Dfoglalo

Legend
 • Hozzászólások

  4.086
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

720 Közkedvelt

Dfoglalo felhasználóról

 • Rang
  Globális Moderátor
 • Születésnap 1000-01-01

Egyéb

 • Steam
  Dfoglalo
 • Játékos név
  Dfoglalo
 • Titulus
  Az hibázik, aki próbálkozik.
 1. Hirosi, Toretto kódja is R39-ben van, de ne zavarjon. Te csak túlbonyolítottad. Felesleges a tquery, a törléseknél főleg. De amúgy mindenhol. Törölni azért kell a sort, ha nincs találat, mert azzal a névvel lehet sor, csak éppen nem azzal a feltétellel, hogy a játékos a megadott csatlakozási időn belül legyen, ezért az else ág fut majd le.
 2. Ha értelmesen megfogalmazod, mit szeretnél, rögtön tudunk segíteni. De így csak most. OnPlayerConnect alá: new Nev[MAX_PLAYER_NAME], string[50]; // kb. 50 GetPlayerName(playerid, Nev, sizeof(Nev)); format(string, sizeof(string), "ID: &d - Név: %s", playerid, Nev); SnndClientMessageToAll(0xFFFFFFFF ,string); Az alapokat pedig tanuld meg. /* Hibákért bocsi, tablet. */
 3. Azért nem nagyon írja át senki, mert egy; nem nagyon van ember, aki ért ahhoz az őskövülethez, kettő; nem lehet csak úgy átírni, mivel a minden nyelben használatos MySQL utasításokon kívül gyakorlatilag minden mást le kéne cserélni valami R7-es s*@rra és rádobni még vagy 15-20sor. Viszont ha se 7, se 39 nem megy, akkor hogy a fenébe foglalkozol te 7-es móddal és hogy sikerült a 39-es kódot megírnod? Basszus, nem nagy cucc egy módot átírni, két verzió között, ha az újabbara írod átt. Gyerekjáték az egész. Fájlmentésről sem nehéz átírni, ezt friss, néhány napos tapasztalatból mondom. Szóval nehogy már R39-3-ra ne sikerüljön átírni az alapból MySQL-os mentést. Hajrá.
 4. Ilyet nem tudnak csinálni, drop. Különben az elküldött SMS nem írja jóvá a hosztingnál a napot, mivel rossz szöveg lesz benne. Ha ilyen típusú rendszert javasolsz, akkor már biztosan egy EDSMS szolgáltatóról lesz szó, ahol egyértelműen minden automatikusan megvalósítható. Minden adat megkaparintása után a rendszer felépítése, azaz a kis kód megírása nem telik 5 percnél több időbe. Teszt SMS-t pedig lehet küldeni webes úton, ingyen, minden értelmes EDSMS szolgáltatónál.
 5. Map

  Sosem mapoltam MTA-val pár percnél tovább, de úgy hallottam, hogy abban lehet egyszerre több objectet kijelölni és mozgatni. Vagy ha alapból nem, valamilyen toolal biztosan. Egy próbát megér utánanézni.
 6. Nem értelek téged Toretto... Témák óta rögeszmésen ragaszkodsz a rohadt régi, elavult R7-hez. Amely szerintem még nehezebb is, pedig én is egy ideig mellette tettem le a voksomat. Ha pedig R39-3-ra meg tudod írni azt, amit szeretnél, miért akarsz visszatérni R7-hez? Hisz ott van az agyadban az R39-3-hoz szükséges kis tudás.
 7. Tudom. Aki viszont valódi pénzt is öl a fiókjába, az pláne nem hiszem, hogy csak úgy egy idegennek meghívót küldene. Sokkal kevesebb az az 50 pont, mégis hamar eltapsolható. Ha már az embernek lehetősége van ennyi pontért meghívót küldeni, nem valószínű, hogy egy idegennek fogja odaadni.
 8. Ha igazi EDSMS rendszert szeretnél, szerződnöd kell egy EDSMS szolgáltatóval. Jobb esetben pár 10000 forint lesz az a limit, amelytől felveheted a játékosok által fizetett összegeket. A szolgáltató ad neked majd egy alap PHP fájlt, amelyből megtudod, hogy az adott szolgáltatónál pontosan hogyan zajlik az SMS-ek érzékelése PHP oldalon. Ez általában egy pár soros kód, pár változó szerűséggel, amelynek most meg nem mondom a nevét és a pontos kinézetét, mert már igen rég volt ilyen működő és hivatalos kód a kezemben. Lesz változó a küldő telefonszámáról, a befizetett összegről, az elküldött kódról és minden egyébről, mi szem szájnak ingere. Ezeket felhasználva írsz egy pár soros kódot, hogy adott összeg és kód esetén mi történjen, benne néhány MySQL utasítással a kívánt javak jóváírása érdekében. Válasz SMS küldés pedig általában egy sima kiírás szokott lenni, az echo függvénnyel. Innentől kezdve pedig minden ajándék bent van az adatbázisban, pl. $100000 IG pénz, amelyhez bármikor hozzá tudsz nyúlni szerver oldalon, MySQL plugin segítségével. Máshogy nem oldható meg a teljesen automata rendszer. Ha úgy gondolod, sosem érnéd el a kifizetési limitet, vagy csak miután már nem érné meg neked, esetleg a szerver is leállna, keress olyan szolgáltatót, amelynél a keresett pénzt beválthatod egy másik szolgáltatásukra; ha szerencséd van, egy SAMP szerverre. Van ilyen, persze nem mindig a legjobb árakon.
 9. Mit írtam, az szerintem pont hogy nem is sok. Pár száz után már mondanám. Cube, röviden: szerintem ne add ki azt a modot. Vagy ha egy nagyon szélsőséges esetben mégis erre a döntésre jutsz, váltsd azt pénzzé.
 10. Pelre, amikor ez eszembe jutott, kb. 15 vendég pont SAMP-tól független témákat nézegetett. Szóval se téma csekkolás, se szkript/mod. Szóval azért akad ott bőven információ, hogy a tényles vendégeket mi más érdekli még oldalunkon a SAMP-on kívül. Hátha valamit meglátunk ott, ami nem jutna eszünkbe.
 11. Jó lenne tudni, hogy mely témák érdeklik az idelátogató vendégeket. Azonban ezt nyilván nehéz megkérdezni tőlük, mivel a vendégek nem nagyon regisztrálnak be. (U don't say jöhet, de csak azért is leírtam. :D) Mivel új témák felé nyitnánk, ezáltal új emberek felé is, bizony jó lenne számításba venni a vendégek érdekeit is. Talán van elmentve statisztika arról, hogy mely fórumok a népszerűek nem regisztrált látogatók megtekintései alapján, bár még sosem hallottam ilyenről. Azonban ha nincs, lehetne nézegetni a Ki online? Oldalt és kideríteni, hogy a vendégek milyen témákat tekintenek meg legtöbbször a fórumon. Akár erre írni valamit, hogy a statisztika mérés automatikus legyen. Tudom, nem nagy "ötlet", de talán ez is egy megfelelő lépés lehet az új emberek "elcsábításában", hogy be is akarjanak majd regisztrálni. Persze enélkül is meg fognak nyílni majd az új fórumrészek, de hátha kimarad egy olyan téma, amit a vendégek tonnaszámra habzsolnának, azonban egyik jelenlegi, beregisztrált felhasználónak sem jutna eszébe.
 12. Nem hinném, hogy bárki elpazarolná 1000 pontját egy random, ismeretlen emberkére. Ráadásul a témát is rossz helyre nyitottad, mert ez nem segítségkérés, hanem gyakorlatilag kereskedés, ingyen.
 13. Clans, ott lehet a kulcs. Sok embernél csomó gond van vele, nem tölt be tőlük szinte semmi. Valakinél pedig teljesen jó. Régebben nekem se töltött be kb. Semmi tőlük, később pedig már igen, csak lassan és bugosan. Nem tudom, ma mi a helyzet, de nem is nagyon érdekel. Bár ez nem hinném, hogy a szerver streamerére kihatással lenne, de ki tudja. Próbáltasd ki más hosztnál, vagy akár a saját gépen, ha valaki, akinél a hiba jelentkezik, hajlandó rá.
 14. Valószínűleg mindenki ugyanazt, a legfrisebb verziót használja. Gondolom te is. Ha nem, akkor szedd le. Azt hiszem, tudom, hogy melyik szerverről van szó és ott bizony elég sűrűn vannak pakolva az objectek. Soha, egyetlen egy object sem tölt be nekik? Kérhetnél tőlük screenshotot, hogy te is a saját szemeddel lásd a problémát. Ha pedig valakinek jó, nem hiszem, hogy a streamerrel van probléma. Esetleg okozhtaja lassú net is, ha sok mindent kell betölteni. De mindez csak találgatás, nem nagyon találkoztam még ilyennel. Ui.: 50k nem is sok, csak ha egy helyen vannak.
 15. Akik a többi, látszólag inaktív piros lemondását követelik, ne feledkezzenek meg arról, hogy mennyit tettek eddig a fórumért és azt sem, hogy ők fizetik a tárhelyet és a domaint. Nélkülük nem lenne fórum.