Szerző Téma: BnysonRPG v3.3  (Megtekintve 4468 alkalommal)

BnysonRPG v3.3
« Dátum: 2017. Március 26. - 14:01:17 »
0


   Sziasztok!


   A következőkben a BnysonRPG-t mutatnám be!Szerver története:A szerver V1-es verziója 2014 április 24-én nyitott még goudlyne moddal.A nyitás után 1 nap alatt elértük valahogyan a 30 player amikor átálltunk defesive-re.Az átállás után pár nappal a szerver bezárt technikai okok miatt.2015.02.04-én újra nekifogtunk egy régi barátommal a szerverbe de játékos hiány miatt be kellett zárnunk.A mostani V3-as verzió elődje még Bone Countyban játszódott de a max player ilyen 12 határán mozgott és én azaz Cortez nem foglalkoztam a szerverrel és úgy volt ,hogy befejezem a SAMP-os karrierem de valahogy elhatároztam és meggyőztem a másik 3 tulajdonos társamat ,hogy tegyük át a játéktért Red County-ra mivel ez a játéktér magyar roleplay szerverek nem szoktak ezen a területen játszódni.A szerver bezárta kapuit és Max illetve Jack nekiállt mapolni,fejleszteni én pedig nyitáshoz próbáltam megszerezni egy kezdő játékos számot mivel úgy könnyebb egy nyitás valamint úgy könnyebb hívni új játékosokat.A szerver 2017 március 04-én nyitotta meg kapuit.A nyitáskor 15 játékos volt a szerveren aztán a következő napra pedig a 25 playert is elértük.Nagyjából ennyi lenne a szerver története.Ja és ,hogy honnan van a név? Amikor letöltöttem a SAMP-ot kb 100 óra MTA után az első dolgom volt egy RP szerverre felmenni ,hogy megnézzem itt SAMP-on ,hogy néz ez ki és innét van a szerver neve mivel az első karakterem neve itt SAMP-on Jack Bnyson volt.


   Célunk a szerverrelA célunk ,hogy a megfogyatkozott SA-MP közösséget összekovácsoljuk és egy magas színvonalú játékmenetet kialakítsunk.


   Nonosok,csalókNos ez a kettő játékos \"forma\" akiket mi nem szeretnénk a szerveren látni.Ha valaki folytonos nonozás-t követ el valamint ha figyelmeztetjük és akkor se változtat a stílusán az örök kitiltásban részesül.Az utóbbinál pedig egyértelmű ,hogyha meglátjuk vagy az AC észeleli akkor egyből megy neki a ban.


   Amit a szerverről tudni kell:


   A szerver az Amerika Egyesült Államokban játszódik, azon belül Red Countyban pontosabban Dilimore,Palomino Creek,Montgomery valamint Blueberry városában!A szerveren rengeteg mapolás is található ami részben a szerver esztétikai részét adják részben pedig szerepe is van pl.fegyház ami IC jailként szolgál! 


   Inventory rendszerAz inventoryt a /táska paranccsal tudjuk megnyitni és itt láthatjuk ,hogy éppen mi van nálunk.


   HalálA halál mint a többi Roleplay szerver is a szokásos módon történik tehát elveszted az eszméleted stb.Ami fontos lehet az ,hogyha meghalsz a nálad lévő készpénz eltűnik. 


   JárművekJárműveket a kocsikereskedésben vehetsz, ami Blueberryben helyezkedik el.Egyszerre 2 járműved lehet.


   FegyverekSzerverünkön a fegyver szerzés nem egy olcsó mulatság.Időközönként érkezik egy hajó LS dokkokhoz aminél vehetünk fegyver alkatrészeket.3 db ilyen alkatrész 3500 $-ba kerül.A hajó érkezéséről az illegális frakció tagoknak a chatben egy SMS jön,de a rendőrségnek is bejelez a rendszer úgy ,hogy egy regisztrálatlan hajó érkezett meg.A fegyver alkatrészekből egy elhagyatott gyárépületben tudsz fegyvert készíteni, minden fegyver más mennyiségű fegyver alketrészt igényel.


   Drog díler munkaA drogot szerezni már nem egy költséges dolog de ez is időigényes.Ha felvettük a munkát akkor egy farmon tudsz a droghoz alapanyagot szedni a /szed paranccsal!Egy ilyen művelet fél percig tart kb. majd random ad x mennyiségű alapanyagot a rendszer.Ha ez megvan már csak vissza kell mennünk a gyárhoz ahol készíthetünk drogot /készít paranccsal!


   Hacker munkaA gyárban a hacker munkát is felvehetjük.A munka bankrablásokkor szükséges mivel így megtudjuk hackelni a lézereket így a bankrablás folyamatát megkönnyíthetjük.


   Az elhagyatott gyárAz illegális munkák ezen a helyen vehetők fel azaz a fegyvergyártás,drog termesztő valamint a hacker munka ami bankrablásokkor elengedhetetlen.


   FizetésA fizetéseknek 2 fajtája van.Az egyik a sima,szakami képzést nem igénylő munkákért kapott fizetés amikor PC-ben a póstán bármikor feltudunk venni.A másik pedig a frakció által kapott fizetés amit óránként kapunk.


   BizniszekA szerveren kb 50 biznisz van amik nagyon drágák de idővel visszahozzák az árukat.A bizniszek egy X összegért megvásárolhatóak valamint ezek a bizniszek által kapunk óránként pénzt is.


   IdőjárásAz időjárás teljesen változó. Random időközönként random időjárásra vált a rendszer.


   HázrendszerSzerverünkön egyedi házrendszer fut, melyben 32 interrior van. 1-32-ig egyre nagyobbak, gazdagabbak az interrior, de drágábbak is.Házat a /házvesz paranccsal lehet venni.


   Garázs rendszerGarázst a házhoz lehet igényelni adminoknál egy megbeszélt X összegért.


   FegyházSzerverünkön ha letartóztatnak, nem a rendőrségbe egy zárkába kerülsz, hanem a fegyházba. A fegyházba ha bevisznek, ott át kell öltöznöd, majd beléphetsz a cellasorban, ahol bemehetsz a celládba, vagy ehetsz, esetleg kimehetsz az udvarra.


   HatárátkelésA jövőben Red County-n kívüli területre lesz mapolva határ a jövőben. A határátkelésnek a jövőben 15 $ lesz díja.


   MotorrendszerA járműveket a Y gombbal tudjátok elindítani illetve /motor paranccsal.A /kocsikulcs paranccsal pedig letudjátok zárni a kocsit.


   TankolásA tankolást a benzinkutakon teheted meg. Az, hogy a benzinkúton mennyi benzin van teljes mértékben a játékosokon múlik, azon belül is a benzinszállítókon./tankol paranccsal tankolhatsz!


   SzemélyiSzemélyi vásárlása erősen ajánlott (50$), mivel ha nincs személyid igazolhatatlan vagy, ezáltal büntethető!Személyit a városházán vehetsz, már a játék kezdete után vásárolhatsz!


   JogosítványJogosítvány szükséges minden jármű vezetéséhez illetve a a jogosítványt igénylő munkákat se veheted fel ameddig nincs megfelelő kategóriájú jogosítványod!Jogosítványt már a játék elkezdése után szerezhetsz! Különböző kategóriák vannak! (A= Motorkerékpár; B= Személygépkocsi; C+E=Tehergépkocsi; D= Autóbusz)


   Fegyver engedély:Fegyver engedélyt a Rendőrségnél igényelhetsz.Először fórumon egy meghatározott minta alapján kell kérelmet küldeni madj IC kell felkeresni őket.


   Tanulás rendszerTanulni a jövőben MG könyvtárban tudtok.Itt képességeket sajátíthattok el amik a jövőben nagyon hasznosak és szükségesek lesznek!


   Report rendszerA /report paranccsal tudsz jelezni a problémádról az adminoknak!A reportnak rendszeren belül 4 kategória rangsorolja ,hogy az ügyed milyen fontosságú így a kisebb fontosságú ügyekhez kisebb rangú team tagoknak jelezhetsz.A kategóriák: [1]Adminsegéd.moderátorok [2]Adminok [3]Vezetőség [4]Fejlesztők


   \"Animba esés\"Animba akkor esel, ha egy járművel nagyot ütközöl / ha az életerőd 10% környékére kerül.Ilyenkor mozgásképtelen vagy!Ha az öv bevan kapcsolva akkor nem esel animba egy ütközés során!


   Szakmai képzést NEM igénylő munkák:


   Ezeknek a munkáknak a fizetése is ugyan olyan jövedelmező hanem jövedelmezzőb mint ha egy frakció fizetése.


