Danx

Fórumozó
 • Hozzászólások

  70
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

31 Kezdő

3 követő

Danx felhasználóról

 • Rang
  Lelkes újonc
 • Születésnap 1993-02-15

Egyéb

 • Játékos név
  Danx
 • Weboldal
  www.facebook.com/StuntLifeWeb

Utolsó profil megtekintők

2.154 profil megtekintés
 1. Szépek a színek. https://drive.google.com/file/d/1TD3_g8tI343flVsDr_NllQ9-3zo0QP6T/view?usp=drivesdk
 2. Szép is lenne. :D Nem azért újítottam meg a házrendszert, hogy aztán bezárjam a szervert. :)
 3. Inkább azon kellene elgondolkodnod, hogy mit csináltak mások, amiért elkezdtünk velük foglalkozni. Annyit segítek, hogy részünkről ezek már csak válaszreakciók voltak. Mivel a hozzászólásod nincs befolyással a szerver további sorsára, ezt inkább bízd ránk. :) Nem gondolkodom a szerver bezárásán, lesz még időd berendezni a házadat úgy, ahogy te szeretnéd. :)
 4. Szerintem meg nem sikerült azt a posztot értelmezned, ami alapján ezt a hozzászólást írtad.
 5. Ez a reakció köszönhető azoknak a játékosoknak, akik csak feszültséget generálni jönnek át. - Nem egy ilyen van..
 6. Szerverünk IP címe megváltozott, a továbbiakban az alábbi címen érhető el: 87.229.115.198:7848
 7. Nem hinném, hogy tolongani fognak az emberek 500 Ft-os órabérért. Nincsenek arányban az elvárásaid a kifizetéssel. Ezek szerint a valódi elvárás az, hogy naponta 2 óra munkával 500 karakter le legyen ütve. - Viszont ez néhány perc alatt teljesíthető. Arról nem is beszélve, hogy ezzel nem a hatékony kódírást várod el, hanem a karakterek számát, ami nem célravezető. Meg lehet egy kódot írni többféleképp is, viszont a kevesebb néha több.. (Főleg ha a kód optimalizáltságáról van szó.) Ha csak a példa script-et nézzük, ez önmagában 572 karakter: Ebbe viszont nem számoltad bele azt az időt, mikor esetleg a jelentkező teszteli a kód egy-egy szakaszát. Amíg tesztel, feltételezhetően nem írja majd a kódot. Volt időszak, mikor én is 12 óra munka mellett dolgoztam a szerveremen, nem lehetetlen vállalkozás.. Főleg, ha értesz is hozzá. Itt megint csak nem esik szó arról, hogy milyen scripteket kérsz majd a jelentkezőtől, viszont azt lehet tudni, hogy mindkettőnek 1 hét alatt el kell készülnie. Én a szerverem egyes rendszereit volt, hogy hónapokon keresztül készítettem, természetesen munka mellett, szabadidőmben. Reméljük, nem ilyen rendszereket fogsz kérni a jelentkezőtől. Arról sem esik szó, hogy mi történik, ha valaki nem felel meg. Ebben az esetben megtartjátok az általa készített kódokat? Tehát az elvárás mindössze annyi, hogy értsen a jelentkező ezekhez az include-khoz? #include <a_samp> Érdekes, de az alapvető include nincs benne a listában. Vagy ahhoz már nem is kell érteni?
 8. Remélhetőleg igen, gyakorlatban pedig majd kiderül. A tegnapi nap folyamán eszközölve lett néhány módosítás annak érdekében, hogy ez ne forduljon elő többet. A "Kijelölés" üzemmódban kijelölhető az épületbelső is, mivel a kijelölő maga alap SA-MP funkció, így automatikusan ráugrik arra az objektumra, amire a játékos ráviszi az egeret. - Viszont ezek kijelölése tiltva vannak a rendszerben. Az épületbelsőket egyébként az objektum tologató felület mozgatta el, mert a bútorról átugrott az épületbelsőre, és azt mozgatta. Remélhetőleg ilyen viszont már nem lesz. :)
 9. Volt egy kb 4 órás karbantartás, mert találtunk egy elég kritikus hibát a rendszerben, azt javítottuk. :)
 10. Köszi. :)
 11. A mai naptól elérhető a legújabb fejlesztésünk, ami nem más, mint a megújult házrendszer. :)
 12. Én a szerveremmel több, mint 9 és fél éve foglalkozom, de ha most kéne mindent nulláról kezdenem, nem vágnék már bele..
 13. Igen, most már felesleges.
 14. Azért ilyen keveset mutat, mert egy ideje már kizárólag azok a szerverek látszódnak a SA-MP kliens keresőjében, amelyek fizetnek a megjelenítésért. Korábban úgy volt, hogy az "Internet" ablakban volt elérhető az összes működő szerver, a "Hosted" ablakban pedig azok a szerverek, akik fizettek azért, hogy ott legyenek listázva. - Aztán egyszer Kalcor úgy döntött, hogy mindkét ablakban csak a neki fizető szervereket fogja megjeleníteni. (Ezt azzal magyarázta, hogy a fake szervereket így akarta kiszűrni. - Na persze..) Jelen pillanatban a SA-MP kliens 5688 játékost mutat 202 szerveren, viszont a sa-mp.com 9107 játékost és 2765 szervert számlál. Persze hajnal 3-kor nem a legszerencsésebb összehasonlítani ezeket az értékeket, de napközben azért szokott lenni 20-30 ezer játékos globálisan. (Csak épp ebből kevés a magyar.)
 15. Egy ideje már nincs a minigun engedélyezve az alap világban. Illetve azóta van spawn védelem, passzív mód is. ;) A passzív mód pont az ilyen esetekre lett kitalálva, mikor nem szeretnéd, hogy megöljenek.