id100

Támogató
 • Hozzászólások

  839
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

102 Elfogadott

id100 felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap 1-01-01

Egyéb

 • Játékos név
  Pein | Shifty_Lorenz
 • Titulus
  CSGO Rank: The Global Elite

Utolsó profil megtekintők

448 profil megtekintés
 1. Nagyon nagyon rég SAMP-oztam de tuti felnézek, ha van akármennyi esély arra, hogy jó közösség lesz és nem a DM fog menni. Szóval van akit érdekel a szerver, meg persze ha visszalapozol is van pár ember.
 2. PHP-ba PDO inkább mint mysqli :)
 3. Pedig ugyanezt próbáltuk amit leírt ide az előbb hogy ilyet ne :)
 4. DBQuery functionnak van a leírásába. Mi kipróbáltuk, nem működött az injection.
 5. MTASA-ban nincs SQL injection, mielőtt lefutna csinál rajta tisztítást. (Wiki)
 6. Elég rég valósítottam meg azt a rendszert de egyébként a sync hogy mindenki lássa -- szinkron Sima ügy megvalósítani csak a hajad kitéped mire normálisan fogja mindenki látni, a színezés (timer kell ha egyszer odajutsz -> MTA bug miatt), a carry pozíció, meg úgy az egész rendszer. a 3D DX magában is elég bonyolult tud lenni de a component pozíciókkal meg főleg. @impreZZa sok sikert! :D Jó , hogy végre valaki próbálkozik.
 7. A legjobb ha a componenteket nem érted, ha belekezdesz egy szerelő rendszerbe ami 3d-s. Meg fogsz őrülni tőle, de ha megcsinálod az brutálisan jó referenciának is, meg mindent tudni fogsz a táblákról, componentekről, kliens-szerver kommunikációról (mert component csak kliens oldalon van, vinni meg a kezébe syncelni kell, egyszóval szopás).
 8. Vehicle component-ek rotationje, position-je, ezeket ha megérted, onnantól nem lesz nehéz megírni. Még azt tudnod kell hogy nincs ilyen univerzális megoldás, minden modolt kocsinak kb más és más az alkatrészek neve (spoilerek, kilóméter/óra mutatója stb minden modon más a neve). Ezt lekéred, és forgatod. De mondom, Scriptek között van imprezza imvehft-je , az jó kiindulási pont lehet számodra ha még nem foglalkoztál componentekkel.
 9. Hát ettől nem fog mozogni :D imprezza azthiszem csinált egy low budget imvehft-t, nézz rá ha neked ilyesmi kell. Mi elég rég írtuk, de mi nekünk is hasonlít ahhoz ami van imprezza scriptjébe, röviden az működni fog neked.
 10. Valami kódot tudsz adni amit már csináltál rá? Attól hogy egy mód IVF AD kompatibilis attól nem fog menni script nélkül :D
 11. Akkor csak én vagyok akkora balfasz hogy tocolor meg getColorFromString-et használok :D
 12. A white nincs létrehozva szerintem :) De csak átfutottam
 13. Közösségi oldal ide vagy oda, nem kell ennyire lecseszni csak mert próbálkozott. Lehet szar, lehet jó volt, de ez azért túlzás. A tipikus trolloktól is alacsonyabb szint
 14. Faszának tartanak, magamat egy jó scripternek mondom. Póker, szerelőrendszer stb nem kihívás, most meg LUA helyett JavaScript-el foglalkozok főleg.
 15. ha random id kell akkor id = math.random(kezdőszám, vége)