AnthonyGates

Fórumozó
 • Hozzászólások

  487
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

147 Elfogadott

AnthonyGates felhasználóról

 • Rang
  AnthonyGates
 • Születésnap 1997-06-04

Egyéb

 • Titulus
  Fórumozó
 1. Lyukóvölgyi önkormányzat
 2. Rendben, szia!
 3. A westrpg is egy szar!!!44! már nem csak a class!
 4. Látom nem vagy adminéhes :O
 5. A beteges vágyat az admin iránt, és az adminteam fúrkálását tudom tanusítani. nálunk kivételesen jogos volt az adminnal kapcsolatban a véleményed.
 6. enyi!! sok sikert a szerverhez! majd dosolnak titeket is :( csak akkor kit okolnak majd? xdd
 7. Inkább már az a gáz, amit itt tolsz na szia
 8. Szerintem offoljátok magatokat mindannyian köszhelo.
 9. Na srácok, ez a topik nem erről szól, ez nem a westrpg foruma, ahogy a flymtaé sem. A választ megkaptad, barackosbudipapír. a téma pedig zárható, de akár törölhető is. A szerver már nem ezen a címen üzemel, es a leírás sem a legpontosabb. a kritikát elfogadtuk. Szép napot.
 10. Akkor miért?
 11. rendben, szia!
 12. Attól függetlenül, hogy AdamB-vel nézeteltérésünk lett (amit nem értek), szánalmasnak és gyermeteg dolognak tartom a másik foglalkozásával való poénkodást (ben kivételével, ő egy [email protected]) és azt, hogy képesek vagytok egy játékon így összeveszni. Emberek, miért akartok beleszólni abba, hogy hogyan osztja be az idejét bárki is? Fordíthatta volna hasznosabbra? Lehet. Megoldhatná egy hónap alatt is? Lehet. Ő így csinálja, ezzel szerintem semmi baj nincs. Ha belebukik sem ti, hanem Ő szívja meg. Hajrá!
 13. [18:11:49] Üzeneted elküldve: azt ne mond hogy nem szivtok spanglit, mert én most azonnal lelépek és többet nem is jövök fel a szerverre [18:13:19] Üzeneted elküldve: elég gázak vagytok akkor már bocsi. bandába hogy lehet belépni? Ezután akarsz te bármit is megbeszélni? Nem akartunk ezzel komolyabban foglalkozni, de akkor itt elmondom. A stílusod miatt lettél kitiltva a szerverről, majd szintén a stílusod miatt a fórumról is. A kérelmeid pedig azért lettek törölve, mert a logon kívül nem volt benne semmilyen kultúrált tartalom. Egyébként, a frakciók nincsenek korlátozva, Discord szerverünk nincs egy ideje, a TS pedig a szabályzat szerint NEM kötelezhető. " nem tudok semmi izgalmasat csinálni ameddig nem vagyok illegális frakció tag " Ezt kifejtenéd? A drog és fegyver gyártáson kívül nincs illegális frakcióhoz kötött "izgalmas" dolog. Mindannyian fel tudjuk magunkat találni, ezért is vagyunk - a támadások ellenére is - átlag 15-en a szerveren. Számunkra nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg. A viselkedéseddel pedig, bocsi, de nem tettél hozzá a szerverhez. Ezért kaptad azt, amit. Természetesen a korábbi beszólásaid miatt teleportáltam hozzád, és kérdezősködtem, hisz az álláspontod szerint gáz az, aki nem termel/szív spanglit. Biztos, hogy mi vagyunk a hunyók? :) Este unbanollak fórumról, és mesélhetsz, amennyiben kultúrált, nem kerül lezárásra a téma. u.i: Hogy a picsába vegyek komolyan egy barackos budipapírt?!
 14. Bár nem MTA, viszont Mi, a WestRPG-nél elkezdtük komolyan venni az adatvédelmet, adatkezelést, természetesen az adatvédelmi törvénynek többé-kevésbé megfelelő módon és minőségben. Bár ez még egy futó folyamat.
 15. A WestRPG nevében hálás köszönet. Megtisztelő, hogy felkerültünk a listára! A többieknek szintén gratulálunk! Boldog új évet mindenkinek!