Danx

Fórumozó
 • Hozzászólások

  63
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

31 Kezdő

1 követő

Danx felhasználóról

 • Rang
  Lelkes újonc
 • Születésnap 1993-02-15

Egyéb

 • Játékos név
  Danx
 • Weboldal
  www.facebook.com/StuntLifeWeb

Utolsó profil megtekintők

1.847 profil megtekintés
 1. Remélhetőleg igen, gyakorlatban pedig majd kiderül. A tegnapi nap folyamán eszközölve lett néhány módosítás annak érdekében, hogy ez ne forduljon elő többet. A "Kijelölés" üzemmódban kijelölhető az épületbelső is, mivel a kijelölő maga alap SA-MP funkció, így automatikusan ráugrik arra az objektumra, amire a játékos ráviszi az egeret. - Viszont ezek kijelölése tiltva vannak a rendszerben. Az épületbelsőket egyébként az objektum tologató felület mozgatta el, mert a bútorról átugrott az épületbelsőre, és azt mozgatta. Remélhetőleg ilyen viszont már nem lesz. :)
 2. Volt egy kb 4 órás karbantartás, mert találtunk egy elég kritikus hibát a rendszerben, azt javítottuk. :)
 3. Köszi. :)
 4. A mai naptól elérhető a legújabb fejlesztésünk, ami nem más, mint a megújult házrendszer. :)
 5. Én a szerveremmel több, mint 9 és fél éve foglalkozom, de ha most kéne mindent nulláról kezdenem, nem vágnék már bele..
 6. Igen, most már felesleges.
 7. Azért ilyen keveset mutat, mert egy ideje már kizárólag azok a szerverek látszódnak a SA-MP kliens keresőjében, amelyek fizetnek a megjelenítésért. Korábban úgy volt, hogy az "Internet" ablakban volt elérhető az összes működő szerver, a "Hosted" ablakban pedig azok a szerverek, akik fizettek azért, hogy ott legyenek listázva. - Aztán egyszer Kalcor úgy döntött, hogy mindkét ablakban csak a neki fizető szervereket fogja megjeleníteni. (Ezt azzal magyarázta, hogy a fake szervereket így akarta kiszűrni. - Na persze..) Jelen pillanatban a SA-MP kliens 5688 játékost mutat 202 szerveren, viszont a sa-mp.com 9107 játékost és 2765 szervert számlál. Persze hajnal 3-kor nem a legszerencsésebb összehasonlítani ezeket az értékeket, de napközben azért szokott lenni 20-30 ezer játékos globálisan. (Csak épp ebből kevés a magyar.)
 8. Egy ideje már nincs a minigun engedélyezve az alap világban. Illetve azóta van spawn védelem, passzív mód is. ;) A passzív mód pont az ilyen esetekre lett kitalálva, mikor nem szeretnéd, hogy megöljenek.
 9. Kihagynám.
 10. Elkészült a StuntLife szerver 9. évfordulós bemutató videója. :)
 11. Elkészült szerverünk 9. évfordulós videója! :)
 12. Sosem foglalkoztam MTA-val, de valószínűleg ez egy titkosított kulcs. Éppen azért, mert semmi közöd más hardver komponenseinek serial számához. Le tudod kérni a titkosított kulcsot, ez alapján pedig be tudod azonosítani. Valószínűleg adatvédelmi okokból nem látod konkrétan a számot, mert visszaélésre adna okot. GDPR kedveli ezt.
 13. Ilyen alapon bármelyik szerver lehetne "az év szervere", ha egyetlen fórumozó rá szavazott. Éppen ezért nincs semmi jelentősége ennek a "helyezésnek".
 14. Ha ilyen a "Best of 2018" felhozatala SA-MP szerverek terén, akkor inkább ne is legyen a listában a StuntLife.. :D Ezzel a szavazással mindössze annyi a probléma, hogy kevés számú résztvevő szavazata alapján lett összeállítva. Szerintem egy 18.352 felhasználóval rendelkező fórumon 18 szavazó véleménye nem túl releváns a végeredmény kihirdetéséhez. Ez tipikusan az az eset, mikor jobb lett volna lefújni a szavazást kevés számú résztvevőre hivatkozva. Bár, így most legalább büszkélkedhet néhány letöltött szerver azzal, hogy ők lettek az év szervere.. ;)
 15. Csak én érzem enyhe túlzásnak, hogy olyan szerver(ek) lett(ek) megválasztva az "Év SA-MP" szerverének, amire 1-2 ember szavazott?