Szerző Téma: Project San Andreas  (Megtekintve 3559 alkalommal)

Project San Andreas
« Dátum: 2016. Július 27. - 16:50:26 »
0

\"106413704N_vtelen-2_www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_.png\"
 


\"width=49\"
http://kepfeltoltes.hu/160726/416915098sa-mp-009_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]
Project San Andreas Roleplay Facebook

\"width=49\"http://icons.veryicon.com/png/System/Childish/User.png[/img]Project[sA]User Control Panel
  \"width=38\"http://kepfeltoltes.hu/160726/266861200sa-mp-005_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]ip.project-sa.hu:7777
\"width=51\"http://kepfeltoltes.hu/160726/sa-mp-002_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]forum.project-sa.hu
\"width=44\"http://kepfeltoltes.hu/160726/sa-mp-003_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]ts.project-sa.hu




\"width=500http://kepfeltoltes.hu/160727/745633762sa-mp-058_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]
 


whadez - Projektvezető/Fejlesztő

Includee -
Főadminisztrátor/webfejlesztő

Wayne -
Főadminisztrátor

Vito -
Főadminisztrátor

Snake -
Adminisztrátor

Lézer -
Adminisztrátor

Nikka -
Adminisztrátor

Javon -
Adminisztrátor

Pencsó -
Adminisztrátor

Csipsz -
Moderátorvezető
 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INVENTORY RENDSZER

Ez az inventory rendszer rengeteg felesleges parancstól szabadít-fel, ezenfelül nagyon sok újdonsággal is szuverál. Az inventoryban tárolódnak a karakterünk dolgai - ( élelem, elektromos eszközök, kábítószer... ). Az inventoryt a y-gomb lenyomásával tudjuk előhozni, majd ezután kapunk egy praktikus dialogot. A dialog kimutatja a karakterünknél lévő dolgokat, ahogyan a képen is látszódik. Egy bal-egér kattintással, kihozhatunk egy másik dialogot ( képnél - katt a térképre - új dialog ), majd három lehetőség közül választhatunk,: használom - átadom - eldobom a térképet, vagy az adott dolgot. A térképnél a használat lehetőségre kattintva, kiad egy újabb dialogot, ahol tudunk választani bizonyos megnevezett helységeket. Ezután, ha kiválasztottuk az adott megnevezett helységet, az esc - map lehetőségnél ( avagy a lenti minitérképen ), egy piros cp-fog megjelenni. Az eldobott tárgyak az eldobás helyén maradnak, mentődnek egy bizonyos ideig. A nagyobb és kisebb kaliberű fegyvereket is egyaránt, az egér ( görgő ) részével vehetjük elő, mint az alap játékban. A fegyverek pozícióját tetszés szerint beállíthatjuk.


\"width=500http://kepfeltoltes.hu/160727/sa-mp-040_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img] \"width=500http://kepfeltoltes.hu/160727/sa-mp-036_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img] \"width=500http://kepfeltoltes.hu/160727/sa-mp-038_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img] \"width=500http://kepfeltoltes.hu/160727/sa-mp-039_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img] \"width=500http://kepfeltoltes.hu/160727/sa-mp-043_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img] \"width=500http://kepfeltoltes.hu/160727/sa-mp-045_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]

