grove4l

V.I.P. Member
 • Hozzászólások

  1.493
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

886 Közkedvelt

4 követő

grove4l felhasználóról

 • Rang
  Ős fórumozó
 • Születésnap 1995-08-17

Egyéb

 • Titulus
  apádat azt

Utolsó profil megtekintők

390 profil megtekintés
 1. Ha már San Andreas RP Szerver lesz, nem lehetett volna a SAMP-ból csinálni képeket? Muszáj követni a sok kis nokedli szervert, akik a GTA V, GTAIV képekből rakják össze a logójukat?
 2. Igazat kell adnom Ben-nek. Sajnos az egyetlen megoldás ha egyedül vagy fent, így 100% hogy nem fagy ki.
 3. 2017

  hülye whadez ne kötekedj
 4. Az utolsó kapcsolja le a villanyt.
 5. Az érzés amikor nem bírom eldönteni hogy teljesen komolyan beszélsz-e vagy csak megint hülyéskedsz XDDDD
 6. Lesz Red County Role Play. Ahelyett hogy mindenki szervert nyitna, egy szerverre kéne koncentrálni. Ja hogy ott nem lehet tulaj meg admin? Áhh sebaj nyitok egy szervert.
 7. Az a gond hogy Diesel autóban nem gondolkodom. Nem közlekedem annyira nagy távokban. Néztem valóban IV-es GOLFOT 1.6 16 szelepes motorral, viszont ha már pénzt adok ki egy autóért, akkor már újszerűt veszek. Igaz hogy ezek a H Astrák is 10 évesek és fiatalabbak, de átlagfogyasztások 6.4 liter, városban nem eszik többet 7.5 - 8 -nál, és országúton is megúszom 5.4 literből.
 8. Már egy jó ideje tervezgetem, igazgatom hogy venni kellene egy új autót.. Nagyon sok márka és típus szóba jött. Volt már G Astra Benzines, Dízeles, 4-es Golf, ám olyan autót szerettem volna találni magamnak ami nem öreg, árban és fogyasztásban is ott van. Így jutottam el pár napja arra az elhatározásra hogy maradok a márkámnál és típusomnál, csak egy kicsivel fejlettebb változatban. Egy Opel Astra H 1.6 autót néztem ki. A 116 lóerős motort nagyon dicsérik, majdnem az F Astra 1.4-es strapabíróságával hozzák egy szintre (ergo ha odafigyelsz ki visz a világból), és ami a legjobb hogy az újabb szériát 2007-től gyártják így egyrészt "fiatal" erős és nem korrodál annyira. Ami a legnagyobb pozitívuma hogy a legtöbb márkával ellentétben egyáltalán nem drága, így a PAPÍRON ÉS ONLINE BIZONYÍTOTT alacsony kilométerállással is már lehet kapni 1.5 millio körül. Remélhetőleg ezzel jó pár évig nem lesz probléma. Remélhetőleg még az évben meg tudom majd venni.
 9. Végül kiderült, hogy a túlzott memóriahasználat valamint a merevlemez olvasási sebességével volt a probléma. Mióta van 16GB ram illetve Western Digital SSD, azóta nem csinálja, sőt mintha több FPS lenne a játékba.
 10. Persze hogy nem tartod alap pillérnek, hiszen a GTA Szerepjátékban sehol nem játszották meg. Azonban a Normális Szerepjáték alapja, az egy karakter egy élet. Lásd Fallout 1,2 ahol ha meghaltál kezdhetted elölről az egészet. De a kártyajátékokban és a dobókockás játékokban is így volt. GTA-ban talán azért nem jelent még meg, mert akciójáték és a sok noki nem igen képzeli el magát fegyver nélkül. Hiszen fegyverrel van hatalmad stb..
 11. b1s majd górcső alá veszi a témát :)
 12. Attól hogy benne vagy egy másik csoport képviselőségébe, nem kéne lehordani a másikat.
 13. Üdvözletem mindenkinek. Olyan problémám lenne, hogy a GTA V-el való játék közben, bizonyos esetekben mikrolaggok alakulnak ki. A játék maga Very High beállításokon 60 FPS-el megy, azonban amikor lövök, ütközök kocsival akkor előjön egy-egy mikrolagg. Eléggé idegesítő főleg ha folyamatosan lőne az ember, mert úgy viszont folyamatosan beakad. Minden Driverből a legújabb van telepítve és Windows 10 a rendszerem. Esetleg valami ötlet?
 14. Amit a JamesA leírt, abban van egy kis hiányosság. Nem azért játssza mindenki az überfasza RP keménycsávót amióta más a PG mert megteheti. Hanem mert egyik RP szerver sem merte megjátszani azt, hogy "Egy karakter, egy élet". Ami mint tudjuk ugye az RP egyik legfontosabb alap pillére. Önmagában a PG szabályzata nem elég ahhoz hogy átformálja az RPt. Egy karakter egy élet nélkül, igazából minden szerver csak egy RP-GF átmenet.
 15. Whadez kivételével mindenkinek szép napot és kellemes estét. Kellemes húsvéti ünnepeket, valamint jó játékot! Egysze játszottam vele, hát mit ne mondjak elég gyász.