grove4l

V.I.P. Member
 • Hozzászólások

  1.527
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

897 Közkedvelt

6 követő

grove4l felhasználóról

 • Rang
  Őskövület
 • Születésnap 1995-08-17

Egyéb

 • Titulus
  apádat azt

Utolsó profil megtekintők

2.028 profil megtekintés
 1. Nem fogjuk elbaszni a nyitást. Elég szerveren játszottam ahhoz, hogy tudjam milyen követelmények kellenek egy szerver üzemeltetéséhez. Megpróbálunk bevetni pár praktikát ami a játékosoknak célt ad majd a szerveren. Reméljük hogy sikeres lesz.
 2. Akkor nagyon nehéz.
 3. Attól függ szerintem, hogy milyen szinten ismered a Pawn nyelvet.
 4. Helyzetjelentés! A szerver él és virul, csináljuk. Nem fogtok csalódni benne, ezt megígérhetem. Hamarosan egy teljesen új leírást készítek majd, amiben minden fontos információ meg fog jelenni. Addig is csatlakozzatok a Discord szerverünkre: https://discord.gg/jyKXSG5
 5. Nem értem hogy miért csodálkozol hogy nem érkezik értelmes hozzászólás. Nonszensz amit mondasz a játékélményről. SeeRPG meg a játékélmény mindig is két külön dolog volt. Ha neked az jó lesz, hogy jóesetben 20-30 nokedli felmegy a szerveredre, mert az értelmes nagyban elkerüli majd, akkor oké. De akkor feleslegesen fejleszted a modot.
 6. Az RP szintről sajnos igaza volt. SeeRPG soha nem volt az RP-ről híres. Viszont ami a modot illeti szerintem top 1 lett.
 7. Csekkoljátok a Facebook oldalunkat :) Új modellezési képek kerültek ki.
 8. Facebook oldalunkra kikerült a drogrendszerrel kapcsolatos leírás.
 9. Szevasztok. Elkészült jó pár fontos weboldal a szerver számára, hogy amíg a szerver nem nyit meg, valamivel eltudjátok ütni az időt. Főoldal: https://lsc-rp.hu Fórum: https://forum.lsc-rp.hu Wiki: https://wiki.lsc-rp.hu Térkép: https://map.lsc-rp.hu
 10. Nem mindegy, hogy úgy nyitsz szervert hogy fingod sincs arról hogy mit hogyan csinálj, csak legyen játékos és uralkodhass felettük, vagy pedig úgy nyitsz szervert hogy évekig játszottál rajta, tudod hogy mi kell a játékosaidnak és azt is tudod hogy mit csinálj, hogy meg is maradjanak.
 11. Én a szar szervereket unom.
 12. Úgy lehet modolni, hogy bizonyos objectet adsz hozzá ami a karakteren elhelyezhető. Viszont magával a modolt fegyverrel csak úgy tudsz lőni ha az alap fegyverre egy objectet ráhúzol.
 13. Hello, az alábbi változtatások történtek: - Új név: Los Santos County Role Play - Új weboldal: https://forum.lsc-rp.hu ((Megmaradtak a karakterek)) -Új Térkép weboldal: https://map.lsc-rp.hu
 14. Hello. Nem lehet se járműveket, se fegyvereket, se alap objecteket modolni. Csak is kizárólag új modellt és skint lehet hozzáadni egyenlőre.
 15. Tisztelt játékosok! Nagyon régen jelentkeztünk amit személy szerint szörnyen restellek. Nem szeretnék magyarázkodásba szabadkozni, elcsesztük. Történtek a múltban olyan dolgok, ami miatt nem sikerült teljes odaadással foglalkozni a szerverrel, azonban szeretnénk megtörni a csendet. ===== A MÓDRÓL ========= Egy régebbi posztban megjegyeztük, hogy a Whadez által írt PSA módot fogjuk használni. Nos a módban lévő rengeteg bug miatt, a módot kukáztuk, és helyette egy sokkal fejlettebb és dinamikusabb modot vettünk elő. Garantálni tudom nektek, hogy minden RP Stílus irányzat résztvevője nagy lelkesedéssel fog belefogni a szerepjátékba, ha megnyílik a szerver. Minden héten fogunk kitenni a fontosabb dolgokról egy leírást képekkel, hogy bizonyítsuk, megéri várnotok a nyitásra. ======= ÚJDONSÁGOK ======= Kezdésnek szeretném ismét "sztárolni" a San Andreas Multiplayer új verziójának újdonságait. A képeken láthatjátok, hogy a Unity Station mellet található 24/7, valamint az Idlewood töltőállomás új Exteriort kapott. Ezzel talán csak a realitás tudjuk növelni. Nyugalom, egyik modell sem haladja meg a 100 kb-ot, így nem áll fenn a veszélye annak, hogy bárki is laggoljon majd. Nagyon remélem hogy a lehető leghamarabb sikerül majd a nyitási dátumot közölni. Tisztelettel: Life in Los Santos Role Play Csapata