JÁRMÛ RENDSZER

A szerverünkön három szenzitív járműtípus található,: Munkajármű - Személygépjármű - Szervezetjármű. A szervezetjárművek azok olyan járművek, amelyek szervezethez kapcsolódnak ( Police Department, Medical Department... ). A személygépjármű a karaktereink járművének helyét tölti-be. A karakterünknek limitálatlan személygépjárműve lehet, amit a /v parancs beírásával tekinthetünk meg. A /v parancs beírása több, parancsot von-maga után. ( ahogy a képen is látszik ) Megsemmisítheted a járművedet a /v megsemmisítés parancs 2x beírásával, aminek a piaci-ára felét járulékosan visszakapja a karaktered. A /v tuningtörlés paranccsal a meglévő tuningokat tudjuk eltávolítani, egy kiugró dialog segítségével. A megszokott /v öv - ablak - motorháztető (mh) parancsok is megtalálhatóak a szerveren, a /v ablaknál letekerheted egyesével az ablakokat ( úgy is látod, majd, hogy le-van tekerve ). Egy újabb funkcióval rendelkezik, a /v kulcsmásolással. Ezzel tudunk másoltatni egy adott kulcsot, egy adott játékostársunknak. Értelemszerűen, ha a játékosnak megvan a járművednek a kulcsa, tudja használni a funkcióit. A /v kézifék paranccsal értelemszerűen a kéziféket tudjuk behúzni, ha ezt megtesszük akkor addig még be-van húzva, nem tudjuk elhajtani a járművet... de a /motor paranccsal betudjuk indítani azt. A /v keres id ( /stats ) paranccsal megtudjuk találni az adott járművünket, ha vásároltunk egy gps-t. Ha beszállunk egy járműbe, az adott szöveget írja ki zöld színben,: Beszálltál a(z) Merit nevű járművedbe. A /trunk paranccsal tudjuk kinyitni a csomagtartót, értelemszerűen a jármű háta mögött kell állnunk, ennél a funkciónál. Amikor kinyitottuk a /trunk paranccsal a csomagtartót, a /check parancsal tudjuk megnézni mi van benne, ekkor kihoz egy dialogot... amiben 4 slot található. A /place paranccsal lehet berakni fegyvereket a járművünkbe. Ott fogod megtalálni a járművedet, ahol legutóbb hagytad. A /v park paranccsal letudjuk parkolni az adott helyre, a járművünket... 2500$ dollár fejében. A benzinkutakon tudod megtankolni a járművedet a /tankolás, paranccsal. Ekkor kiad egy dialogat, ahol írja, hogy perpillanat mennyi benzin ára ( pl 2$ ). Ezután a dialogba beírjuk mennyi gallont szeretnénk tankolni, majd egy freezelést kapunk az adott ideig, míg meg-nem tankolja a megadott értéket, amit beírtunk.




MOBIL RENDSZER

A szerveren kétfajta telefont találhatunk. Az egyszerű telefont amit megtudunk vásárolni, az üzleteknél, és a telefonfülkék amik a városban vannak elhelyezve. Az egyszerű telefont, ha szeretnénk használni akkor a következőmódon tehetjük meg. A /phone paranccsal elővesszük a telefont ( ugyanúgy ezzel tesszük-el ), amit a kezünkbe-ad, ehhez párosul egy /me szöveg-is - ( Cassius Jahquil elővette a telefonját. ). Ezután a /hívás ( /call ) - telefonszám - paranccsal tudunk felhívni egy adott személyt, vagy a Police Department, egyéb szervezeteket. A /sms - telefonszám - üzenet - paranccsal tudunk üzenetet küldeni, egy adott játékos telefonjára. Ha a karakterünket hívják, a /felvesz - /lerak parancsokat tudjuk funkcionálni. A /turn off/on paranccsal tudjuk bekapcsolni, és kikapcsolni a mobiltelefonunkat. Ha a telefonfülkét szeretnénk használni, a következő módon tudjuk megtenni. Elsétálunk egy fülkéhez, amikor mellé-állunk kiad a bal alsó \'sarokba\' egy infó-boxot. Az infó-box kiadja, hogy-ha szeretnéd használni a fülkét, akkor használd a /payphone - telefonszám - parancsot.




BANK RENDSZER

Az /egyenleg paranccsal megtudjuk tekinteni az egyenlegünket a bankban, vagy egy 24/7 boltban. A /befizetés - összeg -  - /kifizetés - összeg - - /utal - id - összeg - parancsot csak is a bankban tudjuk használni értelemszerűen. A /megfizetés 50000 - 100000 parancsot is használhatjuk, csak a bank(ok)ban.  A fizetést - munkafizetést egyszerűen vehetjük-fel a bank(ok)ban. Amikor bemegyünk az egyik épületbe, megjelenik előttünk egy $-jel. Ez abban az esetben történik meg, ha a karaktered megkapja a szervezeti fizetését. Egyszerűen belesétálunk a jelbe, és fel-is vettük az adott összeget.




APARTMENT RENDSZER

A szerveren találhatóak Apartment Complexek. Ezeket a complexeket meglehet találni különböző helyeken. Egy piros színű - két ember - ikon jelöli a helységet. Amikor közeledünk ehhez az ikonhoz, egy piros cp-t ad-ki körülötte. Ha beleállunk akkor a következőket írja ki,: A(z) állam apartment complexe előtt állsz. Elérhető parancsok, amiket tudsz használni az ilyen complexeknél. A /enter - /exit parancs, értelemszerűen ezzel tudsz ki és be menni különböző helységekbe ( pl, apartment ). A /ds(hout) parancs, ez olyan funkciót hoz magával, hogy betudsz ordibálni az apartment belsejébe ( pl, odaállsz a cp-be és /ds Itt az L.S.P.D, a bent tartózkodó személyek jöjjenek ki, most! ). A másik fontos parancs ehhez a rendszerhez, a /ddo. A történéseket tudjuk kifejezni, ugyanúgy kintről, az apartmentbe ( pl, /ddo berúgja a korhadt fa-ajtót, majd berohan az épületbe. ). Különböző esztétikájú interriorok találhatóak a szerveren, nagyon frappáns azt kell, hogy mondjam. Az apartment belsejében találhatunk különböző szobákat. Ezeket a szobákat kitudjuk bérelni, a /kibérlés paranccsal. Ekkor, amikor beírjuk a /kibérlés parancsot kidob egy dialogot, majd leírja, hogy egy napra mennyi a bérlés ( pl, 75 $ ), majd a dialogba beírjuk, hogy hány napra béreljük ki pontosan. A bérelt szobádat betudod zárni, kitudod nyitni...értelemszerűen.




HIFI RENDSZER

A /hifi paranccsal tudjuk megnézni milyen, funkciókat rejt-maga a hifirendszer. /hifi lerak paranccsal még nem rakjuk teljesen-le, mivel ekkor kiad egy dilagot, amiben a zene streamelt linkjét kell belemásolnunk - ( Data.hu - feltöltés - streamelt link ). Ezután tudjuk a /hifi szerkesztés paranccsal, mozgatni az objectet, tetszőlegesen. A /hifi felvesz paranccsal értelemszerűen felvesszük a hifit, majd elhalkul a zene. A 24/7 boltokban tudsz vásárolni hifit, ezt a körülötted lévő személyek hallják, bizonyos távolságig.




BIZNISZ RENDSZER

A szerveren található többfajta üzlet ( pl, 24/7 ). Ezekben az üzletekben, értelemszerűen tudunk vásárolni a karakterünknek, bizonyos dolgokat. A /enter - /exit paranccsal tudunk be és kimenni az üzletből. A pénztárhoz érve, kiad egy infó-boxot... ( Ha vásárolni szeretnél, írd be a /vásárlás.... ). Amikor beírjuk a /vásárlás parancsot akkor kidob egy dialogot nekünk, és ott tudunk választani bizonyos dolgokból - ( 24/7...pl, hifi - digitális fényképező - sonkás szendvics - cigaretta/papír - gyújtó...stb ). Saját üzletünk természetesen lehet. Megvásárlunk egy üzletet, ami szabad. Ugyan-is a szerveren kétfajta üzlet található, a magán - állami biznisz. Ha megvásároltunk egy üzletet, a /megvásárlás paranccsal akkor tudjuk használni, a /bizniszem parancsot. A /bizniszem parancsnál kiad egy dialogot, és választékokat nyújt. Kiválaszthatjuk milyen típusú legyen az üzlet - ( 24/7, studió, pizzéria, disco, bár, étterem ). Kiválasztja az adott személy a studió, lehetőséget. Kidob egy újabb dialogot, két fajta studió interrioral. Az egyik nagyobb - szebb, ami drágább és érthetően, a másik kisebb és nem olyan divatos. Kiválasztjuk a drágábbat, megvettük bele az interriort. Ezután tudjuk használni, a /bizniszem parancsot újból... de más funkcióval. Áttudjuk szerkeszteni a nevét, kitudjuk venni belőle a profitot, és szerkeszteni tudjuk a belépési díjat.




RUHABOLT RENDSZER

A megszokott \'\' Binco \'\'-t itt felejtsük el. Egy óriási pláza van a városban, ruhabolt - könyvesbolt - és még amennyi boltal/üzlettel az élen. Ha vásárolni szeretnénk a ruhaboltban, akkor bemegyünk az üzletbe és beírjuk a /buy parancsot. Ekkor kiad egy dialogot az összes felrakható objectel, szétválogatva - szortírozva - ( Maszkok, Fejkendők, Fejhalók, Sapkák, Karórák, Bajuszok, Napszemüvegek... ). Ha kiválasztjuk a Napszemüvegek opciót, akkor egy dialogban kiadja az összes(30) megvehető napszemüveget. Amikor megveszünk egy objectet, eltudjuk helyezni tetszőlegesen a karakterünkön. Amikor elhelyeztük, és változtatni akarnánk rajta, ezt a /kiegészítőim paranccsal tudjuk elérni. Tudjuk szerkeszteni, levenni - feltenni, törölni, testrészhez helyezni. A legtöbb object amit feltehetünk a karakterünkre, az 5slotot jelent. A plázánál a ruhaüzletben nem tudunk vásárolni, skint. Ezt az ucp-s karaktergenerálásnál kell megtennünk.




KARAKTER REGISZTRÁCIÓ

Ahhoz, hogy a szerveren tudj játszani, egy komoly karaktergeneráláson kell átesned. Legelőször amikor az ucp-re oldalára térsz, tekintsd meg és értelmezd a következő irományt,: \'\' A szerverre való regisztrálás előtt OLVASD EL. \'\'. Először is egy ucp regisztrációt kell csinálnod. Ezután jöhet a karaktergenerálás - készítés. Meg-kell adnod a személyed adataidat a karakterről ( pl, Keresztnév - Vezetéknév - Születési idő - Lakhely (város)... ), ezután jöhet a személyleírás. A személyleírás részben a karaktered leírását kell megcsinálnod. Ide kell leírnod a karakteredet, tetszés szerint (nincs sablon), ide nem 2-3 sort kell írnod, értelemszerűen. Ezután jöhet az RP-teszt rész. Különböző kérdéseket kapsz, mint például \'\' Mi a Meta Gaming definíciója? \'\' - \'\' Mi a Power Gaming definíciója? \'\' - \'\' Mi a szerepjáték definíciója? \'\'. Ezeket, ha jól megfogalmazod a saját szavaiddal, akkor cool lesz. Ezután egy jelszót kell megadnod a karakterednek. Ezt követően pedig, az adminisztrátorok átolvassák és elfogadják, avagy elutasítják értelemszerűen. Ha elfogadják akkor nincs más teendőd, mint felmenni a szerverre és elkezdeni a karaktered történetét. Továbbá az ucp-n tudod szerkeszteni a karaktered kinézetét, tömérdek információ megtalálható itt a saját karakteredről.


\"width=500http://kepfeltoltes.hu/160727/sa-mp-032_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img] \"width=500http://kepfeltoltes.hu/160727/sa-mp-034_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]

[RP]PARANCS RENDSZER

Ezeket a parancsokat megfelelő módon, és időben kell alkalmazni. Vannak itt olyan parancsok, ami a közönségnek lehetséges, hogy nem ismeretes. Gondolok itt a /mellow - /amellow - /dolow - /dist rp parancsokra. Teszem azt bent vagyunk egy idlewoodi házban, többen. Az egyik szobában vagyok én és a chrip kuzinom. A másik szobában egy-két srác, meg pár prosti. Ezek a parancsok arra szolgálnak, hogy csak abban az adott szobában lássak amit írsz. /mellow a közeledben lévő személyek látják, csak a szobában... a /me a megfelelője. A /dollow parancsot is csak a közeledben lévő személyek látják, csak a szobában... /do a megfelelője. A /amellow parancsot is csak a közeledben lévő személyek látják, csak a szobában... /ame a megfelelője. Az alapvető rp parancsok, mint a /me - /do a következőket takarja. Direkt cselekvés ( /me ) - / me [direkt cselekvés -> Példa: / me előveszi a Deagle-t a jobb hátsó zsebéből] Ha neki mész a kocsival a falnak, és valami történik a karaktereddel, amit NEM TE DIREKT csinálsz, azt / do-ba írod! Történés -  / do [történés -> Példa: / do Az ütközés hatására beveri a fejét a kormányba, de nem esik nagyobb baja] A /do-ban kérdéseket is fel lehet tenni, például / do Cassius Jahquil hogyan néz ki?. Karakter leírása - Az előző kérdésre pedig / ame parancs használatával válaszunk, mivel a / ame a karakterünk leírását tükrözi (Kinézet csak!). Példa -> / ame Egy 22 éves 182cm 92kg-os férfi, fekete hajjal, kék szemekkel. Továbbá a /dist rp parancs a távoli események kifejezésére használandó - ( pl, /dist A Lazy Lane sarkán most fordult be egy, Cadillac. ). A /s parancs a karakter hangos beszédjének felel meg, azaz, ha ordibálni akarsz - (pl, a srác elfut és te még mondani akarsz neki valamit, /s Ezt még nagyon megbánod, te srác. ). A /c parancs a halk beszéd szinonímának felel-meg. Azaz a karakterek közti, csöndes beszéd - ( pl, beszélgettek egy sráccal, és belétek-köt egy harmadik személy /c Ez egy idióta fasz, tépjünk Lazy-re inkább. ). A /w parancs a karakterek közti suttogás szinonímának felel-meg - (pl, üzletelni akar veletek egy srác, de te ismered.. /w Ez a srác volt tegnap itt, egy kibaszott spicli. ). A /cw parancs pedig, a járműben lévő csöndes beszéd szononímának felel-meg. Azaz csak a járműben elhelyezkedő személyek látják...sárga színnel. - ( pl, bent ültök a kocsiban, egy pullra készülve... /cw Készüljetek srácok, megjöttek. ).





CÉLKITŰZÉS
 


Egy kibaszott komoly rp-s színvonalat és közösséget létrehozni a magyar GTA-SAMP történetében.
 


https://www.youtube.com/watch?v=6YzI4aO2XNY

https://www.youtube.com/watch?v=_kQAZ1kJjtg
 



 
[/quote]
« Utoljára szerkesztve: 2016. Július 27. - 16:54:02 írta Treshawn Crenshaw »

Project San Andreas
« Válasz #1 Dátum: 2016. Július 27. - 16:57:58 »
0
Sok sikert!
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Project San Andreas
« Válasz #2 Dátum: 2016. Július 27. - 17:56:16 »
+2
\"Ha beszállunk egy járműbe, az adott szöveget írja ki zöld színben,: Beszálltál a(z) Merit nevű járművedbe. \"
Hát azért ennél többet vártam XD
Nem hittem volna, hogy ennyire nincsen SEMMI olyan dolog amit letudnál írni SZÉPEN a szerverről. Csak parancsokat írtál le és olyan bőven fejtetted ki őket, hogy úgy tűnjön mintha szólna is valamiről a téma. Pontosan olyan mint egy DT-s vagy malibus szerver leírása, csak több karakterrel.
E: ÉS HALÁL KOMOLYAN LEÍRTAD HOGYAN KELL HASZNÁLNI A /ME ÉS A /DO PARANCSOT? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
« Utoljára szerkesztve: 2016. Július 27. - 18:03:11 írta Bandosz »

Nem elérhető Flash

  • 5726
  • (っ◕‿◕)っ
    • Profil megtekintése
Project San Andreas
« Válasz #3 Dátum: 2016. Július 27. - 18:08:20 »
0
[gmod]Fejezzük be kérlek az OFF-olásokat. Semmi értelme![/gmod]

Nem elérhető Diogo

  • 121
    • Profil megtekintése
Project San Andreas
« Válasz #4 Dátum: 2016. Július 27. - 18:13:46 »
+2
Csak a karakter regisztráció és az inventory rendszer van kész? :o
És az a parancs izé az minek kell? :/
Amúgy sok sikert bár több potenciát látok egy másik szerverben.

Project San Andreas
« Válasz #5 Dátum: 2016. Július 27. - 18:31:21 »
+6
Azért elég sokat elárul a csapat hozzáértéséről (és nem feltétlenül a magára a scriptre gondolok), hogy 3 főadminisztrátor kell ahhoz, hogy megpróbáljanak felérni ahhoz a szinthez, amit én képviselek* önmagam bármely szerveren. Ráadásul ilyen see meg lsl féle habihárdkór figurák egytől egyig.
Sok sikert, szükség is lesz rá. Bár, attól nem kell tartania senkinek, hogy bezár... ::|
 
\"akkor is futni fog a szerver ha 0 player lesz rajta\" ~ whadez 2k16[/quote]
*= az eredeti tervek szerint én egyedül lettem volna a három pupák helyett. ggwp.


Ja, hogy valami pozitívot is írjak a dologról; láttam már igénytelenebb bemutatást is.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Július 27. - 18:36:37 írta Nyuusziii »

Project San Andreas
« Válasz #6 Dátum: 2016. Július 27. - 21:16:58 »
0
A rendszerek felét irtam le, következtetés képen mivel pénteken meg nyillik a szerver, ez egy alap konstitúció. Az rp parancsokat azért irtam le, mivel ezek vannak érvényben a szerveren... mindenki ötvenféleképpen ismeri ezeknek a jelentését, de no offensive. A további rp parancsok pedig
megtalálhatóak a szerveren, más magyar szerveren, pedig nem. Ezért irtam-le, hogy tudjátok a funkióját és tudjátok használni őket. ( akinek nem inge... ) í9. :sick:
Amúgy csabi itt minden kész-van, úgy láttam egyszer irtad is, hogy fent voltál valamelyik teszt napon. Akkor nem tudom miért mondod, ezt.
Nyusziiiiiiii. Ez whadez döntése volt, hogy három adminisztrátort vett-fel a szerverre alap helyzetben a teszt hétig. Ez megfog változni, de nagyon. Whadez is tudja mindenki tudja, hogy staff váltás lesz a rendes nyitásra, teszt hétre kellett úgymond három főadminisztrátor. Nyusziii ne rekteld őket ennyire pls, megfelelőek voltak a teszthétre, vagy mifasz.  <3 :shurg:
Megjegyzés,: Bármikor felveszem veled a versenyt, akármiben, ceepcallme.  :wub: :yawn: :shurg:
« Utoljára szerkesztve: 2016. Július 27. - 21:19:46 írta Treshawn Crenshaw »

Project San Andreas
« Válasz #7 Dátum: 2016. Július 27. - 21:24:38 »
+4
Annyira tetszik, hogy olyanra bízzák a szerverleírás elkészítését, aki egy értelmes mondatot nem tud összehozni abban az esetben ha már senki nincs a háta mögött. Ezt a felveszem veled a versenyt dumát inkább hagyd. :)
E: Na akkor kezdjük: az RP parancsos dolog fatális baromság, 2016-ban már a legutolsó rclrp-n is tudják hogyan kell használni az alapvető RP parancsokat. Ezzel csak a helyet akartátok kitölteni és ezt ti is jól tudjátok. Az meg, hogy a szerver leírása összecsapott, igénytelen, nem a mi hibánk. Nektek kell olyan minőségű leírást készíteni, hogy ne legyen mibe belekötni. Nem pedig egy csomó parancs használatának módját leírni 2016-ban, szerverleírásként feltüntetve. Ha már leírás: Semmi olyan funkcióról nem írtok benne, ami megfogná az embereket. Csak úgy megsúgom, hogy ezeknek a parancsoknak a fele még rupurt malibuján is fent volt, 3 évvel ezelőtt. Nem igazán látok semmi innovációt egyik dologban se.  A végére meg beraktok két videót, amiből az egyiket a kis pincsik csinálják akik vándorolnak már a lsl-ről indulva a riseon át egészen project-sa-ig. Sok sikert a szerverhez, ahol ismét sikerült kifogni az egyik legjobb csapatot, minden tekintetben.
E2: Patkánypolitikátokat is felhozhatnám, amikor odaköpöd egy másik szerver leírásához, hogy ez jobb, igényesebb, több potenciál van benne. Hát kérem szépen, hol van az nagy igényesség, potenciál amiről beszéltél?
« Utoljára szerkesztve: 2016. Július 27. - 21:34:40 írta Bandosz »

Nem elérhető Diogo

  • 121
    • Profil megtekintése
Project San Andreas
« Válasz #8 Dátum: 2016. Július 27. - 21:41:16 »
0
Igen TC voltam fent, de csak horgásztam és kocsit béreltem :) Annyira nem tudtam semmit sem csinálni. És arra írtam, hogy nincsenek képek a rendszerek alatt. A régi leírás még jól is nézett ki..

Project San Andreas
« Válasz #9 Dátum: 2016. Július 27. - 21:48:02 »
+2
Idézetet írta: Bandosz date=1469647478\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"62374\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Ezt a felveszem veled a versenyt dumát inkább hagyd. :)
 
Hagyd, hagyd. Vegye csak fel velem a versenyt. Van mire büszkélkedni; eddig az összes olyan RP szerón rettegték a nevét, ahol megfordult. Más kérdés, hogy azért, mert másból sem állt a bandájával, mint leírták a nyolcezersoros /me-ket, hogy legyen mit leprintelni, aztán villogni fórumokon, hogy mennyire RP-sek, egyébként meg 0/24 a régi* krook-szindróma állt fent (tudjátok, az orrba-szájba déjem).
Nem kívántam átmenni személyeskedésbe, de tőlem csinálhatjuk. Úgy se volt még warnom a fórumon, pedig azé\' már itt vagyok pár éve.
Mindenesetre versenyezhetünk, akármikor, akármiben. Az egyetlen probléma az, hogy neked csak a rajongóid (10-14 éves korosztály leginkább, sampon belül) fújják, hogy micsoda erpés alak vagy. Mindenki másnál csak arról vagy híres (vagy hírhedt?!), hogy DM DM DM. Persze, nem az én tisztem megítélni más játékosokat a szintjük alapján, azért szokásommá vált megtenni ezt. Kinek a pap, kinek a papné.
Megeshet, hogy nem mozogtam olyan \"körökben\" mint te; még az is lehet, hogy a see, rizs, de még a legutolsó dt editnek is csak töredéke ismeri a nevem. Viszont az tény, hogy akármennyire is arrogáns faszkalapnak tartanak, azért a legtöbbjük véleménye közös:
 

Csak van egy kis gond, amit nem nagyon lehet neki elfelejteni, jó RP-s.
 
[/quote]
~másikszerverfórum 2k16.


Biztosan kíváncsi a nagyérdemű, hogy miért állok ennyire bele a szerverbe, és a teljesen kompetens csapatába. Igen-igen, aki kicsit is figyelemmel kísérte a project \"fejlődését\" (khmhkhmaskcsakdsamdmasdkasmyóvicc), az tudhatja -mint azt már le is írtam- eredetileg én töltöttem volna be a főadminisztrátori pozíciót. Szabad kezet kaptam; kiválogathattam az adminjaimat, a kutya nem szólt bele, hogy kit veszek fel, és kit nem. Egyetlen feladatom lett volna nyitásig ezen kívül: megszerettetni az emberekkel a szervert.
Viszont itt jön a bökkenő:  ehhez szükség lett volna egy-két esztétikai és/vagy marketing elemre is. Leginkább arra, hogy a tulaj ne banoltassa magát a fórumról, de az részletkérdés. Így talán még esélyesebb is volt, hogy a nyakamba zúdult a bemutatás, hisz lehet, hogy whadez scripter körökben relatíve ismert, azonban a játékosok többségének lehet előbb ugrik be az én nevem (hesteg egó).
Gondolok itt a fórum rendberakására, hogy ne csak egy szimpla smf legyen felhúzva, valami összetákolt dizájnnal (amire még én is azt mondom, hogy szép lett volna, ha nem szarnak bele, és befejezik, esetleg különböző platformokon történő hirdetésre, ismertetésre, bár tény, hogy a \"csekély\" aktív létszám ellenére is a sampforum a legideálisabb hely. Persze, gondolhatnánk, hogy ez minden valamire való szerver alapja. Ehelyett: nagyjából 1 hónapja játszható lenne már a mód, rengeteg bug javításra került; lehetett volna építeni a játékosbázist MÁR RÉG. De fontosabb volt, hogy az UCP be legyen fejezve (amit egyébként ráértek volna legutoljára megcsinálni, hiszen ki a g*ci fogja használni, ha nincs játékos). Segáz. Számtalanszor adtam hangot annak, hogy ez így nem jó. Csesztek rá; persze, ezután még én voltam a szar, amiért tojtam az egészre, mondván, hogy ha a fejlesztők ennyire a saját érdekeiket nézik, akkor ez a dolog sem lesz hosszú életű, lehet akármilyen csilli-villi tip-top a szerver.
És jelenpillanatban is ott tartunk, hogy én vagyok a szar, mert belemerek kötni abba, ami látszólag egy egész közösségből vált ki már-már undort.
Visszatérve a leírásra; az nem mutatja, mennyire kompetens a banda, hogy leírják az alapvető parancsokat, ill. azok használatát.
Főleg nem úgy, hogy szinte fáj a szemnek olvasni, annyira egybeolvadó, igénytelenül összerakott valami (ugye ugye, whadez bácsi, csak jó lett volna még annak a f*szkalap Nyuszinak a leírása  ::| ).  A helyesírás meg azt hittem, 2016-ban már az internet világában is alap dolog, hiába lett oly népszerű a szleng.
És ami a leírásból kimaradt: Vannak jó megoldások a szerveren, SD-RP b*ziként leginkább a civil járművekhez hozzácsatolt sziréna hangeffekt tetszett a legjobban, és még az MDC is egész jóra sikerült (leszámítva egy-két hiányosságot). Viszont egy (jelen esetben két) fecske nem csinál nyarat...

Project San Andreas
« Válasz #10 Dátum: 2016. Július 27. - 21:51:07 »
0
Minek /mellow-dollow-amellow parancs? Ha el vagytok zárva a haveroddal a \"prostiktól\" fallal, akkor úgyse láthatják /me-vel mit csinálsz ha csak nem röntgenszeműek... Ha mégis kihasználják, akkor szerintem ez a -low parancs már nem menthet a helyzeten...
Igazából nem akarok regényt írni, csak átfutottam az egészet, mert ugyanezt megkapom tömörebben ha beírom a /cmds-t, csak ezeken megakadt a szemem.

Nem elérhető WoG

Project San Andreas
« Válasz #11 Dátum: 2016. Július 28. - 16:24:16 »
+3
Semmi egyediség nincsen a szerveren, ezeket már a Goudlyne szervereken is csinálják, csak maximum más paranccsal és dizájnal. Attól, hogy tudsz horgászni, nem lesz egy forradalmi szerver. Persze, lehet jönni a \"már nem lehet egyedi dolgot mutatni\" szöveggel. De akkor még mindig nem találták volna fel az RP szervereket SAMP-on, ha ez így lenne. Mellesleg a leírás felét az értelmetlen videók (Egyikben egy minden szerveren megtalálható alap munkát mutat be, a másikon pedig négerek lövöldöznek és animban állva úgy tesznek, mintha nagy drogdílerek lennének. Inkább egy RP szituációt kellett volna bemutatni.)és az alap RP parancsok leírása tölti ki (amiknek gondolom amúgy sem lesz nagy szerepe a szerveren).

Project San Andreas
« Válasz #12 Dátum: 2016. Július 28. - 16:47:09 »
+1
Idézetet írta: Treshawn Crenshaw date=1469647018\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"62374\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Megjegyzés,: Bármikor felveszem veled a versenyt, akármiben, ceepcallme.  :wub: :yawn: :shurg:
 
Komoly kijelentés.

Project San Andreas
« Válasz #13 Dátum: 2016. Július 28. - 17:28:24 »
0
Egyébként a leírás változik, jelenleg készül, Martin csinálja nagyrészt :)

Project San Andreas
« Válasz #14 Dátum: 2016. Július 28. - 17:33:35 »
0
Gondoltam felnézek a szerverre hát ő
1. Körben kaptam a bannt fórumról, mert nem kívánatos személy vagyok, mondom jó hát nah ip caere ozt 2. Ugyesebb leszek.
2. Körben felnéztem az ucpre hát jah, jó akarják szűrni a non rpseket deee 1. Re be engedtek a classrpgs wiki es a seemtas forum segitsegevel mert lusta voltam kitolteni az rp tesztet :(  jó nem tudok rpzni naah :\'(
Haveromat 4 ére engedték be... de ugy hogy 4. Re amit én írtam be azt neki egyszer elutasítottak majd utána engedték be..
És igen megvan a karakter reg szuper :3
Login minden tölt megláthatom whadez mit dolgozott ééés...
Hm, okéés körbe nézek a szerveren... hmmm idióta mappolás ez a sárkányos kapuk mindenhol ... jóó..
Toljunk akkor kreszt... hm tehat 1200 dolcsiert egybol forgalom reendben, kicsit osszetorve 120 al vegig menve de sikeres a vizsga igaz az ucp ezt motor jogsinak latjat de se baj lenyeg hogy megvan :3
Na akkkr meló, hát jah az LSRPHUN tol megszokott helyen az uttisztito 500 kocsival...
És a doboz szallitgatás... ennyi kész na meg hallottam a horgászásról dee hm se /gps se semmi... mind1
Olyan erzesem van ezzel a moddal kapcsolatban hogy volt az LSRPHUN az elkeszult nagynehezen az bezart mert whadez mindenkivel szemetkedett (én se vagyok szent állítolag mindig beszolok mindenkinek meg minden szoval en vagyok a hastegordogoztcso) es elmentek a playerek.. na most jott a project sa új remények uj adminok stb és 1-2 dolog ami ott jó volt az most vagy átmásolódott ebbe a modba vaaaagy a project sa es az lsrphun egy es ugyan az :(
Az volt a bajom a szerveren hogy még egy dt módban több lehetoseg van mint itt, aztán rá irok az adminra hogy mikor nyilik meg minden es kiderul hogy tenyleg ennyi hogy itt mar csak bug kereses folyik es ezt igy akarjak csinalni..
Hat jó...
Gyerekek ez iszonyat vicces xddd szerintem nyitok en is egy szervert, login nem kell kell egy /me do mellow meg eszek a remek parancsok es maris kuvva jo ember leszek ...
Whadeztól többet vártam de mind1 már mind1...
Nem tudom azt mondani hogy sok szerencset mert az 5 perce nyilt nokedlirpg sanyika tulajjal mar bevert titeket :/

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal