Szerző Téma: Scriptert keresek egy egyedi szerverhez  (Megtekintve 2553 alkalommal)

Scriptert keresek egy egyedi szerverhez
« Dátum: 2017. Június 27. - 13:59:22 »
0
Sziasztok! 
 
Scriptert keresek, szeretnék készíteni egy olyan gamemodeot ami még sosem volt a világon, teljesen egyedi, ehhez viszont kellene 1-2 ember, aki tudna segíteni, ugyanis egyedül nem boldogulok vele :/ Nem RPG, és semmilyen más ismert mód, a modról nem szeretnék itt írni, majd azt privátban, nem szeretném előre leleplezni :D Legyen  csak meglepetés :) 
 
 
 
Aki jelentkezne az írjon privát üzenet formájában, egy facebook elérhetőséggel

Scriptert keresek egy egyedi szerverhez
« Válasz #1 Dátum: 2017. Június 27. - 14:39:02 »
0
Ingyért munka?

Scriptert keresek egy egyedi szerverhez
« Válasz #2 Dátum: 2017. Június 27. - 15:15:49 »
0
Nos mivel én sem fogok kapni semmi bevételt belőle, ezért gondoltam, hogy én se fizetek azért. Majd a szerveren lesz támogatási opció de annak a 100%-a a szerver fenntartására lesz fordítva. 

Scriptert keresek egy egyedi szerverhez
« Válasz #3 Dátum: 2017. Június 27. - 15:32:24 »
0
Senki nem fog neked ingyen dolgozni...

Scriptert keresek egy egyedi szerverhez
« Válasz #4 Dátum: 2017. Június 27. - 15:33:42 »
0
Én is fejlesztő leszek, csapatmunkára értettem, hogy együtt egy szervert csinálni..

Scriptert keresek egy egyedi szerverhez
« Válasz #5 Dátum: 2017. Június 27. - 15:37:02 »
0
Te tudod...
 
 

Scriptert keresek egy egyedi szerverhez
« Válasz #6 Dátum: 2017. Június 27. - 15:53:39 »
0
Értem. Szóval dolgozni egy szupertitkos szerverre, ahol semmi biztosításod nincs, illetve a munkádért nem kapsz semmit, keresel fejlesztőket, a jelenlegi SA-MP közösség helyzetében? :D Sok sikert, bár nem lesz valami eredményes.

Scriptert keresek egy egyedi szerverhez
« Válasz #7 Dátum: 2017. Június 27. - 16:15:41 »
0
Nem szupertitkos csak ha kiraknám akkor sok kérdés jönne, meg stb.. és erre most nem nagyon van kedvem írkálgatni, meg részletesen elmagyarázni. 
 
Amit tudok biztosítani annak aki jön:
 
- Fejlesztői pozíció a szerveren, + majd a weboldalon adminisztrátor (ha majd elkészül)
 
- Egy jó közösségben dolgozhat
 
A hostot majd én megoldom, vannak sokan akik scriptertársat keresnek maguk mellé és úgy elkezdenek egy szervert, szerintem ezért nem kellene fizetni, ha elkezdenék vkivel közösen egy szervert. 
 
Ha más lesz a támogatási rendszer akkor talán csinálok olyat, hogy 90% szerverfenntartás 10% a bevétel, és ezt nem azért mondom, hogy jöhet mindenki akkor lesz fizetés, hanem azért, hogy talán lesz, hamár a fejlesztők is fejlesztenek akkor ők is kapjanak, de ezt nem tudom megígérni. Szerintem megérné csatlakozni, persze nem erőltetek senkit. Ugyanis egy ilyen szerver még nem volt sosem, és most nem dicsekvésből, de talán ha ez a szeró sikeres lesz, akkor feltudnánk éleszteni a magyar sampot :)

Scriptert keresek egy egyedi szerverhez
« Válasz #8 Dátum: 2017. Június 27. - 16:50:03 »
0
Még dolgozunk ám a parkour szerveren és egyáltalán nem kis meló (főleg attilának).
 
Ha érdekel, ezen a címen érhető el:
 
server28.clans.hu:7788
 



   
      ami még sosem volt a világon, teljesen egyedi
   

[/quote]
 
^

Scriptert keresek egy egyedi szerverhez
« Válasz #9 Dátum: 2017. Június 27. - 16:55:25 »
0
Én teljesen más ötletet találtam ki, attól hogy a név ugyanaz attól még a gamemode nem.. De amúgy tök jó, hogy itt hírdeted a szervert. 
 
 

Scriptert keresek egy egyedi szerverhez
« Válasz #10 Dátum: 2017. Június 27. - 16:59:55 »
0
Volt egy ember aki érdeklődött ez iránt. Na most ha jól tudom a ti szerveretek a freerunra alapozódik. 
 
Én leírtam nagyjából részletesen az ötletet,
 
Megpróbálom minnél részletesebben kifejteni az ötletemet. Nos, nekem régebben támadt egy olyan ötletem, hogy mi lenne egy parkouros szervert összehozni, tudom volt már az URF, vagy UFR nem tudom hogy kell írni, de ez nem lényeg. Szóval ha jól tudom ez is parkouros szerver volt, de nem innen vettem az ötletet, sőt amikor ez az ötlet kialakult akkor nem ismertem még őket. Először elkezdtem scriptelgetni, és maradtam a sima ugrálósnál, hogy vannak pályák és ugrálsz objecteken, aztán kitettem, hogy készülni fog egy ilyesmi. Rájöttem, hogy nem, ez nem parkour szerver ez csak ugrálgatós hülyeség.. Aztán gondolkoztam és mi lenne ha pl. lennének pályák, különböző pályák, és akkor pl. kijelölnénk egy célt, az egyik ház tetején pl. és oda el kellene jutni az illetőnek, neki kellene megszabni az utat, hogy hogy jusson el oda. Egy ilyesmit is sikerült megvalósítanom, vagy is régebben csináltam 2 pályás szervert, ezen volt 2 pálya, Az Elhagyatott Parkour Sivatag volt az egyik, az elhagyatott reptér helyén volt, és az volt a \"sztorija\", hogy volt egy vihar és a házak, épületek \"egybenőttek\" és neked onnan kellett kijönnöd, vagy is nem tudom mennyire érted de volt egy ilyen pálya még régebben. És ha ezeket a pályákat végig csináltad ParkourPontot kaptál értük, ezekből meg lehetett venni rangokat, pl. BunnyHopp, Parkourista, Beast, Lite, Peter Parkour. Lehetett volna még címeket (achievementeket) szerezni, végig vitted a sivatagot, akkor meg kaptad a Vörös homok címet, amit a többiek a fejed felett láthattak. A rangokkal sok új parancsra lehetett szert tenni. Meg még volt sok más ötlet is, azonban a szervert nem scripteltem tovább, mert egyedül voltam és sok bug is volt. Na most egy másik scripter társsal szeretném ezt megvalósítani, más pályákkal, több ötlettel, és komolyabban..

Scriptert keresek egy egyedi szerverhez
« Válasz #11 Dátum: 2017. Június 27. - 17:05:04 »
0
Idézetet írta: Velvo22 date=1498575325


   
      Én teljesen más ötletet találtam ki, attól hogy a név ugyanaz attól még a gamemode nem.. De amúgy tök jó, hogy itt hírdeted a szervert. 
   
   
       
   


Tökmind1 hogy hirdetés vagy nem, nem számítok emberekre mivel hivatalosan még meg sem nyitottunk.
 
Csak gondoltam szólok.

Scriptert keresek egy egyedi szerverhez
« Válasz #12 Dátum: 2017. Június 27. - 18:28:54 »
0
Szóval egy PK szerver rangokkal. Hmm... nagyon nehéz lehet megscriptelni. És ehhez kell egy csapat?
 
4-5 nap alatt ( még sok is ) de meglehet csinálni. A nagyobb idő a mappolásban van, ami kicsi részben tartozik a scripteléshez.
 
 
 
Illetve, külföldi szerverek közül minden PK-s ilyen kb :D
« Utoljára szerkesztve: 2017. Június 27. - 18:29:34 írta Naretev »

Scriptert keresek egy egyedi szerverhez
« Válasz #13 Dátum: 2017. Június 27. - 18:33:18 »
0
Több dolgot is tervezek, sőt rengeteg dolgot, és kb 60-70% mappolás a többi script, sajnos én régebben scripteltem ezért felejtettem sokat, és van rengeteg dolog amit én sem tudok megvalósítani..
 
Ha ismersz ilyen szervereket ahol tényleg ugyan ez a koncepció, mutasd már be nekem. De tényleg.. Szerintem te nem érted, hogy én mit akarok csinálni, igen egy kicsit érthetlenül fogalmaztam meg, de akkor is.. Szerintem 1 ilyen szerver sincs.. Maximum hasonló, de ez az ötlet már rég a fejemben volt.. A külföldi PK-s szerverek nagy része tudtommal pedig ugrálgatós.. amit alig lehetne nevezni pknak

Scriptert keresek egy egyedi szerverhez
« Válasz #14 Dátum: 2017. Június 27. - 18:34:35 »
0
Szerintem te vagy nem értettél semmit abból amit mondtam, vagy nagyon elakarod hinni, hogy copy ez az ötlet..

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal