Cigany_Mardzso

Fórumozó
 • Hozzászólások

  163
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

47 Kezdő

Cigany_Mardzso felhasználóról

 • Rang
  Teljes tag
 • Születésnap 1990-10-09

Egyéb

 • Titulus
  Fórumozó
 1. DayZ Standalone Alpha.
 2. Szerepjátékkal is tele van a padlás, még second lifeos is van. (Sims) Havi díj? Nincs havidíj a BF4-en, a GTA 5-ön, a COD sorozaton, a GRID 2-n, a The Walking Deaden, Assassin's Creeden. Nem rendezek itt most órákon át tartó kutatást, ezek a legdivatosabb játékok és úgy látom ki kell emelnem, hogy elég, ha csak az egyiket megveszi valaki, ne számold össze, hogy ez összesen mennyibe kerül. Azt meg felejtsd el, hogy nincs pénz. Aki itt régen sa:mpozott, 2008-2009-ben, köztük én is, már huszonévesek, dolgozó emberek, arra van pénzünk amire akarjuk. Aki pedig a fiatalabb generáció tagja, annak anyuci megveszi, csak tudni kell a módját. Pont a szerepjáték miatt választja a San Andreast? Akkor az a csávó már rég el van tévedve. :DDD Nincs megfelelõ közösség, a sa:mp RP-nek meg pont az lenne a lényege, hogy ne tolja ki a határokat. Sajnálom, nem akarok én itt senkit sem bántani, csak reálisan próbálom felfogni.
 3. A nagy büdös igazság viszont az, hogy annyira felfejlõdött minden játék online verziója, hogy a sa:mp RP-zés már képtelen felvenni a versenyt velük. És errõl senki sem tehet, a játékok gyártói sem azért csináltak online multiplayert, hogy a sa:mp-ot tönkretegyék. +edit: sajnálom de muszáj, most láttam, hogy Tricikliék Montvaival bepróbálkoztak rp szervert nyitni..... :DDD
 4. Tudod kinek éri meg? A Hostingnak. Nekik tök jó, mert elõfizetsz X hónapra és végül nem is használod. Mert 1 hétnél tovább úgyse fogod.
 5. Már megint egy RP szerverrõl tárgyalós téma. Van három másik, oda miért nem volt jó írni? Röviden: nem, nincs, pont. Viszlát.
 6. MERTAVALÓSÁGBANNEMTETTÉNDMEG!!!!44NÉGYNÉGY 5000 AJ és 2 warn ! Amúgy a tökéletes RP szerver a bezárt RP szerver.
 7. Arra, hogy a valódi életedet folyamatosan felülírja a samp.
 8. És, ha valaki Írországban lakik, de magyar? :P
 9. Engem jobban zavar az, hogy valaki kiidézi a bazi nagy képet az elõtte lévõ hozzászólásból, mint az, hogy valaki elírja a szerver nevét.
 10. Miért kéne bármit tudni valakirõl ahhoz, hogy leoltsd?
 11. Legendtõl és Uppertõl kérdezném, hogy nem unjátok? Úgy szvsz ezzel foglalkozni és újabb és újabb sablonokat csinálni nem unalmas kicsit?
 12. Szerintem minden oké marketing szempontból, egyszerûen már nincs akkora érdeklõdés a sa:mp iránt, ez meg csak hatványozódott a gta 5 megjelenése óta.
 13. Az sem jó. Régebben volt egy olyan ötletem, hogy a szerver tulajának, vagy egyik adminjának kellene a karakterlapokat megírogatni, majd random kiosztani a játékosoknak. Nyitásra mondjuk egy 50 legyen, utána napi 2-vel ki lehet húzni elég sokáig. Csak persze senki sem fogja azt elvállalni, hogy 50+ karakterlapot megcsináljon, illetve senki sem tudja garantálni, hogy az olyan is lenne.
 14. És hadd ne mondjam mennyire RP-s, hogy mindenki csóró. :D Max., ha magyarországot imitálja a szerver, de ez igen ritka.
 15. Még, ha pénzrõl lenne szó. De ez csak egy játék, ahol a szórakozás lenne a fõ cél, pénzt senki sem kap érte. Nem tudom neked miért jó szórakozás az, hogy "pénzt keresel" egy játékban, de te tudod. Ezzel a kijelentéssel pedig csak az a baj, hogy 5 játékossal a szerver nem fog fennmaradni. Körül lehet nézni a többi szerveren is.