Szerző Téma: New Town Roleplay SA-MP  (Megtekintve 113 alkalommal)

New Town Roleplay SA-MP
« Dátum: 2022. November 14. - 14:14:57 »
0
Sziasztok!
Sokat gondolkodtam, hogy is kéne kezdeni az első posztunkat, végülis arra az elhatározásra jutottam, hogy egy rövid bemutatkozással vágok bele.

Zalán vagyok, a SA-MP és az MTA egyik régi motorosa, emellett a New Town Roleplay tulajdonosa és project managerre. Az elmúlt 1-2 évben a SA-MP a kihalása közelébe került a jelentősebb, reményben teli szerverek lehúzták a rolót, ennek köszönhetően megnövekedett a tapasztalan vezetőséggel ellátott szerverek sokasága. Sajnos az igénytelen szerverek csak egy bizonyos közösséget elégít ki, így azoknak az igénye nincs teljesítve akik a SA-MP valódi szépségei és a roleplay miatt maradtak itt. Csapatom célja, hogy egy működő és a játékos igényeire épülő szervert hozzunk létre.

Nem kis célunk, hogy az eddigi SA-MP közösség mellé új embereket vonzzunk be a platformra. Ehhez viszont elengedhetetlen a szerver hirdetése, ezért legtöbb szerverrel ellentétbe mi nem a scriptelésre megyünk rá, hanem a közösségépítésre és a mappolásra. Hiszen a jó script csak akkor működik, ha annak vagy egy játékossal teli városa és egy ennek megfelelő mappolt környezete. Lehet neked a világ legjobb scriptje, ha nincs aki használja.

Amennyiben felkeltettük a figyelmedet és szeretnél egy feltörekvő, játékosokra épülő szerveren játszani csatlakozz a discord szerverünkhöz. (https://discord.gg/wt7MBwvzEk)

További elérhetőségeink:
Tiktok: https://www.tiktok.com/@newtownroleplaysamp?is_from_webapp=1&sender_device=pc
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOommPYxSEPmwCi9pigZQjg
Reddit: https://www.reddit.com/user/newtownsamp
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087661333864

« Utoljára szerkesztve: 2022. November 14. - 15:04:38 írta Zzad »

Nem elérhető CMike

  • 332
  • FB.COM/ujsamp
    • Profil megtekintése
Re:New Town Roleplay SA-MP
« Válasz #1 Dátum: 2022. November 15. - 20:51:19 »
0
Pm
Egy új project-en dolgozom!
server28.clans.hu:7786
FB.COM/UJSAMP

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2022, SimplePortal