Szerző Téma: Szabályzat  (Megtekintve 1830 alkalommal)

Nem elérhető TH3

  • 5942
    • Profil megtekintése
Szabályzat
« Dátum: 2012. Október 10. - 18:48:20 »
+2
A videókkal kapcsolatban:
- 1 percnél rövidebb TARTALMÚ (tehát az is ide megy, ha 1:20 hosszú a videó, de ebbõl 35 mp intro) a test és miniclip fórumrészbe kérem nyitni.
- az edit tudást fitogtató videókat a képek/videók részlegbe kérném nyitni
A globális szabályzat továbbra is érvényben van kivéve a vitával kapcsolatos részét az itteni fórumrészre nem teljesen úgy mûködik->> el is magyarázom, hogy mire gondolok.
Tehát, ha valaki esetleg kitesz, egy minõsíthetetlen videót és nem elsõ alkalommal tesz ki ilyen minõségben, akkor ÉN (SheerCold) nem fogok warnt adni senkinek aki esetleg JOGOSAN leszólja, vagy tanácsot ad neki, de az illetõ félreértelmezi, és vita lesz belõle. Engem az ilyen továbbra sem érdekel, és ha valaki ezért warnt ad nektek, akkor gyertek sírva a szoknyám alá, én mindenkit bevédek, amennyiben szerintem nem volt jogos a dolog.
A klánodat, szerveredet, weboldalad továbbra se itt hirdesd, ha mégis sikerülne, akkor a megfelelõ módon (rá mutató linkkel-->
név

 
teheted meg. Amennyiben ez nem sikerül, warn jár érte.
Megkövetelem a normális emberi viselkedést, és nem érdekel, ha valakit az én warnjaim miatt fognak kitiltani innen, pusztán azért, mert egy fogyatékos.
Köszönöm a megértést: SheerCold
« Utoljára szerkesztve: 2014. Március 10. - 22:20:50 írta cappsy »

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal