Danx

Fórumozó
 • Hozzászólások

  48
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

18 Újonc

1 követő

Danx felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 • Születésnap 1993-02-15

Egyéb

 • Játékos név
  Danx
 • Weboldal
  www.facebook.com/StuntLifeWeb

Utolsó profil megtekintők

1.585 profil megtekintés
 1. Szerverünk IP címe megváltozott! Ezentúl az alábbi címen érhető el szerverünk: 91.83.93.42:7757
 2. Elkészült a StuntLife szerver 8. évfordulós bemutató videója. :)
 3. Elkészült szerverünk 8. évfordulós videója, mely tartalmazza az event sorozat felvételeit is.
 4. A tegnapi napon ünnepelte szerverünk fennállásának 8. évfordulóját. Ennek alkalmából tartottunk egy Event Sorozatot, valamint fellőttünk "néhány" tűzijátékot is. A tegnapi nap fontosabb eseményei megtekinthetők facebook oldalunk fényképei között. :)
 5. A szerver leírás a továbbiakban itt érhető el: https://gtakozosseg.hu/index.php?/topic/63950-hunstuntlife/
 6. · Szerverünk IP címe: 91.83.93.42:7757 · Szerverünk Weboldala: www.stuntlife.ucoz.hu · Szerverünk Facebook Oldala: www.facebook.com/StuntLifeWeb · Szerver Tulajdonos Facebook Oldala: www.facebook.com/DanxWeb · YouTube Csatornánk: Danx · SA-MP Kliens letöltése: 0.3.7 · Leírás újabb verziójának keresése: StuntLife - Drive Szerverünk teljes körű leírását az alábbi elérhetőségen találjátok meg: goo.gl/81OXO2 Tárhely: Google Drive Formátum: PDF Méret: 18,0 MB A leírás jelenleg 94 oldalas, a menüpontok a könnyebb navigálás érdekében, valamint az első oldalon található képek kattinthatók. A PDF formátumnak köszönhetően szinte bármilyen platformon megnyitható. A kattintható gombok elképzelhető, hogy nem minden PDF olvasón keresztül működnek. Javasolt programok a tesztelt platformokon: Windows: Adobe Acrobat Android: WPS Office A leírás Google Drive-on található, viszont a könnyebb navigálás, valamint átláthatóság kedvéért célszerű azt lementeni, és saját PDF olvasón keresztül megnyitni.
 7. Elkészült a szerver legújabb promóciós videója, ami az alábbi linken tekinthető meg: Hamarosan aktualizálom a szerver leírását is, mert ami jelenleg kint van nem kicsit régi már. ;) Üdv, Danx
 8. Szerverünk weboldala 2016. március 6-án visszaköltözött eredeti címére, a www.stuntlife.ucoz.hu -ra. Hamarosan tervezem a szerver leírását aktualizálni, mert a jelenlegi már eléggé elavult. Amennyiben naprakészek szeretnétek lenni szerverünk híreivel kapcsolatban, kísérjétek figyelemmel facebook oldalunkat: http://www.facebook.com/StuntLifeWeb Hamarosan megérkezik szerverünkre a legújabb fejlesztésünk, a Szintrendszer + XP Aréna, erről egy rövid videót itt találtok:
 9. Átlagosan meg szokott lenni a 20-30, és afölött. Többnyire délutánonként szoktak többen fent lenni, tekintettel a sulira, munkára. A nyáron nagyon változó volt, mert sokan nyaraltak, dolgoztak. Van mikor 30-35-en is fent vannak, van, hogy 40 környékén vagyunk. Igyekszünk minél többet kihozni a szerverbõl, ezt akik régebb óta nálunk játszanak, már tudják. :)
 10. A "[HUN]" szövegecske még évekkel korábbról maradt bent több helyen, mikor azt terveztük, hogy kétnyelvû lesz a szerver. Eredetileg az volt az elgondolás, hogy mindent írjon ki a szerver két nyelven. Ezután pedig szóba jött, hogy mindent elõre kiválasztott nyelv alapján írjon ki a szerver. (Angol / Magyar) Viszont észrevettük, hogy mikor angolok kezdtek tömegesével megjelenni a szerveren, a magyarok el tünedeztek, ezért úgy döntöttünk, nem fordítjuk le az egész szervert, hanem maradunk csak a magyarnál. Persze az is közrejátszott, hogy rengeteg idõt emésztett volna fel, mire mindent lefordítunk angolra. A legfontosabb dolgok megmaradtak angolul is, ahonnan pedig kivettük az angol nyelvû szöveget ("[ENG]"), ott véletlen bent hagytuk a "[HUN]" szövegeket. Ugyebár az elsõ elgondolásnál két sorban írt ki szinte mindent a szerver, volt a [HUN] és a [ENG] sor, ugyanazzal az információval. Ezzel kapcsolatban kérlek keress meg weboldalunkon, vagy facebook oldalunkon privát üzenetben. Ha tudsz, kérlek készíts egy videót arról, hogy mi bugol nálad, igyekszem javítani, amennyiben szerveroldali hibáról van szó. Elõfordulhat, hogy csak a kliensedben van a hiba, hogy kiderítsük, szükségem lenne egy videóra, amin látszik, mi a problémád. Fontos kérdés, hogy van-e bármilyen módosítás történt-e a játékodban, vagy pedig minden eredeti, nem lett lecserélve semminek a textúrája?
 11. https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/10531396_550321598406738_6174567691123046123_o.jpg[/img] 2014.08.10-én, szerverünk 5. évfordulója alkalmából délután 15:00-tól Születésnapi Party-t tartunk majd a szerveren, amire minden érdeklõdõt várunk sok szeretettel, akár új, akár régi játékosunk! Részletes programleírás, és további információk Facebook oldalunkon. (https://www.facebook.com/StuntLifeWeb/photos/a.189064691199099.34265.171577449614490/550321598406738/?type=1&theater) Az esemény Promó Videója az alábbi linken elérhetõ: (YouTube videó csatolás funkció nem mûködött, ezért linket tettem fel.) Nos, a Születésnapi Event Sorozat lezárult, aki lemaradt volna róla, itt egy kis kárpótlás, ilyen volt:
 12. mfr

  Azért írtam, hogy beajánlom feketelistára a szervert, mert azt hittem van fent admin, aki épp magasról tesz mindenre. (pl.: iDark -ra, és Stewie-re hittem az elején, hogy adminok.) Valóban nem megoldás, amit mûveltek a nálunk is megforduló játékosok. Remélem nem okoznak a továbbiakban problémát. (Úgy látom most nincsenek is fent.)
 13. mfr

  Persze, nem is mondtam, hogy a vezetõség küldte volna a reklámozót. Eredetileg azért mentem csak fel, mert láttam, hogy ott az "elkövetõ", és a vezetõvel, vagy egy adminnal megbeszéljem, hogy szóljanak rá az illetõre. (Ilyenkor nem lehet tudni, hogy egyénileg megy-e valaki, vagy a vezetõ küldi szét a játékosokat, hogy hozzanak még többet.) Fenyegetés nem történt, egyedül azt mondtam, hogy sa-mp fórumokhoz fogok fordulni az ügyben, mivel akiket adminnak hittem, lekezelõen, és nemtörõdöm módon írtak, mikor én próbáltam megbeszélni ezt a dolgot velük. Amennyiben felkeresne kurta999, ez ügyben, kiosztanám a megfelelõ büntetéseket a szerveremen. (Ahogy elõzõ hozzászólásomban említettem.) Azért írtam, hogy "Általában az olyan szervereket reklámozzák más szervereken, ahol kevés a játékos.", mert ahol rendesen vannak játékosok, nem hiszem, hogy elmennek az emberek máshová reklámozni. (Bár manapság ki tudja.. Lehet valaki úgy gondolta, hogy az az x játékos neki kevés, és ezért ment egyénileg reklámozni.) Akár itt, akár a szerveren, ha bárkit megsértettem, esetleg félreérthetõen fogalmaztam, elnézését kérem, ez nem volt szándékomban. Csupán szerettem volna, ha a reklámozó tanul az esetbõl, és a reklámozott szerver oldaláról is szankcionálják.
 14. mfr

  Én azért így nem általánosítanék, mivel akik felmentek, több szerveren is játszanak, nem csak nálunk. Weben értesültem a reklámról, gondoltam felmegyek, hogy admint / tulajdonost kerítsek, és rendezzem a reklámozás kérdését, mivel épp fent volt az "elkövetõ" is. Ekkor láttam, hogy többen átjöttek, legelõször gondoltam a reklám hatására, utána vettem csak észre, hogy garázdálkodni mentek. Sajnos nem sikerült illetékest találni, mert mikor lekértem volna az admin listát, az az üzenet fogadott, hogy csak támogatók nézhetik meg az online adminokat. Próbáltam kideríteni, ki az illetékes, ám ez nem sikerült, mert egyrészt senki sem volt hajlandó értelmesen beszélgetni, másrészt el voltak foglalva a vitázással. Mivel láttam, nem érek el eredményt, kiléptem, és mentem a dolgomra. Általában az olyan szervereket reklámozzák más szervereken, ahol kevés a játékos. Személy szerint én ezt teljes pofátlanságnak tartom, és a szerveremen lévõk mindig szankciókra számíthatnak, ha más szerveren ilyet követnek el. (Természetesen az állítást bizonyítékkal alá is kell támasztani a másik szerver részérõl.) - Ezt csak azért írom le, ha esetleg az én szerveremet reklámoznák, készséggel állok rendelkezésetekre. Fake Kill-nél nem igazán lehet bizonyítani, hogy ki volt az elkövetõ, így abban nem feltétlen tudok segítséget nyújtani.
 15. mfr

  A mai nap ezt a szervert reklámozta egy illetõ a szerveremen. Kérem a vezetõséget, hogy tegyék meg a szükséges intézkedéseket, hogy a késõbbiekben ilyen ne történjen. Határolódjanak el a reklámozóktól, és büntessék aki ilyet tesz. (Persze ha a becsület többet ér, mint a virtuális "hírnév".) http://kepfeltoltes.hu/140707/sa-mp-233_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img] http://kepfeltoltes.hu/140707/sa-mp-239_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]