   Úttisztító


   A feladata egyszerű.Beszállni egy úttisztító járműbe és csak menni Red County utcáit megtisztítani.Ehhez a munkához nem szükséges semmi féle jogosítvány.


   Pizzaszállító


   Ugye ez is nyílvánvaló.A pizzákat szállítani a kijelölt házakhoz.Ehhez a munkához A kategóriás jogosítvány szükséges!


   Villanyszerelő


   Az utakat járva, elromlott villanyokat keresgélve keresi kenyerét.Ehhez a munkához B kategóriás jogosítvány szükséges!


   Fa szállító


   A nagy nehezen kivágott fákat valakinek el kell szállítani a cégekhez, ez lenne ennek a munkának a feladata.Ehhez a munkához C+E kategóriás jogosítvány szükséges!


   Cement szállító


   A befejezetlen/hibás utakat javítja.Ehhez a munkához C+E kategóriás munka szükséges!


   Újságos


   Ha leveled érkezett, rá számíthatsz!Ehhez a munkához nem kell jogosítvány!


   Halász


   Megélhetését a vizeket járva szerzi meg, ahol pontokon megáll halászni.Ehhez a munkához nem szükséges semmi féle jogosítvány!


   RuhaszállítóEgy kocsival kell szállítanod egy csomó ruhát a kijelölt ponthoz.Ehez a munkához B kategóriás jogosítvány szükséges!


   ÉtelszállítóÉtelt kell szállítanod egy furgonnal.Ehez a munkához B kategóriás jogosítvány szükséges!


   A V3.2-es verzióban egy új munka is befog kerülni mégpedig a bányász meló!A frissítés várhatóan szombaton fog felkerülni!


   Most pedig a frakciók következnének!Frakciót pályázni illetve létrehozni a fórumon tehetitek meg!


   Legális frakciók:


   Red County Police DepartmentKi védené meg kicsinke megyénket, ha nem ők?Erősen kitanított rendőrökből álló csapat, ki megállás nélkül járőröz és kihívásokra kiszalad.


   Palomino Creek Sheriff DepartmentHatókörük Palomino Creek és Montgomery-re tevődik így 2 a rendőrséggel megosztva a munkát sokkal hatékonyabban tudják a rendet megtartani.


   Red County Public and National SecurityEz a frakció nagyon hasonlít az FBI-ra de pár dologban különböznek.Feladatuk a hatósági szervek felügyelete illetve ember/bankrablásokkor is ők próbálnak kompromisszumra jutni a bűnözőkkel.


   Red County Fire DepartmentA szerver időnként random tüzeket gyárt, hova ki kell menniük + ha valaki a járművébe szorult egy-kettőre ott vannak!


   Red County Medical DepartmentA RCMD Red County egész területén figyelnek az emberek egészségi állapotára, mint az utakon, mint a lakásokban!


   Car Repair & Tuning CenterSzétzúztad a kocsid? Esetleg fejlesztenél rajta? Itt a helyed!


   Red County GovernmentAzok az egyének tartoznak ebbe a frakcióba akik a megye politikai életét meghatározzák.Hah politikusok...


   Red County Radio CompanyEgész Red County területén bemondják a híreket, zenével kecsegtetik a hallgatókat és mosolyt csalnak az arcunkra az utakon és otthonunkban!


   Illegális szervezetek:


   Olasz mafiaAz olasz mafia már Red Countyba is betette a lábát új lehetőségekért reménykedve.Főleg fegyverkereskedéssel foglalkoznak de emelett még sok biznisz is az övék.


   Bloods Pár vidéki fekete bőrű srác elhatározta ,hogy alapítanak egy bandát amit Lil\' Cruz Gangsta\'s Bloods-nak neveznek el.Mostanra ez lett a Red County legveszedelmesebb bandája mellyel a hatósági szervek is alig bírnak.Főleg drog kereskedelemmel foglalkoznak.


   Smoky Wheels TeamPár csávó akinek méregdrága verdája van és versenyeket rendeznek persze ezt illegálisan és néha jól megfingatják a rendőröket.


