Szerző Téma: ReSIk bemutatkozása (kezdetleges, bővítve lesz)  (Megtekintve 881 alkalommal)

ReSIk bemutatkozása (kezdetleges, bővítve lesz)
« Dátum: 2015. November 09. - 16:01:32 »
+1

Bevezetés
Sziasztok. Úgy gondoltam, illő lenne már nekem is írni egy bemutatkozást, hiszen több, mint egy éve tag vagyok  (ha nemcsak ezt az egy felhasználót vesszük, akkor lassan két éve). Nos, azt kell tudni rólam, hogy első évfolyamos vagyok egy informatikai középsuliban, ahol heti négy órában tanuljuk a szaktantárgyakat (informatika, informatika-technológia-elmélet, informatika-technológia-gyakorlat). Emellett persze kötelező tanulni a többi tantárgyat is, de bevallom, többségében nem nagyon kedvelem őket :D (kivétel az angol és a tesi). A foci valahogy nem az én világom, de szeretek kosarazni, edzeni, lógni a haverokkal. Régebben karateztam is, de már abbahagytam.
Szerintem nem meglepő az se, hogy másik hobbim a programozás. Az egész (körülbelül egy éve) úgy kezdődött, hogy nyílt nap volt több iskolában is, én pedig elmentem a mostani sulim nyílt napjára (is). Tetszett az iskola, meg minden, ezért úgy gondoltam, ne legyek sík hülye, amikor bemegyek: hobbi szinten elkezdtem nézelődni, hogy hogyan is írnak weboldalakat, asztali programokat, stb. Elkezdtem nézegetni HTML tutorialokat. Bevallom, ekkor még azt se tudtam, hogy mi fán terem egy weboldal. Nagy volt a lelkesedésem. Amikor kezdtem belejönni, jött a CSS. Tavaly decemberben már megírtam első (statikus), csak HTML és CSS fájlokból álló sablonomat egy GTA projektemhez. Sok volt a pozitív visszajelzés, ezért folytattam: jött a PHP. Elég nehéz volt megértenem, hogy miért kell egyes \"szövegekhez\" (ekkor még nem tudtam, hogy nevezik) zárójeleket írni (most már nevetek rajta, hogy nem tudtam, mi az a függvény :D). Rengeteg munkával értem el oda, ahol most vagyok. A PHP után jött a JavaScript, majd a C, C#, Lua. Utánanéztem a Pythonnak és a Perlnek is. A Perl alapjait is elsajátítottam, de a Python valahogy idegen számomra :). Most ott vagyok, hogy azt mondhatom magamra: ismerem a programozást általánosságban KÖZEPES szinten. Korábban (a PHP esetében például) heteket töltöttem el azzal, hogy az alap dolgokat, vezérlési szerkezeteket, ciklusokat megértsem.
Pályafutásom a SA-MP-ban
Az egész két éve kezdődött, amikor elkezdtem játszani NagyCoolon. Találkoztam ott egy sráccal (a nevére már nem emlékszek), aki felhívott egy falusi \"RP\" szerverre (nagyon OP szerver volt). Itt kezdtem az RP pályafutásomat, itt sajátítottam el az alap dolgokat. A komolyabb RP már EverLife-on kezdődött másfél éve. Itt LSDM leader voltam legelőször. Állítólag jól végeztem a munkámat, de a mostani eszemmel van egy-két kifogásolható dolog ezzel kapcsolatban. Körülbelül fél évet játszottam Everen, még most is azt mondom, hogy Magyarország legjobb SA-MP RP szervere volt. :) Sajnálom nagyon, hogy bezárt. Ezután SeeRPG-n folytattam a játékot. Itt két frakciót is vezettem elég nagy sikerekkel (O-13, LS-13). Rengeteg emberrel megismerkedtem, rengeteg barátot szereztem (megemlítendő Mark Dolores és Vladimir Belicoff, másik nevén Aloisio De Melchor, Vlad hívott fel SeeRPG-re, szóval igazából miatta kezdtem el az egészet :D). Voltam FBI leader is see-n, jelenleg pedig RiseRPG-n játszok, és úgy néz ki, összejön egy frakció. :)
Időközben bővítve!

ᗩωєѕσмє

  • Vendég
ReSIk bemutatkozása (kezdetleges, bővítve lesz)
« Válasz #1 Dátum: 2015. November 09. - 19:14:27 »
+1
Szia.

ReSIk bemutatkozása (kezdetleges, bővítve lesz)
« Válasz #2 Dátum: 2016. Május 22. - 13:46:27 »
0
üdv a fórumon

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal