Szerző Téma: [SMF] Simple Portal Chat problem  (Megtekintve 578 alkalommal)

[SMF] Simple Portal Chat problem
« Dátum: 2016. Szeptember 23. - 10:49:26 »
0
Sziasztok!
Pár napja a teszt ininet oldalamról az SMF motoros fórumomat átraktam egy https://jatekszerver.com/ gazda által nyújtott webhelyre. A következő hibák léptek fel:
SIMPLE PORTAL nevezetű plugin CHAT felülete nem frissít ha hozzászólok, kizárólag ha frissítem az oldalt, valamint észrevettem a html es főoldalon karakterkódolási gondokat, ami idáig tökéletes volt, most karaktertáblázattal kellett javítanom..
Olyasmiket hallottam ezen-azon fórumon hogy ez a 2 probléma összecseng, volt aki megoldotta a karakterkódolást és jó lett a CHAT, de volt olyan aki azt mondta hogy: \"A frissítést egy script hajtja végre, lehet hogy a költözés végett, megváltoztak bizonyos elérési utak és nem tudta elvégezni a dolgát.\"
Szóval nekem a karaktertáblás megoldással semmi problémám, az nem is zavar.. a SIMPLE PORTAL hibája idegesít, valaki egyszerű megoldást tudna e végett adni számomra?
Mivel a weboldal egy SA:MP játékszerveré lesz és még nem publikus, így nagy merészséget vállalok hogy kiteszem a gyorsabb segítségért.. bár szerintem elképzelhető a problémám.
http://sampanyrpg.emerald.ovh/forum/index.php

Nem elérhető skyLine

  • Globális moderátor
  • 2171
  • 2020
  • Vaterán
    • Profil megtekintése
[SMF] Simple Portal Chat problem
« Válasz #1 Dátum: 2016. Szeptember 23. - 17:37:57 »
0
Van erre egy külön téma:
KATT
[gmod]Zárok.[/gmod]

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal