Blowy

Fórumozó
 • Hozzászólások

  194
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

8 Újonc

Blowy felhasználóról

 • Rang
  Teljes tag
 • Születésnap 1-01-01

Egyéb

 • Titulus
  fvs.clan
 1. Sziasztok! :) Azt szeretném kérdezni, hogy kell kitörölni pl. Las Venturast, csak a Las Venturas, úgy hogy LS, SF + vidék megmaradjon. Valahogy ki lehet, mivel már láttam hogy ki lehet. Esetleg egy adott körzetben kell törölni az objecteket, vagy valami egyszerűbb megoldás is van? Előre köszönöm a segítségeket!
 2. Szia kedves Érdeklődő! MTA Scriptert keresek, egy RPG játékmód ( lehet a későbbiekben kicsit keverve CnR-el) kialakításához, esetleg egy meglévő átalakításához. Ami fontos, hogy nem egyedül kéne scriptelni, mivel értek én is hozzá csak nem olyan szinten ezért kéne egy 'társ'scripter. A szerverről annyit, hogy egy teljesen egyedi pályán lesz, ez az egyedi pálya már szinte teljesen készen van (kb. egy San Fierro méretű város, lakótelep, vidék az óceán közepén, Nem kell aggódni a lassú betöltések miatt ezeket már kiküszöböltük). Amik fontosak lennének számunkra azok a következők: Egy egyedi regisztrációs rendszer, egy mag a módnak ami kevésbé gépigényes, szeretnénk a módot minél "könnyebre" megcsinálni, direkt az egyedi pálya miatt mivel az nyílván többet terhel így mint az alap map. Mit adunk? - Mivel társscriptert keresünk egy segítőt, egy csapattagot és nem egy olyan embert akinek mindent csinálnia kell és időre így nem pénzre gondoltunk, de amennyiben ez fontos a segédfejlesztőnek beszélhetünk róla. - Tulajdonosi rang a szerveren, hiszen egy fontos csapattag. - Türelem, nyugodt légkör, jó hangulat. Mit várunk el? - Tényleg csak egy csapattagra van szükségünk aki segít a scriptelésbe, az egyetlen dolog, hogy tényleg értsen is hozzá és ne 1-2 sort tudjál átírni. Ha van kedved, privát üzenet formájában elérsz engem! Üdv, BloWy
 3. De, basszus észre se vettem, köszönöm a segítséget!
 4. Nemár xd és csak a ped pos -t írtad át a tömbben? :D Engem már kikészitett de tényleg, nyoma nem volt a réginek ujrarestartoltam rámentettem lerakta oda a regihez
 5. Nem, sajnos elfelejtettem írni hogy azt is én irtam oda, hogy hátha működik de nem :(
 6. Sziasztok! A problémám az lenne, hogy az External módba ugye van a carshopnál az NPC-k ebbe a tömbe. A koordinátáik, hogy hova rakja le őket. Ezeket átírtam más koordinátára újraindítottam a szervert, ám a PED - et nem az általam megadott koordinátára, hanem a régire tette. Pedig a régi pozíciónak már nyoma se volt a kódba. Erre valami ötlet, hogy pakolhatnám át oda ahova akarom? Mert hiába irom át mentem le, restartolom a szervert is akár, a PED- et a régi helyre teszi. Ez a probléma nem csak a carshopba, hanem a munkás NPC-vel is fenn áll. Előre köszönöm a segítségeket!
 7. Sziasztok! Egy modellezőt keresek, pontosabban a véleményét szeretném egy hozzáértő embernek kikérni. A következő szobor: Ezt a szobrot mennyire nehéz lenne bemodellezni az MTA ba. Illetve, ha lenne rá vállalkozó ezt milyen összegért tenné meg nekünk. Felmerülhet: - A szobor a másik oldalról is ugyanilyen ( semni mintázat nincs a törzsön stb ) - A szobor a szürke talpazattal együtt kb ( 4-5 skin magasságunak felelne meg a játékba, tehát pl. 4 cj egymáson olyan magas )
 8. Köszönöm sikerült! ;)
 9. Sziasztok! Némelyik map, nem tölt be tökéletesen még ha közel is vagyok akkor is villog, bugzódik. Öt mapból egy ilyen általában és nem tudom miért (nincs túl sok object egy helyen). Azt vettem észre, hogy általában olyan helyeken csinálja amikor az alap objectet kitöröljük. A map editorba nem villog csak a szerveren. Valakinek valami ötlet?
 10. radikal mappng

  Nekem tetszik szerintem nagyon jó lett azért mert nem hiányzik belőle semmi, és még felesleges cuccok sincsenek bele mappolva. Úgy pont jó az egész + a parkoló meg a lelógó növények is hangulatosak :)
 11. Igényelt játékszerver típusa: SA-MP Igényelt játékszerver férőhelye: 30 Szerver neve: ForestLife Roleplay Szerver leírása: https://sampforum.hu/index.php?topic=57916.0 (régebbi leírás tervezem frissítve kirakni) Miért van szükséged a szerverre?: Szeretném ujra beindítani a szerverem ha nem is sok játékossal legalább a baráti körömmel játszhatnánk rajta. Egyéb megjegyzés: -
 12. Köszönöm összejött! :)
 13. Hy. Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudok NPC-t berakni a második ülésre ami ugye az egyes ülés. (Van egy NPC aki vezet egy autót és az mellé kéne berakni ezt az NPC-t) Nem tudom hogyan kéne felvennem az NPC-t de a PutPlayerInVehicle - re nem rakja be bárhogyan próbálom. Próbáltam már: - Álló NPC - t csinálni és azt spawnkor belerakni <- ennek az eredménye az lett hogy odarakta az NPC-t folyton amerre az autó ment de csak lerakta az útra a kocsi elé. - Sima NPC-t felvettem ugy hogy a kocsiban ül a másik mellett <- az eredmény ugyanaz mint az elsőnél. Ha valakinek van valami megoldása erre, valami tipp azt megköszönném! :)
 14. Köszönöm, megoldódott :D