Szerző Téma: HR-RP  (Megtekintve 1287 alkalommal)

HR-RP
« Dátum: 2016. Augusztus 20. - 00:27:32 »
+1
HR-Roleplay
Bemutatkozás
Sziasztok kedves fórumozók! Csapatunk mindenek előtt szeretne minimálisan bemutatkozni. Mi játékszerverek futtatásával és fejlesztésével foglalkozunk, személyes ismerősök vagyunk, több éve ismerjük egymást, egy össze szokott és precíz társaságról van most szó, ezért kizárólagosan csak profi munka kerül ki a kezünkből. Inkább haladunk lassan, de biztosan! Majd meglátjátok, törekszünk arra, hogy ezen leírásunk is igényes legyen.
Elérhetőségek
Facebook oldal: https://www.facebook.com/HR-Game-Servers-626713960827679/
Weboldal: http://hrgs.pe.hu/
E-Mail: [email protected]
Vezetőség
multi2
Lester
Lamar
Szerver működése
Ez nem teljes egészében a megszokott szerepjáték stílus, hanem inkább egy fantázia szerepjáték. Lehet hülyeségnek hangzik, de egy egybeolvadásról van most szó, össze kovácsoljuk a Roleplay-t a DayZ-vel. Mindent részletesen felvázolok, hogy miről is lenne szó. A szerver működését mindenki csak akkor fogja megérteni, ha figyelmesen végig olvassa a leírást!
Csapatok
A frakciók helyére csapatok fognak bekerülni, minden csapatnak szerepe van a szerveren, ebben a pontban felvázolom a csapatokat és egy kicsit lentebb pedig a szerepeiket.
Police, Paramedics, Criminals és Thugs.
Police: - A rendőrök próbálnak ebben a nehéz helyzetben is hűek maradni a szakmájukhoz. Ők segítséget és védelmet nyújtanak ha kell, az ő szerepük a szerveren: Védelmi szolgáltatások.
Paramedics: - A mentősöknek ebben a nehéz időszakban is viszonylag nyugalmas életük van, mivel gyógyszer kereskedelemmel foglalkoznak, ebből adódóan szép összegeket tesznek zsebre. Az ő szerepük a szerveren: Gyógyszer kereskedelem.
Criminals: - Ezekben az időkben is vannak bűnözők, ők jelenleg járják a városokat és a falvakat, értékeket keresnek és hatalmat szeretnének. Az ő szerepük a szerveren: Bűnözés és rivalizálás.
Thugs: - Ez a társaság egy amolyan \"banda\", ez a nehéz időszak nekik kedvez, mivel fellendült a kábítószerfogyasztás, és ők kábítószerekkel foglalkoznak. Az ő szerepük a szerveren: Kábítószer kereskedelem.
Fegyverrendszer
A rendszer kategóriák szerint generál fegyvereket, minél jobb egy fegyver annál nehezebb azt fellelni.
Ütő fegyverek: - Baseball ütő és Biliárd dákó
Alsó kategóriás fegyverek: - Deagle és Colt
Közép kategóriás fegyverek: - MP5 és Shotgun
Felső kategóriás fegyverek: - M4 és AK
Lőszert nem lehet találni sehol, egy rejtekhelyen megtalálható lesz egy NPC, ahol lőszert lehet venni, szép összegekért.
Drogrendszer
Egy rejtekhelyen megtalálható lesz egy NPC, ahol lehet venni már felhasználható marihuánát vagy kokaint. Senki sem ismeri ezt a bizonyos helyet, csak a Thugs egy - két tagja. Ha ők kiadják az információt, akkor vessenek magukra, mert tönkre megy a bizniszük.
Jármű rendszer
Los Santos-ban, Las Venturas-ban és San Fierro-ban több helyen is lesznek járművek, amiket ellehet tulajdonítani, középkategóriás roncsokról van most szó. Jármű javításra több garázs is szolgálni fog, de a javításhoz szükség lesz csavarkulcsra, ami nem mindegyik garázsban lesz megtalálható, illetve ha valaki elviszi, akkor lehet tovább keresgélni. Ez teljes mértékben ingyenes, hisz mindenki magának javítja meg.
Generálási rendszer
Most felsorolom, hogy még is miket és hová fog generálni a rendszer.
Pénz ($) - Üzletek és egyéb épületek környéke
Csavarkulcs - Garázs
Fegyverek - Leginkább fegyverboltok környéke
Táskák - Ruha boltok környéke
Étel - Üzletek és éttermek
Bunker rendszer
Ez a rendszer a civil játékosok számára lett kitalálva, a szerveren megtalálható lesz X mennyiségű bunker amit lehet igényelni, hogy ha egy baráti társaság szeretne magában RP-zni, vagy saját \"csapatot\" kialakítani. Bunker tartalma: Maga a bunker, széf és egy interior.
Halálrendszer
Mivel ennek az a lényege, hogy éld túl, ezért elég komolyan vesszük az ölést, ha meghalsz törlődik a jelenlegi karaktered és újra kell kezdened az egészet, használhatod ugyan azon neved, de nem tehetsz úgy, mintha misem történt volna!
Csapatok működése
A csapatok nagyon fontosak ezen a szerveren, hisz minden ezen alapszik, minden teljesen IG fog eldőlni, hogy melyik csapat - melyik másik csapattal szövetkezik, illetve melyikkel rivalizál.
Szerver lényege
Csapatunk mindenféleképpen szeretett volna egy Roleplay szervert készíteni, de mivel számunkra már unalmassá vált a megszokott környezet és ezek a monoton RP-k is, ezért készítjük el ezt. Véleményünk szerint lesz rá igény, úgy gondoljuk két vonalat is megfoghatunk ezzel, mivel van nagyon sok jó és izgalmas RP lehetőség, de ez mellett még a DayZ rajongóknak is eleget tudunk tenni egy bizonyos szinten. A mi szerverünket nem a nagyszerű scriptek fogják sikerre vezetni, hanem a módszereink és a mentalitásunk, jó persze, egyértelműen tudjuk, hogy fontos a script is, de meg lesz az is, ez természetes.
Parancsok
A parancsok nagy része szinte ugyan az mint az Roleplay szervereken, párat azért leírnék.
/csavarkulcs
/táska
/zsebem
/stats
/me
/do
/motor
/v
/lőszer vesz [mennyiség] [milyen típusú]
/drog vesz [mennyiség] [milyen típusú]
stb..stb..stb..
Végszó
A leírást egyértelműen bővíteni fogjuk még tartalommal, illetve képekkel. Próbáltuk ezt a leírást egyszerű formázással megírni úgy, hogy még is valamilyen szinten átlátható legyen. Nagyon nehéz dolgunk van, mivel egy Roleplay és egy DayZ szerver sokban különbözik itt a SA:MP világában. Mi inkább a Roleplay felé húzunk, próbáljuk minél valósághűbben megoldani ezt az egészet, de azért ne felejtsük el, hogy ez egy fantázia szerepjáték. Várjuk a meglátásokat, tippeket, ötleteket és a kritikákat.
Utóirat
Azt kihagytuk, hogy a szerverhez teljes egészében saját játékmód készül!
« Utoljára szerkesztve: 2016. Augusztus 20. - 00:32:18 írta Jeremy »

HR-RP
« Válasz #1 Dátum: 2016. Augusztus 20. - 09:57:55 »
0
Sok sikert! :thumbsup:

HR-RP
« Válasz #2 Dátum: 2016. Augusztus 20. - 11:38:50 »
0
Köszönjük a biztatásod, természetesen a kritikákat is teljes mértékben fogadni fogjuk, de tartjuk magunkat az elveinkhez, mindenképp megvalósítjuk ezt az egészet, esetleg egy - két újítás vagy változás történhet majd a munkálatok során. Valóban nehéz dolgunk van, hiába hogy fantázia szerepjáték, ettől függetlenül próbáljuk egy bizonyos szinten minél élethűbben össze rakni, hogy a játékosok minél jobban beletudják élni majd magukat az egészbe.

Nem elérhető WoG

HR-RP
« Válasz #3 Dátum: 2016. Augusztus 20. - 12:49:13 »
0
Nem gondoltam volna, hogy van ilyen elvetemült ember, mint ti.  :D Régen én is egy ilyesmi szervert akartam, de senki nem támogatott, és hülyeségnek tartották.
Hatalmas hajrá!
UI.: A leírás alcímeit ne fehérrel írjad, mert nem lehet látni.

HR-RP
« Válasz #4 Dátum: 2016. Augusztus 20. - 13:00:07 »
0
Köszönjük a támogatást! Most csapatunknak nagyon sok szabadideje van, ezért szinte éjjel - nappal dolgozunk. Mi nem tekintünk egy másik szerverre sem \"konkurensként\", tiszteljük mások elveit és munkáját. Reméljük, hogy sok ember kedvelni fogja az alkotásunkat.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal