Szerző Téma: Egyszeri segítség  (Megtekintve 224 alkalommal)

Egyszeri segítség
« Dátum: 2020. Június 18. - 11:58:55 »
0
Helló. Néhány .ini rendszert kellene átírni sqllite-ra. Akit érdekel, írjon privátot.

Nem elérhető AnthonyGates

 • 545
 • AnthonyGates
  • Profil megtekintése
Re:
« Válasz #1 Dátum: 2020. Június 18. - 23:12:15 »
0
Írj az elképzeléseiddel és az ajánlatoddal egy privát üzenetet.

Nem elérhető AnthonyGates

 • 545
 • AnthonyGates
  • Profil megtekintése
Re:Egyszeri segítség
« Válasz #2 Dátum: 2020. Június 24. - 21:44:58 »
0
Azt is bele kellett volna írnod hogy [email protected] kifizetni a munkát!


Korrekten összeírtad az elvárásokat, korrekt ajánlatot is tettél, ám a megbeszéltek szerinti (szerencsére védett) script átküldése után újabb és újabb kérésekkel dobálóztál, a fizetést tolva. Ami mégdurvább, hogy az előre megbeszélt tervedet (egyszeri segítség) egy komplett játékmód átküldésével és kijavíttatásával zárod.

-rep, nem a pénz miatt, hanem a szavahihetetlenség és megbízhatatlanság miatt.

Re:Egyszeri segítség
« Válasz #3 Dátum: 2020. Június 25. - 03:50:14 »
0
A kommentbe azt is bele kellett volna írnod, hogy a scriptet nem csináltad meg rendesen... Amikor jeleztem, hogy nem működik azt írtad, hogy biztonsági okokból nem működik, és folyamatosan sürgetted a fizetést úgy, hogy félkész (vagy talán annyi sem) munkát kellett volna kifizetnem... Ahhoz képest, hogy az elején azt beszéltük meg, hogy két scriptet kell megcsinálnod, és külön fizetek mindkettő után... Ehhez képest a megbeszéltektől eltérően darabokban akartad elküldeni az elsőt... A további kéréseim arra irányultak, hogy fejezd be munkát... Amit átküldtem az egy házrendszer, amit azért küldtem át, hogy mindenféle simli nélkül egy darabban írd bele azt, amit megbeszéltünk. (A benne levő bútorrendszer mentését kellett volna átírni sql-re).
« Utoljára szerkesztve: 2020. Június 25. - 04:08:33 írta Szabika881 »

Nem elérhető AnthonyGates

 • 545
 • AnthonyGates
  • Profil megtekintése
Re:Egyszeri segítség
« Válasz #4 Dátum: 2020. Június 25. - 06:28:38 »
0
A kérésed kétszer két funkció átírása volt diniről SQLite-ra. Ez megtörtént, megkaptál négy működő funkciót és egy két táblás .db fájlt.

Az, hogy te nem tudod beüzemelni, illetve a fél kódot küldted csak át kijavításra csak utólag derült ki, gondolom számodra is. Viszont a megbeszélés két scriptről és xy összegről szólt.

Lényegtelen is, kis hal vagy ahhoz, hogy az erre szánt jelentéktelen összeg foglslkoztasson itt bárkit is. Csupán az az oltári nagy gáz, hogy a saját szavad nem tartod be. Azért írtam ide, mert ilyenekre nincs szüksége a már amugy is haldokló közösségnek.

Re:Egyszeri segítség
« Válasz #5 Dátum: 2020. Június 25. - 10:41:03 »
0
Természetesen... Kis hal vagyok... Ha értenék a scripteléshez, nem kéne segítséget kérnem...
Viszont van egyszerű paraszti logikám...
Ha én, mint földtúró utolsó kishal paraszt, bemegyek egy kovácshoz, és rendelek pár patkót... Aztán amikor elkészül, próbálgatom a lovam lábára, de nem talál / nem tudom felszegelni.... A kovács részéről mi a helyes magatartás? Az, hogy elkezd kifizetést követelni úgy, hogy közben a patkó nem megfelelő? Vagy az, hogy megpróbál segíteni, hogy működő termékkel lépjek ki a műhelyből, ha már pénzt adok érte?
Persze értem én... Én vagyok a szavát nem betartó ember, akire nincs szükség, elvégre a patkó meg lett kovácsolva, csak éppen a f4szomra húzhatom, mert nem jó...

*Ja azt még hozzáteszem, hogy az elején fél patkót akartál ideadni, hogy a másik felét majd hozzá kovácsolod, ha fizetek, pedig előzőleg nem ilyen megállapodás született...
« Utoljára szerkesztve: 2020. Június 25. - 10:47:09 írta Szabika881 »

Nem elérhető AnthonyGates

 • 545
 • AnthonyGates
  • Profil megtekintése
Re:Egyszeri segítség
« Válasz #6 Dátum: 2020. Június 25. - 10:51:45 »
0
Akkor a te példáddal élve. Patkót kértél a lovadra aminek lába sincs.

Hy

Re:Egyszeri segítség
« Válasz #7 Dátum: 2020. Június 25. - 10:59:46 »
0
Téged nem igazán érdekelt, hogy hol a lába... 5 ezer forintot ajánlottam pár soros átírásokért, ami nyilván neked, mint tapasztalt scripternek pár perces meló... De azért volt pofád követelőzni, miután nem működött... Pedig szerintem megért volna még 10 percet az idődből a dolog, hogy mondjuk segíts beüzemelni a követelőzés helyett...
Persze én vagyok a hülye, mert újonc vagyok, és még véletlenül sem az olyanok miatt tart itt a SAMP, mint te.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal