Szerző Téma: мятη & anGeL  (Megtekintve 2648 alkalommal)

Nem elérhető anGeL

  • Adminisztrátor
  • 2158
    • Profil megtekintése
мятη & anGeL
« Dátum: 2015. Március 31. - 19:13:49 »
+9
Eljött ennek is az ideje, gondoltuk megírjuk már ezeket is, és miért ne közöset ^^.


ANGEL BEMUTATKOZÁSA


Nem vagyok nagyon a bemutatkozások híve, de azért egy jópár infót leírok magamról a következő sorokban.
A nevem Laci, itt a fórumon pedig anGeL, egy ideje ezt a nevet használom már szinte mindenhol, legyen az bármelyik fórum, CS:GO, SAMP, és a többi.
17 éves vagyok, jelenleg a 11. osztályt taposom az iskolában, tehát jövõre érettségi. Elõre rettegek, bár sok ismerõsöm, (és nagyjából mindenki) azt mondja, hogy pofon egyszerû.
Meglehet, hogy a kettest nem nehéz kihozni, viszont nekem szerencsére nem ez a cél. Szeretnék angolból, és informatikából emelt ötöst, a többibõl pedig legalább négyest, hiszen ez nagyon fontos a továbbtanuláshoz. (egyetem, fősuli.. ki tudja, még van 1 évem)
Na mindegy, lépjünk túl ezen, kényes téma.. Hobbi szinten több mint három éve boxolok, itt nálunk Zalaegerszegen az XXL fittness clubban. Heti 3 edzés azért iskola idõben eléggé meghajt, viszont jól is esik, és szeretem csinálni.
Természetesen egyenlőre a szüleimmel élek, illetve a két kutyámmal: Kalózzal, és Szivarral. (border collie; basset hound) A későbbiek folyamán szeretnék felköltözni Budapestre, és kipróbálni, vagy ha ez nem jön be, akkor esetleg kiköltözni Amerikába,
hiszen 1-2 rokonom kint él, és hívtak magukhoz. Szerencsére ez még a jövő zenéje.. szeretek mindent alaposan megfontolni, így ezt is. Van még hátra több mint 1 évem az előtt, hogy az ilyesfajta nagy döntéseket meghozzam.
Szabadidőm nagy részét elveszi az iskola, és edzés, valamint elég sok időt töltök a számítógép mellett, illetve a haverokkal ().
Ennyi elég is rólam, az életemről, következzen a \"számítógépes\" (avagy SAMP-os) karrierem:
2008 januárjában lehetett, mikor elõször játszottam a GTA-val, nagyon tetszett, hiszen ezelõtt csak a Fifával nyomtam.
Márciusban egyik osztálytársammal elkezdtünk SAMP-ozni - vagyis én akkor kezdtem, õ már régebb óta benne volt a dolgokban, olyannyira, hogy saját szervere(i) is volt(ak) -.
Itt játszottam én is, az akkor ProRPG, illetve EliteRPG nevezetű nyílván számodra ismeretlen szervereken. (az egyik alap GF mod, a másik pedig alap LARP modon futott)
2008 szeptemberben rátaláltunk a FayRPG-re, ahol az egész \"RP\" (akkoriban még nem is tudtam, hogy mi is ez az önmaga valójában) karrierem kezdetét vette, sajnos rossz irányba.
Lehúztunk itt egy évet, aztán 2009 decembertõl az akkor indult SeeRPG-re tértünk át. (mostmár remélem érthetõ a rossz irányba kifejezés)
A barátom akivel játszottam idõközben felhagyott a GTA-val, én viszont elég sokat lehúztam a szerveren. 2012 február elején az akkori SeeRPG Reloaded
szerveren admin lettem, ami 2014.06.01.-ig tartott (természetesen egy 9 hónapos kihagyással közbeiktatva), a tulajdonos alatti pozíciót sikerült elérnem, amire büszke vagyok, nagyon is.
Az akkori távozásom okát nem részletezném, maradjunk annyiban, hogy a szerver a végét járta. Július elején Bluebay nevezetű barátommal újraépítettük a szervert, ami egészen október elejéig futott is, zökkenőmentesen, és bátran mondhatom,
hogy nekünk sikerült változtatnunk a SeeRPG habitusán, nézetein, játékosain, hozzáállásán. Sajnos idő, energia, és legfőképpen pénz hiányában be kellett zárnunk, és ezzel számomra a magyar SAMP korszak le is zárult.
Egy kis okítás, vagy felvilágosítás, nem is tudom hogyan fejezzem ki magamat: lehet, hogy a SeeRPG-n az RP szint a béka segge alatt van, a játékosok, és az adminok nagy része fogyatékos,
DE! ennek ellenére sok mindent megtanultam itt: megtanultam konfliktust kezelni, megtanultam csapatban dolgozni (és a csapatot koordinálni), kiismertem jópár játékmódot, kiismertem az SMF-et,
barátokat szereztem, fejlesztettem a vezető képességeimet. Ilyen szempontból nem bánom, hogy ott játszottam, viszont olyan szempontból nagyon is bánom, hogy megbélyegez. (Legalábbis itt, a SAMPfórumon)
Nem kell ragoznom hogy miért.
Jelenleg (viszonylag) aktívan egy külföldi RP szerveren, a Los Santos Roleplay-en játszok (rendőr vagyok ^^), illetve - ha időm engedi - CS:GO-zok, illetve LoL-ozok.
Nagyjából így ennyi lenne, időközben más néven játszottam a Life in Los Santos RolePlayen, illetve krisk-ékkel megpróbálkoztunk a LADLS (SFRP) szerverrel.
Ennyit szerettem volna leírni, remélem nem voltam túl hosszú, és köszönöm hogy elolvastátok.
[/quote]


мятη BEMUTATKOZÁSA


2010. Március 30.-án 7 nappal a születésnapom után regisztráltam be erre a fórumra 11 évesen\' date=\' azon pont azon a héten kezdődött el valahányadik drift liga, amire én mint újonc rögtön jelentkeztem. Sajnos eredményeket nem tudtam elérni de tudtam, hogy egy jó községhez lesz szerencsém.Ez a \"csillagos\" rendszerben volt, ami még a hozzászólások alapján adott rangot, sajnos én azzal a fejjel beleestem abba a hibába, hogy mindenhez oda kommenteltem, még akkor is ha fingom se volt az egészről. De ez se azért ment, hogy ú felvágjak hogy mennyi hozzászólásom van , hanem azért mert fiatal fejjel azt hittem, hogy minél nagyobb a rangom , annál jobban fognak rám hallgatni az emberek. Ez sajnos pont fordítva lett, elítélt mindenki, még a SA:mp RPG játékmódját fejtegettem, kis nokedli voltam, mert nem voltam még felnőve hozzá. Nagyon sok szerverbe kezdtem bele, jó baráti társaságot szedtem össze. A támogatási rendszer által tudtam támogatni a fórumot, így Támogató lettem. Mindig és (azóta is) pályázok arra, hogy egy másik felhasználó csoportba kerüljek. Igyekszem mindig segíteni másoknak, ha nem is a script tudásommal, hanem mappolok ide oda, névtelenül. Mert maximalista vagyok mind az életbe , mind itt. Szeretnék minél jobb lenni, okosodni és egyéb.Egyszer hála istennek megpályáztunk egy Mapper ligát, amit Beckham[/member]-mal sikeresen le is szerveztünk.Nem nagyon értem el itt \"eredményeket\", ezen kívül de próbálkoztam. Mára hála istennek sikerült megkomolyodnom. Most Januárban tértem vissza megint kicsit aktívabban ide. Mert rájöttem, hogy nem lenne szabad kockává változnom.A lényeg az, hogy egy jó társaságba kerültem, normális és pár kötözködő ember kivételével.
  Magánéletemről csak párszóban tudok nyilatkozni. Siófokon születtem 16 évig laktam ott, az elmúlt egy évben kipróbáltam mindent amit egy embernek ki lehet, de rájöttem hogy ez így nem lesz oké. Van egy barátnőm kivel együtt vagyok már 8 hónapja (Respect nekem :P). Viszont most sajnos vagy nem sajnos elköltöztünk Nógrád megyébe, Balassagyarmatra. Így nagyon sok felesleges időm lett. A tanulás, sport és kondi után rögtön a számítógép elé vágom be magam. Ezért is pályázok ide. Nem akarlak untatni az életemről tehát legyen elég ennyi. (Tudnák róla reggelig mesélni, de gondolom nem ezért fogsz felvenni/elutasítani). Nagyon jó emberismerő gyerek vagyok és tudok rendet, igazságot tartani. Ezeket mind nevelőapukámtól tanultam , aki katona volt és megtanított mindenre. Az összes focicsapatnál húzó lélektartó ember voltam. És emiatt is nagyon sok barátom van.
[/quote]


