grove4l

V.I.P. Member
 • Hozzászólások

  1.509
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

892 Közkedvelt

5 követő

grove4l felhasználóról

 • Rang
  Őskövület
 • Születésnap 1995-08-17

Egyéb

 • Titulus
  apádat azt

Utolsó profil megtekintők

1.587 profil megtekintés
 1. wlsmta

  Ez egy nulla sajnos. Egy nulla. 0, Nulla
 2. Egy Scripter ismerősöm havi 80 ezer Forintért biztos írna neked nulláról írt módot.
 3. Jó a fórum!
 4. Gondolom SeeMTA-ról próbálod lekoppintani.
 5. 2018-at írunk. Ha fizetsz akkor fejlesztenek, ha nem akkor nem.
 6. Hát úgy nem is lesz sikeres SAMP RP szerver, ha sorra nyitjátok meg a szervereket. De majd meglátjuk hogy kié lesz a jobb.
 7. Ez meg micsoda?
 8. Nem sikerült egyedibben játékost hívni?
 9. Tisztelt közösség! Szeretnénk minden leendő játékosunknak sikerekben és szerepjátékban gazdag újévet kívánni! Az elmúlt 2 hónapban nem történt sok mozgalmas esemény. Sikerült megcsinálnunk a Fórumot, a Teamspeak 3 szervert működőképes állapotra, és elkezdtük a szerver hirdetését. Büszkék vagyunk rá, hogy a SAMP jelenlegi helyzetében ilyen rövid idő alatt 63 taggal és 29 kedvelővel büszkélkedhetünk. Mivel nem vettünk sem 300000 like-os facebook oldalt, sem jól ismert domain címet, ezért büszkék vagyunk rá, hogy saját erőből sikerült ennyi embert elérnünk. A türelmeteket kérjük továbbra is, ahogy eddig. Nagyon sokan kételkednek a szerver sikerében (főleg itt azokra gondolok akik 2 hetes szerverként emlegetik), de megígérhetjük nektek hogy nem adjuk fel. Nem azon emberek vagyunk, akik látván a szerver sorsát, ha rossz esemény történik, akkor megfutamodunk. Nem fogunk "like és látjuk hány embert érdekel a szerver" típusú posztokat megjelentetni. Minden megteszünk annak érdekében, hogy a nyitás napjára a lehető legtökéletesebb játékélményt adó szervermódon élvezhessétek a szerepjáték adta örömöt. Személy szerint többet nem szeretnék ehhez hozzáfűzni. Megígértük, be is tartjuk. Szép számban érkeztek pályázatok a meghirdetett frakciókra, aminek nagyon örülünk, pár már elfogadásra illetve elutasításra is került. Itt is szeretnék külön gratulálni Scott Cassidy-nek aki érthető módon az LSFD pályázat alapján kapta meg a frakció vezetésére szóló jogosultságot. Ezen felül gratulálunk Brazininek aki a The Carpelli Crime Family pályázatot írta. A bűnszervezete a DROG típusú frakciót jelölte meg fő tevékenységeként, amihez sok sikert kívánunk neki. A továbbiakban még jelentkezünk több információval. További szép napot kíván a Life in Los Santos Role Play Hungary Vezetősége. Weboldal: https://forum.lsliferpg.hu
 10. Már vártam az új videódat, a szokásos Jackob minőség :)
 11. Visszavont
 12. Boldog születésnapot Krisk!

  1. Ben

   Ben

   köszi kishp

 13. Boldog születésnapot Krisk!

  1. Ben

   Ben

   köszi zizu

 14. Már minden adott. Csak a pillanatra várunk. Egyenlőre a Marketing részét szeretném kihegyezni, mivel hiába nyitunk meg, ha kb nulla érdeklődő van. Egyenlőre csak a Facebook hírdetésre van fizetve, de ha már lesz 100 érdeklődő, akkor pontosabb dátumot tudok mondani.