   Az admin teamről


   Sok szerveren a megszokott nyalizásért kapják sokan az admint vagy mert éppen a tulaj haverja ,pincsije.Nos nálunk nem ez a helyzet!Az admin teambe nehezen lehet bekerülni és mi csak a legjobbakat szoktuk kiválasztani akik értenek is a feladataikhoz.Nálunk az admin többsége 16+ és a sok szerveren tapasztalt adminokhoz képest mi sokkal értelmesebbek vagyunk pl. ha nekiállsz any*zni reportba vagy pm-ben akkor figyelmeztetünk aztán pedig megkapod a büntetésed.Az adminok többsége rendkívül gyorsan válaszol az üzeneteidre amiket pm-ben vagy reportban felteszel valamint ha problémád merül fel akkor gyorsan segítünk általában a játékosoknak persze ez nem azt jelenti ,hogy összecsapjuk a munkát.Nálunk nincsenek addolgatások illetve mindenkit ugyan olyan bánásmódban részesítünk legyen az az egyik barátunk vagy egy ismeretlen játékos.


   Csapatunk:Tulajdonos/Scripter: Max AlvarezTulajdonos: Matheus DanielTulajdonos: Shaquille CortezTulajdonos: Roland TaylorAdminController: Stuart GeorgeFőAdmin: Drew Peterson[3]Admin: Simon Gergely[2]Admin:David Wintson


   Nos most akkor pár felmerülő kérdést szeretnénk megválaszolni:Kérdés -Mióta fut a szerver?-Válasz -A szerver nyitásának ideje 2017.03.04-Kérdés -Mi az ami egyedi és amiért érdemes itt játszani?-Válasz -Rengeteg egyedi tartalom van a szerveren jelenleg és folyatamosan fejlesztjük a szervert valamint,itt nagyon ritkán találkozhattok nonosokkal és az admin team is jól végzi a feladatát.-Kérdés -Mennyi játékos szokott a szerveren megfordulni?-Válasz -Ez változó.Valamikor 20-30 valamikor pedig 40+ is volt.-Kérdés -Hol tudok frakciót pályázni,frakciókba jelentkezni?-Válasz -A fórumon tehetitek mind a 2 opciót meg.A fórum linkjét alul megtalálhatjátok!-Kérdés -Miért pont Red County?-Válasz -Azt ugye mindenki tudja aki valamennyire is jártas a magyar roleplay szerverek terén ,hogy nagyjából a szerverek 70-80%-a Bone Countyban játszódik ami a játékosoknak már kicsit monoton.Mi ezzel is szeretnénk kitűnni a magyar SA-MP szerverek közül mivel Bone County már egy lejárt lemez de egy új játéktérrel nem sok szerver próbálkozik.-


   Itt van egy videót a szerverről amit egy játékosunk készített: https://www.youtube.com/watch?v=ydocUWbUH_IFacebook oldalunk: https://www.facebook.com/bnysonrpg/Weboldal: http://users.atw.hu/bnysonrpg/index.phpTS3 Szerver : 164.132.180.143:9988Szerver IP:164.132.201.166:8240Köszönöm megtisztelő figyelmedet, remélem találkozunk a szerveren!


   Minden építő jellegű kritikát szívesen fogadunk amennyiben az kultúrált keretek között van leírva!


   \"1db0c5bd7d0135117e0769c196693459.md.png\"
« Utoljára szerkesztve: 2017. Március 26. - 14:04:59 írta Cortezka »


BnysonRPG v3.3
« Válasz #2 Dátum: 2017. Március 26. - 15:09:47 »
0
Igen? 
 
Ez az ügy már le van zárva.

Nem elérhető 1Mark6

  • 437
    • Profil megtekintése
BnysonRPG v3.3
« Válasz #3 Dátum: 2017. Március 26. - 15:18:44 »
0
Tetszik, hogy fehér témával csak egy üres lapot látok :D

Nem elérhető tudvari

  • 1264
  • Fejlesztő
    • Profil megtekintése
BnysonRPG v3.3
« Válasz #4 Dátum: 2017. Március 27. - 12:44:25 »
0
Felmentem a szerverre, csak 20 percet tudtam kb. fent lenni, de nem igazán találtam olyan dolgokat, amibe igazán beleköthetnék. Majd délután felmegyek megint, amikor többen lesznek fent :D
 
 
1 admintól kértem segítséget, és a válaszai célratörőek voltak, és nem voltak helyesírási hibák benne. (micsoda teljesítmény ez manapság!)
 
