Xenius

V.I.P. Member
 • Hozzászólások

  662
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

120 Elfogadott

4 követő

Xenius felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap 1997-07-10

Egyéb

 • Steam
  xeniusz
 • Játékos név
  Xenius, Xenius97, XeniusNow
 • Skype
  camadedevice
 • Weboldal
  hl-rpg.eu

Utolsó profil megtekintők

643 profil megtekintés
 1. https://www.shazam.com/ Telefonra letöltöd, és amikor megszólal a rádióban vagy valahol a zene akkor bekapcsolod és ez a program ki fogja írni a zene címét.
 2. Soha nem lesz normális Multiplayer a GTA5-höz, én már lemondtam róla.
 3. @JamesA Shazam
 4. Nem kell túlbonyolítani. Felesleges a rendertarget is. showPlayerHudComponent("money", false) és létrehozol egy sima dxDrawText-et a jobb felső sarokba
 5. @Enigma Le van véve a monitor fényereje, illetve már megszoktam :D
 6. https://community.mtasa.com/index.php?p=resources&s=details&id=960
 7. Már nem aktuális a topic. Change.org: Rockstar Games has reportedly talked Take-Two into forgetting about going after singleplayer modders, and will be attempting to reverse the decision to close OpenIV. "Rockstar Games is in contact with the developers of the OpenIV mod tool to resolve the takedown issue"
 8. Szerintem ha még belefér akkor ezt az i5-öst válaszd: https://www.pcx.hu/intel-core-i5-7600k-bx80677i57600k-processzor-940664 Kb ugyan az mint a másik, csak ez 3,8 Ghz-n pörög
 9. Attól függ kit nevezünk középszintű fejlesztőnek, mert azok közt is van olyan aki csak egy copy-paste programozó. Szerintem nem fix összegért célszerű ezt csinálni, hanem scriptenként kell eldöntenie a fejlesztőnek hogy neki mennyi pénzt ér az meg ahány órát a scripten dolgozott. Felesleges úgy fizetni valakinek havonta, hogy alig halad.
 10. Aztán az kit érdekel? :D 0 játékossal mehet felőlem akár 10.000 noki szerver is.
 11. Mi lenne ha a hozzá nem értőknek segítenétek? Elvégre ez egy segítségkérés topic. @ItsBlockFighter nincs alapértelmezett értéke. Lépj be PHPmyadminba és állíts be neki egyet. Vagy pedig futtasd le ezt a queryt: ALTER TABLE `TÁBLÁD_NEVE` CHANGE `admin` `admin` INT(11) NOT NULL DEFAULT '0';
 12. Inkább írja alá mindenki ezt: https://www.change.org/p/rockstar-games-save-openiv Már több mint 27.000 aláírás van, steamen pedig ellepték a gta5-öt a negatív kritikák.
 13. Nem sokáig
 14. Sziasztok. A tegnapi nap folyamán az OpenIV véglegesen megszűnt, mert a Take Two felkereste őket. Akinél fent van a program az még tudja használni egy rövid ideig, viszont letölteni már nem lehet. Szerintem ez az egész GTA5re kihatással lesz, mert ezáltal nem fognak tudni a modderek saját modokon dolgozni. (Kocsik stb.) A teljes hír itt olvasható: http://gtaforums.com/topic/889348-openiv/ Nektek mi a véleményetek erről?