Danx

Fórumozó
 • Hozzászólások

  64
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

31 Kezdő

3 követő

Danx felhasználóról

 • Rang
  Lelkes újonc
 • Születésnap 1993-02-15

Egyéb

 • Játékos név
  Danx
 • Weboldal
  www.facebook.com/StuntLifeWeb

Utolsó profil megtekintők

1.942 profil megtekintés
 1. Nem hinném, hogy tolongani fognak az emberek 500 Ft-os órabérért. Nincsenek arányban az elvárásaid a kifizetéssel. Ezek szerint a valódi elvárás az, hogy naponta 2 óra munkával 500 karakter le legyen ütve. - Viszont ez néhány perc alatt teljesíthető. Arról nem is beszélve, hogy ezzel nem a hatékony kódírást várod el, hanem a karakterek számát, ami nem célravezető. Meg lehet egy kódot írni többféleképp is, viszont a kevesebb néha több.. (Főleg ha a kód optimalizáltságáról van szó.) Ha csak a példa script-et nézzük, ez önmagában 572 karakter: Ebbe viszont nem számoltad bele azt az időt, mikor esetleg a jelentkező teszteli a kód egy-egy szakaszát. Amíg tesztel, feltételezhetően nem írja majd a kódot. Volt időszak, mikor én is 12 óra munka mellett dolgoztam a szerveremen, nem lehetetlen vállalkozás.. Főleg, ha értesz is hozzá. Itt megint csak nem esik szó arról, hogy milyen scripteket kérsz majd a jelentkezőtől, viszont azt lehet tudni, hogy mindkettőnek 1 hét alatt el kell készülnie. Én a szerverem egyes rendszereit volt, hogy hónapokon keresztül készítettem, természetesen munka mellett, szabadidőmben. Reméljük, nem ilyen rendszereket fogsz kérni a jelentkezőtől. Arról sem esik szó, hogy mi történik, ha valaki nem felel meg. Ebben az esetben megtartjátok az általa készített kódokat? Tehát az elvárás mindössze annyi, hogy értsen a jelentkező ezekhez az include-khoz? #include <a_samp> Érdekes, de az alapvető include nincs benne a listában. Vagy ahhoz már nem is kell érteni?
 2. Remélhetőleg igen, gyakorlatban pedig majd kiderül. A tegnapi nap folyamán eszközölve lett néhány módosítás annak érdekében, hogy ez ne forduljon elő többet. A "Kijelölés" üzemmódban kijelölhető az épületbelső is, mivel a kijelölő maga alap SA-MP funkció, így automatikusan ráugrik arra az objektumra, amire a játékos ráviszi az egeret. - Viszont ezek kijelölése tiltva vannak a rendszerben. Az épületbelsőket egyébként az objektum tologató felület mozgatta el, mert a bútorról átugrott az épületbelsőre, és azt mozgatta. Remélhetőleg ilyen viszont már nem lesz. :)
 3. Volt egy kb 4 órás karbantartás, mert találtunk egy elég kritikus hibát a rendszerben, azt javítottuk. :)
 4. Köszi. :)
 5. A mai naptól elérhető a legújabb fejlesztésünk, ami nem más, mint a megújult házrendszer. :)
 6. Én a szerveremmel több, mint 9 és fél éve foglalkozom, de ha most kéne mindent nulláról kezdenem, nem vágnék már bele..
 7. Igen, most már felesleges.
 8. Azért ilyen keveset mutat, mert egy ideje már kizárólag azok a szerverek látszódnak a SA-MP kliens keresőjében, amelyek fizetnek a megjelenítésért. Korábban úgy volt, hogy az "Internet" ablakban volt elérhető az összes működő szerver, a "Hosted" ablakban pedig azok a szerverek, akik fizettek azért, hogy ott legyenek listázva. - Aztán egyszer Kalcor úgy döntött, hogy mindkét ablakban csak a neki fizető szervereket fogja megjeleníteni. (Ezt azzal magyarázta, hogy a fake szervereket így akarta kiszűrni. - Na persze..) Jelen pillanatban a SA-MP kliens 5688 játékost mutat 202 szerveren, viszont a sa-mp.com 9107 játékost és 2765 szervert számlál. Persze hajnal 3-kor nem a legszerencsésebb összehasonlítani ezeket az értékeket, de napközben azért szokott lenni 20-30 ezer játékos globálisan. (Csak épp ebből kevés a magyar.)
 9. Egy ideje már nincs a minigun engedélyezve az alap világban. Illetve azóta van spawn védelem, passzív mód is. ;) A passzív mód pont az ilyen esetekre lett kitalálva, mikor nem szeretnéd, hogy megöljenek.
 10. Kihagynám.
 11. Elkészült a StuntLife szerver 9. évfordulós bemutató videója. :)
 12. Elkészült szerverünk 9. évfordulós videója! :)
 13. Sosem foglalkoztam MTA-val, de valószínűleg ez egy titkosított kulcs. Éppen azért, mert semmi közöd más hardver komponenseinek serial számához. Le tudod kérni a titkosított kulcsot, ez alapján pedig be tudod azonosítani. Valószínűleg adatvédelmi okokból nem látod konkrétan a számot, mert visszaélésre adna okot. GDPR kedveli ezt.
 14. Ilyen alapon bármelyik szerver lehetne "az év szervere", ha egyetlen fórumozó rá szavazott. Éppen ezért nincs semmi jelentősége ennek a "helyezésnek".
 15. Ha ilyen a "Best of 2018" felhozatala SA-MP szerverek terén, akkor inkább ne is legyen a listában a StuntLife.. :D Ezzel a szavazással mindössze annyi a probléma, hogy kevés számú résztvevő szavazata alapján lett összeállítva. Szerintem egy 18.352 felhasználóval rendelkező fórumon 18 szavazó véleménye nem túl releváns a végeredmény kihirdetéséhez. Ez tipikusan az az eset, mikor jobb lett volna lefújni a szavazást kevés számú résztvevőre hivatkozva. Bár, így most legalább büszkélkedhet néhány letöltött szerver azzal, hogy ők lettek az év szervere.. ;)