grove4l

V.I.P. Member
 • Hozzászólások

  1.561
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

928 Közkedvelt

7 követő

grove4l felhasználóról

 • Rang
  Őskövület
 • Születésnap 1995-08-17

Egyéb

 • Titulus
  apádat azt

Utolsó profil megtekintők

2.402 profil megtekintés
 1. Los Santos County Role Play - Hungary épp most · #QuickUpdate Little Italy negyed Los Santosban.
 2. Los Santos County Role Play - Hungary épp most · #HELYZETJELENTÉS Tisztelt követőink! Nagy örömmel jelenthetem be nektek, hogy a szerverünk játékmódja elérte a 100%-os fordítási állapotot. Ezt azt jelenti hogy minden egyes funkciója magyar nyelvű. Ez azért számít számunkra mérföldkőnek, mert ezzel lezárult a 2016 óta tartó 1. fázis, azaz a szervermód tökéletesítése. TÖRTÉNELMI VISSZATEKINTÉS Az egész projectet 2016 végén álmodtuk meg, amikor a SAMP mint olyan egész Magyarországon elindult a lejtőn lefelé. Gondolom ti is emlékeztek arra, hogy sorra nyíltak meg a szerepjáték szerverek és mindegyiken volt ember. Sajnos mára ez olyan szinten lecsökkent, hogy minimális szinten van az egész országban 2-3 szerepjáték szerver. Ezzel a fellángolással indultunk neki egy minőségi szerepjáték létrehozásában. A szerver sorsa nagyon sokáig bizonytalan volt, mivel sok egyéb magánügyi elfoglaltság miatt lassan haladtak a fordítások, hibajavítások illetve plusz fejlesztések. Azonban Április 11.-én egy nagyon hosszú folyamat záródott le, amire mind nagyon büszkék vagyunk a csapatban. KÖSZÖNET Külön köszönet illeti Stanley White Főadmint, aki súlyos hibákat javított ki a modban ami által most itt lehetünk és nyugodt szívvel állunk neki pl az Inventory tesztelésének. Köszönettel tartozom TwisT3R Főadminnak is, aki a végén segített több hibakód megszüntetésében. A JÖVŐ Nagyon optimisták vagyunk a jövővel kapcsolatban. Most hogy sikerült a teljes módot lefordítani, megkezdődtek az intenzív tesztelések a szerveren. Igyekszünk minden egyes funkciót pontosan letesztelni, azonban az igazi tesztelés majd a nyitáskor lesz, amikor feljöttök hozzánk. A szerver nyitása ezúttal kapott egy végleges időpontot amit Május vége - Június elejére teszünk. Azért igyekeztünk egy bő dátumot kiírni, mivel van még tennivalónk bőven és így betudjuk határolni a lehetőségeinket. Májusban megnyitjuk a Frakciópályázatokat, ahol lehetőségetek lesz számos lehetőség közül választani. Elsősorban az Önkormányzat, Fegyver Illegális Frakció és Hírközlés frakcióra adódik majd a pályázati lehetőség. Bővebben majd Május első hetében adunk tájékoztatást. Köszönettel tartozunk számotokra is, hogy nem hagytátok a szervert a süllyesztőben, hanem intenzíven érdeklődtetek irántunk. Egyszóval: Köszönjük. Hamarosan érkezünk. Tisztelettel: Los Santos County Role Play - Csapat
 3. Igen, fog működni. Múlt héten fejeztem be a szerver fordítását, most a hibákat keressük, eddig elég szépen haladunk. :)
 4. bazdszájb

  1. Blaise

   Blaise

   van jo félle kis herbálom kel

    

 5. Boldog születésnapot Krisk.

 6. Los Santos County Role Play - Hungary épp most · #ÁLLAPOT FRISSÍTÉS Tisztelt Követőink! Először is szeretném örömmel bejelenteni, hogy a múlt héten sikeresen átléptük a 100 db követést ami miatt nagyon hálásak vagyunk nektek. El sem tudjátok képzelni hogy milyen öröm az nekünk, hogy a lassan két éve készülő projectünk a mai napig nagy érdeklődésszámot mutat. Ezúton is köszönjük még egyszer. Bár jó párszor hangoztattuk hogy a munkánk miatt nem a szerver élvezi a prioritást, igyekszünk foglalkozni vele ahogy időnk engedi. 0xFD elkészítette számotokra az Actor rendszert. A rendszer megpróbálja enyhíteni azt az ürességet, amit a nagy térkép ad át a játékosok felé. Elsősorban Interiorokban lesz alkalmazva ezzel is azt a látszatot keltve, hogy nem egy kihalt helyen van az ember, hanem például egy nyüzsgő rendőrségen. Apropó rendőrség.. A háttérben található az elkészült Ganton Police Station.
 7. Sziasztok, még élünk. A vizsgáim miatt nem foglalkoztam sokat a szerverrel, de most újult erővel állok neki a folytatásnak.
 8. A West RPG rossz, de a ClassRPG az SOHA nem volt RP szerver. Pár törzsgyökeres játékos akiket máshol nem tűrnek meg, mert kell egy minimális RP szint azok játszanak. De minden értelmes ember aki fejlődni akart anno az már mind máshol játszik.
 9. jaj csak ezt ne
 10. Tisztelt érdeklődők! Ezúttal egy fejlesztésről szeretnék nektek bemutatni, ami 0xFD által került megírásra. Ez nem más mint az Actor rendszer. Az Actor rendszer nálunk úgy fog kinézni, hogy teljesen IG lehet majd személyre szabni a létrehozandó actorokat. Az actor rendszert azért tartottuk fontosnak, hogy a játékosokon kívül úgy tűnjön, hogy nincs kihallva például egy adott interor. Mennyivel reálisabbnak tűnik egy emberekkel teli Rendőrség épülete, mint mondjuk egy üres, ugy... Továbbiak
 11. Már nem is fogtok.
 12. Mindig is szerettem volna a holdon RPzni.
 13. Sajnálom srácok hogy dolgozom legalább 3 éve, 1 hónapja Mozdonyvezetőként és nincs 24 órám naponta olaszról angolra, angolról magyarra fordítani a modot. Sajnáljuk hogy nem vagyunk élettelenek csak azért hogy a tisztelt közösség végre játsszon valahol. Rolux az nem probléma. Google translate az esetek 99%ban jól adja ki az angol verziót
 14. Amennyiben felértem Pestre bővebb tájékoztatást adok az eseményekről, addig akit érdekel nézzen fel a discord szerverünkre és olvassa vissza az előzményeket hogy ezek mit műveltek napok óta.
 15. Hosszú élete volt :D