen minden, de tökéletesnek még nem mondanám, de nagyon jó, és lesz majd SUPER is, csak ezen dolgozni kell. Nagyon jól esne nekem, és nekik ha feljönnétek a szerverre, amiért sokat dolgoztak. Megnézni, és ha tetszene fenn is maradni a szerveren. Miért lenne jó, ha feljönnétek? Mert akkor meg lenne az igazi RolePlay, ha nagyon sokan leszünk.
Ez az RP szerver Los Santos, San Fierro és Las Venturas-ban játszódik. Los Santos a fõváros, mert ott van a városháza, rendõrség, és egyéb legális frakciók is. Aztán vannak az illegálisak. Azok a frakciók is Los Santos-ban van a legtöbb. Mindennap van akció, bankrablás, emberrablás stb. A szerverrõl lassan lesz egy tutorial videó, és bemutatjuk, hogy mi hol van.
A szerver IP-je: [gmod]törölve[/gmod]
TS3 IP címe: agentteam.sytes.net (ez a TS szerver nem 0-24-s, mert az egyik tulajdonos gépérõl fut)
Várunk mindenkit szeretettel a szerverre! :)
« Utoljára szerkesztve: 2013. Március 24. - 07:16:54 írta Gentleman »

AgentRPG
« Válasz #1 Dátum: 2013. Március 24. - 07:17:10 »
0 Show voters
[gmod]Már van ilyen téma. Zárok.[/gmod]

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal