Szerző Téma: Duo RPG  (Megtekintve 1188 alkalommal)

Duo RPG
« Dátum: 2016. Július 11. - 14:49:12 »
0
\"al7zPSw.png\"
 
Sziasztok.
Be szeretnénk mutatni szerverünket, melyen néhány hónapon át dolgoztunk.
Név: A név eredetéről csak annyit szeretnénk egyelőre elmondani, hogy az egész alap kitalálásában két személy vett részt, ők ketten álmodták meg a módot és mai napig ők ketten szépítik, ezért kapta szerverünk a Duo előtagot.
Elhelyezkedés: Los Santos és a körülötte lévő faluk.
Frakciók:
 
  • Országos Rendőr Főkapitányság: feladata a város rendvédelme. Apróbb megvalósítások a frakció számára a kamera rendszer, mely segítségével ha valaki életét veszti, az említett kamera rendszerünk pontos leírást ad az elkövetőről a rendőrségnek.

  • Nemzeti Nyomozói Iroda: számtalan nyomozásos dolog vár rájuk, ujjlenyomat keresés mellett egyéb más feladatkörökkel is rendelkeznek

  • Országos Tűzoltó Parancsnokság: kidőlő fák összeszedése valamint tűzoltás a megszokott feladatuk, emellett elvégzik a műszaki mentést és egyéb ceremóniákat baleseteknél

  • LS Taxitársaság: A taxitársaság felépítése sokban különbözik az eddigi megszokott taxis frakcióktól. A taxisok saját civil járműveiket használják taxizásra, ezekre kerülnek fel a TAXI táblák


\"width=500http://kepfeltoltes.hu/160711/sa-mp-522_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]
 
  • Egyéb más frakciók, melyekről majd weboldalunkon találtok infót

Weboldal: Hamarosan
Rendszerek:
-Házrendszer: Szerverünkön a házrendszernek afféle szerepe van, hogy járékosunk minden egyes belépés után a házában ébred. Ha netalántán játékosunknak nincs háza, akkor a város egyes pozicióin fog ébredni, ahol sikeresen tudott pihenni az offline idő alatt.
-Biznisz rendszer: Számos biznisz került lehelyezésre, melyek karbantartás esetén oránként behozzák áruknak x százalékát.
További információk:
https://www.facebook.com/hunduorpg/

Duo RPG
« Válasz #1 Dátum: 2016. Július 14. - 19:27:52 »
0
Ezzel a házrendszerrel csak az a gond, hogy RP-zel a délin, crash, mire visszalépsz a Dillimore-i házikódban álldogálsz, így az embereket nem lehet bezárni sehova, nem tudnak relogolni valamilyen bug esetén, iszonyatosan ki lehet használni ezt a teleportálós dolgot, és iszonyatosan sok problémát fog okozni.

Nem elérhető Flash

  • 5726
  • (っ◕‿◕)っ
    • Profil megtekintése
Duo RPG
« Válasz #2 Dátum: 2016. Augusztus 16. - 00:41:09 »
0
Él még a project?

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal