Scripter,mapper [Aldo]

Fórumozó
 • Hozzászólások

  822
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

82 Beilleszkedő

1 követő

Scripter,mapper [Aldo] felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap 1-01-01

Egyéb

 • Steam
  http://steamcommunity.com/id/w
 • Játékos név
  Wolly
 • Weboldal
  http://aldo-jk.com
 • Titulus
  Nuke Map lvl:pro
 1. Üdvözlök mindenkit újra . :) Ki hogy van ? Pár éve már, hogy utoljára erre tévedtem.. Sok jó emlék köt ide, annak ellenére, hogy ezek kb 1től 1ig halálosan gázak, de ez van, takony gci voltam és kellett a clout. Scripter, mapper aldo visszatért(?)
 2. írtam skypen
 3. és te melyiket loptad? 2.t :D e: Az első már megvolt :/
 4. Köszi :D :thumbsup:
 5. milyen állapotban vannak?
 6. Izé,bocsi,hogy nem firkáltam múltkor,de írnál egy árat PMbe mégegyszer? :D valahogy törlődtek a PMek..
 7. alap :D Nekem a kedvenc Magyar videósom,csak ajánlani tudom :D
 8. Nem lenne ezzel a véleménnyel semmi probléma, hogyha nem te írtad volna. Ezzel a hozzászólással öngólt rúgtál magadnak, mert te ugyanezt csinálod, csak más kategóriában. Aki segélyt kap, az azon stresszeljen, hogy később beledöglik-e a nyomorba vagy van-e kiút belőle, és ne faszom kamerákra költse a pénzét, mert azzal, hogy az alkoholista pofáját mutogatja a kamerának, még ugyanolyan utolsó senkiházi marad, aki a megélhetés helyett megalázza saját magát. Magyarországgal meg ne példálózz, maradjunk annyiban, hogy nem sok közöd van ehhez az országhoz. Nah látod.Én a jó oldalát próbáltam megvilágítani Krisztiánnak,de te megint csak belekötöttél Krisztiánba,belém sőt még magadat is megvétted.Gratulálok!
 9. Hát,régebben mondtam,hogy nem szeretnék továbbiakban ilyen témákhoz hozzászólni..de Azért gondoljatok bele,hogy a gyerek a segélyét kamerára ,játékokra költi.Ti mire költenétekk?Látszik rajta,hogy szeret videózni és szerintem lehetne neki is "rajongótábora"(ami az álma elvileg).DE nem Magyarországon.Itt mindenki leszól mindenkit és mindenkiben a roszat kezdik el először mindenki keresni.Tény és való,hogy voltak dolgok amik nem tetszenek Krisztiánnal kapcsolatban(Bebaszós lájvok ,etc..) de szerintem önmagában egy rendes srác.Csak az alkohol tönkre teszi.Ez az én véleményem,jöhetnek a minuszok :)
 10. Tessék! :) Elnézést,de nem figyeltem, hogy ez MTA :( a warnomat kérem :)
 11. És nem nekem írsz...tudod,hogy én mindent vállalok..de nem ingyen :wave:
 12. Vegyél fel,az alapokban szívesen segítek ha van időm :D (janek.aldo2)
 13. Hi Szerintem ebből tökéletesen lehet tanulni,fejleszteni és akkor akár szervert is nyitni belőle. De..nem hiszem,hogy erre képes vagy ezért itt van még egy pár ami "fullos": http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=140427 http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=573694 http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=448516 És hidd el ezeket nem tartott 5 percnél többe megkereseni. Jó munkát a fordításhoz :)
 14. Gyere Facebook..kivételesen megpróbálok segíteni :)
 15. Álmodj fiam,álmodj neked többet semmit :D