Xenius

V.I.P. Member
 • Hozzászólások

  628
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

106 Elfogadott

4 követő

Xenius felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap 1997-07-10

Egyéb

 • Steam
  xeniusz
 • Játékos név
  Xenius, Xenius97, XeniusNow
 • Skype
  camadedevice
 • Weboldal
  hl-rpg.eu

Utolsó profil megtekintők

481 profil megtekintés
 1. ömm ez a téma már szerintem nem él 2014 óta :D
 2. Az új update nagyon jó! Örülök neki, hogy pozitívan csalódtam ebben a mutliban. Egyre jobban tetszik, és használható a kliens. Az FPS-em is a régi, és egyre kevesebb az fps drop is.
 3. Ha jól tudom akkor ez sampban egy custom animáció, ami a gta sa-ban nincs bent alapból szóval MTA-ban nem lehetséges a megvalósítása.
 4. Olvasd vissza az egészet újra
 5. Nálunk úgy van hogy ha a játékos egy új itemet kap akkor azt azonnal elmenti az adatbázisba, ha a játékos átmozgat egy itemet akkor van egy 5 másodperces delay az sql query végrehajtására és ha közben még egy itemet átmozgat akkor a végén a query mindkettőt elmenti. Ha töröl a játékos egy itemet akkor is instant kitörli az adatbázisból a szerver. Illetve ha kilép a játékos, akkor a szerver elmenti egy lua táblába a játékos itemeit hogy a következő csatlakozáskor ne legyen egyetlen mysql lekérdezés sem az inventory betöltésekor.
 6. A -1es dbPoll-al csak saját magad szúrod tökön (ha az van). Használj callbacket mindig
 7. Értem én hogy custom hangot akarsz neki, de szerintem felesleges ennyire túlbonyolítani a bind résznél https://wiki.multitheftauto.com/wiki/AddVehicleSirens
 8. GTA SA map fájlai közül ki tudod keresni hogy melyik városban mely objectek vannak, és azokat tudod törölni removeWorldModel-el (pl.: gta sa mappa / data / maps / vegas)
 9. Semmi gond sincs a magyar változó / funkció nevekkel. Mindenki úgy írja meg a kódot ahogy szimpatikus neki, ha ő magyarul szeretné akkor magyarul írja. Ez hülyeség, hogy attól hogy te angolt használsz még másra is rá kell erőltetni?!
 10. Amúgy pedig felenged ha kijátszod, tapasztalatból tudom. Note: To save server CPU, you should avoid setting theElement to the root element where possible. Using resourceRoot is usually sufficient if the event is handled by the same resource on the server.
 11. @DrAkE nem minden esetben célszerű megoldás a client, például ha egy triggert le akarsz védeni a módosított mta kliensek elől akkor resoureRoot-al érdemes triggerelni, és szerveroldalon ha a client változó él akkor a scriptet megállítani, ezáltal nem fognak tudni semmit sem csinálni a módosított kliensekkel.
 12. @thegergo02 ja. kösz hogy mondod xD este volt
 13. nincs :( mind két témával megnéztem (https://puu.sh/vRZX2/53fc3bf18d.png)
 14. Erőforrás figyelőben kellene megnézni hogy melyik szolgáltatás mennyi CPU-t használ. (így fog kinézni: https://puu.sh/vRZPL/30c3bfabab.png)
 15. Ötlet: Egy scroll-to-top nem ártana a fórumon :) (jobb alsó sarokban egy kis nyilacska ami egyből felvisz a lap legtetejére hogy ne kelljen görgetni)