kamionos

Fórumozó
 • Hozzászólások

  377
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

46 Kezdő

1 követő

kamionos felhasználóról

 • Rang
  Vérbeli tag
 • Születésnap 1998-08-08

Egyéb

 • Steam
  faludi
 • Játékos név
  CasperS
 • Skype
  pro260
 • Titulus
  A Mindenes

Utolsó profil megtekintők

431 profil megtekintés
 1. Na várjunk csak, kicsit eltévedtem. Ha jól értem akkor ez olyan mint annó a GTA SA-hoz kiadott SAMP vagy a későbbiekben napvilágot látott MTA? Érdekes koncepció, régebben gondolkodtam azon, hogy RP szervert kihozni a GTA V nyújtotta lehetőségekkel, szerintem biztosan sikeresebb lenne szélesebb körben mint a klasszikus SAMP vagy MTA...
 2. Ezen is látszik, hogy mi volt régen és mi lett most :D
 3. nagyon kemény amúgy :D
 4. YouTube taget raktam ki de nem adja be a videót...most nézem :/
 5. Kedvenc előadóm következik: loJzz20S6RE
 6. Most ezt nem ugatásként mondtam :( Amúgy mással se csatlakozik fel... sőt mi több másnak se
 7. akkor el se küldené a csatlakozási szándékot a szerver felé...maga a szerver blokkol ahogy látod
 8. Szép napot kedves fórumozók! Sosem volt ilyen gondom így nem is értem a problémát. Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy 2freehosting.com-on regisztrálok egy tárhelyet amit összekötök egy dot.tk-s domainnel. Az oldalt úgymond ideiglenesen szeretném futtatni megnézve azt, hogy mekkora igény lenne rá. Egy militarista jellegű fórumról van szó ami SMF-et használna. Nos arról lenne szó, hogy akárhogyan próbálok felcsatlakozni FileZillával nem enged fel a szerver. Próbáltam Totalcommanderre, WinSCP-vel, SmartFTP-vel és a többi kacat FTP kezelővel is de mindig ez az üzenet fogadott: Ötletek arról, hogy mit állítsak be esetleg? Egyébként az oldal tökéletesen fut és a szolgáltató által felkínált lehetőségek a cpanelben tökéletesen működnek. Mielőtt valaki felhozná az ftpmanangert-t a cPanelen belül köszönöm, de az egy f*startály.
 9. egyértelmű és köszi :D
 10. Szia! Természetesen! Itt a trader system: http://custom.simplemachines.org/mods/?mod=346 a másikat pedig nem találom...data.hu-s feltöltéssel mi a baj ?
 11. Szia. Ahogy előttem írták Rufussal kell formázni egy pendriveot. Fontos, hogy tölts le egy windows verziót ISO formában, hogy rá tudd rakni a rufussal a drivera! Ha ezekkel megvagy akkor pedig bootolással kell megcsinálni! Írni fogja, hogy mit csinálj! Nem agysebészet :D Sok sikert!
 12. Sziasztok! Lenne 2 modom SMF rendszerre ami angol. Az egyik egy értékelés rendszer a másik meg a fórum vezető tagjait mutatja be. Lenne olyan vállalkozó szellemű ember aki lemagyarítaná nekem? Nagyon-nagyon szépen megköszönném! Fontos!!! Itt a 2 mod: http://data.hu/get/10118986/smftradersystem1.7.zip http://data.hu/get/10118987/13SMFStaff1.7.zip Még egyszer nagyon szépen köszönöm!
 13. Van még értelme a samp-al foglalkozni? Amúgy nem tűnik rossznak! :)
 14. Sajnos meghiúsult mivel Szőke Gyula alias Hekike illetve almásiék lejárattak illetve átvertek minket. :/ A csapat 100.000 Ft.- értékben utalt hekinek előre a munkákért aki még aznap az elküldött pénzből meghívta az egész kocsmát egy görbe estére és eltűnt az életünkből. A mai napig adja a tartozását :)
 15. http://pyrexdesigns.com/images/hard%20slit%20separator.png[/img] Tisztelettel üdvözlök minden fórumozót! A közeljövőben egy új szerverrel szeretném bővíteni a magyar roleplay közösséget. Ha minden úgy jön ahogy elterveztük akkor nemsoká egy új dolog fog érkezni ami nem más, mint az Imperial Person, röviden impMTA. Jelenleg nagyon sok dologban eltér a jelenlegi roleplay szerverektől. Ha összeszámolom csak 2 évig tartott kitervezni a szerver felépítését. Szerencsére mostanra eljutottunk egy olyan stádiumba, hogy jelenleg a 8 fős csapatunk a szerver fejlesztésében dolgozik! Eléggé komolyan állunk hozzá a dolgokhoz amit majd elvárunk tőletek is a közeljövőben! Ez csupán annyit takar, hogy logikusan teljesen átgondolt szabály illetve eszmerendszer megvalósítása megfelelő háttér és design mellett. Csapatunk nem tizenéves emberekből áll hanem felnőtt, és komoly szándékú felnőtt emberekből. Az amit mi kitaláltunk életet ad az RP-nek és élvezhetőbbé teszi az RP-s játékmenetet. Ergo nincs kézrohasztás. A legtöbb szerverrel ellentétben itt nem muszáj fizetned azért, hogy előrébb juss. A siker csak azon fog múlni, hogy mennyire leszel kitartó! http://pyrexdesigns.com/images/hard%20slit%20separator.png[/img] A szerver centrikus játékmenetet fog képviselni. Csak Los Santos lesz a játéktér. A játék felépítésével kapcsolatosan többet nem igen szeretnék mondani mivel azzal csak a poént lövöm le! Én csak annyit kérek tőletek, hogy akit érdekel az kövessen minket és annyit, hogy higgyetek, adjatok bizalmat és várjátok az új, felemelkedő RP színvonalat! Köszönöm, hogy elolvastad. http://pyrexdesigns.com/images/hard%20slit%20separator.png[/img] Ha tetszik a projektünk kérlek kövess minket a fészbukon, hogy minél előbb értesülj a legújabb fejleményekről! http://kepfeltoltes.hu/160426/621418691asd_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]