InFIeL_HuN

Fórumozó
 • Hozzászólások

  351
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

19 Újonc

InFIeL_HuN felhasználóról

 • Rang
  Vérbeli tag
 • Születésnap 1999-08-24

Egyéb

 • Játékos név
  InFIeL_HuN
 • Titulus
  Munka: Pawno

Utolsó profil megtekintők

124 profil megtekintés
 1. forward updateVehiclePos(); new Float:X, Float:Y, Float:Z; new bool:Radio[MAX_VEHICLES]; new RadioLink[MAX_VEHICLES][256]; public OnGameModeInit() { SetTimer("updateVehiclePos", 1000, true); return 1; } public updateVehiclePos() { for(new iv = 0; iv < MAX_VEHICLES; iv++) { if(Radio[iv] == true) { GetVehiclePos(iv, X, Y, Z); for(new i = 0; i < MAX_PLAYERS; i++) { PlayAudioStreamForPlayer(i, RadioLink[iv], X, Y, Z, 5.0); } } } } Nem biztos jó, nem teszteltem. Ha az egyik járműn a Radio változó true akkor a RadioLinket indítja 5 koordináta közelben. Azt, hogy milyen közel vagy távol induljon el a rádió a PlayAudioStreamForPlayer függvény végén találod az "5.0"-t kell átírni nagyobbra vagy kisebbre.
 2. Duplán nyitottad meg a témát. ( https://gtakozosseg.hu/index.php?/topic/64492-defensiverpg-admin-adás/ ) Másold be ide a parancsot.
 3. Üdv. Érdeklődnék, hogy valaki eltudná-e esetleg mondani, hogy hogyan lehet készíteni CoD4-re egy normális tört linuxos szervert? Addig sikerűlt mindig eljutnom, hogy belső hálózatról felenged a szerveremre de külső ip-ről mindig azt a hibát írja, hogy "Key Code in use. Please try reconnecting later.". Valaki esetleg megtudná mondani, hogy mi lehet a probléma?
 4. És mi a garancia arra, hogy ennek nem lesz le szarva a fejlesztése fél év múlva?
 5. Haverom küldött egy képet amin látszik, hogy szerverre való csatlakozás után megváltozik a serial-ja. Ez miért lehet?
 6. Ez már hanyadik multiplayer a GTA 5-höz? Ez ugyanolyan mint a GTA Network.
 7. Üdv. MTA-ban a serial mihez köthető? Értem itt pl alaplapba van valami azonosító amit onnan kikér?
 8. Üdv. GTA 5 eladó Social Clubb accountból. Az accountban változtatható felhasználónév/e-mail cím. (felhasználónevet 365 naponta lehet csak változtatni)
 9. Üdv. GTA 5-be lehet olyat csinálni, hogy egyik social club accountból a másikba át másolni a mentéseim/gta online statisztikám? Mint ami van transfer PS4-ről vagy más konzolról át transferelni PC-re a karaktereid csak accountal megcsinálni. Illetve még annyi kérdésem lenne, hogyha steam-re megvettem a GTA 5-öt akkor olyat nem lehet csinálni, hogy a steam indítása nélkűl fusson a GTA 5 tehát social clubból indítom. Amikor steam-en megvettem a GTA 5-öt akkor kaptam hozzá egy social club kulcsot ami kell az első indításnál de ezt már nem tudom felhasználni a social club oldalán. Válaszokat előre is köszönöm!
 10. Üdv. Valaki nem tudja, hogy a gta networkben lehetséges-e engedélyezni az alap gta-s tuning rendszert? Válaszokat előre is köszönöm!
 11. Üdv. Valaki megtudná mondani, hogy mi a gond ezzel a timerrel? Egyszer lefrissül utána le áll a timer. <script> setInterval(function () { document.getElementById('ora').innerHTML='".date("Y.m.d H:i:s")."'; }, 1000); </script>
 12. Üdv. Aki gyakrabban használja a 000webhostot az már észrevehette, hogy új kezelőfelületet kapott az oldal és eltűnt az összes régi weboldal ami a régi kezelő felületen volt. Most kaptam egy linket ( https://www.000webhost.com/cpanel-login?to=old&from=panel ) amivel még belehet jelentkezni a régi kezelőfelületre de itt meg már azt írja az oldal a domainemnél, hogy a névszerverek törölve lettek és így nem tudom letölteni az oldalam. Valaki nem tudja, hogy ilyenkor mi a teendő? Válaszokat előre is köszönöm!
 13. Azt próbálgattam de azt nem tudtam megcsinálni, hogy csak a saját rangjukat tudják állítgatni másét pedig ne.
 14. Üdv. Hogyan lehet olyan Privilege kulcsot készíteni TS3-ra amit akárhányszor fellehet használni?
 15. Üdv. Hogyan lehet olyan "azonosító" kódokat generálni mint pl youtubeon vannak az urlben a videó azonosítója. Erre gondolok: youtube.com/watch?v="wdi8qSAuu3A"