AnthonyGates

Fórumozó
 • Hozzászólások

  530
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

156 Elfogadott

3 követő

AnthonyGates felhasználóról

 • Rang
  AnthonyGates
 • Születésnap 1997-06-04

Egyéb

 • Játékos név
  Anthony_Gates
 • Weboldal
  https://westrpg2019.eu
 • Titulus
  Híd - WestRPG 2019 Fejlesztő

Utolsó profil megtekintők

719 profil megtekintés
 1. Igen.
 2. Karakter halála | CK A karakter élete fontos tényező a játékban. Érdemes vigyázni rá, hisz a halál esetén jelentős veszteség érheti a karakter tulajdonosát, hiszen a szerveren kétféleképp lehet "meghalni". A karakter tulajdonosa dönti el, hogy melyiket szeretné, halálonként.Hogy mik is ezek? Súlyos sérülés: Ilyenkor a karakter élete nullára csökken, a nála lévő vagyontárgyak teljes egészében elvesznek, és egy egységesen három perces "rekreációs státuszba" kerül az adott karakter. Ez tulajdonképp afféle késleltetésnek tudható be, hogy még véletlen se legyen lehetőség az adott RP szituációba visszatérni. Ezután a karakter üres inventoryval a házához, vagy a választott spawn helyhez kerül. CK - Karakterhalál: A karakter teljes vagyona, neve, minden rendőrségi és egyéb aktája, ingatlanai törlődnek a rendszerből, a játékos lehetőséget kap a név, kor, származás megváltoztatására.
 3. LOL emberek. cc 10 sor PHP-ból kezeltem le az egészet, aztán sampos HTTP GET requestel bekértem az adatot és további feldolgozásra használtam SAMP-ban. Tökre elhiszem hogy menő az xml meg a soap, meg wdsl igy és úgy. De ha nem gondolkodik az ember ésszerűen, csak a technológiát halmozza halomra, nem jut előre valójában. Most olyan szivesen bemásolnám ide a kódot, úgy cépluszplusz meg szappan jelleggel. Csak ez nem egy OS projekt.
 4. Javítottam az SSL hibát.
 5. Szerintem nem az a lényeg, hogy miként valósítottuk meg, hanem hogy MI megvalósítottuk! ;) Időközben az arculatunkhoz alakítottuk a főoldalunkat is. Természetesen a végleges weboldal, arculat nem lesz ennyire flexelős a színekkel, csupán egy kis szoktatás, hogy tudjátok mihez kötni a szervert és a színeit! Pompa indul! https://www.empirerpg.hu
 6. Jackpot. ;)
 7. Nem szeretnék minden kulisszatitkot megosztani. A válasz (nálunk) nem a SA-MP-ban keresendő, a játékmód csak egy SQL mezőből olvassa ki időszakosan az aktuális adatot.
 8. Euróban vannak definiálva az árak, de a megjelenítés forint, így talán érthetőbb.
 9. Természetesen mérlegeltük ezt a kérdést a tervezésnél. Egyrészt az MTA-hoz nem nagyon értünk, és potenciált sem láttunk rá, hogy megkedveljük. Másrészt pedig, valahogy nem hiányzik az internetes modoltkocsi-méregető tizen néhány éves hadsereg. SA-MP-ban még mindíg magasabb az átlag életkor/érettségi ráta.
 10. EmpireRPG - Birodalmat építünk! Tengermély üdvözletünk mindenkinek, ez itt a készülő legrealisztikusabb magyar alapokra épülő San Andreas Multiplayer RPG szerver, az EmpireRPG. A projektünk tagjai: Maki: A projekt egyedüli vezetőjevezetője és finanszírozója, továbbá webfejlesztője. Walter Barette: A játékszerver módjának egyedüli fejlesztője. (Én) Mack: Vezető adminisztrátor (Adminisztrátorokért és a szerver fejlesztésének ütemezéséért felelős személy) Chez: A discord szerver zavartalan üzemeléséért felelős személy. Weboldal: https://www.empirerpg.hu Discord: https://discord.gg/DuuhAhk A projektről A kezdeményezés Maki (ismerhetitek: smf-support) fejéből pattant ki. A terve az volt, hogy létrehozza magyarország úgymond SA-MP világra tekintett másolatát. A teljes állami infrastruktúrával, lehetőségekkel, gazdasági és társadalmi jelennel megtűzdelt magyarsággal. A célunk ennek megvalósítása közösen. A mai Roleplay elvárásoknak megfelelően a hazai szcénában egyedülálló RPG szabálykönyv kidolgozása mellett kizárólag a webes felületünkön lehet majd regisztrálni, egy karaktertörténet kíséretében. Hiszünk benne, hogy megfelelő hozzáállással és a hozzáértésünkel egy remek játékmódot, rendszert fogunk tudni prezentálni a játékosok számára és úgy véljük, hogy nem attól lesz magyar rp a magyar rp, hogy a frakciók nevei magyarok és forintban mérik a töménytelen mennyiségű pénzt. Discord Jelenleg a közösségünk fő platformja a discord. Természetesen a honlapunk elkészítése is gőzerővel halad, onnantól majd az veszi át a közösségépítő szerep jelentős részét. Csatlakoznál? Klikk! BANK A bankrendszerünk lehetővé teszi majd számotokra azt, hogy több (maximum 5) bankszámlát birtokoljatok, akár több különböző banknál. Hogy miért jó ez? Minden egyes bank különböző ajánlattal és konstrukcióval áll a játékosok rendelkezésére, így természetesen a kezetekben lesz a lehetőség, hogy a legjobban gazdálkodjatok a megtermelt pénzetekkel. Vigyázat, nem nehéz belebukni! ;) Fotóalbum: https://imgur.com/a/X3lczV0 PÉNZNEM A szerverünkön egy (gyakorlatilag két) pénznem található meg. Senki sem gondolta volna, de a szerverünk hivatalos fizetőeszköze a Forint. Azonban, a szokásos rendszerekkel ellentétben mi ezt is megcsavartuk! A szerver gazdasági helyzete jónéhány tényezőtől függ, amire online eltöltött idő alatt majd rájöhetnek a játékosaink, ám kiemelném a már említett két pénznemet... A pénz értékét meghatározza a valós euró-forint árfolyam, így már méginkább meggondolandóak a majdani befektetések. Hisz nem mindíg olyan rózsás a helyzet, nem egyszerű minden üzletből nagy haszonnal távozni. És sajnálatos módon a reggeli kávénk, kakaónk, péksüteményünk ára is változatos innentől, így nem feltétlen célszerű minden nap egy 500-assal indítani a napunkat. Továbbá a járművünk sem lehet minden nap kétezerért teletankolni. :P A szerver fejlesztés alatt, a fórum topic pedig feltöltés alatt.
 11. printf(LOGIN_PASSWORD[playerid]); printf(JatekosInfo[playerid][Password]); printf(hashpass); A setspawninfofelé pl. Meglátod majd hol van a kutya elásva. :)
 12. worldwar

  Nem is volt beépítve a rendszerbe, hogy vágjon ki. De mindig tudtuk, hogy ki kicsoda, csak te hazudoztál állandóan. :D
 13. worldwar

  "aki ismeri a phpmyadmint és tudja is használni" A WestRPG valaha volt két leghasznosabb függvénye: isKyd() isMultiAccount() + a borsodiak ellen yo ez is:
 14. worldwar

  Szerény tudásom szerint a kliensoldali MAC címet nem tudod kinyerni PHP-ban, maximum helyi hálózaton.
 15. worldwar

  Ne haragudj a kérdésért, de mégis milyen módon kérdezitek le a felhasználó MAC címét?