Magic_Man

Támogató
 • Hozzászólások

  1.677
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

276 Kedvelt

Magic_Man felhasználóról

 • Rang
  Őskövület
 • Születésnap 1993-11-27

Egyéb

 • Weboldal
  http://ismeretlenek.com/
 • Titulus
  Nem haladó scripter stb.

Utolsó profil megtekintők

242 profil megtekintés
 1. Sramm, olvasgass mielõtt hülyeségeket hordasz össze, rád fér.
 2. De okosok vannak itt istenem:DDDDDD Több haverom van, akinek volt durván füves idõszaka mégsem rossz ember és letudta tenni. Akarat kérdése az egész, plusz ismerek olyat, aki ép ezt az idõszakot éli és semmi probléma vele, ezért nem fogom elítélni. Ugyanúgy rálehet szokni a fûre mint az alkoholra vagy a cigire, ezek mégis legálisak, betépett füves nem veszélyes, egy erõszakos alkoholista viszont az. Azért, mert tanultál róla, az nem jelent semmit.
 3. Tisztázzuk, cvc kódos kártyád van?
 4. Mert valószínûleg valamit rosszul csinálsz, aztán te vagy felháborodva, mert sz*rozni és kiadni egyszerûbb mint mondjuk utána nézni mit rontasz el, nekem is tökéletesen mûködik. Számokat sorban beírogatni nem nagy mutatvány, minden adat ott van a kártyán.
 5. Csak szerintem szörnyû ez a piros ing, öltöny kombináció? Amúgy jó kép. <3
 6. Én -2-es vagyok, nem nagyon hordom, inkább csak suliban, gondolkozom kontaktlencsén.
 7. Nem fehérjét ajánlottam, hanem táplálékkiegészítõt, amiben fehérje is van, látom még mindig gyilkosnak hiszed ezeket, tojás mellé tökéletes. :) Benne van a nevében mire szolgál, senki nem mondta, hogy csak azt kell enni, kiegészíti a kajád.
 8. Eredeti, ha valaki nem ismerné: http://www.youtube.com/watch?v=7sVa4vECIIg Paródia:
 9. Szerintem kicsit szükséges áthangszerelni az ügyféloldali menedzsmentet, és új szisztémát generálni. A következõt kell tenniük: átültetni a vállalati szintû látványtechnológiát egy olyan koncepcióba, ami jó a közönség javára is. Kreatív módon kell generálni a rendszeres irányítási filozófiát. Küldetésük lehetne az, hogy új kontextusba helyezzék a valós idejû derogációt. Nincs más dolgunk, mint forradalmasítani a valószínüleg dinamikusan növekvõ szolgáltatásokat. Paradigmaváltó gondolat!
 10. Megpróbálom analizálni a korrigálható világszínvonalú közösségi trendeket, aztán megosztom veletek mire jutottam, de ide mindenképp változás kell.
 11. Csapatmunkában szükséges termékesíteni a közömbös szabályozásokat.
 12. Az a nagy büdös helyzet, hogy szerencséje van, semmi több. Orvos nem hiába mondta hogy szokjon le, ehhez igazából õ sem kell, hogy megmondja.
 13. Táplálékkiegészítõben nem csak fehérje van, úgy csinálsz mintha valami szörnyû dolog lenne, intenzíven sportoló egyének is szednek, benne van a nevében mire jó.
 14. Átéltem ugyanezt, csak a lábammal. :D Miután levették a gipszet nekem több hónapig nem volt az igazi, néha fájt is még, de most már minden rendben vele.
 15. http://index.hu/video/2013/11/21/fustmentes_nap/ Érdemes végignézni. ;)