Danx

Fórumozó
 • Hozzászólások

  56
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

21 Újonc

1 követő

Danx felhasználóról

 • Rang
  Lelkes újonc
 • Születésnap 1993-02-15

Egyéb

 • Játékos név
  Danx
 • Weboldal
  www.facebook.com/StuntLifeWeb

Utolsó profil megtekintők

1.702 profil megtekintés
 1. Egy ideje már nincs a minigun engedélyezve az alap világban. Illetve azóta van spawn védelem, passzív mód is. ;) A passzív mód pont az ilyen esetekre lett kitalálva, mikor nem szeretnéd, hogy megöljenek.
 2. Kihagynám.
 3. Elkészült a StuntLife szerver 9. évfordulós bemutató videója. :)
 4. Elkészült szerverünk 9. évfordulós videója! :)
 5. Sosem foglalkoztam MTA-val, de valószínűleg ez egy titkosított kulcs. Éppen azért, mert semmi közöd más hardver komponenseinek serial számához. Le tudod kérni a titkosított kulcsot, ez alapján pedig be tudod azonosítani. Valószínűleg adatvédelmi okokból nem látod konkrétan a számot, mert visszaélésre adna okot. GDPR kedveli ezt.
 6. Ilyen alapon bármelyik szerver lehetne "az év szervere", ha egyetlen fórumozó rá szavazott. Éppen ezért nincs semmi jelentősége ennek a "helyezésnek".
 7. Ha ilyen a "Best of 2018" felhozatala SA-MP szerverek terén, akkor inkább ne is legyen a listában a StuntLife.. :D Ezzel a szavazással mindössze annyi a probléma, hogy kevés számú résztvevő szavazata alapján lett összeállítva. Szerintem egy 18.352 felhasználóval rendelkező fórumon 18 szavazó véleménye nem túl releváns a végeredmény kihirdetéséhez. Ez tipikusan az az eset, mikor jobb lett volna lefújni a szavazást kevés számú résztvevőre hivatkozva. Bár, így most legalább büszkélkedhet néhány letöltött szerver azzal, hogy ők lettek az év szervere.. ;)
 8. Csak én érzem enyhe túlzásnak, hogy olyan szerver(ek) lett(ek) megválasztva az "Év SA-MP" szerverének, amire 1-2 ember szavazott?
 9. Szerverünk IP címe megváltozott! Ezentúl az alábbi címen érhető el szerverünk: 91.83.93.42:7757
 10. Elkészült a StuntLife szerver 8. évfordulós bemutató videója. :)
 11. Elkészült szerverünk 8. évfordulós videója, mely tartalmazza az event sorozat felvételeit is.
 12. A tegnapi napon ünnepelte szerverünk fennállásának 8. évfordulóját. Ennek alkalmából tartottunk egy Event Sorozatot, valamint fellőttünk "néhány" tűzijátékot is. A tegnapi nap fontosabb eseményei megtekinthetők facebook oldalunk fényképei között. :)
 13. A szerver leírás a továbbiakban itt érhető el: https://gtakozosseg.hu/index.php?/topic/63950-hunstuntlife/
 14. · Szerverünk IP címe: 91.83.93.42:7757 · Szerverünk Weboldala: www.stuntlife.ucoz.hu · Szerverünk Facebook Oldala: www.facebook.com/StuntLifeWeb · Szerver Tulajdonos Facebook Oldala: www.facebook.com/DanxWeb · YouTube Csatornánk: Danx · SA-MP Kliens letöltése: 0.3.7 · Leírás újabb verziójának keresése: StuntLife - Drive Szerverünk teljes körű leírását az alábbi elérhetőségen találjátok meg: goo.gl/81OXO2 Tárhely: Google Drive Formátum: PDF Méret: 18,0 MB A leírás jelenleg 94 oldalas, a menüpontok a könnyebb navigálás érdekében, valamint az első oldalon található képek kattinthatók. A PDF formátumnak köszönhetően szinte bármilyen platformon megnyitható. A kattintható gombok elképzelhető, hogy nem minden PDF olvasón keresztül működnek. Javasolt programok a tesztelt platformokon: Windows: Adobe Acrobat Android: WPS Office A leírás Google Drive-on található, viszont a könnyebb navigálás, valamint átláthatóság kedvéért célszerű azt lementeni, és saját PDF olvasón keresztül megnyitni.
 15. Elkészült a szerver legújabb promóciós videója, ami az alábbi linken tekinthető meg: Hamarosan aktualizálom a szerver leírását is, mert ami jelenleg kint van nem kicsit régi már. ;) Üdv, Danx