InFIeL_HuN

Fórumozó
 • Hozzászólások

  366
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

20 Újonc

1 követő

InFIeL_HuN felhasználóról

 • Rang
  Vérbeli tag
 • Születésnap 1999-08-24

Egyéb

 • Steam
  codyhun27
 • Játékos név
  InFIeL_HuN
 • Weboldal
  http://steamcommunity.com/id/codyhun27

Utolsó profil megtekintők

731 profil megtekintés
 1. Nincs semmi speciális karakter a nevemben (infiel27). A névlopást én sem értem miért írja ha nem is lehet olyan névvel regisztrálni Originre ami már foglalt.
 2. Üdv. Szeretnék játszani Battlefield 4-el de valamiért amint felcsatlakozok egy szerverre egyből kidob a pb. Miért lehet ez? Bekapcsoltam a pb logot és ott ilyeneket látok: [01.20.2018 01:54:53] WARNING: PB Kicks for Name Stealing and Level 1 PB Restrictions on this Server [01.20.2018 02:00:19] WARNING: PB Kicks for Name Spamming and Non-standard Characters and Level 2 PB Restrictions on this Server [01.20.2018 02:06:39] WARNING: PB Kicks for Level 1 PB Restrictions on this Server [01.20.2018 02:18:36] WARNING: PB Kicks for Level 1 PB Restrictions on this Server [01.20.2018 02:28:33] WARNING: PB Kicks for Level 1 PB Restrictions on this Server [01.20.2018 02:46:12] WARNING: PB Kicks for Level 1 PB Restrictions on this Server [01.20.2018 02:55:13] WARNING: PB Kicks for Level 1 PB Restrictions on this Server Megnéztem a GUID-m a pbbans oldalon de nem talált semmi kitiltást ezen a guid-n. Mióta Windows 7-ről Windows 10-re váltottam azóta van jelen ez a probléma lehetséges, hogy a Windows 10 miatt? Battlefield 3-al enged játszani ott nem kickel a pb. Valakinek valami tippje van, hogy miért csinálhatja ezt?
 3. Igen azt elfelejtettem mondani mit használok, bocsi. :D Azt mondták, hogy ha nem szeretném weboldallal összekötni a szervert akkor az sqlite is megfelelő adatok eltárolására.
 4. INSERT INTO users "SET" nem jó sqlite-ba csak mysql-ba. Legalábbis debugscript hibát ad vissza rá. (dbExec failed; near "SET": syntax error) De már megoldottam valahogy. Köszi a segítséged! :D
 5. Még mindig nem jó valami sajnos. Miután ez lefut dbExec(db_connection, "INSERT INTO users (username,password,serial,ip) VALUES (?,?,?,?)", uname, hash("md5", pw), getPlayerSerial(source), getPlayerIP(source)) a dbPollokban a query_lines változó mindig csak 1-et ad vissza, még akkor is ha nem talál 1 sort se.
 6. És, hogy ha most csak egy konkrét felhasználóra szeretnék rákeresni akkor is a "SELECT * FROM tablanev"-et kellene használnom? Mert ez most mindent kijelöl a táblába az összes felhasználót. Ha "SELECT * FROM tablenev WHERE username=felhasznalo123"-at használnám akkor csak azt a felhasználót jelölné ki akivel éppen dolga van. Valami ilyesmire gondolok amit leírtál alapján dbQuery(function(query) local query, query_lines = dbPoll(query, 0) if query_lines > 0 then -- van találat else -- nincs találat end end, connection, "SELECT * FROM tablaneve WHERE username='felhasznalo123'") Ennek működnie kellene elvileg nem?
 7. Üdv. MTA-ba ha insertelek valamit a dbQuery-vel utána miért ad minden SELECT-re 1 sort? Tehát van egy regisztrációs rendszer amibe ha regisztrál valaki lefut pl ez: INSERT INTO users (username,password) VALUES ('valami','valami123') Ezután az INSERT után egy SELECT nem működik normálisan. Tehát ha megakarom nézni, hogy van-e ilyen játékos az adatbázisba akkor 1 sort ad vissza mindig. SELECT 0 FROM users WHERE username='ilyenugysincs' AND password='ilyenjelszosincs' Itt vissza kellene adni 0 sort mert ilyen felhasználó-jelszó páros nincs az adatbázisba de valamiért mégis 1 sort ad vissza. És az az érdekes mielőtt még nem fut le az INSERT addig tökéletesen működik a SELECT is és annyi sort ad vissza amennyit talál. Próbáltam közvetlen az adatbázisba lefuttatni az sql-t ott tökéletesen működik. A talált sorokat így kérem le: adatok, sorok, last_insert_id = dbPoll(dbQuery(db_kapcs, "SELECT 0 FROM users WHERE username='"..uname.."' AND password='"..pw.."'"), -1) if sorok == 0 then nincs ilyen felhasználó else van ilyen felhasználó end Mi lehet a probléma? Válaszokat előre is köszönöm!
 8. Üdv. Valaki esetleg aki ért a courier-hez az megtudná nekem mondani, hogy felhasználót, hogy lehet hozzá adni úgy, hogy imapon keresztül belehet jelentkezni egy levelezőprogram segítségével? Eddig ezt a leírást követtem ( http://www.courier-mta.org/authlib/README_authlib.html#authuserdb ) de akárhányszor csinálom meg bejelentkezésnél mindig azt írja, hogy "Login failed.". Válaszokat előre is köszönöm!
 9. Már azzal is sokat próbálkoztam de nem jön be senki a beszélgetésbe akivel tudnék beszélni csak kiírja, hogy várjak kb 5 percet és valamelyik kollégájuk csatlakozni fog. 2-3 óra hosszáig szokott nyitva lenni az az ablak és senki nem jön be abba a beszélgetésbe.
 10. Üdv. Originen bekapcsoltam ezt a másodlagos ellenőrzést ami ugyebár egy kódot kér minden bejelentkezésnél ami a telefonon van a "Google Hitelesítő" alkalmazásba. Nos én ezt az alkalmazást elvesztettem a telefonomról és most hiába rakom vissza azt az alkalmazást a Google úgy tűnik nem menti le sehova a Google felhasználómba szóval ezeket a kódokat nem érem el és nem tudok ez által bejelentkezni. Írtam az Originnek már nem egyszer nem kétszer hanem nagyon sokszor facebookon, origin supporton, emailben és semmit nem reagálnak rá. Szinte havonta írok nekik és semmit nem tesznek. Ilyenkor mi a teendő? Elég sok pénz van abban az accban szóval nem szeretnék megvenni még egyszer mindent előröl. Valakivel esetleg történt már ilyen és ha igen mit tudott ilyenkor csinálni? UPlayel is ugyanez volt de ő nekik írtam és 2 óra alatt megcsináltuk miután beazonosítottak, hogy tényleg én vagyok a felhasználó tulajdonosa és kikapcsolták ezt a másodlagos ellenőrzést. Válaszokat előre is köszönöm! Itt egy kép róla ha valaki nem tudná esetleg miről beszélek.
 11. Nem értem. Most ha rá gotozok id0-ra akkor nem id0-ra gotozz hanem 65535-ös id-re. És akkor most 65535-re adjak +1-et?
 12. Üdv. Valaki eltudná mondani, hogy hogyan lehet sscanfba azt a bugot kijavítani, hogy restart után ID0 játékost az sscanf ne érzékelje invalid player id-nek (65535)? Másik fórumon azt olvastam, hogy ez javítva lett de mégsem jó. Próbáltam keresni régebbi sscanf verziót de nem találtam és a hivatalos letöltő linkek sem jók már a topikban. Egyedül amit kurta írt utolsó oldalon azt használom jelenleg. http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=570927&page=17
 13. Már sajna az is megvolt. Próbáltam Windows 7-et azon se jó WIndows 10-et azon se jó. Nem értem mi a tökömtől lett egyik napról a másikra hirtelen szar.
 14. Már megvolt ez is csinálva vagy 5x de nem jó úgyse.
 15. Üdv. Valaki tudna segíteni abba, hogy a Steam indításnál egyik napról a másikra miért írja ezt a hibát? Failed to load steamui.dll Már a Steam Támogatásnak is írtam és ők meg azt mondták, hogy ebben nem tudnak segíteni vigyem el a gépet szervizbe. Azért meg most nem szeretném elvinni a gépet szervizbe mert nem jó egy dll fájl. Neten mindent megnéztem minden videót minden leírást egyik se segített rajta. Esetleg akinek volt már ilyen problémája a Steam-el az mit tudott csinálni ezzel a hibával? Már a gépet is újra raktam az se segített rajta semmit. Letölti a Steam update-t felrakja majd kiírja a hibát. Válaszokat előre is köszönöm!