E:Csak spórolunk a témákkal -Martin-
« Utoljára szerkesztve: 2015. December 28. - 01:46:01 írta almightymartin »

Nem elérhető AnthonyGates

  • 546
  • AnthonyGates
    • Profil megtekintése
мятη & anGeL
« Válasz #1 Dátum: 2015. Március 31. - 19:25:37 »
0
szekszi <3

Nem elérhető Cappsy

  • Adminisztrátor
  • 2754
    • Profil megtekintése
мятη & anGeL
« Válasz #2 Dátum: 2015. Március 31. - 19:54:07 »
0
Flash, hogyan is kell banolni? :Cry2:
Am jó bemutatkozás lett :D. Nekem is írni kéne egyet, ha már vezetőségi vagyok.  :w00t:

Nem elérhető Flash

  • 5726
  • (っ◕‿◕)っ
    • Profil megtekintése
мятη & anGeL
« Válasz #3 Dátum: 2015. Március 31. - 19:56:08 »
+1
te ismered őket?

Nem elérhető anGeL

  • Adminisztrátor
  • 2158
    • Profil megtekintése
мятη & anGeL
« Válasz #4 Dátum: 2015. Március 31. - 20:28:41 »
+3
Kik ezek a senkik itt felettünk Martin?

Nem elérhető Cappsy

  • Adminisztrátor
  • 2754
    • Profil megtekintése
мятη & anGeL
« Válasz #5 Dátum: 2015. Március 31. - 20:31:55 »
0
Kajak kéne az a ban flash :D

мятη & anGeL
« Válasz #6 Dátum: 2015. Március 31. - 20:33:09 »
+1
Eszem megáll. Kik ezek?
BIZTONSÁGIAK IDE HOZZÁM!!!
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Nem elérhető Flash

  • 5726
  • (っ◕‿◕)っ
    • Profil megtekintése
мятη & anGeL
« Válasz #7 Dátum: 2015. Március 31. - 20:33:45 »
0
BLKDMND$ & anGeL mintha élettársak lennének ._.

мятη & anGeL
« Válasz #8 Dátum: 2015. Március 31. - 20:34:44 »
+1
Most ezzel azt mondod hogy eliteled a massagot?
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Nem elérhető anGeL

  • Adminisztrátor
  • 2158
    • Profil megtekintése
мятη & anGeL
« Válasz #9 Dátum: 2015. Március 31. - 20:36:18 »
+3
Ja, Martin meleg.. eddig nem is tudtátok?

мятη & anGeL
« Válasz #10 Dátum: 2015. Június 20. - 12:16:30 »
0
Ekkora sztárral lehet közös bemutatkozásom? :angel:
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Nem elérhető anGeL

  • Adminisztrátor
  • 2158
    • Profil megtekintése
мятη & anGeL
« Válasz #11 Dátum: 2015. Június 20. - 19:13:15 »
0
Fizeted érte az adót már elég hosszú ideje.  ;)

мятη & anGeL
« Válasz #12 Dátum: 2015. December 28. - 01:20:48 »
0
Idézetet írta: anGeL date=1427826521\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"53537\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Kik ezek a senkik itt felettünk Martin?
 
Ezt kérdem én is
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Nem elérhető EnterR

  • Globális moderátor
  • 4223
  • dawg
    • Profil megtekintése
мятη & anGeL
« Válasz #13 Dátum: 2016. Augusztus 26. - 18:50:23 »
0
jó kis bemutatkozás :)

мятη & anGeL
« Válasz #14 Dátum: 2016. Augusztus 26. - 19:44:22 »
0
Az hát
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal