AnthonyGates

Fórumozó
 • Hozzászólások

  546
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

157 Elfogadott

4 követő

AnthonyGates felhasználóról

 • Rang
  AnthonyGates
 • Születésnap 1997-06-04

Egyéb

 • Játékos név
  Anthony_Gates
 • Weboldal
  https://westrpg2019.eu
 • Titulus
  Híd - WestRPG 2019 Fejlesztő

Utolsó profil megtekintők

801 profil megtekintés
 1. StuntLife +rep
 2. Az év legaktívabb Ben-je
 3. xd abba is hagyja
 4. Tanusítom! Szinte minden nap ír nekem segítségért - és új (elég fasza) dolgokat csinál.
 5. Ilyen formában ez nem megoldható sajnos, mert az indexek elcsúsznak. Írd újra az adatbetöltést és a mentést, hogy az SQL mezők neve alapján működjön.
 6. https://github.com/samp-incognito/samp-streamer-plugin/wiki/Natives-(Miscellaneous)#Streamer_GetNearbyItems https://github.com/samp-incognito/samp-streamer-plugin/wiki/Natives-(Miscellaneous)#Streamer_GetAllVisibleItems https://github.com/samp-incognito/samp-streamer-plugin/wiki/Natives-(Miscellaneous)#Streamer_GetDistanceToItem Ebből a háromból maximálisan össze kell tudnod rakni.
 7. Valóban szükség lenne a teljes kódra - ha még aktuális a kérésed - hiszen ahogy @Kovacs_Richard említette, valószínűleg egy hibásan lekódolt visszatérés okozza ezt a hibajelenséget.
 8. Sikerült azóta megoldani?
 9. Ezt én -kezdőként- egyeltalán nem javallom. Ha a későbbiek folyamán bármilyen változtatásra szorulsz, elég irtózatos SQL lekérdezések által tudsz csak módosítani az értékeken. Nyilván az X,Y,Z,A tengelyeken túl nem fog változni semmi, így itt kielégítő lehet ez a módszer, de ahol bővülhet, változhat a lista amit beillesztesz a stringbe, ott már könnyedén szopóágra teheted magad.
 10. Most én miért lettem megemlítve ebben a posztban? :O Annyit írtam, hogy - mikor még csak a képekről volt szó - indokolatlanul beleálltatok Rasheed-ba. Azóta nem szóltam hozzá, mert mindkét fél elkezdett faszkodni. Ez tény.
 11. Valami köcsög beregisztrált a nevemmel. :( Fel szerettem volna menni de már regisztrálva volt a karakterem, gondolom jóindulattal.
 12. Inkább játszunk Rasheed-al.
 13. Nektek is lett egy saját Kydo-tok :O Vagány helyzet, mi? :D
 14. Kérném a topic megtisztítását, az Off-topicra való tekintettel. A fő bejegyzésben megtalálható a válasz a ki-kicsoda kérdéskörre.
 15. TLDR szöveg tartalma tömören: XD --- Valójában soha nem mondtam, hogy a West modja egyedi (de ez hogy is jön ide btw), csupán azt, hogy rengeteg munkám és egyedi ötletem volt benne, amit végül kipublikáltam. Az új mód pedig: Ez egy másik projekt, más elvárásokkal és igényekkel. Ahogy említettem nem annyiból állunk, hogy Forint van meg cibbány bandák, hanem annál sokkal összetettebb, így elkerülhetetlen volt egy teljesen új, korszerű játékmód megalkotása. A csapat egy része West-admin: Én fejlesztettem ott is, ez tény. Sőt, Maki is tevékenykedett ott mint webfejlesztő (csak a kutya se tudta ezt), és még Macket is régebb óta ismerjük, mint a West átvétele volt (2018 szeptember). Így tehát már ez a "vád" sem állja meg a helyét. Ez a projekt nem egy West-utórengés, hanem egy teljesen független különálló téma. Gondoltad volna? Volt időszak a WestRPG fejlesztői "karrierem" alatt, amikor Maki volt a West tulajdonosa. Egyszerű a dolog, baráti társaságról van szó. :) Ezt a ki kicsoda dolgot pedig @whadez meg is fejtette. Nehéz feladvány volt.