InFIeL_HuN

Fórumozó
 • Hozzászólások

  356
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

19 Újonc

InFIeL_HuN felhasználóról

 • Rang
  Vérbeli tag
 • Születésnap 1999-08-24

Egyéb

 • Játékos név
  InFIeL_HuN
 • Titulus
  Munka: Pawno

Utolsó profil megtekintők

172 profil megtekintés
 1. Nem értem. Most ha rá gotozok id0-ra akkor nem id0-ra gotozz hanem 65535-ös id-re. És akkor most 65535-re adjak +1-et?
 2. Üdv. Valaki eltudná mondani, hogy hogyan lehet sscanfba azt a bugot kijavítani, hogy restart után ID0 játékost az sscanf ne érzékelje invalid player id-nek (65535)? Másik fórumon azt olvastam, hogy ez javítva lett de mégsem jó. Próbáltam keresni régebbi sscanf verziót de nem találtam és a hivatalos letöltő linkek sem jók már a topikban. Egyedül amit kurta írt utolsó oldalon azt használom jelenleg. http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=570927&page=17
 3. Már sajna az is megvolt. Próbáltam Windows 7-et azon se jó WIndows 10-et azon se jó. Nem értem mi a tökömtől lett egyik napról a másikra hirtelen szar.
 4. Már megvolt ez is csinálva vagy 5x de nem jó úgyse.
 5. Üdv. Valaki tudna segíteni abba, hogy a Steam indításnál egyik napról a másikra miért írja ezt a hibát? Failed to load steamui.dll Már a Steam Támogatásnak is írtam és ők meg azt mondták, hogy ebben nem tudnak segíteni vigyem el a gépet szervizbe. Azért meg most nem szeretném elvinni a gépet szervizbe mert nem jó egy dll fájl. Neten mindent megnéztem minden videót minden leírást egyik se segített rajta. Esetleg akinek volt már ilyen problémája a Steam-el az mit tudott csinálni ezzel a hibával? Már a gépet is újra raktam az se segített rajta semmit. Letölti a Steam update-t felrakja majd kiírja a hibát. Válaszokat előre is köszönöm!
 6. forward updateVehiclePos(); new Float:X, Float:Y, Float:Z; new bool:Radio[MAX_VEHICLES]; new RadioLink[MAX_VEHICLES][256]; public OnGameModeInit() { SetTimer("updateVehiclePos", 1000, true); return 1; } public updateVehiclePos() { for(new iv = 0; iv < MAX_VEHICLES; iv++) { if(Radio[iv] == true) { GetVehiclePos(iv, X, Y, Z); for(new i = 0; i < MAX_PLAYERS; i++) { PlayAudioStreamForPlayer(i, RadioLink[iv], X, Y, Z, 5.0); } } } } Nem biztos jó, nem teszteltem. Ha az egyik járműn a Radio változó true akkor a RadioLinket indítja 5 koordináta közelben. Azt, hogy milyen közel vagy távol induljon el a rádió a PlayAudioStreamForPlayer függvény végén találod az "5.0"-t kell átírni nagyobbra vagy kisebbre.
 7. Duplán nyitottad meg a témát. ( https://gtakozosseg.hu/index.php?/topic/64492-defensiverpg-admin-adás/ ) Másold be ide a parancsot.
 8. Üdv. Érdeklődnék, hogy valaki eltudná-e esetleg mondani, hogy hogyan lehet készíteni CoD4-re egy normális tört linuxos szervert? Addig sikerűlt mindig eljutnom, hogy belső hálózatról felenged a szerveremre de külső ip-ről mindig azt a hibát írja, hogy "Key Code in use. Please try reconnecting later.". Valaki esetleg megtudná mondani, hogy mi lehet a probléma?
 9. És mi a garancia arra, hogy ennek nem lesz le szarva a fejlesztése fél év múlva?
 10. Haverom küldött egy képet amin látszik, hogy szerverre való csatlakozás után megváltozik a serial-ja. Ez miért lehet?
 11. Ez már hanyadik multiplayer a GTA 5-höz? Ez ugyanolyan mint a GTA Network.
 12. Üdv. MTA-ban a serial mihez köthető? Értem itt pl alaplapba van valami azonosító amit onnan kikér?
 13. Üdv. GTA 5 eladó Social Clubb accountból. Az accountban változtatható felhasználónév/e-mail cím. (felhasználónevet 365 naponta lehet csak változtatni)
 14. Üdv. GTA 5-be lehet olyat csinálni, hogy egyik social club accountból a másikba át másolni a mentéseim/gta online statisztikám? Mint ami van transfer PS4-ről vagy más konzolról át transferelni PC-re a karaktereid csak accountal megcsinálni. Illetve még annyi kérdésem lenne, hogyha steam-re megvettem a GTA 5-öt akkor olyat nem lehet csinálni, hogy a steam indítása nélkűl fusson a GTA 5 tehát social clubból indítom. Amikor steam-en megvettem a GTA 5-öt akkor kaptam hozzá egy social club kulcsot ami kell az első indításnál de ezt már nem tudom felhasználni a social club oldalán. Válaszokat előre is köszönöm!
 15. Üdv. Valaki nem tudja, hogy a gta networkben lehetséges-e engedélyezni az alap gta-s tuning rendszert? Válaszokat előre is köszönöm!