Szerző Téma: San City - Role Play újult erővel!  (Megtekintve 1173 alkalommal)

San City - Role Play újult erővel!
« Dátum: 2016. Június 29. - 22:17:33 »
0
\"sancityborito.png\"
 

Üdvözlök Minden Kedves Fórumozót!
 


Szeretném bejelenteni, hogy a 2 évvel ezelőtt bezárt nagy reményeket belefektetett San City újult erővel megnyitja kapuit! Természetesen nem teljesen, mivel a szerver még nincs teljesen befejezve. Rengeteg játékos csalódott 2014-ben a szerver nyitásakor, ezt a hibánkat szeretnénk kijavítani és még több lehetőséggel, még több újdonságokkal, rengeteg nyereményjátékkal, eventekkel szeretnénk tiszta lappal indulni, és egy új lehetőséget kérni a GTA közösségtől.
Fontosnak tartjuk, hogy tudjunk újat mutatni, fontosnak tartjuk mellette a Ti véleményeteket, és ötleteiteket amiket meg is valósítunk!
Ez mellett lehetőség nyílik a szerveren a következő pozíciók betöltésére.
 - Scripter
 - Mapper
Ezen pozíciók követelményei:
 - 16. életévedet betöltötted
 - Érett gondolkodás
 - Gyors megoldóképesség
 - Terhelhetőség
 - Szabadidő
 - Jó kommunikáció készség
 - Rengeteg tapasztalat
 - Referencia munka
Amit mi adunk:
 - Fiatal csapat
 - Jó hangulat
 - Havi jutalmazás ami pénzben értendő
 - Jó hangulat
 - Rengeteg lehetőség
 - Fejlődési lehetőség.
Igen, jól olvasod a Mappereket, illetve a scriptereket havi pénz összeggel jutalmazzuk. De még is hogyan?
A felmutatott eredmények után kapják a jutalmakat, minden elkészített script/map után kapnak jutalmat.
Nem pár ezer forintról van szó, a lehetőség adott a honlapon megtaláljátok a leírást ha szeretnétek valamelyik pozícióra jelentkezni!
 
 

Elképzeléseink ötleteink:
 

A megszokott túl csicsázott, kevésbé átlátható felületeket egy jobban kezelhető, könnyen átlátható letisztult formákat szeretne alkalmazni. Rengeteg lehetőséggel, és sok új fejlesztéssel.
 


A játékosok amikor regisztrálnak a szerverre, amit a szerverre való fellépéssel tudnak megtenni akkor egy kisebb alap tőkével indítanak, ami 100,000 Forint, vagy ha a játékosok többsége a dollárt szavazza meg akkor 350 dollárral indítanak.

A játékosok véleménye számunkra nagyon fontos, hogy a szerver milyen módban íródjon és játszódjon, Amerikai stílus vagy inkább magyar, tehát itt a szervezetek sorsa is eldőlne.


Az illegális frakciók számára, nagy teret szeretnénk szolgáltatni, ami egy nagyon kifinomult, és élvezhető bankrablás, vagy épp egy bolt rablás a kisebb szervezeteknek. A Maffiák részére lesz kialakítva, egy nagyobb csempészeti lehetőség is amit nem mindennap tudnak megtenni, hanem heti rendszerességgel maximum kettő alkalommal(erre bővebben kitérek lejjebb). A legális szervezetek számára, szeretnénk egy olyan rendszert kiépíteni ami kicsit eltér a megszokottól.


Továbbá a civilek, illetve a szervezetekben lévő emberek számára egy ténylegesen valósághű életet szeretnénk létrehozni ezen belül telefon társaságokat amiket óránként kellene fizetni, valós tarifákkal, illetve az éhséget is szeretnénk kicsit előtérbe venni, naponta szüksége lesz a játékosnak háromszor táplálkozni, vagy különben a karaktere oly annyira éhes lesz, hogy szédülni kezd, rosszul lesz.


Szeretnénk kialakítani szerencsejátékosoknak is egy kisebb nagyobb lehetőséggel szolgáló kaszinókat, vagy épp fogadó irodákat, ahol a valós események alapján tudnak fogadni mint például egy Barcelona - Real Madrid meccsre az Ő saját IG pénzével.

 
 

Telefon társaságok: Több cégből fog állni, mindegyik bizniszként lesz feltüntetve amiket meg lehet pályázni a fórumon, itt a tulajdonos tudja a tarfiákat beállítani, a díjcsomagok árát, illetve a lebeszélhetőséget, vagy a percdíjat. Ezen bizniszek nevét a tulajdonos döntheti el.
 

Bankrablás:A bankrablás minden illegális illetve civil személy számára elérhető, nincs meghatározva, hogy hány ember mennyi pénzt rabolhat, a maximum amit egy ember sikeresen rabolhat az 1,000,000 forint(Ha dollár akkor, 3500 dolláár körül lesz) Ha több ember, nagyobb csoport sikeres bankrablást végez, akkor közel 5,000,000 forintot tud sikeresen rabolni(Közel 18,000 dollárt). Ám, de ez nem annyira könnyű, mivel a bankban el lesznek helyezve NPC-k akik biztonsági őrként szolgálnak, Ők tudnak bejelentést tenni egy bizonyos idő után ha az illető több percig a bankban tartózkodik.  
 

Maffiák:Maffiáknak heti 2 alkalmuk van arra, hogy kisebb, nagyobb tételben fegyvereket, drogokat hozzanak be és adják el. Ezt egy kijelölt helyen lévő NPC-nél tudják leadni a rendelést, az NPC nem mindig lesz ott csak egy véletlenszerű időpontban, a rendelések leadásakor megvan szabva egy maximum érték amit rendelhet az adott szervezet, ezen lehetőség a szerveren található összes maffiára vonatkozni fog. Itt a gyorsaság és a megfigyelés számít, illetve ha lecsúszik az adott maffia a szállítmány leadási időpontjáról lehetőségük van arra, hogy a másik szervezet által rendelt tételeket magukévá tegyék egy kisebb maffia háborúval.
 

Bizniszek:Több különféle biznisz lesz, elektornika bolt, sarki vegyes bolt, éttermek, kávézók, hotelek, benzin kutak. Minden itt felsorolt bizniszek megvásárolhatóak lesznek, természetesen az árak nagyon eltérőek lesznek, például egy sarki közértnek az ára nem fog megegyezni egy benzinkút árával.
 

Elérhetőségek:
 


Facebook:
https://www.facebook.com/sancityrp
 
 

Weboldal:
http://sancityrp.ml/
 
 
A leírás a továbbiakban bővítve lesz!
« Utoljára szerkesztve: 2016. Június 30. - 10:30:40 írta Voksa »

Nem elérhető skyLine

  • Globális moderátor
  • 2171
  • 2020
  • Vaterán
    • Profil megtekintése
San City - Role Play újult erővel!
« Válasz #1 Dátum: 2016. Június 30. - 00:42:38 »
0
[gmod]Bővítsd a leírást![/gmod]

Nem elérhető anGeL

  • Adminisztrátor
  • 2158
    • Profil megtekintése
San City - Role Play újult erővel!
« Válasz #2 Dátum: 2016. Július 03. - 23:45:33 »
0
[gmod]Zártam, nem bővítette.[/gmod]

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal