id100

Támogató
 • Hozzászólások

  726
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

60 Beilleszkedő

id100 felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap 1-01-01

Egyéb

 • Játékos név
  Pein | Shifty_Lorenz
 • Titulus
  CSGO Rank: The Global Elite

Utolsó profil megtekintők

277 profil megtekintés
 1. Nevet a sc-ből kér le, gondolom vannak még callok de mind helyettesíthető. Már saját netcode van? Vagy még mindig a GTAOnline-ét használja?
 2. A social club hívásokat és a név adást stb ha kiveszik belőle akkor nagy valószínűséggel futna törtön is, semmi gond nem lenne vele.
 3. Már csak egy dolgot nem értek, ha 5.23-án jutott eszedbe ez az egész, hogyan lettél majdnem kész 5.28-ra.
 4. LUA / C++ -ban tudtam ilyesmit csinálni. bár az elsővel csak 1-999-ig png képeket írattam a metába, C++-al minden fájlt bele lehetne.
 5. Nem találtam működő szerverfájlokat több játékra, bár gondolom elérhető rájuk azóta (pl Cod4-re nem találtam pedig tudom hogy létezik)
 6. @Xenius ezt nem te írtad pár nappal ezelőtt :O ? Egyébként a map fájlokkal max a neveiket tudod meg, kitörölni elég nehéz lesz MapEditor nélkül. (vagy C++-ban írsz egy programot ami végignéz minden fájlt a workdirben és egy sort kiír (ami most a removeWorldModel), a koordinátákat meg kézzel hozzáírod a fontos részekhez, bár elég mindenhová a 0,0,0 10000 törlés)
 7. Van elég sok olyan alkalmazás amit nem tudnánk elérni Linux alatt, Windowson viszont igen. A fő szervergépünk egyébként Linux-al fut, nyilván az alá nem 2GB RAM van adva.
 8. Egyébként tesztekhez nekem is van az arubától 1 mid VPS-em, windowsos, semmi gond nem volt vele és már lassan 1 éve megvan.
 9. A világ (egyik) legstabilabb hostjától van fizikai szervergépem február óta. Semmi baj nincs velük, de ők sem vállalnak 100.00%-os uptimeot. Senki nem tud ilyet, hiszen akármikor elmehet bárhol az áram, és mivel végtelen generátor nincs, így gondolom hamar leállna. (OVHnál ez napok kérdése) Egyébként köszönöm @thegergo02, elég figyelmetlen voltam, hogy elmentem felette :D
 10. @Xenius ha leáll a szervergép / a szerver, akkor a LUA tábla nem mentődik. Olyankor mi történik :D?
 11. row['érték'] kezelést is tudok adni amint a saját gépem közelében leszek.
 12. Csupán példa volt :P
 13. Angolul tanultam programozni nagyrészt (LUA) ezért angol változókat használok. De gyakorolni megfelelt volna a magyar is akár. Teljesen mindegy, hogy angol vagy magyar, de a keveréstől megőrülök. Lásd function carLeparkol() ... end
 14. Módnév, script, SQL táblák nélkül nem sokat tudunk kezdeni. Egy log is jól jönne.
 15. 100% hogy felenged, tapasztalat szintén. (Újrafordítottam az alap MTA klienst, majd módosítottam 1-2 funkciót és még simán fel tudtam menni szerverekre. Csupán az instant VF-000stb kicket kell kivenni)