Xenius

V.I.P. Member
 • Hozzászólások

  669
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

130 Elfogadott

5 követő

Xenius felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap 1997-07-10

Egyéb

 • Steam
  xeniusz
 • Játékos név
  Xenius, Xenius97, XeniusNow
 • Skype
  camadedevice
 • Weboldal
  hl-rpg.eu

Utolsó profil megtekintők

1.049 profil megtekintés
 1. Sziasztok. Nem én csináltam, egy srác rakta fel az angol MTA fórumra de azóta már törölte is. A letöltési linkek még élnek, szóval nem törölte teljesen. A sráccal beszéltem Discordon, azt mondta hogy 4 évig "kutatott" ahhoz hogy a streamer ilyen jól sikerüljön. GTA United: http://www.mediafire.com/file/r063jjforxjbomx/[UnitedC].rar (Vice City + Liberty City) Vice City: http://www.mediafire.com/file/qlxy6dg8634pnbo/[VCv2].rar Liberty City: http://www.mediafire.com/file/qabqw19kh89vbqt/[LCv2].rar
 2. gtaall.com
 3. setElementCollisionsEnabled ... vagy pedig setElementCollidableWith
 4. Hiába a sok frissítés, ha szart sem érnek vele. Undorító a szinkronizálás, a kocsik össze vissza rángatóznak, a fegyverek pontatlanok, stb.
 5. Valószínű hogy segíteni fogok azért hogy egy nokedli szerver nyíljon ismét a lopott munkáinkból.
 6. Én is tudnék felírkálni wikire terveket, fogadni mernék rá hogy 70%-ban be sem fejezték. Leszarják az egész gtmp-t, soha nem lesz normális gta5 multiplayer.
 7. https://wiki.multitheftauto.com/wiki/Clothing_Component_IDs
 8. https://www.shazam.com/ Telefonra letöltöd, és amikor megszólal a rádióban vagy valahol a zene akkor bekapcsolod és ez a program ki fogja írni a zene címét.
 9. Soha nem lesz normális Multiplayer a GTA5-höz, én már lemondtam róla.
 10. @JamesA Shazam
 11. Nem kell túlbonyolítani. Felesleges a rendertarget is. showPlayerHudComponent("money", false) és létrehozol egy sima dxDrawText-et a jobb felső sarokba
 12. @Enigma Le van véve a monitor fényereje, illetve már megszoktam :D
 13. https://community.mtasa.com/index.php?p=resources&s=details&id=960
 14. Már nem aktuális a topic. Change.org: Rockstar Games has reportedly talked Take-Two into forgetting about going after singleplayer modders, and will be attempting to reverse the decision to close OpenIV. "Rockstar Games is in contact with the developers of the OpenIV mod tool to resolve the takedown issue"