InFIeL_HuN

Fórumozó
 • Hozzászólások

  348
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

19 Újonc

InFIeL_HuN felhasználóról

 • Rang
  Vérbeli tag
 • Születésnap 1999-08-24

Egyéb

 • Játékos név
  InFIeL_HuN
 • Titulus
  Munka: Pawno

Utolsó profil megtekintők

81 profil megtekintés
 1. És mi a garancia arra, hogy ennek nem lesz le szarva a fejlesztése fél év múlva?
 2. Haverom küldött egy képet amin látszik, hogy szerverre való csatlakozás után megváltozik a serial-ja. Ez miért lehet?
 3. Ez már hanyadik multiplayer a GTA 5-höz? Ez ugyanolyan mint a GTA Network.
 4. Üdv. MTA-ban a serial mihez köthető? Értem itt pl alaplapba van valami azonosító amit onnan kikér?
 5. Üdv. GTA 5 eladó Social Clubb accountból. Az accountban változtatható felhasználónév/e-mail cím. (felhasználónevet 365 naponta lehet csak változtatni)
 6. Üdv. GTA 5-be lehet olyat csinálni, hogy egyik social club accountból a másikba át másolni a mentéseim/gta online statisztikám? Mint ami van transfer PS4-ről vagy más konzolról át transferelni PC-re a karaktereid csak accountal megcsinálni. Illetve még annyi kérdésem lenne, hogyha steam-re megvettem a GTA 5-öt akkor olyat nem lehet csinálni, hogy a steam indítása nélkűl fusson a GTA 5 tehát social clubból indítom. Amikor steam-en megvettem a GTA 5-öt akkor kaptam hozzá egy social club kulcsot ami kell az első indításnál de ezt már nem tudom felhasználni a social club oldalán. Válaszokat előre is köszönöm!
 7. Üdv. Valaki nem tudja, hogy a gta networkben lehetséges-e engedélyezni az alap gta-s tuning rendszert? Válaszokat előre is köszönöm!
 8. Üdv. Valaki megtudná mondani, hogy mi a gond ezzel a timerrel? Egyszer lefrissül utána le áll a timer. <script> setInterval(function () { document.getElementById('ora').innerHTML='".date("Y.m.d H:i:s")."'; }, 1000); </script>
 9. Üdv. Aki gyakrabban használja a 000webhostot az már észrevehette, hogy új kezelőfelületet kapott az oldal és eltűnt az összes régi weboldal ami a régi kezelő felületen volt. Most kaptam egy linket ( https://www.000webhost.com/cpanel-login?to=old&from=panel ) amivel még belehet jelentkezni a régi kezelőfelületre de itt meg már azt írja az oldal a domainemnél, hogy a névszerverek törölve lettek és így nem tudom letölteni az oldalam. Valaki nem tudja, hogy ilyenkor mi a teendő? Válaszokat előre is köszönöm!
 10. Azt próbálgattam de azt nem tudtam megcsinálni, hogy csak a saját rangjukat tudják állítgatni másét pedig ne.
 11. Üdv. Hogyan lehet olyan Privilege kulcsot készíteni TS3-ra amit akárhányszor fellehet használni?
 12. Üdv. Hogyan lehet olyan "azonosító" kódokat generálni mint pl youtubeon vannak az urlben a videó azonosítója. Erre gondolok: youtube.com/watch?v="wdi8qSAuu3A"
 13. Nem a konzolba írtam hanem a server.cfg-be csak mivel lefut a server.cfg szerver induláskor ezért kiírja a konzol, hogy ismeretlen parancs futott le.
 14. Az indítóba parancsba csak mapot szoktam megadni. Nem jó a -usercon se :S
 15. Nem jó. Ugyanazt írja ki.