xerox0321

Fórumozó
 • Hozzászólások

  107
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

0 Újonc

xerox0321 felhasználóról

 • Rang
  Teljes tag
 • Születésnap Január 1
 1. Nem teljesenen de valami hasonló. Ennek örülök, viszont én is attól félek, hogy nem nagyon lenne rá igény
 2. Nem nem
 3. Pl.: devGaming Úgy gondoltam az egészet, hogy ha lennének is modok akkor is csak frakcióknak( pl.: Sheriff ), de nekik is szigorúan lq modok
 4. MTA Szerver minimális modokkal? Sziasztok, szerintetek Magyarországon érdemes lenne egy olyan mta projektbe belekezdeni ahol minimális szinten lennének modok? Vagy ez csak külföldön tud működni nálunk halott ügy?
 5. áttudnád nekem írni xerox0321-re?
 6. Sziasztok. Érdekelne a véleményetek, hogy Angel Pine mint főhelyszín szerintetek mennyire lenne sikeres?
 7. Üdvözlök mindenkit, Egy olyan problémával találkoztam amivel eddig még nem volt szerencsém. Az Existence Roleplay módját szerettem volna elindítani localhoston kis nosztalgiázás miatt(Nem, nem a publikáltat! Ezt Sanyitól vásároltam még mielőtt ők tovább adták volna a szervert!) Elindítottam felléptem a szerverre, megjelent a login panel, bepötyögtem az adataimat, majd a bejelentkezés gomba kattintva ez a kép fogadott: Akármennyit várakoztam nem szeretettet volna lespawnolni a karakterem. Néztem debugscriptet nem írt hibát. Próbáltam újraindítani a resourcet hát ha segít, hát nem segített, utána a szerver újraindítást is próbáltam az sem. Nem jutott semmi más az eszembe mi lehet a probléma ezért gondoltam hát ha itt valaki tudni fog segíteni. Előre is köszönöm a segítségeket!
 8. Üdvözlök minden kedves olvasót! Olyan kérdésem lenne a közösség felé, hogy lenne igény egy olyan MTA szerverre ami kisebb városba játszódna? Tehát nem LS-SF területen hanem több kisvárosba. Előre is megszeretném köszönni az értelmes emberek hozzászólását akik segítenek.
 9. eladó

  Eladó még vagy már elkelt?
 10. Sziasztok, MTA játékmódot vásárolnék. Ha van egy saját 0-ról írt módot keress fel üzenetben és megbeszéljük a részleteket.
 11. Konkrét árat nem is fogok kiírni, privátba felveszed velem a kapcsolatot és megtudod mennyi az ár.
 12. Elvárások: Megbízhatóság Szabadidő LUA nyelv ismerete MySQL ismerete,kezelése Kreativitás Határidők betartása Amit nyújtani tudok: Korrektség Juttatás(Munkánként) Fejlesztői rang Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésed akkor keress fel privát üzenet formájában és ott megbeszéljük a továbbiakat.
 13. Köszönöm!
 14. Szevasztok. SMF-hez keressek olyan admin hozzászólást amibe van tulaj,admin,superadmin,főadmin,fejlesztő hozzászólás. Esetleg valaki eltudná mondani, hogy hol,melyik fájlba kell hozzáírni vagy, hogy hogyan kell hozzáadni?
 15. Szevasztok. SMF-hez keressek olyan admin hozzászólást amibe van tulaj,admin,superadmin,főadmin,fejlesztő hozzászólás. Esetleg valaki eltudná mondani, hogy hol,melyik fájlba kell hozzáírni vagy, hogy hogyan kell hozzáadni?