Pár észrevétel:
 

  •    Blueberryben kezdtem, és az tanácsolta a játék, hogy szerezzek egy személyit.
       

    •          Személyiért Palominoba kellett mennem egy sebességkorlátozott bringával.
            

    •       

    •          Szerintem jó user experience az, hogy a játék első 10 percében egy lassú biciklivel kell átvágtatnod a fél világon :D
            

    •    


  •    Elírás: \"Ehez a munkához B kategóriás jog....\"


  •    Valamiért az ingyen elvihető kezdő bringámon 2 db lebegő kék neoncső volt, amik kb. a tőlem 10 méterre lévő dolgokat is totál kékké tett.

« Utoljára szerkesztve: 2017. Március 27. - 12:44:34 írta tudvari »

BnysonRPG v3.3
« Válasz #5 Dátum: 2017. Március 27. - 15:59:29 »
0
Köszönjük Tudvari az észrevételeidet :D
 
Nem tudom emlékszel-e, de én kértem még tőled segítségeket pár dologban.
 
A neont  levettem a biciklliről, valaki okos volt és rakott rá :D
 
A kezdőhelyen gondolkoztunk, nagy eséllyel átrakjuk, vagy a biciklik gyorsabbak lesznek.

BnysonRPG v3.3
« Válasz #6 Dátum: 2017. Április 07. - 18:32:00 »
0
Énis voltam fent a szerveren. Annyi a negatívum hogy kevés a szerelő, bandások rp nélkül lelőnek random, bugos pár dolog.

BnysonRPG v3.3
« Válasz #7 Dátum: 2017. Április 08. - 17:39:45 »
0
Ez a szerver is csak a párnapos aranykorát fogja élni, elég csak rá nézni az FB oldalra.

Nem elérhető DrAkE

  • 2078
    • Profil megtekintése
BnysonRPG v3.3
« Válasz #8 Dátum: 2017. Április 08. - 21:59:30 »
+8
Idézetet írta: kissbence070398 date=1491665985


   
      Ez a szerver is csak a párnapos aranykorát fogja élni, elég csak rá nézni az FB oldalra.
   


Gondolom a Te RP szervered jobb lesz, mikor itt kéregeted, hogy javítsák meg a dolgaidat.

BnysonRPG v3.3
« Válasz #9 Dátum: 2017. Április 08. - 23:47:22 »
0
@DrAkE Nem, ezt semmiképp sem állítottam.

BnysonRPG v3.3
« Válasz #10 Dátum: 2017. Április 09. - 02:02:15 »
+1
annyira megboritos, hogy az ubiszoft szerverei megint osszeomlottak
 
 
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

BnysonRPG v3.3
« Válasz #11 Dátum: 2017. Április 09. - 14:55:36 »
0



   
      Ez a szerver is csak a párnapos aranykorát fogja élni, elég csak rá nézni az FB oldalra.
   

[/quote]
 
Milyen kár, hogy már február óta megy a szerver, aktív 50-60 playerrel :)

BnysonRPG v3.3
« Válasz #12 Dátum: 2017. Április 09. - 17:46:49 »
0
Idézetet írta: theryder date=1491742536


   
      Milyen kár, hogy már február óta megy a szerver, aktív 50-60 playerrel :)
   


ez mar teljesitmeny, am ird mar le h sikerult @DEFEATER sraccal 3 evet pazaroltunk de nem jott ossze csak 10 player az is adminokkal
« Utoljára szerkesztve: 2017. Április 09. - 17:53:52 írta Includee »

Nem elérhető whadez

  • 719
  • DEFEATER
    • Profil megtekintése
BnysonRPG v3.3
« Válasz #13 Dátum: 2017. Április 09. - 17:54:29 »
+1
hát igen
 
3 év
 
és csak 10 player
 
igen
 
top1 szerver büszkék lehettek rá
 
egyedi mappolás
 
színvonalas admincsapat
 
igen

BnysonRPG v3.3
« Válasz #14 Dátum: 2017. Április 09. - 18:10:45 »
+1
Idézetet írta: DEFEATER date=1491753269


   
      hát igen
   
   
      3 év
   
   
      és csak 10 player
   
   
      igen
   
   
      top1 szerver büszkék lehettek rá
   
   
      egyedi mappolás
   
   
      színvonalas admincsapat
   
   
      igen
   


Köszönöm a nevükben is!

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal