Loren

Fórumozó
 • Hozzászólások

  1.449
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

227 Elfogadott

Loren felhasználóról

 • Rang
  Ős fórumozó
 • Születésnap 2000-05-31

Egyéb

 • Titulus
  Ex

Utolsó profil megtekintők

397 profil megtekintés
 1. Nem rejtőzök senki elől
 2. Sziasztok! Nekem az első nevemre váltott vissza, és szeretném azt amelyik utoljára volt (Ragex). Előre is köszi!
 3. Nem is rossz ötlet. Jó, hogy már nem egy külön fórumot csináltok már cenzúrázatlanban. Feleslegesnek tartom, semmi értelme az egésznek, úgy is csak hülyeségekre használják, most ennek mi értelme van? http://i.imgur.com/Eljyh0q.png ha azt mondod, hogy csak ezért lett létrehozva akkor.. :facepalm: Inkább ott élje ki magát az ember, mint a moderált témákban. Khm, remélem nagy a fórum tárhelye, mert ha a fórumozók ehhez szabad kezet kapnának nem egy téma nyílna oda ^-^ Nem is rossz ötlet. Az ötlet jó, meglátjuk mi történik a gyakorlatban.
 4. Spoilerbe tettem egyet, háha ezt keresed: ;)
 5. Jó a sityakod :D
 6. OKOSKA 2.0 , már bocsi :laugh:.
 7. Félre értettél. Szó sincs okoskodásról, a saját tapasztalatom írtam le illetve utánanéztem, hogy milyenek a pontos visszajelzések a felhasználóktól és már ne is haragudj, de szerintem az NVIDIA üti az AMD-t. De hát embere válogatja. Nem kell felfújódni...
 8. Hát nem, de hoztam melegítőt. 1 napig bírtam. :D
 9. Amikor nem jutok reggeli kávéhoz :angel: - A legjobb az egészben, hogy a nyaralóban ahol voltunk még csak egy nyomorult kávéfőző sem volt...
 10. Akkor laptop. Nem vitás.
 11. Figyelj, ezen a gépen már nincs mit gyorsítani/cserélgetni. Lecserélheted az egészet. Vegyél új gépet, mint már említettem ha ilyen SeeMTA-hoz hasonló szerveren akarsz játszani ajánlom maradj az asztali gépnél. Néhány (MTA) RP szerver próbálkozik ilyen-olyan trükkökkel, hogy hogyan lehetne javítani az fpst, de ahhoz is kell egy minimum szint. Amúgy ilyen AMD-től ne várj sokat, jobban megéri NVIDIAT használni.
 12. Ha tényleg ezen a két szerveren akarsz játszani azt ajánlom ne laptopot vegyél, hanem asztali gépet. Nekem eddig az volt a tapasztalatom, hogy jobb a teljesítménye. Oka: mivel rengeteg textúra, saját mapok, lecserélt járművek, skinek, és még az az átlag 500+ játékos azért ezek elég sokat zabálnak a gépből, így a ventilátornak gőzerővel hűttenie kell a procit is stb stb... nálam eddig egy jó asztali gép viszi a pálmát.
 13. Huawei P8 Lite Bátran mondhatnám a világ egyik legklasszabb telefonjának, teszem hozzá ahhoz képest amilyen teljesítményt ad az egyik legjobb áron kapható telefon.
 14. Örülök, hogy talpra állt a szerver. Kár lett volna érte. Gondolkodtam rajta, hogy felrakom ismét a SAMP-ot, de mivel már egy éve átálltam teljesen az MTA-ra, és sikerült teljesen elengednem a RolePlayt, hát egyenlőre félreteszem. Bár arra felfigyeltem, hogy egyesek sajnos itt is arra mennek, hogy az egész szerver szétpotyogjon, mint egy kártyavár. Ne már emberek olyan, hogy tökéletes nincs. Én már azt sem értem meg ha valaki állandóan építő jellegű kritikákat ad... hogy miért? Mert ez azt mutatja, hogy ami van az nem jó, jobb kell. Ez az egyik oka, hogy minden szerver egy idő után összeomlik. Az a szép az RP-ben, hogy ha már egy alap játékmód elkészül, amiben van /me , /do már az RP kivitelezhető. Legyenek fejlesztések persze, hiszen növelik a játékélményt. Egy millió haverom hív a SeeMTA-ra, hogy mennyek már fel, mert ennyi meg ennyi játékos van, meg ilyen meg olyan mód. Ki a faszt érdekel már elnézést? Anno Legend és Szilárd szerverén Scarlettékkel 5-en egy fasza RP-t csaptunk és visszasírom azokat az időket. Vagy még anno anno LLRP... Sosem a mennyiség a nyerő, hanem a minőség :). Egyszer reméljük a politikusok is áttérnek erre az elvre, bár hiú remény... Egyszóval becsüljétek meg azt a kevés magyar rp szervert, amelyen még lehet rpzni. Higgyétek el, nem tart ez sem örökké ahogy semmi más sem ezen a világon. Még egyszer sok sikert Martin, csapassátok ;)!