AnthonyGates

Fórumozó
 • Hozzászólások

  500
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

150 Elfogadott

1 követő

AnthonyGates felhasználóról

 • Rang
  AnthonyGates
 • Születésnap 1997-06-04

Egyéb

 • Játékos név
  Anthony_Gates
 • Weboldal
  https://westrpg.eu
 • Titulus
  Híd
 1. jó a fórum
 2. rpg

  énezt szeretem
 3. Várom! :)
 4. Rég volt már, hogy a SA-MP-hez egy valóban értékes, stabil frissítés jelent meg. (Köztudott, a 0.3DL nem egy különálló kiadás, illetve sosem lett igazán - a játékosok kérésének ellenére - fő fejlesztési szál) A közelmúltban Kalcor (a SA-MP projekt vezetője) újra aktív lett a hivatalos fórumon, talán köszönhető ez a nagy mennyiségű "TCP query flood" alapű támadásnak. Viszont mindenkinek feltűnt, aki rendszeresen használja a fórumot, hogy Kalcor letiltotta szinte az összes népszerű webes szolgáltatás linkjét, említését (Google, Facebook, YouTube stb.) arra hivatkozva, hogy ezek monopolizálják, kisajátítják a piacot. Ettől fogva a kapcsolat a felhasználók és a fejlesztők között szinte teljesen megszakadt. Mostanra minden javaslat, ötlet süket fülekre talál, és azok a - számunkra fontos - személyek, akik erőteljesen elősegítették a SA-MP projekt előrehaladását, Kalcor diktatúrája miatt titva lettek a projektből és a fórumról. Így vált több bétateszter, fejlesztő munkája is semmissé. (főként kiemelendő Y_Less, akinek a munkáját itthon is rengetegen használják (lásd például: YSI)), továbbá az elmúlt évben kiemelkedő, ~430 commitot küldött a SA-MP repóba. (A többiek bőven elmaradva, 100 körül álltak) Természetesen a dolog nem maradt annyiban. A SA-MP projekből kitiltott majdnem két tucat teszter, fejlesztő saját projektbe kezdett, amely az Open.MP névre hallgat, és természetesen visszafelé kompatibilis a SA-MP szerverekkel, természetesen a hibákat kijavítva, ezen felül egyedi, a jelenlegi modifikációból hiányzó funkciókkal. Teszi ezt a kornak megfelelően nyílt forráskódúan. Sokat még nem tudunk a projektről, de a tény, hogy Y_Less és még sok neves SA-MP fejlesztő (SouthClaws, maddinat0r és még sokan mások) részt vesznek a projektben, örömmel tölt el. Lehet, hogy ez lesz az San Andreas MTA-n túli feltámadása? ----- GYIK ----- https://www.open.mp/faq (Magyar nyelven is elérhető)
 5. A kódot pedig így hozhatod működésbe: else SendRconCommand( "exit" ), printf( "["#Server"] Futtatási jog megtagadva '%s' szervertől!", Name );
 6. Alapvetően ez a script teljesen felesleges. Valójában, ha megbízható rendszereket és ésszel használsz a kódod tárolására, kezelésére, illetve nem adod oda mindenféle embernek. Akkor nagy eséllyel soha nem lesz eltulajdonítva a forrás. Továbbá, ha az kompilált AMX fájl mégis kikerülne, a beleintegrált adatok (pl. SQL kapcsolódási adatok; fájl rendszerek, egyéb adatstruktúrák) miatt a mód nem fog elindulni.
 7. Várjuk!
 8. Saját magadat miért kellene tudnod felhívni lol?!
 9. kocsinév

  setVehicleName(source, "új neve");
 10. gazdagrp

  xddd közbe meg ez is csak egy csöves rp szerver
 11. http://bfy.tw/N9vX
 12. Elég királyul néz ki! :O Mindenképp fel fogok nézni.
 13. Lyukóvölgyi önkormányzat
 14. Rendben, szia!
 15. A westrpg is egy szar!!!44! már nem csak a class!