Fl0rian

Fórumozó
 • Hozzászólások

  477
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Fl0rian tevékenységei

 1. Szerver IP: samp.sapphirerpg.hu Fórum: Kattints ide Facebook: Kattints ide Facebook közösségi csoport: Kattints ide A szerver története » Sapphire RPG története - Interjú - Phoenix A szerver személyzete » Szerver adminisztrátorok Tulajdonos: Phoenix Fejlesztő: Florian Vezető adminisztrátor: Pizzaz Fő adminisztrátor: V1RUS Adminisztrátor - 3: Marki Adminisztrátor - 2: Zoltán Adminisztrátor - 1: Rico Adminisztrátor - 1: Pragon Fórum adminisztrátorok Webfejlesztő: Apple Globális moderátor: James HUD » A képen egy részletet láthatunk a szerver HUD-járól. A "Kelléktár" jelzi, hogy mennyi tárgy fél el a táskánkban, ami jelen esetben 75 darabot jelent. A szerver pénzneme a Korona amit a "CR" szócska rövidít. Alatta található a HP Bar (élet) és az AP Bar(kevlár). A karakterünknek szüksége van ételre, italra és alvásra. Amikor a számláló eléri a nullát, karakterünk élete csökkeni kezd, így egyszerűen meghalhatunk. Jármű HUD » Az alábbi HUD csak a járműben ülve jelenik meg. Járművünket a '2'-es gomb lenyomásával indíthatjuk el (nem NUM 2), ilyenkor a jobb felső sarokban lévő motor a jármű állapotát mutatja. A 'B' betű az üzemanyag típusát jelzi, lehet: Benzin, Gázolaj, Kerozin, Elektromos. A lámpa ikon értelemszerűen csak akkor világít ha felkapcsoljuk azt az 'R' billentyűvel. A fenti akkumulátor csík jelzi, hogy áll a járművünk akkumulátorának töltöttségi szintje. A töltöttségi szint függ a rádió/lámpa/irányjelző használatától. Lemerült akkumulátorral a kocsi nem indul el. Jármű vásárlás és fejlesztés » A szerveren, lehetőségünk van jármű vásárlásra, ahol megadhatjuk a kiválasztott gépkocsi színét, rendszámát vagy akár az extra felszereltségét. Ha kiválasztottuk a számunkra megfelelő járművet, azt előbb el kell készíteni, ami pár órát esetleg pár napot vesz igénybe. A járművet lehet tuningolni is amit a szerelőműhelynél lehet igényelni. Ilyenek a kasztni módosítások, a nitro, valamint a neonok. A téma bővítés alatt.
 2. James Dox járt nálunk a holnapi nyitás alkalmából. Ha lesz egy kis szabadidőtök és kiváncsiak vagytok a nyitásra nézzetek fel mindenképp. :)
 3. Ez a csodálatos Symbol RPG következő fokozata.
 4. A főoldal meg lesz változtatva a közeljövőben, de a mod mellett nincs túl sok időm rá. Köszönjük szépen amúgy. :) A facebookon több kép is elérhető, majd nyitás után inkább videóra veszem a dolgokat, érdekesebb mint a képesdi.
 5. Sziasztok! Érdekelne a véleményetek az általam készített oldalról, min kéne változtatnom? Mi az ami nem illik oda, estébé. Tudom hogy nem kell szépnek lennie ahhoz hogy működjön, most csak a design része érdekel, mert bele akarom ásni magam a webszerkesztés rejtelmeibe.
 6. Nyelvválasztás TS3 licenszhez kellett.
 7. Hozzájutottam bátyám csodálatos Polo Classicjához, holnap csatolok majd képet, róla, elég nagy felújításon kell átesnie a drágának. :D
 8. Mi a bajotok? A scripter majd megcsinálja a módot ingyen, hogy aztán admin lehessen rajta 200 forintért. Szerintem jó ötlet.
 9. Azt nem én csinálom igen. Ott egy színt állítottam át az elején és kész, ezt pedig notepadben ügyeskedem. :D Mostmár minden böngészőn megjelenik, a TS3 bírálat miatt nyelvválasztás is került bele, meg egyéb apróságok.
 10. Még nem vagyok profi a webszerkesztés terén, szóval idő amíg rájövök hogy minden felbontáson és böngészőn szépen jelenjen meg. :S
 11. Köszi a válaszokat. :D Az egészet kukáztam amúgy. Az új így néz ki: http://www.sapphirerpg.hu
 12. Működik a jelenlegi játékosszámmal, nincs értelme több pénzt kiadni a kelleténél. Köszi szépen a véleményt amúgy! Enigma, értem hogy te nem vagy egy nagy multiplayerezős, de van a játéknak SP változata is. A multiplayer, pláne az RPG, szvsz. emberekre épül.
 13. Az IP cím: server28.clans.hu:7783
 14. A sampany módja 4x akkora mint a DLC volt publikálása idején. Az EXP bar amit fel lehet ismerni, illetve az adminrendszer parancsai. Akinek ez elég a "sampany élményhez", az játszon házin DLC-t.
 15. Hali, egy érdekes problémám lenne. A billentyűzetem csak akkor működik ha hozzáérek a gépházhoz, máskülönben nem érzékeli a gombokat (biosban sem). Mindegyik billentyűzetnél ezt csinálta hárommal teszteltem. Ebből az egyik duplán vette a gombokat, vagy triplán, ahogy akarta. Wifi és egér is USB-s tökéletesen ment. Ötletem sincs milyen alkatrész lehet ennél a hibás. Gépház. NZXT S340 Táp: BeQuiet! Pure Power 600W Billentyűzetek közt volt a4tech, genius, tracer.
 16. Pedig megakartam. Végül kivettem mindent a házból, újra belerakosgattam és megy faszán.
 17. Csáó, gondoltam feltöltöm ide hátha érdekel valakit a párom első videója.
 18. Én szívtam már meg Chieftec táppal is, így egy hónapja vettem egy BeQuiet! tápot, halk, nagyon egyben van, moduláris, egyedül az ára az ami szomorú. A te helyedben nem spórolnék rajta.
 19. Meg lett a hiba, köszi a segítséget :) A gond az volt hogy 5mp-ként le lett kérve mysqlből a regisztrált karakterek száma (ne kérdezd miért ilyen hülyén csináltam meg), és ki lett írva a táblára mint lélekszám. Úgy néz ki most jó, ha lesz rá kellő időm és energiám átrakom threaded queryre és akkor még simább lesz minden.
 20. Na felnéztem a szerverre, szerintem nem okozhat a mod nagy pinget, nincs is sok timer meg semmi, azok közül is a leggyorsabb 300ms. Nektek mi a véleményetek? mod okozhat 100-200-as pinget?
 21. A mysql plugin régi (új nem működik a winserver 2012-n) így minden dolgozásánál laggol mint a picsa, de nem ez a baja. Köszi a választ mindenkinek, remélem jutunk valamire.
 22. A szerver újra nyitva van, ha hibát találtok kérlek írjátok a /bug parancsba. Köszi!
 23. A friss módban elvileg javítottam, de ezek a hibák eddig nem jöttek ki, csak így több játékosnál. Remélem több game-breaker nem lesz.
 24. Köszi a véleményt. Sajnos az NPC-k épp megadták magukat a nyitásra, de lett volna még 1-2 extra az iskolánál az NPC-k jóvoltából. Az életet figyeli (kis koccanásokat nem), a sebességet pedig nem, de ezen változtatok a következő frissítéskor. Megfogadjuk a tanácsaid.