citromhun

Fórumozó
 • Hozzászólások

  2.749
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

536 Közkedvelt

1 követő

citromhun felhasználóról

 • Rang
  Veterán
 • Születésnap 1999-09-30

Egyéb

 • Titulus
  berény bikája

Utolsó profil megtekintők

1.707 profil megtekintés
 1. Nem egészen ilyen zenéket hallgatok, tesó. De nagyon örülök, hogy komolyan vetted.
 2. Még mindig scripter, mapper? Micsoda fenegyerek voltál Te anno...
 3. Dolgozol még ezen @Kovacs_Richard?
 4. Bár most már megtekinthető a San Andreas Multiplayer, viszont nem választható az ki, hogy mennyi slotot szeretne az ügyfél vásárolni. Én nem szeretnék rendelni, de kíváncsi lennék egy referenciára. Megoldható a jövőben az, hogy vagy egy olyan menüt létrehoztok, ahol az összes játékszervereitek fel vannak sorolva? Vagy akár csak annyit, hogy egy-egy játékszerver fenn van tartva, mint teszt, és ott a leendő ügyfél megtudja nézni, hogy mire képes a Ti szolgáltatásaitok. Továbbá én is tudom osztani azt a kijelentést, amit @Kovacs_Richard mondott miszerint:
 5. Általában akkor fordul elő velem, mikor épp megérkezek Londonba és még nem igazán vagyok átálva arra, hogy angolul kéne megszólalni. Mikor vásárlok, vagy dohányterméket szeretnék vásárolni, akkor hirtelen magyarul szólalok meg az elvárt angol helyett. Számomra nagyon ciki, és kellemetlenül is szoktam magam érezni miatta. Viszont valamilyen csoda folytán általában megértik azt, amit magyarul mondok. Általában egy szót, ami épp kicsúszik. Gondolok itt a tessék-re, vagy igen. Csak nálam szokott ez előfordulni? :D
 6. Valószínűleg ha aktívabb lenne a közösség akkor más lenne az év szervere, akik tényleg megérdemlik. Na mindegy, gratulálok a nyerteseknek.
 7. Ez nem álláskereső fórum rész! Semmilyen mértékben nem felel meg az alfórum szabályzatának.
 8. @kriszhd22 könnyebb lenne a hiba megoldása ha nem csak hiba kódokat kapnánk, hanem hiba sorokat, vagy hiba részeket.
 9. Streamer Próbáld meg haver a(z) /includes mappába beimportálni a streamer.inc nevű fájlt, majd lecompilezni a scriptet, módot!
 10. ha nincs benne a függvénykönyvtárban akkor valószínűleg azért nem sikerül