Szerző Téma: Szerintetek működne a modernkori SAMP RP?  (Megtekintve 1288 alkalommal)

Szerintetek működne a modernkori SAMP RP?
« Dátum: 2020. Május 07. - 03:24:50 »
0 Show voters
Sziasztok!

Trash Talk:
---------------------------------------------------------------------------
Ádám vagyok, egy tipikus 21 éves srác, aki régebben 3-4 évet SAMP RP-zett.

Karantén ideje alatt, nem igazán tudok mást csinálni, csak a gépet bújni. De valahogy már minden nagyon unalmassá vált. A napokban megvettem a GTA:V-t, eddig is megvolt, csak kalóz verzióban, bár nem igazán játszottam vele  ::)

Ahogyan játszottam pár órát, nagyon vissza jöttek a régi emlékek, a Samp-ról. Mint ahogyan sokan mások, én is próbálkoztam RP szerver futtatásával, viszont amikor még nagyon benne voltunk, 25 playert is sikerült elérni(Egyáltalán nem sok, de bőven elég is volt).  Itt ismerkedtem meg a Pawno-val, kódolással, programozással, ami végül meg is tartott. Viszont a SAMP korszaka, mondhatni lezárult..
---------------------------------------------------------------------------

GTA5:RP szerverek nem igazán csábítottak, mivel az összes nagyvárosi RP, sokkal jobban húzott a szívem a Country RP-hez (Las Payasadas, El Quebrados, Fort Carson, Dillimore, Blueberry. Viszont nem igazán találkoztam még GTA5-ben Country RP-vel, csak egy angol videót láttam róla. Elkezdtem gondolkozni, miket is lehetne pontosan megvalósítani. Utána olvastam nagyon-nagyon sok dolognak és tökre megvalósítható lenne. De vannak kételyeim. Nem szerettem a nagy várost, több utca sarok is üresen áll, scriptetlenül, élet itt, néha ott...

Ezért titeket kérdeznélek, lenne egy pici igény is szerintetek, egy Country RP-re itt a GTA:V-ön belül? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?

Ahogyan szétnéztem, szerintem a legjobb helyet, Paleto Bay adná.

Farm, tenger, olcsó-drága ingatlanok, telepek, csendes környezet. Szerintem minden adott lehetne, melókhoz, RP szituációkhoz.
Viszont természetesen Sandy Shores-t is belekéne venni az egészbe, mert anélkül konkrétan egy jármű értelmét veszítené (meg persze mégsem egy nagyon kicsi városban játszani), így kereskedelmeket is lehetne csinálni, aféle Tycoon is lehetne a két kisváros között.

Semennyire nem vágyok nagyra, ha ugyanúgy, mint Samp-on belül, 20-25 playert ellehetne érni, azt mondom, megéri az egész.

Szóval srácok? Pacsi minden régi Fórumozónak!!Nem elérhető grove4l

  • 1545
    • Profil megtekintése
Re:Szerintetek működne a modernkori SAMP RP?
« Válasz #1 Dátum: 2020. Május 07. - 10:32:39 »
0 Show voters
A OneRP az vidéki GTA V RP Szerver.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal