grove4l

V.I.P. Member
 • Hozzászólások

  1.555
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

919 Közkedvelt

7 követő

grove4l felhasználóról

 • Rang
  Őskövület
 • Születésnap 1995-08-17

Egyéb

 • Titulus
  apádat azt

Utolsó profil megtekintők

2.252 profil megtekintés
 1. jaj csak ezt ne
 2. Tisztelt érdeklődők! Ezúttal egy fejlesztésről szeretnék nektek bemutatni, ami 0xFD által került megírásra. Ez nem más mint az Actor rendszer. Az Actor rendszer nálunk úgy fog kinézni, hogy teljesen IG lehet majd személyre szabni a létrehozandó actorokat. Az actor rendszert azért tartottuk fontosnak, hogy a játékosokon kívül úgy tűnjön, hogy nincs kihallva például egy adott interor. Mennyivel reálisabbnak tűnik egy emberekkel teli Rendőrség épülete, mint mondjuk egy üres, ugy... Továbbiak
 3. Már nem is fogtok.
 4. Mindig is szerettem volna a holdon RPzni.
 5. Sajnálom srácok hogy dolgozom legalább 3 éve, 1 hónapja Mozdonyvezetőként és nincs 24 órám naponta olaszról angolra, angolról magyarra fordítani a modot. Sajnáljuk hogy nem vagyunk élettelenek csak azért hogy a tisztelt közösség végre játsszon valahol. Rolux az nem probléma. Google translate az esetek 99%ban jól adja ki az angol verziót
 6. Amennyiben felértem Pestre bővebb tájékoztatást adok az eseményekről, addig akit érdekel nézzen fel a discord szerverünkre és olvassa vissza az előzményeket hogy ezek mit műveltek napok óta.
 7. Hosszú élete volt :D
 8. Köszönöm Whadez!
 9. Köszönjük szépen a bátorító szavakat, de szépen is állna a világ ha minden ember a másik véleménye alapján formálná a jövőt. Mi kitartunk a szerverünk mellet, nem is sajnálom a pénzt rá. Ha megnyílik és sikeres lesz, akkor örülni fogok, ha megnyílik és elhúznak a playerek akkor meg elmondhatom hogy pofajártatás helyett megpróbáltam jobbá tenni.
 10. Publikus, hiszen témánk is van.
 11. Hello. Nagyon sok minden változott 5 évhez képest. Régen millió+1 RP szerver volt, most jó esetben 2-3. Az emberek kiábrándultak a szar szerverekből amik jó esetben 1-2 hétig tartottak, ezért inkább hanyagolták. Most talán kezd feltörni a 0.3DL óta. Mi is készítjük már a szerverünket több mint 1 éve. Tudjuk hogy miket hibáztak mások, és ezekből tanulva készítjük el a szerverünket úgy , hogy ne csak sok mindenkit hívjunk, de meg is tartsuk a játékosokat.
 12. boldog születésnapot krisk

  1. Ben

   Ben

   nincs mit enter

 13. Szép volt srácok. Önlejáratásból 10/10 :D
 14. Aldó mikor lesz az év embere? Elvégre Haladó Scripter, Profi Mapper.