Szerző Téma: LUA programozót keresek. (Egy apokaliptikus RP szerver készítéséhez)  (Megtekintve 2043 alkalommal)

Üdvözletem!
 
Tapasztalt LUA programozót keresek egy mód megírásához.
Egy komoly projektről lenne szó (eddig Project Disaster néven futott, de változhat) amibe a szívemet lelkemet beleteszem, ezért komoly emberekkel szeretnék beszélni! Ha úgy érzed, képes lennél részt venni egy komoly projektben és értesz egy mód megírásához (tehát képes vagy szinte bármire ami megvalósítható az MTA-ban) akkor kérlek ne habozz és vedd fel velem a kapcsolatot: https://www.facebook.com/kurtsits.istvan
 
Egy kicsit beszélnék a projektről és hogy miért lenne szükségem egy MTA fejlesztőre: A projekt úgy 2016 szeptemberében indult, eredetileg a SA:MP világában. A szerver egy világvége eseményt szeretett volna bemutatni, természeti csapások által keletkezett veszélyekkel (egy hatalmas napkitörés miatt az emberek a metrókba költöztek, etc.) és a lényeg a túlélés lett volna, de az egész egy RP szerver lett volna. Egy ideig Brian Harris fejlesztette a módot, aztán whadez. Viszont a napokban, hetekben gondolkodtam, hogy megéri - e csinálni az egészet. És úgy döntöttem hogy igen, megéri, azonban nem a SA:MP a megfelelő választás, hanem az MTA. A SA:MP nagyon korlátolt ugyebár és egyáltalán nem tudom visszaadni azt a hangulatot amit ígértem és teremteni szerettem volna. Szart kiadni a kezeim közül pedig nem szeretnék, a másik fele hogy biztosan szét csalták volna az egészet. Tehát a SA:MP nem nagyon jött be. Eredetileg a projekt célja a Magyar SA:MP közösség megmentése volt (ugyebár komolyan haldoklik) de sajnos be kellett látnom hogy ez nem lehetséges. A SA:MP már egy gyenge, öreg játék.
 
Aztán kicsit gondolkodtam. Rájöttem, hogy a történettel is vannak problémák (amit itt találtok: http://project-disaster.com/) és valahogy nem állnak össze a dolgok).
 
Ezért úgy döntöttem, a természeti katasztrófák helyett kialakítok egy RP szervert a híres \"The Walking Dead\" univerzumában. Terveim szerint a szerver 100% - osan RP lenne. Mint mondjuk a SeeMTA, de mégis új kategória valamilyen szinten, mert apokaliptikus túlélő RP szerver még nem igen nyílt Magyarországon. Rengeteg ötletem van amit meg szeretnék valósítani és MTA-ban ez sikerülhet is!
 
Természetesen a mód árában megegyezhetünk tehát a munkáért fizetnék!
 
További részleteket megbeszéljük privátban! Üdvözlettel: Csipsz
« Utoljára szerkesztve: 2017. Január 14. - 17:39:11 írta lampaard4ever »

LUA programozót keresek. (Egy apokaliptikus RP szerver készítéséhez)
« Válasz #1 Dátum: 2017. Január 14. - 15:55:34 »
0
Továbbra is aktív!

LUA programozót keresek. (Egy apokaliptikus RP szerver készítéséhez)
« Válasz #2 Dátum: 2017. Január 14. - 17:12:18 »
0
Írhatnál pár sort erről a komoly projektről, hogy mégis mi ez. (Meg hogy mi is az pontosan, amit Te beleteszel.)

LUA programozót keresek. (Egy apokaliptikus RP szerver készítéséhez)
« Válasz #3 Dátum: 2017. Január 14. - 17:29:20 »
0
Teljesen jogos egyébként amit mondasz, nem volt tegnap már sok időm és ma pihentem (meló meló meló..) de most kicsit kibővítem!

LUA programozót keresek. (Egy apokaliptikus RP szerver készítéséhez)
« Válasz #4 Dátum: 2017. Január 14. - 17:38:45 »
0
Frissítettem, remélem így már tisztább a kép és több érdeklődő lesz!

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal