citromhun

Fórumozó
 • Hozzászólások

  2.749
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

citromhun tevékenységei

 1. csöves kamion dlc

 2. Nem egészen ilyen zenéket hallgatok, tesó. De nagyon örülök, hogy komolyan vetted.
 3. Még mindig scripter, mapper? Micsoda fenegyerek voltál Te anno...
 4. Dolgozol még ezen @Kovacs_Richard?
 5. Bár most már megtekinthető a San Andreas Multiplayer, viszont nem választható az ki, hogy mennyi slotot szeretne az ügyfél vásárolni. Én nem szeretnék rendelni, de kíváncsi lennék egy referenciára. Megoldható a jövőben az, hogy vagy egy olyan menüt létrehoztok, ahol az összes játékszervereitek fel vannak sorolva? Vagy akár csak annyit, hogy egy-egy játékszerver fenn van tartva, mint teszt, és ott a leendő ügyfél megtudja nézni, hogy mire képes a Ti szolgáltatásaitok. Továbbá én is tudom osztani azt a kijelentést, amit @Kovacs_Richard mondott miszerint:
 6. Általában akkor fordul elő velem, mikor épp megérkezek Londonba és még nem igazán vagyok átálva arra, hogy angolul kéne megszólalni. Mikor vásárlok, vagy dohányterméket szeretnék vásárolni, akkor hirtelen magyarul szólalok meg az elvárt angol helyett. Számomra nagyon ciki, és kellemetlenül is szoktam magam érezni miatta. Viszont valamilyen csoda folytán általában megértik azt, amit magyarul mondok. Általában egy szót, ami épp kicsúszik. Gondolok itt a tessék-re, vagy igen. Csak nálam szokott ez előfordulni? :D
 7. Valószínűleg ha aktívabb lenne a közösség akkor más lenne az év szervere, akik tényleg megérdemlik. Na mindegy, gratulálok a nyerteseknek.
 8. Ez nem álláskereső fórum rész! Semmilyen mértékben nem felel meg az alfórum szabályzatának.
 9. Nos, mivel észre vettem, hogy még itt nincs ilyen téma, meg amúgy is majd meg kell írni a Wikipédiára ezt, így úgy döntöttem le fordítom és úgymond: Elmentjük az anyagot. 1. Installáció Töltsük le a jelenlegi verziót (Ha már nem az a verzió szám, akkor hozzászólásként jelezzétek!) rm multitheftauto_linux-1.4.0.tar.gz wget http://linux.mtasa.com/dl/140/multitheftauto_linux-1.4.0.tar.gz 1.1 Kicsomagolás Kicsomagoljuk a fájlt. tar -xf multitheftauto_linux-1.4.0.tar.gz 1.2 Letöltünk egy alap konfigurációt. rm baseconfig-1.4.0.tar.gz wget http://linux.mtasa.com/dl/140/baseconfig-1.4.0.tar.gz Most pedig elhelyezzük a konfigurációt. tar -xf baseconfig-1.4.0.tar.gz mv baseconfig-1.4.0/* multitheftauto_linux-1.4.0/mods/deathmatch 2. Tesztelés, avagy indítás cd multitheftauto_linux-1.4.0 és 1.-be rakjuk. ./mta-server Röviden ennyit írnék le, holnap (2014.10.14.-én) bővítem a tartalmat jelentősen és bővebben belemegyünk a dolgokba majd.
 10. @kriszhd22 könnyebb lenne a hiba megoldása ha nem csak hiba kódokat kapnánk, hanem hiba sorokat, vagy hiba részeket.
 11. Streamer Próbáld meg haver a(z) /includes mappába beimportálni a streamer.inc nevű fájlt, majd lecompilezni a scriptet, módot!
 12. ha nincs benne a függvénykönyvtárban akkor valószínűleg azért nem sikerül
 13. Ezt fejtsd ki bővebben légyszíves!
 14. Szia, @gta4! Felnéztem a szervedre, viszont nem igazán tudtam elkezdeni a "játék"-ot. Mivel elsőnek is a regisztrációnál nincsen megadva hány karakterből állhat a jelszó, ezért egy egyszerű három betűs jelszót adtam meg. Ha lesz időd rá majd írd oda, hogy x-től z-ig lehet megadni pass.-t! Másik pedig az amiért nem tudtam elkezdeni semmit konkrétan, hogy mintha nem ismerné fel a játékmódot, LV-ben dobott le, nem volt karakterválasztás, és nem műküdnek a /cmds, /teles parancsok. Szerk.: Ha a játékos lespawnolt már akkor leállhatna a connect zene StopAudioStreamForPlayer(playerid);
 15. gta3.img-et cseréld ki egy szűz gta3.img-re. gta_sa.exe 1.0 verziót szedd le, és rakd be azt a főkönyvtárba. gta3.img-et pedig a főkönyvtár/models mappába
 16. Újra telepítéssel próbálkozz
 17. Ugyan az történik mintha úgy mennél fel a szerverre, hogy az már telt, és nem enged fel.
 18. http://pastebin.com/f1d5b8232 http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=110299
 19. @BGAB, logban nem ír esetleg hibát?
 20. Egyszerű a történet. Valószínűleg nem mindent írtál be. De ha bemásolod nekem a resources részt, akkor az most sokat segítene számomra.