Enigma

Fórumozó
 • Hozzászólások

  413
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

104 Elfogadott

Enigma felhasználóról

 • Rang
  Vérbeli tag
 • Születésnap Január 1

Egyéb

 • Steam
  Sosem volt.
 • Játékos név
  Nem játszok.
 • Titulus
  Programozó

Utolsó profil megtekintők

528 profil megtekintés
 1. Igen.
 2. Arra, ami a háttérben történik. Lua helyett mondjuk Moonscript, MySQL helyett mondjuk PostgreSQL REST API-n keresztül, vagy esetleg direktben. Valami új. :D
 3. Nemtudom hogy pontosan ez volt-e, nem foglalkozok ilyenekkel. Nem tudok már mit kezdeni az ilyesfajta megszokott felállással rendelkező szerverekkel. Gondolok itt a tipikus Hudra, radarra, actionbarra, megszokott technológiák használata, stb stb.
 4. Nekem a színből és a felépítésből tűnt annak. Miután tőled kikerült a Social, volt egy próbálkozás konkrétan ugyanezzel a színnel, és a panelek is hasonlítanak, ezért gondoltam.
 5. Szokásos komolytalan próbálkozás egy ezeréves SocialGaming moddal. Tőled nem ezt vártam. :D
 6. A trailer attach event source az mindig az a jármű amelyikről lecsatolja a trailert. csinálj egy ilyet: local player = getVehicleOccupant(source) setElementPosition(player, ...)
 7. Szerinted. Élj ebben a tudatban boldogan. A játékosaid is ezen a színvonalon lesznek, mind a 15.
 8. Nemhinném hogy tudod tiltani. Meg is érdemled ha szétcseszik majd.
 9. Mindegy, tesztelni egyrészt nem tudom, másrészt nem is akarom, inkább a kód minőségére vagyok kiváncsi, meg a megoldásra. ha a chatben számol vissza, az is teljesen jó.
 10. Csinálj egy olyan scriptet, hogy ha egy autóval bizonyos sebesség felé mész, akkor elindul egy időzítő, mondjuk 10mp. ha lejár, felrobban, viszont ha lelassítasz akkor resetelődik az időzítő, és nem robban fel. Én 2014ben kaptam ezt a feladatot, megmaradt fejben :D
 11. Githubon pull requestek alapján működnek a dolgok, addig nem kerül be semmilyen kód amíg a maintainerek közül valaki be nem mergeli.
 12. Nem tudom mire számítasz. Valószínű a 99%-a nemtudja mi az az "Extend Gaming", sőt, még a modot sem látta.
 13. Tudom hogy nem nekem szólt, de pont nem ezen fog múlni. Én 7 éve beszélek perfekt angolul mégsincs papírom róla. Akkor nemtudok? :) Ott süllyed az ember lefelé, amikor végzettséggel dobálózik, mert a tudás nem függ tőle. Nem is állítottam hogy nagy programozónak tartod magad, nemtudom hol láttad tőlem. Csak nagyon sok embernél észreveszem hogy televan a leírása nyelvekkel, amiket állítása szerint tud, azonban az általa felrakott kérdések nem ezt tükrözik. A hello worldtől nem lesz az ember Java szakértő, se egyéb más nyelv szakértője. Ha ezen múlna, akkor 30 nyelv lehetne a leírásomban, holott egy sincs. Aki hosszú ideje programozik, eljut arra a szintre hogy nem a nyelveket számolja már, hanem amiket megtanult a programozásról, és amiket tud hasznosítani, illetve érti. Ezernyi fogalom, amik minden nyelvben előjönnek, és attól még hogy bemagolod hogy System.out.println("Programozó vagyok");, attól még nem fogod tudni hogy pl mi a System, mit is takar az out, és sorolhatnám. Ez nem így működik. Annyiféle fogalmat tudnék felsorolni amik programozóknál alap dolgok, viszont a 90%-áról valószínű nem hallottál. Ezzel semmi gond sincs, de akkor ne legyen benne a leírásodban hogy te ezt meg azt tudod. Mert nem.