Colonir

Fórumozó
 • Hozzászólások

  467
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

35 Kezdő

Colonir felhasználóról

 • Rang
  Vérbeli tag
 • Születésnap 1998-07-12

Egyéb

 • Játékos név
  Danny_Crane
 • Weboldal
  http://ev0luti0nrpg.clans.hu/index.php
 • Titulus
  Hát õõõ az úgy vót.
 1. Loren ez nem volt szép. Semmi közöm a szerverhez de azért még is nem értem, hogy miért kell le 8 évesezni egy gyereket? Egyébként ezt a mondatot "Bent van a Groove banda akiknek a HQ-ját az adminok megmutatják és van is nekik egy banda házuk ahova a rendõrök nem mehetnek be" nem tudom értelmezni. Vagyis, ennek az egésznek mi értelme van? Ha felmegyek a szerverre az adminok megmutatják hol van a banda hq és van egy ház ahova a rendõrök rejtélyes módon nem tudnak behatolni?
 2. Chivalry: Medival Warfare
 3. Nekem így már nagyon tetszik, hogy azt csinálok amit akarok xD.
 4. Középkori stílusú, mászkálós ( nem a legjobb grafikájú játékok): ( De amúgy több mint 300 órát játszottam fejenként velük :D) Mount&Blade Mount&Blade: Warband Mount&Blade with fire and Sword ( DLC ) Mount&Blade: Napoleonic Wars ( Nem hivatalos DLC, csak multiplayer lehetõség ) Mount&Blade 2: Bannerlords ( 2014 elején jön ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Fantasy-RP stílusú játékok: Fable : The Lost Chapters Fable 3 Witcher 1-2 ( jön a 3 is ) Stalkerek ( Lövöldözõs ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ MMORPG Guild Wars 2 Wow: Mists of Pandaria Lotro Elder Scrolls Online ( 2014 eleje ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lövöldözõsek: Left for Dead 1-2 Call of Duty sorozat Cs 1.6, Go, Source stb. Rainbow Six Vegas 2 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stratégiai játékok ( Jók, ne ijedj meg tõlük :D ) Battle for Middle Eart 1-2 + Litch King dlc Age of empires 1-2-3 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Divat játékokat meg nem írok mert felesleges Ha kell még akkor mondok mert tudok, de csak akkor mond ha az alábbiak tetszenek is.
 5. Wáó. Nagyon tetszik mind 2. De ha az 1-esbe is lennének exteriorok akkor még jobb lenne. De amúgy is az 1 tetszik jobban nekem :D Jah és kapsz egy +-t. Szerk.: Az a baj a kicsivel ( és nálunk is ez volt ), hogy autót meg felesleges venni, hisz 1 perc és a város túlsó felén vagy.
 6. Csumi
 7. Legyél politikus On: Fogalmam sincs, de van még idõm, hogy ki gondoljam ;)
 8. Laptop: http://kepfeltoltes.hu/130628/1286858476N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img] Asztali: [Majd késõbb]
 9. Nézegettem egy kicsit a fórumotokon, mikor láttam egy igen érdekes jelentkezési lapot PD-nél. ( A Gyerkõcöt felvették)
 10. Ez undorító és feketelistán van a szerver.
 11. Aloha
 12. Hero City? Tehát minden sarkon lesz egy szuperhõs. Ez király!!! Mindig is szerettem volna egy ilyen szervert. Bár. Bár. Nem RP-nek képzeltem el, de sebaj! :thumbsup:
 13. Rendben, akkor csinálok egy háziszerót, felteszem a see módját és beaddolok mindenféle cuccot.
 14. Összesítve 4,32. Az a fura, hogy PL: Földrajzból semmit se tanultam és kihívtak felelni, aztán egy 5-sel és röhögve ültem le. PL: Biológia dolgozat ( nem tanultam ), és egyik feladatnál 13 pontból 12-t jól tippeltem és összességbe épp, hogy 4-est kaptam rá. De! Töribõl tanultam egy egész délutánon keresztül és végül 2-es lett a dogám. Tehát: Konklúzió: Nem szabad tanulni !! :DD
 15. Roleplay és Lugor